Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
Pheonix19 kaže...

haha ja ga vec igram - ali cijelog ne betu

dojmovi? daj nabaci koji screenshot da vidimo.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Evo upravo odigrah par misija full igre...

i što reći...igra je ok, dobra je, no ja sam zasićen 2. svj. rata tako da mi je COD4 bolji, odnosno modern warfare. Grafika je naravno nešto bolja nego cod4, al i dalje je dobro optimizirana igra...

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo par slika. Igra mi je super i ne mogu je prestat igrat :D:D

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 19:03 (pajic3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ću sutra nabavit pa vidjet.. 

nakon odličnog CoD4 i super BiA Hell's Highway ovo bi moralo zaista biti mrak da me zadrži uz tipkovnicu.

Jel ima odsimulirane fizike kao u novom BiA? (lomljenje drveta, otkidanje dasaka zaklona i sl.)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 19:06 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Po ovim slikama grafika izgleda jako jako dobro.
Puno bolje nego sam očekivao.
17 godina

Jer mi može netko reći koliko igra traje?

U singleplayeru?

Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
17 godina

Što se tiće COD 5 - nije loš, ali meni osobno COD 4 mi je puno zanimljiviji, jer igre sa temom 2 svjestkog rata bas i nisu mi nešto zanimljive.

Pohvala novim dodatnim opcijama u COD 5, e sad da samo te opcije dodaju i u COD 4 sa patchom bilo bi super.

Što se tiće grafike - malo je ružnija od COD4 - uspređujući iste postavke na obje igre u rezoluciji 1280x1024 texture su mutnije i imaš više neki osječaj da si u filmu nego da igraš igru.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina
Hummer kaže...

Što se tiće COD 5 - nije loš, ali meni osobno COD 4 mi je puno zanimljiviji, jer igre sa temom 2 svjestkog rata bas i nisu mi nešto zanimljive.

Pohvala novim dodatnim opcijama u COD 5, e sad da samo te opcije dodaju i u COD 4 sa patchom bilo bi super.

Što se tiće grafike - malo je ružnija od COD4 - uspređujući iste postavke na obje igre u rezoluciji 1280x1024 texture su mutnije i imaš više neki osječaj da si u filmu nego da igraš igru.

E baš je u tome stvar 2. svjetski rat je predvidljiv, a cod 4 je bio full dobar jer ko je znao i pretpostavljao da će roknuti nuklearna bomba jel tako?
AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Pajiću kako se foliraš a, da lijepo kažeš cjenjenom narodu gospodi sa foruma,Smijeh tko ti je dao taj magnificent , torrent...SmijehSmijeh.
17 godina
neaktivan

haha rade kralju.

imam jedno pitanje. zašto mi dolaze kao neke kockice kada gledam more u igri?

konfa mi je u potpisu. igru pkrećem na sve high i extra a fps-ova imam preko 40 tako neš. sve mu drugo normalno radi.

evo slike.

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je dobra. Slicna kao i COD 4. Zanimljiva, puno pucnjave. Iako mi je vec WW2 na vrh glave, zasada uzivam igrajuci :)

Sniper misija mi je predobra.

evo malo ss-ova

torrent - :))))) torrent - :)))))
- Be a Minimalist. It's the least you can do ... -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bruno kaže...

Igra je dobra. Slicna kao i COD 4. Zanimljiva, puno pucnjave. Iako mi je vec WW2 na vrh glave, zasada uzivam igrajuci :)

evo malo ss-ova

Hvala bogu da nam je se netko sjetio staviti neke ss iz igre... hvala...
Jedva cekam da je nabavim i pređem naravno...
Potpisujem...
16 godina
neaktivan

..POZDRAV EKIPA EV UPRAVO INSTALIRO IGRICU I ZAMOLIO BI VAS AK NEKO ZAN KAKS E IGRA ONLINE MISLIM TREBA NEKI PATCH IL  STA ...U X FIREU MI UOPCE NE PREPOZNA DA JE IMAM INSTALIRANO....DOJMOVI ZA SINGLE PLAYER SUPER AL DOSTATESKO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo je bolesno. kolika je minimalna konfa za to pokrenut?

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better

Memory: 8 GB free hard-drive space, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (Vista)

Graphics: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better

barem tako pise po internetu ...

- Be a Minimalist. It's the least you can do ... -

0 0 hvala 0
16 godina

Evo u Readme ovako pise, i ja iman igru samo nemogu igrat.(slab pc)

-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-

SOFTWARE REQUIREMENTS:

Microsoft(R) Windows(R) XP or Windows Vista(R) (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)

Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)

HARDWARE REQUIREMENTS:

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 3200+ processor or better supported

RAM: 512MB RAM (1GB for Windows Vista)

VIDEO CARD: 256 MB NVIDIA(R) GeForce(R) 6600GT or better or ATI Radeon(TM) 1600XT or better

SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

HDD SPACE: 8GB of free hard drive space

CO-OP / MP HOSTING: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.

INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
unknown kaže...

Britansko izdanje gaming časopisa gamesTM donjelo je pregršt novih detalja o novome nastavku megapopularne franšize Call of Duty. Punog naziva Call of Duty: World at War prema riječima proizvođača biti će nešto dosad neviđeno. Neprijatelj će biti potpuno strašan i moćan i pametan. U borbi će upotrebljavati taktike koje će nama igračima zagorčati život. Tako kažu bar.

Igra će po prvi puta u serijalu ponuditi sad već popularno co-op prelaženje igre, nova vozila i squad-based elemente (multiplayer). Igra će biti smještena na područje Pacifika.

Igra izlazi za PC, PS3, 360 i Wi a posebno je zanimljivo po navodima ljudi iz spomenutog časopisa, kako Wii verzija igre izgleda fantastično. Nijedna igra nikad nije bila bliže izgledom PS3 i X360 verziji. I za Wii je korišten CoD 4 engine koji bi trebao ovu igru na svim platformama učiniti grafički fantastičnom.

Igra izlazi i za ps2
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
17 godina
neaktivan

Sad sam malo igrao, prve dve misije šta reći oduševljen sam, opet ima filmića crno bijelih igra je tako detaljna. Ma na screenhotovima i trailerima mi se činila nekako obična sad vidim da može bez problema biti igra godine,i glas Kiefera Suterlanda se tako dobro uklapa kao glas naratora....stvarno su napravili dobar prizvod , kako super izgledaju likovi vojnici, crte lica  pokreti, kretnje su njim pre dobre, jedino me malo nervira pošto je dosta linearno,al dobro pa takav je sav Cod, ono nemožeš ništa preskočit, kao one prepreke od drva, pa gotovo ni običan kamen, radi tih gluposti sam izginuo par puta i kretnje u nazad su nekako trule, kad bježiš od japanaca, ono nemogu zaobići kamen al sve u svemu super .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo da i ja dodam koju on COD 5.

inače sam dosta veliki fanatik COD franšize.

nabavio sam je jučer i prešao kroz 5 sati! znači ponovno kao i modern warfare dosta kratka kampanja!

sama po sebi igra je dosta zabavna, uvodne animacije u misije su sasvim ok!

sad što se tiče same igre, gameplay je poprilično zabavan, mogu reći da su i neprijatelji dobili na težini te da se može poginuti jako jednostavno. Igra se odvija kroz dvije kampanje koje se izmjenjuju, jedna je američki napad na japan, te ruska kampanja u kojoj je cilj osvojiti berlin! postoje 2 misije u kojima koristite vozila, u jednoj se voziš tenkom (koji po meni nije baš solidno izveden, barem njegovo kretanje i upravljanje) i drugo koja mi je full interesantna, gdje se nalaziš u ulozi gunnera na avionu. Netko je već napomenuo, što ću i ja spomenuti, mape su dosta retriktirane što se tiče kako se možeš kretati, te se zna koji puti doslovno zapesti na nešto. grafika je poprilično solidna, engine je preuzet iz COD IV u male preinake.

ima par interesantnim situacija u igri, koje su dosta dobro napravljene, što se tiče same priče! par reći ćemo ingame animacija.

to bi bilo to ukratko, ništa spektakularno, al definitivno vrijedi isprobati tko voli cod i igre slične tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mene zanima jel shader model 3.0 obavezan, da li je netko probao igrati sa shader 2.0 grafičkom? konkretno moja je ati 9600...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bruno kaže...

evo malo ss-ova

Jel mi se cini ili grafika podsjeca na COD 4 a radar je iz MOH Airbornea?
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bruno kaže...

evo malo ss-ova

Pa koliko ja vidim, to je originalni COD radar. Male zelene strelice su ljudi a zlatne zvijezde ciljevi! Tako je uvijek bilo.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

mene zanima jel shader model 3.0 obavezan, da li je netko probao igrati sa shader 2.0 grafičkom? konkretno moja je ati 9600...

Nažalost tu sam. Na shader model 2.0 ne može pokrenit igru.  grafička je Sapphire ATI Radeon 9600XT.PlačPlačPlačPlač
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
F1-IVO kaže...
Bruno kaže...

evo malo ss-ova

Pa koliko ja vidim, to je originalni COD radar. Male zelene strelice su ljudi a zlatne zvijezde ciljevi! Tako je uvijek bilo.
 Da sad sam se sjetio.Nisam duuugo igrao serijal cod.Sorry
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Assassin kaže...
F1-IVO kaže...
Bruno kaže...

evo malo ss-ova

Da sad sam se sjetio.Nisam duuugo igrao serijal cod.Sorry
 Takve stvari se NIKAD ne zaboravljaju! hehe, salim se

Ja cu "nabavit" COD5 za vikend pa cu vidjet kakav je.

Jos mi nitko nije odgovorio na pitanje: Radi li multiplayer u RELOADED verziji?!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Znali netko kako ubit onog snajperistu u Stalingradu, jednostavno frajer uvijek prvi potegne i uvijek zna gdje se nalazim......

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

zna li ko kako proči ono sa snajperima kraj ono kill general neki tamo gdje se sljedi neki rusi su to ali ima tamo i nacističkih zastava HITNO plizz

več sam to zaboravio

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 5:43 (madafaker).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ljudi izašo je prvi patch 1.1

klik

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
madafaker kaže...

zna li ko kako proči ono sa snajperima kraj ono kill general neki tamo gdje se sljedi neki rusi su to ali ima tamo i nacističkih zastava HITNO plizz

več sam to zaboravio

Trebaš ubit generala......... Koliko ima misija i hoceli bit crackovani servera za cod5, ja sam čuo da neće!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Izraubano. Drugi svjetski rat na n-ti nacin. Ogroman korak unazad u odnosu na COD 4. Ne da igra nema nista originalno ili novo, nego imam filing koda igram update za COD 2..... Activision shame on you :(((((((((((((

Last one alive, close the door!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice