haha ja ga vec igram - ali cijelog ne betu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo upravo odigrah par misija full igre...
i što reći...igra je ok, dobra je, no ja sam zasićen 2. svj. rata tako da mi je COD4 bolji, odnosno modern warfare. Grafika je naravno nešto bolja nego cod4, al i dalje je dobro optimizirana igra...
Ja ću sutra nabavit pa vidjet..
nakon odličnog CoD4 i super BiA Hell's Highway ovo bi moralo zaista biti mrak da me zadrži uz tipkovnicu.
Jel ima odsimulirane fizike kao u novom BiA? (lomljenje drveta, otkidanje dasaka zaklona i sl.)
Evo par slika. Igra mi je super i ne mogu je prestat igrat :D:D
Jer mi može netko reći koliko igra traje?
U singleplayeru?
Što se tiće COD 5 - nije loš, ali meni osobno COD 4 mi je puno zanimljiviji, jer igre sa temom 2 svjestkog rata bas i nisu mi nešto zanimljive.
Pohvala novim dodatnim opcijama u COD 5, e sad da samo te opcije dodaju i u COD 4 sa patchom bilo bi super.
Što se tiće grafike - malo je ružnija od COD4 - uspređujući iste postavke na obje igre u rezoluciji 1280x1024 texture su mutnije i imaš više neki osječaj da si u filmu nego da igraš igru.
Što se tiće COD 5 - nije loš, ali meni osobno COD 4 mi je puno zanimljiviji, jer igre sa temom 2 svjestkog rata bas i nisu mi nešto zanimljive.
Pohvala novim dodatnim opcijama u COD 5, e sad da samo te opcije dodaju i u COD 4 sa patchom bilo bi super.
Što se tiće grafike - malo je ružnija od COD4 - uspređujući iste postavke na obje igre u rezoluciji 1280x1024 texture su mutnije i imaš više neki osječaj da si u filmu nego da igraš igru.
Evo par slika. Igra mi je super i ne mogu je prestat igrat :D:D

Igra je dobra. Slicna kao i COD 4. Zanimljiva, puno pucnjave. Iako mi je vec WW2 na vrh glave, zasada uzivam igrajuci :)
Sniper misija mi je predobra.
evo malo ss-ova
..POZDRAV EKIPA EV UPRAVO INSTALIRO IGRICU I ZAMOLIO BI VAS AK NEKO ZAN KAKS E IGRA ONLINE MISLIM TREBA NEKI PATCH IL STA ...U X FIREU MI UOPCE NE PREPOZNA DA JE IMAM INSTALIRANO....DOJMOVI ZA SINGLE PLAYER SUPER AL DOSTATESKO
ovo je bolesno. kolika je minimalna konfa za to pokrenut?
Evo u Readme ovako pise, i ja iman igru samo nemogu igrat.(slab pc)
-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-
SOFTWARE REQUIREMENTS:
Microsoft(R) Windows(R) XP or Windows Vista(R) (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)
HARDWARE REQUIREMENTS:
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 3200+ processor or better supported
RAM: 512MB RAM (1GB for Windows Vista)
VIDEO CARD: 256 MB NVIDIA(R) GeForce(R) 6600GT or better or ATI Radeon(TM) 1600XT or better
SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
HDD SPACE: 8GB of free hard drive space
CO-OP / MP HOSTING: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity
Britansko izdanje gaming časopisa gamesTM donjelo je pregršt novih detalja o novome nastavku megapopularne franšize Call of Duty. Punog naziva Call of Duty: World at War prema riječima proizvođača biti će nešto dosad neviđeno. Neprijatelj će biti potpuno strašan i moćan i pametan. U borbi će upotrebljavati taktike koje će nama igračima zagorčati život. Tako kažu bar.
Igra će po prvi puta u serijalu ponuditi sad već popularno co-op prelaženje igre, nova vozila i squad-based elemente (multiplayer). Igra će biti smještena na područje Pacifika.
Igra izlazi za PC, PS3, 360 i Wi a posebno je zanimljivo po navodima ljudi iz spomenutog časopisa, kako Wii verzija igre izgleda fantastično. Nijedna igra nikad nije bila bliže izgledom PS3 i X360 verziji. I za Wii je korišten CoD 4 engine koji bi trebao ovu igru na svim platformama učiniti grafički fantastičnom.
Sad sam malo igrao, prve dve misije šta reći oduševljen sam, opet ima filmića crno bijelih igra je tako detaljna. Ma na screenhotovima i trailerima mi se činila nekako obična sad vidim da može bez problema biti igra godine,i glas Kiefera Suterlanda se tako dobro uklapa kao glas naratora....stvarno su napravili dobar prizvod , kako super izgledaju likovi vojnici, crte lica pokreti, kretnje su njim pre dobre, jedino me malo nervira pošto je dosta linearno,al dobro pa takav je sav Cod, ono nemožeš ništa preskočit, kao one prepreke od drva, pa gotovo ni običan kamen, radi tih gluposti sam izginuo par puta i kretnje u nazad su nekako trule, kad bježiš od japanaca, ono nemogu zaobići kamen al sve u svemu super .
evo da i ja dodam koju on COD 5.
inače sam dosta veliki fanatik COD franšize.
nabavio sam je jučer i prešao kroz 5 sati! znači ponovno kao i modern warfare dosta kratka kampanja!
sama po sebi igra je dosta zabavna, uvodne animacije u misije su sasvim ok!
sad što se tiče same igre, gameplay je poprilično zabavan, mogu reći da su i neprijatelji dobili na težini te da se može poginuti jako jednostavno. Igra se odvija kroz dvije kampanje koje se izmjenjuju, jedna je američki napad na japan, te ruska kampanja u kojoj je cilj osvojiti berlin! postoje 2 misije u kojima koristite vozila, u jednoj se voziš tenkom (koji po meni nije baš solidno izveden, barem njegovo kretanje i upravljanje) i drugo koja mi je full interesantna, gdje se nalaziš u ulozi gunnera na avionu. Netko je već napomenuo, što ću i ja spomenuti, mape su dosta retriktirane što se tiče kako se možeš kretati, te se zna koji puti doslovno zapesti na nešto. grafika je poprilično solidna, engine je preuzet iz COD IV u male preinake.
ima par interesantnim situacija u igri, koje su dosta dobro napravljene, što se tiče same priče! par reći ćemo ingame animacija.
to bi bilo to ukratko, ništa spektakularno, al definitivno vrijedi isprobati tko voli cod i igre slične tome.
mene zanima jel shader model 3.0 obavezan, da li je netko probao igrati sa shader 2.0 grafičkom? konkretno moja je ati 9600...
Igra je dobra. Slicna kao i COD 4. Zanimljiva, puno pucnjave. Iako mi je vec WW2 na vrh glave, zasada uzivam igrajuci :)
evo malo ss-ova
evo malo ss-ova
mene zanima jel shader model 3.0 obavezan, da li je netko probao igrati sa shader 2.0 grafičkom? konkretno moja je ati 9600...

evo malo ss-ova
evo malo ss-ova
Znali netko kako ubit onog snajperistu u Stalingradu, jednostavno frajer uvijek prvi potegne i uvijek zna gdje se nalazim......
zna li ko kako proči ono sa snajperima kraj ono kill general neki tamo gdje se sljedi neki rusi su to ali ima tamo i nacističkih zastava HITNO plizz
več sam to zaboravio
zna li ko kako proči ono sa snajperima kraj ono kill general neki tamo gdje se sljedi neki rusi su to ali ima tamo i nacističkih zastava HITNO plizz
več sam to zaboravio
Izraubano. Drugi svjetski rat na n-ti nacin. Ogroman korak unazad u odnosu na COD 4. Ne da igra nema nista originalno ili novo, nego imam filing koda igram update za COD 2..... Activision shame on you :(((((((((((((