- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da probam onda taj movie cfg koji koristim ubaci u profile (imam poseban za movie) u config ? jer ja samo idem exec ime movia
pa hvala bogu da uzmes movie cfg :/
@nul-3
o usporavanju i ubrzavanju nek on odluci jer to ovisi kak ce on editat a po meni je ljepsi clean edit bez previse edita jer taj movie sta si ti pokazo su neke gluposti sa bo, a ne cod4 di se po meni moze triput bolje editat
- dont mess with the dutchman predobar movie, dosta fragova sa lana i nije overeditano
- mazadox, ko ne zna ovaj movie nek quita cod4 odma...
- a ovo je moj movie i kao sto sam reko volim movie bez previse edita i efekata i ostalih gluposti te mislim da dosta igraca isto preferira takav edit
pa koristim ga lol.. nego pitam el da ga zakeljim u cfg player? lol
kak mislis u cfg player...uzmes movie cfg nazoves ga config_mp stavis u profiles/players/ime profila replaceas default cfg i dok snimas koristis taj cfg samo palis colors za razlicite mape dok snimas i gg
kak mislis u cfg player...uzmes movie cfg nazoves ga config_mp stavis u profiles/players/ime profila replaceas default cfg i dok snimas koristis taj cfg samo palis colors za razlicite mape dok snimas i gg
pa to te pitam..ty :)
posjetite novi server MW2 213.149.60.43:28973
posjetite Devlingxtrem
15.03. počinje nagradna igra...
ekipa je odlična..5 odličnih informatičara koji će pomoći pri svakoj vašoj poteškoći u radu računala i igara...
Osim MW2 prvi u hrvatskoj nude WAW World of Warcraft ....
a sve imate na njihovoj službenoj stranici devlingxtreme.com
posjetite Devlingxtrem
ekipa je odlična..5 odličnih informatičara koji će pomoći pri svakoj vašoj poteškoći u radu računala i igara...
dafuq??

posjetite Devlingxtrem
mislim da si fulo temu..
trebao bih preporuku , najbolji perkovi i cfg za quick scope i uns , i dal je bolji r700,M40A3 ili M21?
isto jel bolje stavit ACOG scope ili normalni scope?
trebao bih preporuku , najbolji perkovi i cfg za quick scope i uns , i dal je bolji r700,M40A3 ili M21?
isto jel bolje stavit ACOG scope ili normalni scope?
M40A3 sa ACOG, jer kad se stavi ACOG damage poraste sa 70 na 75 pa je sa Stopping Powerom uvijek 1-hit kill.
nabavio sam si onaj Shuty cfg , i ubacio ga , malo si namjestio komande i poceo igrat i sve super zna mi povuci cak i do 210/220 fps , ali problem sto tako naglo povuce i onda padne na oko 50 , i opet pocne rast bude izmedu 120/200 , i opet pada ... kako da se rjesim tog? :/

Najbolje je staviti max. 125. Ide kao podmazano ali treba imat i dobar komp.
Najbolje je staviti max. 1000. Ide kao podmazano ali treba imat i dobar komp.
sta svi taj neky shutyev cfg ja nikad nisam cuo za tog lika....u kojem on timu igra...jel bio u nekom vecem timu...iz koje je drzave
btw lockaj si 125 i deri
Imam mali problem sa CoDom. Igram par minuta i dobijem "losing key packets 9005"
1. Googlao sam. Ništa korisno.
2. Updateao PB
3. Čista instalacija Windowsa, ni AV nema
4. Programi u pozadini - xfire, Virtual CloneDrive
Jedino što bi moglo biti problem je što koristim "profil" prije reinstalla windowsa ali baš mi se i ne sviđa ostati bez unlockova.
Imam mali problem sa CoDom. Igram par minuta i dobijem "losing key packets 9005"
2. Updateao PB
Jedino što bi moglo biti problem je što koristim "profil" prije reinstalla windowsa ali baš mi se i ne sviđa ostati bez unlockova.
promjeni cd key
Bok. Evo duze vrijeme trazim clan pa ako ima netko med skill clan koji igra warove cupove neka me doda na xf mateye1
1500h
med skill
nazalost neam org jer su me prevarili iz steelserversa -.-
2. Updateao PB
mene je taj problem proganjao godinu i po..ni sam ne znam kako sam ga sredio.
Bok. Evo duze vrijeme trazim clan pa ako ima netko med skill clan koji igra warove cupove neka me doda na xf mateye1
1500h
med skill
nazalost neam org jer su me prevarili iz steelserversa -.-
igro bi kupove i sl a nemas org...

istina..znadu zajebat i to ljepo...prije par mjeseci sam kod njih kupio org key...koji je nažalost garant prodan u par istih cd keyeva.. i cd key sad malo radi malo neradi.. kontaš? znaci..ja sam se sa likom na xfire upozno i idemo kao ja i on na org pub.. uđe on prije mene ja za njim "Key code in use" restartam ruter..ulazim za njim na server i njega kicka pb duplicate guid mislim..pita me kak mi završava key i završava mu ko meni.. -.-"
istina..znadu zajebat i to ljepo...prije par mjeseci sam kod njih kupio org key...koji je nažalost garant prodan u par istih cd keyeva.. i cd key sad malo radi malo neradi.. kontaš? znaci..ja sam se sa likom na xfire upozno i idemo kao ja i on na org pub.. uđe on prije mene ja za njim "Key code in use" restartam ruter..ulazim za njim na server i njega kicka pb duplicate guid mislim..pita me kak mi završava key i završava mu ko meni.. -.-"
Slažem se s tobom. To se meni isto dogodilo isto sa CoD4....
go buy it somewhere safe then?? ja sam kupio s gamersjecta nikakvih problema nije bilo key je doso za 5min nakon sto sam im poslo sliku od uplatnice...
Znaci ovak igrao sam ti ocd prije 5-6 mj i sve uderno igram na NETSKY AR51 i tako to . sad prije par tjedana odem na netsky ono GVV ban zbog aimbota ? ja gledam o.O banan a nisam igram 5-6 mj?
promjeni cd key
mene je taj problem proganjao godinu i po..ni sam ne znam kako sam ga sredio.
Riješeno. Skine se ovo, PB se kompletno obriše i ponovno instalira. Works like a charm.
Još da ne dobivam povremeno iw4mp.exe has stopped working bilo bi super...
I dalje imam COD4 key viška pošto mi se jedan zainteresirani ne javlja više tako da...
Javite se na PP molim, jeftino ga se rješavam