Ma da je pokrenuti mp valjalo bi cresha se igra nonstop aj sad cu najnovije drivere staviti pa vidjeti da nije do njih mada cisto sumnjam.
Nije ni do drivera nece nikako da udje
overclock?
Ma da je pokrenuti mp valjalo bi cresha se igra nonstop aj sad cu najnovije drivere staviti pa vidjeti da nije do njih mada cisto sumnjam.
overclock?
overclock?
Da graficka i procesor
Da graficka i procesor
Probaj bez toga. Nebi bila prva igra koja se ruši radi overclockanja
Evo ga radi stim da sam se dva sata patio da sve to namjestim, odnosno da proradi koliko sam ja uspio shvatiti.Nije problem ni u overkloku ni msi afterburner, nego problem u shadowplay-u dok njega nisam uklonio nije ni proradilo.Evo malo sam se igrao bitno da mi K/D nije 0.7 za razliku od nekih poznatih forumasa.
Evo malo sam se igrao bitno da mi K/D nije 0.7 za razliku od nekih poznatih forumasa.
Oh, kakva grubost
Evo malo sam se igrao bitno da mi K/D nije 0.7 za razliku od nekih poznatih forumasa.
Oh, kakva grubost
A ti mu reci da imaš 0,69 svaki dan.
Mislim da je iritantnije bilo ovo "inace nikad nebi dao novce za SP naslov to imas i na torrentima".
Jer valjda po tebi ljudi koji rade SP igre ne zavrijeđuju novac i kruh za svoj rad. Još bih rekao ajde da ne igraš SP, al očito je da igraš samo misliš da ne vrijede novaca.
Mislim da je iritantnije bilo ovo "inace nikad nebi dao novce za SP naslov to imas i na torrentima".
Jer valjda po tebi ljudi koji rade SP igre ne zavrijeđuju novac i kruh za svoj rad. Još bih rekao ajde da ne igraš SP, al očito je da igraš samo misliš da ne vrijede novaca.
Ej ej polako, zaboravio si da njegov radi vrijedi i da je potplaćen, drugi nisu bitni.
Panzerstorm po kmici dobro izgleda
Pa barem danas imaš sniženja na svakom koraku, tako da ti argument ne drži vodu. Jedino ako baš moraš prvi dan igrat. Već dugo vrijedi pravilo da je isplativije kupiti patchiranu igru kasnije na sniženju, nego odmah grlom u jagode.
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/a2v6cn/be_careful_when_buying_rtx_cards_bfv_promo_is/
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/agculi/how_to_redeem_bfv_or_anthem/
Ukratko. Kljuc (tko ga je dobio) se morao iskoristiti do 31.1.2019.
Da.
Posalji im mail i vidi mozda se da srediti nesto...nemas sta izgubit.
Nista te ne kosta. Tako je planirano da traje do 31.1.2019 ili do isteka zaliha. Sada, jesu li produljili akciju kasnije sa izlaskom 2060ica to ne znam.
If you purchase a selected NVIDIA GeForce RTX graphics card (2060, 2070) during the promotion period, you will receive a digital code for the game "Battlefield V (PC)" or "Anthem (PC)" (selected by NVIDIA). The code for will be shipped within 2 to 4 weeks of purchase and will be redeemable to NVIDIA until 25.03.2019 subject to the terms below.
How it works:
1. The customer gets the code from the participating retailer
2. Update your GeForce Experience software to the latest version (3.16 or later)
3. Open the GeForce Experience software and log in
4. Go to the drop-down menu and select "Redeem"
5. Enter your game code and follow the instructions
The offer is valid only online, as well as when buying online with a pickup in the market.
https://www.asus.com/event/vga/BVF-Anthem/2070-2060/index.aspx
https://www.msi.com/Promotion/game-on
Naravno. Treba napomenuti - "OR WHILE SUPPLIES LAST".
Eto. Izgleda da su produljili. Dakle, do 31.3.2019 se mora iskoristiti, a kod se moze dobiti jos nekoliko slijedecih dana, ako ih jos ima.
Evo, na brzinu sam pokrenuo da vidim noćnu mapu.
Odlično izgleda :D
Ovdje spotanje snajperista jako pomaže. Šteta što ih to jako malo radi.
Zapravo, po meni, za totalni ugođaj bi trebali još malo potamniti,dodati laaganu maglu, i onda svjetiljke na oružja! E, kako bi to izgledalo :D
Btw, ovotjedni zadaci su prelagani. Išao sam samo isprobati jednu mapu, već sam ih pola rješio :/
I jedan bug koji je nasmijao pola servera
Našem timu odbrojava još 30 sekundi do početka runde, a neprijatelji se već mogu voziti!!
Lik nam je cijeli tim pogazio na spawnu, a mi smo samo gledali
Svaka čast svemu, ali sve mi je gore igrati i sve manje živaca imam jer ekipa samo brije na rješavanje zadataka ili standardno kempa iza 7 brda i 7 dolina.
Nema ni RSPa da netko pametan složi "no assigments server"