High-end Panasonic Z95A ima izuzetno svijetli MLA-

poruka: 10
|
čitano: 2.991
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "High-end Panasonic Z95A ima izuzetno svijetli MLA-".
14 godina

Sve super.

Al šećer je na kraju u vidu cijene.

0 0 hvala 0
3 godine

Mene zanima jel taj Os šteka za tu cijenu kao na mom od 350€? Jer osobno nisam vidio tv gdje os ne trza

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Cijena 3200 eura za 65 inca,za oko 2600eura ima se lg c4 77 inca koji je veci,a nije puno slikom lošiji..ako baš oce se uzeti  Mla-oled panel, 77inca G4 je 3200 eura i za ocekivat je do kraja godine na nekoj akciji ispod 3000 eura ,a 65 G4 je oko 2400 eura.Jednostavno s ovakvim cijenama Panasonic ce ponovo nestati s tržišta europe a vjerovatno i amerike..šteta imali su uvik prije odlično procsuiranje slike al brate mili s tim cijenama su sjebali sve.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2024 0:40 (Wayto XD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: High-end Panasonic Z95A ima izuzetno svijetli
Wayto XD kaže...

Cijena 3200 eura za 65 inca,za oko 2600eura ima se lg c4 77 inca koji je veci,a nije puno slikom lošiji..ako baš oce se uzeti  Mla-oled panel, 77inca G4 je 3200 eura i za ocekivat je do kraja godine na nekoj akciji ispod 3000 eura ,a 65 G4 je oko 2400 eura.Jednostavno s ovakvim cijenama Panasonic ce ponovo nestati s tržišta europe a vjerovatno i amerike..šteta imali su uvik prije odlično procsuiranje slike al brate mili s tim cijenama su sjebali sve.

Imam LG oled i sinu sam kupio prošlogodišni panasonic TX-65LZ2000E koji je cijenom otprilike kao i ovaj novi panasonic. Zaljubljen sam u LG oled ali gledanje filma na panasonic tv je čarolija. To da će panasonic nestati s tršišta zbog cijene je kao da kažeš da će nestati bmw jer toyota isto vozi jako dobro a duplo je jeftinija. Stari, svaka roba ima svog kupca a tko želi najbolje zaokružen proizvod na tržištu glede kvalitete slike i zvuka odabrat će panasonic. Moj LG zvuči kao konzerva u usporedbi s prošlogodišnjim TX-65LZ2000E a kažu da je na ovogodišnjem kvaliteta zvuka otišla na još višu razinu. Sve to košta. Kome ne treba zvuk uzet će LG G4 a tko treba sve u jednom panasonic je najbolji izbor. Trenutno ti je panasonic oko 2500 eura a G4 istih dimenzija oko 2100 eura. Neka akcija je ovaj tjedan pa tko treba novi tv cijene su jako dobre za oba televizora.

3 godine
movie kaže...
Imam LG oled i sinu sam kupio prošlogodišni panasonic TX-65LZ2000E koji je cijenom otprilike kao i ovaj novi panasonic. Zaljubljen sam u LG oled ali gledanje filma na panasonic tv je čarolija. To da će panasonic nestati s tršišta zbog cijene je kao da kažeš da će nestati bmw jer toyota isto vozi jako dobro a duplo je jeftinija. Stari, svaka roba ima svog kupca a tko želi najbolje zaokružen proizvod na tržištu glede kvalitete slike i zvuka odabrat će panasonic. Moj LG zvuči kao konzerva u usporedbi s prošlogodišnjim TX-65LZ2000E a kažu da je na ovogodišnjem kvaliteta zvuka otišla na još višu razinu. Sve to košta. Kome ne treba zvuk uzet će LG G4 a tko treba sve u jednom panasonic je najbolji izbor. Trenutno ti je panasonic oko 2500 eura a G4 istih dimenzija oko 2100 eura. Neka akcija je ovaj tjedan pa tko treba novi tv cijene su jako dobre za oba televizora.

U cijeloj toj priči najviše profitira firma LG.

Prodaje kvalitetene MLa panele po cijelome svijetu, njihov u G4 modelu je dosta jeftiniji od drugih.

Nego, koji ti Lg Oled imaš ?

G4  ?

Za razliku cijeni od 400 e Panasonic je ugradio dobre zvučnike i to je sva razlika između G4 i toga PaSanonika. 

Ne vjerujem da je Panasonicov procesor bolji od LG-Alpha 11 AI procesor-a, koji je na G4, da bi bacio bolju sliku.

Od Alpha 9 AI procesora koji je na C4 je vjerojatno bolji, a to možemo pripisati i boljem panelu, ili ne.

Moja žena voli skupo, ali gleda na cijenu i prije će kupiti G4 jer je 400 € jeftiniji, a zvuk joj je i na njemu ok.

LG ubija sve tehnologijom zasad.

Jedino ako Samsung samelje sve svojim micro led televizorima.

Budemo videli.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2024 12:22 (Zaporožac).
13 godina

2015 kupio Panasonic tv, 4k, 43", garancija 5 godina, garancija istekla 2020, i ni mjesec dana nakon isteka garancije tv se pokvario, reko jel moguće ovo baš sad da se desi. Riknula jedna ledica, znači nema slike, namješteno je bilo da ako rikne jedna ledica da se mora mijejnajt cijeli panel pozadinskog osvjetljenja gdje je popravak/zamjena neisplativ, i od tog dana rekao baj baj Panasonic. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2024 13:36 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cryogenic kaže...

2015 kupio Panasonic tv, 4k, 43", garancija 5 godina, garancija istekla 2020, i ni mjesec dana nakon isteka garancije tv se pokvario, reko jel moguće ovo baš sad da se desi. Riknula jedna ledica, znači nema slike, namješteno je bilo da ako rikne jedna ledica da se mora mijejnajt cijeli panel pozadinskog osvjetljenja gdje je popravak/zamjena neisplativ, i od tog dana rekao baj baj Panasonic. 

Koji model konkretno,! 

ATJ Lučko
16 godina
Zaporožac kaže...

Nego, koji ti Lg Oled imaš ?

G4  ?

Za razliku cijeni od 400 e Panasonic je ugradio dobre zvučnike i to je sva razlika između G4 i toga PaSanonika. 

Ne vjerujem da je Panasonicov procesor bolji od LG-Alpha 11 AI procesor-a, koji je na G4, da bi bacio bolju sliku.

Od Alpha 9 AI procesora koji je na C4 je vjerojatno bolji, a to možemo pripisati i boljem panelu, ili ne.

Moja žena voli skupo, ali gleda na cijenu i prije će kupiti G4 jer je 400 € jeftiniji, a zvuk joj je i na njemu ok.

LG ubija sve tehnologijom zasad.

Jedino ako Samsung samelje sve svojim micro led televizorima.

Budemo videli.

Ne, imam stari C9. Gotovo 7 godina ga imam pa bih ga sada zamijenio za veći. Imam 55 a sada bih uzeo 65. Na proljeće sam sinu uzeo 65 panasonica, prošlogodišnji top model koji ima prvu generaciju mla panela. Slika je stvarno fantastična. Ja sam ljubitelj LG panela ali svi naši dućani nude G4 samo sa zidnim nosačem a to mi ne odgovara jer ga ne mogu staviti na zid zbog akustičnog tretmana kojeg imam. Znači trebam stalak. Ako ne mogu uzeti LG uzet ću panasonic. Po svim testovima na netu to su dva podjednaka televizora a ono što su izmjerili kao razliku sigurno golim oko neću vidjeti, plus panasonic ima HDR10+ kojeg LG nema. Nisam siguran niti da LG ima DV IQ jer to nigdje ne navode. Zvuk mi je nebitan kada imam kućno kino. Dobra stvar je što mi frend ima dućan pa panasonica dobijem za cijenu G4 a loša što ne može nabaviti G4, po dobroj cijeni za mene. Samo bih dodao da C9 koristim od prvog dana kada se pojavio na tržištu, to je skoro 7 godina ako se ne varam. Panel je kao i prvi dan. Nigdje vidljivih tragova korištenja. Nevjerojatan tv. Samsung mi je neinteresantan jer ne koriste DV.

3 godine
movie kaže...
 ali svi naši dućani nude G4 samo sa zidnim nosačem a to mi ne odgovara jer ga ne mogu staviti na zid zbog akustičnog tretmana kojeg imam. Znači trebam stalak. Ako ne mogu uzeti LG uzet ću panasonic. Po svim testovima na netu to su dva podjednaka televizora a ono što su izmjerili kao razliku sigurno golim oko neću vidjeti, plus panasonic ima HDR10+ kojeg LG nema. Nisam siguran niti da LG ima DV IQ jer to nigdje ne navode. Zvuk mi je nebitan kada imam kućno kino. Dobra stvar je što mi frend ima dućan pa panasonica dobijem za cijenu G4 a loša što ne može nabaviti G4, po dobroj cijeni za mene. Samo bih dodao da C9 koristim od prvog dana kada se pojavio na tržištu, to je skoro 7 godina ako se ne varam. Panel je kao i prvi dan. Nigdje vidljivih tragova korištenja. Nevjerojatan tv. Samsung mi je neinteresantan jer ne koriste DV.

Za model od 55" postoji stalak za G4 baš stolni, ne vesa koji ide uz tv, Centar Tehnike, a može se isti i kupiti

Vesa stalci

Ima i kod nas u Svijet Medija

Treba to pronjuškati po Eu trgovinama, postoji onaj lijepi kao na C4, ali još se može i zakretati.

Inače Dv i HDR 10+ su najčešći na stream paltformama.

Meni na LG B2 i na C4 Netfliks pušta dolby vision.

gledajući usporedbu ta dva HDr formata bitnije je koliko je kvalitetan tv koji ih izbacuje, a ne sami HDR 10+ ili DV.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2024 12:15 (Zaporožac).
6 tjedana
movie kaže...

Na proljeće sam sinu uzeo 65 panasonica, prošlogodišnji top model koji ima prvu generaciju mla panela. 

Koji model?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice