Star Wars:Outlaws

poruka: 13
|
čitano: 4.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Nova igra u svima dobro poznatom Star Wars svijetu.

Developer je Massive Entertainment a izdavac Ubisoft.

Igra je kao i Avatar u izradi na in house Snowdrop enginu i malo je rec da izgleda super impresivno.

Igra izlazi za PC,Xseries te Ps5

https://www.ubisoft.com/en-us/game/star-wars/outlaws

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

ma dobro igra izgleda, ali meni nikako ne ide u glavu kako se i dalje nisu u stanju maknuti od tog vremenskog perioda, uvijek isto. I opet u ovom videu se lik provlači kroz stormtroopere da dođe do broda pa pobjegne imperiju, scena koju smo vidjeli već 50 puta

Star Wars je postao uvjerljivo najnemaštovitija franšiza.

Odgovarao mi je Division pa možda bude i ovo ok, ali ništa ne prednaručujem

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: Star Wars:Outlaws
Cansee kaže...

ma dobro igra izgleda, ali meni nikako ne ide u glavu kako se i dalje nisu u stanju maknuti od tog vremenskog perioda, uvijek isto. I opet u ovom videu se lik provlači kroz stormtroopere da dođe do broda pa pobjegne imperiju, scena koju smo vidjeli već 50 puta

Meni opcenito vise ne odgovaraju stari SW filmovi,prenaivni su.

Igra djeluje ok po gameplayu,vidjet cemo kako ce ispast.

9 godina
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...

Meni opcenito vise ne odgovaraju stari SW filmovi,prenaivni su.

Igra djeluje ok po gameplayu,vidjet cemo kako ce ispast.

Pa da, s tim da sam se nadao da s obzirom da na igri radi ekipa Divisiona, da će biti možda mogućnost kreacije lika i raznih klasa, nešto na tu foru, al dobro, vidjet ćemo

3 mjeseca

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2024 19:12 (Witcher1).

0 0 hvala 0
10 godina

Igra izgleda kao zadnje smeće, od animacija do grafike, u 2024 godini, a preformanse su očajne. A sama igra je standardan ubisoftov recept star 20 godina, šuljaj se u visokoj travi, ubij ga sa leđa, pronađi ovaj predmet za ovoga da bi dobio ovo, fuj... Ovo nebi igrao ni za badave, a volim sw tematiku. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
BeLLicus kaže...

Igra izgleda kao zadnje smeće, od animacija do grafike, u 2024 godini, a preformanse su očajne. A sama igra je standardan ubisoftov recept star 20 godina, šuljaj se u visokoj travi, ubij ga sa leđa, pronađi ovaj predmet za ovoga da bi dobio ovo, fuj... Ovo nebi igrao ni za badave, a volim sw tematiku. 

Usrali su skroz, nema lightsaber'a, samo jedno oružje u 2024'toj godini, bolesnoća. Osjetit će oni po džepu da su usrali igru. 

12 godina

A kako tek hebu sa remasterima ono remaster sw igre iz 41e...

Pa daj nam Jedi Academy remaster da svi igramo u PM!

A ne onaj Bounty Hunter.

1 0 hvala 0
16 godina

Igra li tko? Jesu stvarno toliko ukakili s neispoliranim gameplayem i ima li barem neka poboljšanja u odnosu na npr. AC Valhalla formulu?

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne igram skinut cu jogurt verziju, ako tko ima problema sa igrom ima ovdje fix sa nexus mods.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci
MGloc kaže...

Ne igram skinut cu jogurt verziju, ako tko ima problema sa igrom ima ovdje fix sa nexus mods.

Nešto si pomiješao, ovo je SW Outlaws tema a link je za mod za SW Jedi Survivor.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
13 godina

A da, krivo je.

16 godina

Evo uzeo jer sam našao u skoro pola cijene. Da vi ne trošite novce:
- zapravo sam ostao ugodno iznenađen s cca prva 2 sata igre
- živ svijet, puno većih lokacija (interijera) s gotovo immersive sim mogućih pristupa
- ALI stealth je JAKO nekonzistentan (ili je AI zbugan) što me navelo nakon samo 4 sata igre na uninstall. Bude sve logično (inače se volim šuljat) i onda bude jedna misija gdje trebaš naći predme X na lokaciji Y i ponekad zadnji čas stisneš 'V' da tiho središ negativca, a ponekad možeš to napraviti i više nego na vrijeme, al iz nekog razloga igra samo napiše da te vidio (WTF?). Nakon toga sam pogledao ACG review i žalio se upravo na to. Koliko je to frustrirajuće? Pa radi tog potrganog dijela jedno 5x za redom nisam uspio i svaki puta izgubiš reputaciju i budeš vraćen na centralni hub iako si potrošio vremena za eliminirati nekoliko protivnika, a igra ti neda save već ti radi auto save... Uglavnom kad/ako poprave stvarno ima potencijala, ali braćo mila kako fali završni glanc u ovoj inače jako obećavajućoj igri.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice