Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 181.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield Hardline
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma fila neisplati se gledati niti e3 , vidjeli smo kako je to izgledalo kad je bf4 dolazio.

gledao sam onaj stream di je ekipa igrala i bila mi je prehebena.

dok je ja ne isprobam na svom kompu nitkom ništa ne vjerujem kamoli ea i njihovim ovim uvodnim filmićima di sve bajno prezentiraju i montiraju.

Ma znam zenge, nekako reko na e3 ćemo dobiti možda nešto noviji gameplay i to pa ćemo moći konkretnije nešto reći.

Dok se beta ne proba, pa i finalna, nema kupnje.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline
Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
10 0 hvala 3
16 godina
moderator
Battlefield Hardline

Beta će biti igriva na E3...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Beta će biti igriva na E3...

E sad im je prilika otvoriti betu na mj-dva i pratiti puls zajednice. Beta od BF3 i BF4 je bila sprdacina. Ako je pozrtvovan tim i ako im je zaista zajednica na umu (umjesto $$$) - u tih mj-dva mogu popeglati 90% sranja u igri ...

battlelog: b4stardo_CRO
13 godina

IMO ovo cudo ce imati najkracu betu ikad, s obzirom da se radi skoro o BF4 + novi skinovi {#} Either way, me likey; ako budem isao u Mexico, definitivno uzmem kad izadje... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
Battlefield Hardline

E sad da su pravi već bi tamo na ljeto otvorili pre alphu za sve preordere pa da se malo igramo i da oni skupljaju telemetriju i te spike.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ma jok... Alfa je otvorena od 30.10.2013; a i CTE (Beta? {#}) od nedavno; and then they'll flip a coin... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Ma jok... Alfa je otvorena od 30.10.2013; a i CTE (Beta? {#}) od nedavno; and then they'll flip a coin... {#}

hm ne znam... ako radi drugi studio igru mozda bude potpuno drugaciji kod igre... jos nismo ni sigurni da je FB3 u pitanju. A nisam neku pretjeranu destrukciju vidio u onom filmicu.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina

Frostbyte je definitivno, IMO...  Modus operandi je vise manje isti kao BF3/4 samo bez levelutiona sa novim skinovima {#}

14 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Frostbyte je definitivno, IMO...  Modus operandi je vise manje isti kao BF3/4 samo bez levelutiona sa novim skinovima {#}

najavili su levolution sad ne znamo u kakvom obliku (moguce samo promjena vremena ). Pogledaj samo zadnju igru koju su radila dva razlicita studija pod EA na frosbite-u (MOHW I BF 3) za koju nikad ne bi rekli da je isti engine.

13 godina

Iako nisam igrao, meni MOHW liči na totalni FB2, ali modified; doslovno kao da je FB2.5. Mehanika igraca/pucanja je mozda malo FB3. Disclaimer: ovo sve izvlacim iz Youtubea :)

14 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Iako nisam igrao, meni MOHW liči na totalni FB2, ali modified; doslovno kao da je FB2.5. Mehanika igraca/pucanja je mozda malo FB3. Disclaimer: ovo sve izvlacim iz Youtubea :)

da si probao vidio bi da te dvije igre nemaju ama bas nista zajednicko. Tako da i ovo mozda bude daleko drugacije od BF4. Samo sto bi to moglo biti i negativno ako nije dovoljno vremena ulozeno.

12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ja bi podjelio svoje misljenje.

Ovo je postalo ISTO sr**e kao i COD serijal. Uopce ne razumijem zasto rade ovo. U biti znam, radi $$$$$$$$$.

Stvarno prelose, jos gledam ovaj trailer http://www.joystiq.com/2014/05/29/leaked-battlefield-hardline-trailer-is-6-months-old-claims-deve/ i onak mislim si, pa ko ce kupit ovo? Pa stari moj ovo je vec reciklirano toliko puta da je to strasno! 

Jako razocaran!

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Moj PC  
14 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

Ovo je postalo ISTO sr**e kao i COD serijal. Uopce ne razumijem zasto rade ovo. U biti znam, radi $$$$$$$$$.

Stvarno prelose, jos gledam ovaj trailer http://www.joystiq.com/2014/05/29/leaked-battlefield-hardline-trailer-is-6-months-old-claims-deve/ i onak mislim si, pa ko ce kupit ovo? Pa stari moj ovo je vec reciklirano toliko puta da je to strasno! 

Jako razocaran!

Recimo ja sam skoro uvjeren da cu uzeti hardline. Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen. Ali meni su te igre u tom trenu kad su izasle daleko bolje od svega sto se u tom trenu nudilo. Cod kamperajski tip igranja mi se nikad nije svidio. CS sam mrzio jos s fakultetskih dana dok je ekipa to udarala, ja sam mlatio po unreal tournamentu. ARMA mi je nekako spartanski odradjena i sve one vjezbe pucanja i gluposti me iznerviraju do boli. BF sistem gameplaya mi jednostavno sjeda kao budali samar. Mozes igrati taktiku s ekipom, mozes igrati kao lone wolf. Kad je dosadno uzmes snajper i rokas po glavama. Mozes voziti heli, jet, tenk, jeep itd. Sama fizika upravljanja tim vozilima je daleko od neke ozbilje simulacije, ali je na arkadnom nivou i uvijek jako dobro odradjeno s obzirom da je sama voznja smjestena u pucacinu. Priznajem da ne netcode syeban u bf4 ali s mojim stilom igranja i s mojim skillom - nikada me to nije previse patilo. Nikada ni nisam groznicavo izvirivao iza coskova na lockeru i na metrou pa me pokoji metak iza zida nije previse uznemiravao.

Ovo po meni daje dasak svjezine u BF ... malo se mice od vojnih cinova, uniformi, tenkova i specijalizirane opreme, iako ruku na srce - i ovo je isti kalup - ti si na jednoj strane i boris se protiv druge. Bili to MEC i USA, KINA i USA, euro forces i rusija, sas i spetznaz ili zace i lopovi - totalno je svejedno dokle god igra u sebi nosi sve ono sto je BF uvijek nudio u odnosu na konkurenciju. I jos nesto ... premium bf4 sam platio 80eur i do sada ga igrao 250-ak sati, sto je negdje oko 2 kune po satu. Za te 2 kune ja sam se ludo zabavljao skidajuci glave, zauzimajuci zastave, gadjajuci ljude sa srawom, minirajuci tenkove i leteci u scout heliju. Meni odlicno! Do sada nisam igrao nijedan BF a da ga dice nije mijesio, ali ovi decki sto ga prave imaju uspjesnicu-dvije iza sebe pa valjda znaju svoj posao.

Hardline i ovaj novi f2p unreal ocekujem s odusevljenjem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 22:36 (Bastardo).
11 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ja isto jedva cekam Hardlinem, zato sto sam uvjeren da nemoze biti gori od bf4, neznam stvarno koje stvari bi se trebale poklopiti da ispadne losiji od bf4. 

Napokon neko osvjezenje, barem sto se tice developera, treba i drugima dati sancu kada ovi vec neznaju.

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma sve uredu, svako ima svoje misljenje i nas ono o ukusima se ne raspravlja :). 

Ali mene nervira to sto u gaming svijetu je sve vise i vise toga reciklirano. Sve vise i vise postaje gore i losije. Dode neka igrica koja bude super dobra i onda nekoliko su lose. 

I ljuti me to, sto nam "mazu" oci. Razumijes ovo je sve PR, ove nabrijane price i sve te gluposti, taj umjetni Hype koji se napravio od necega sto vec je postajalo. To mene jako ljuti nista vise. Moze igrica biti predobra, ali kako je sve to predstavljeno i jos jednom reciklirano je gnjusno! 

But yet again, thats me!

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 22:45 (NoniCRO).
13 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

Ma sve uredu, svako ima svoje misljenje i nas ono o ukusima se ne raspravlja :). 

Ali mene nervira to sto u gaming svijetu je sve vise i vise toga reciklirano. Sve vise i vise postaje gore i losije. Dode neka igrica koja bude super dobra i onda nekoliko su lose. 

I ljuti me to, sto nam "mazu" oci. Razumijes ovo je sve PR, ove nabrijane price i sve te gluposti, taj umjetni Hype koji se napravio od necega sto vec je postajalo. To mene jako ljuti nista vise. Moze igrica biti predobra, ali kako je sve to predstavljeno i jos jednom reciklirano je gnjusno! 

But yet again, thats me!

A hebiga mačko pa pogle kol'ko igara ima. Sve ideje su izlizane, a kad se pojavi neka nova (npr. DayZ) nastane još 10 sličnih igara ili potpunih kopija. Nije baš sve crno i bijelo, ima dobrih i loših igara, kao i u svemu u životu. Ne rade oni hype nego pokažu igračima ono što žele vidjet, a sami hype stvaraju igrači i ja tu ne vidim ništa loše. Nitko se ne žali kad izbacuju novi iPhone svake godine sa 0.2 ghz boljim procesorom i 1 mpx boljom kamerom. Jednostavno je: čekaj da igra izađe, i onda hladnom glavom razmisli koje su prednosti i nedostaci i onda po tome odluči oćeš li kupiti igru ili nećeš. 

1971- ∞
13 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

But yet again, thats me!

Naravno da je reciklirano ... zrak koji dises je vec netko disao ... voda koju pijes je vec izasla iz necijeg mokracnog kanala ...

Probaj samo zamisliti boju koju nikad nisi vidio ...

Vjerojatno dijelis ime s bar 10000 ljudi. Imas hard disk kao milijun ljudi. Live with it :)

Nije isto kad Jelena Rozga i Aretha Franklin otpjevaju istu pjesmu ... isto tako i ova igra ne mora biti slicna icemu dosad vidjeno u zanru policajaca i lopova.

A sto te to smeta u predstavljanju? Iscurio pokoji detalj i trailer ... digao se hype ... sve u svrhu besple marketinga ... Pa svi smo tako gledali Severinine sise i njene oralne podvige i svima nam je bilo dobro - i nama i njoj i onom sto mu je pusila ... :)

13 godina
NoniCRO kaže...

But yet again, thats me!

There, I fixed it {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
bastardo za precjednika :)
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Budes li ste postavljao, sa takvim stavom: "Pa sve u svijetu je reciklirano." necemo naprijed. :P 

Shvacam ja da se sve danas radi samo da bi se novac izvukao, ali ne razumijem zasto svi ti dobri programeri koji rade na sad tom novom Battlefieldu ne uzmu svoje znanje i pokusaju izmisliti nesto novo. Pa hebemu, EA games, to je nekad znacilo kad si cuo EA games. Danas su sramota. 

*Nastavak mog posta mozete kupiti za samo 9,99$ u obliku DLCa ILI mozete kupiti BUG PREMIUM, di ce te citati sve moje postove neograniceno!* ( f*** you and your money EA )

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
pa zar oni nisu upravo sa ovim napravili nesto "novo". Ni jedan BF niti MOH ili koji drugi FPS od strane EA nije bio isti. Ako nakon probanja gameplay-a igra bude osjetno drugacija od BF 4 sigurno budem uzeo. Ako bude samo bf4 sa manjim mapama uzet cu kad padne cijena i gotova prica. Meni je MOHW super sjeo nakon BF 3 kojeg sam vecinom igra preko ku.ca, ali se tu vidi kad igra koja ima zabavan gameplay ne dobije potrebnu paznju i poliranje. Tako da je nekad ovo mozda trebao biti i MoH ,ali nakon "vrhunskog" supporta od EA i posljedica toga sigurno je bolje ici na ime koje ce prodati. Ali je danas u modi ocito vise vajnanje.
16 godina
Battlefield Hardline

Pa ljudi su se bunili i kad je bio najavljen 2142 jer to nije BF pa je kasnije nekima postao najbolji nastavak u serijalu. Isto je bilo sa BC, a i kad je trebao izaći COD4 dosta ljudi je negodovalo što je smiješten u moderno doba, pa je opet ispao i više nego odličan naslov. Treba pričekati možda iznenade.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 10:49 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
NoniCRO kaže...

Jako razocaran!

Recimo ja sam skoro uvjeren da cu uzeti hardline. Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen. Ali meni su te igre u tom trenu kad su izasle daleko bolje od svega sto se u tom trenu nudilo. Cod kamperajski tip igranja mi se nikad nije svidio. CS sam mrzio jos s fakultetskih dana dok je ekipa to udarala, ja sam mlatio po unreal tournamentu. ARMA mi je nekako spartanski odradjena i sve one vjezbe pucanja i gluposti me iznerviraju do boli. BF sistem gameplaya mi jednostavno sjeda kao budali samar. Mozes igrati taktiku s ekipom, mozes igrati kao lone wolf. Kad je dosadno uzmes snajper i rokas po glavama. Mozes voziti heli, jet, tenk, jeep itd. Sama fizika upravljanja tim vozilima je daleko od neke ozbilje simulacije, ali je na arkadnom nivou i uvijek jako dobro odradjeno s obzirom da je sama voznja smjestena u pucacinu. Priznajem da ne netcode syeban u bf4 ali s mojim stilom igranja i s mojim skillom - nikada me to nije previse patilo. Nikada ni nisam groznicavo izvirivao iza coskova na lockeru i na metrou pa me pokoji metak iza zida nije previse uznemiravao.

Ovo po meni daje dasak svjezine u BF ... malo se mice od vojnih cinova, uniformi, tenkova i specijalizirane opreme, iako ruku na srce - i ovo je isti kalup - ti si na jednoj strane i boris se protiv druge. Bili to MEC i USA, KINA i USA, euro forces i rusija, sas i spetznaz ili zace i lopovi - totalno je svejedno dokle god igra u sebi nosi sve ono sto je BF uvijek nudio u odnosu na konkurenciju. I jos nesto ... premium bf4 sam platio 80eur i do sada ga igrao 250-ak sati, sto je negdje oko 2 kune po satu. Za te 2 kune ja sam se ludo zabavljao skidajuci glave, zauzimajuci zastave, gadjajuci ljude sa srawom, minirajuci tenkove i leteci u scout heliju. Meni odlicno! Do sada nisam igrao nijedan BF a da ga dice nije mijesio, ali ovi decki sto ga prave imaju uspjesnicu-dvije iza sebe pa valjda znaju svoj posao.

Hardline i ovaj novi f2p unreal ocekujem s odusevljenjem.

ej ej pazi kaj pricas Bc2 je savrsen :D

http://www.snabbox.org/
13 godina
NoniCRO kaže...
*Nastavak mog posta mozete kupiti za samo 9,99$ u obliku DLCa ILI mozete kupiti BUG PREMIUM, di ce te citati sve moje postove neograniceno!* ( f*** you and your money EA )

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield Hardline

Sa zadnjim patchem su dosta popravili u BC2 i to godinu i pol od izlaska igre, ali i dalje ima nekih starih bugova.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bc 2 i dalje ima bugove koji su tu manje vise od pocetka. Ali je igra jako dobro ispolirana tako da su bugovi skoro neprimjetni. BF 4 je jako blizu toga i sigurno se bude popravilo dosta sad kad je testiranje vece. Nisam fanboy kupujem igre koje me zabavljaju, tako da nikad necu zaliti novce za takve naslove.
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

COD 4: "omg nije to cod moderno wtf fuck you infinity ward" - ispadne jedan od najboljih codova i jedan od najboljih competitive naslova

COD BO2: "omg koji vrag opet moderno nije ovo halo, ovo je cod" - ispadne najbolji cod jos od MW2

COD BO: "omg ovo ce bit najbolji cod ikad" - ispadne najvece smece od igre koje je ikad izaslo u cod serijalu

Kuzis poantu? Glupo je govorit o igri ako jos nije izasla, najcesce se prevaris 

1971- ∞

5 5 hvala 0
17 godina
Roko567 kaže...

COD BO2: "omg koji vrag opet moderno nije ovo halo, ovo je cod" - ispadne najbolji cod jos od MW2

COD BO: "omg ovo ce bit najbolji cod ikad" - ispadne najvece smece od igre koje je ikad izaslo u cod serijalu

Molim!? COD BO je najbolji kod od COD 4. Imao je servere. Bilo je na pocetku problema dok se stvari nisu pokrpale. Kada je BO izaso vecina usera je imala dualcore, tek sa prelaskom na quadove igra je proradila. A mnogi jos najvise to zamjeraju. Po meni definitivno najbolji kod jos od COD4MW.

EDIT:@Filla, zato sto jedna BF fransiza ide u tom smjeru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 14:04 (BDS).
17 godina
Bastardo kaže...

Recimo ja sam skoro uvjeren da cu uzeti hardline. Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen.. 

Jedno od pitanja u sljedecem valu testiranja za MENSAu:

Nastavi niz:Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen. BF Hardline je...?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice