Al izgleda i koji DICE. Jedan ne zna napraviti patch bez da naprave 10 novih bugova, a drugi u tri tjedna napravi vise novosti nego ovi drugi u pola godine.
Ja sam se izgubil kod jednih i drugih.
Ko sad ne valja - drugi ili drugi?

Zanimljiv podatak.
Da li tko zna šta će inače raditi DICE?
Da li rade na BF5? Ili su i na nekim drugim projektima?
Zanimljiv podatak.
Star Wars Battlefornt
Ne znam zakaj vecina ovdje pljuje ovu igru? Nije vam po zelji? Ok, igraj bf3. U cemu je problem? Zato sto nosi battlefield ime? Igra je pogonjena tim sexy enginom, mape manje (vise codovski), akcija je brza i slicno. Gledajte na ovu igru kao na cod kakav je trebao biti - moderna grafika, fizika, modovi... uglavnom prilagodjen vremenu u kojem izlazi. Zagrizeni fanovi su razocarani, ali ne trebaju biti. Igra ce rulati bez sumnje, cak bi mogla protresti cod (ili barem natjerati na radikalne promjene). Nema potrebe za tenzijama.

DICE ima više studija.
Jedan radi na BF4.
A dugi (i možda treči? :) na Battlefrontu i Mirors edgeu 2.
Gdje su poruke vezane uz "Police Warfare"?
Više ih ne mogu pronaći :(
Uglavnom da ponovim:
2012 je otvoren KickStarter projekt za igru Police Warfare.
Developer je Elastic games
https://www.kickstarter.com/projects/policewarfare/police-warfare
Projekt je ugašen, ali kaže "očekujte novosti":
"Thank you so much for the incredible response to the game. We're shutting down the kickstarter account but this is by no means the end of Police Warfare. News will be coming."
Negdje i piše "Sigurno primječujete sličnost s Battlefieldom..." :D
Ali nigdje na netu ne mogu pronaći nikakvu vezu između "Elastic Games" i Viceral ili DICE.
Ne znam zakaj vecina ovdje pljuje ovu igru? Nije vam po zelji? Ok, igraj bf3. U cemu je problem? Zato sto nosi battlefield ime? Igra je pogonjena tim sexy enginom, mape manje (vise codovski), akcija je brza i slicno. Gledajte na ovu igru kao na cod kakav je trebao biti - moderna grafika, fizika, modovi... uglavnom prilagodjen vremenu u kojem izlazi. Zagrizeni fanovi su razocarani, ali ne trebaju biti. Igra ce rulati bez sumnje, cak bi mogla protresti cod (ili barem natjerati na radikalne promjene). Nema potrebe za tenzijama.
Kažeš u čemu je problem? Pa baš u ovom podebljanom šta si sam napisao... BF niti ne triba biti kao cod, niti je ikad bio, kako po načinu igre tako i po načinu izvođenja. To je ono šta ga sve ove godine izdvaja iz hrpe ostalih fps-a i to je razlog zašto sam se ja zaljubio u taj serijal.
Osobno nemam ništa protiv Hardline-a kao igre, o samoj njegovoj ideji i stilu igranja, ali to nije BF u niti jednom pogledu. BF su velike mape prepune raznih vozila, pješadije, timske igre i organiziranosti da bi se izvukla partija kao ekipa još otkad je 1942 izašao.
Također BF ne triba prodrmati cod svijet (osim za ea jer na kraju svega pare su jedino bitne) i to nitko niti želi, jer ako se krene tim smjerom onda je s BF-om i onim šta triba biti gotovo zauvijek...
Ovo je samo moje mišljenje jer priznajem da sam veliki fan već 10+ godina kao i dosta ljudi ode u temi. Pa eto razloga za vajn...
Kažeš u čemu je problem? Pa baš u ovom podebljanom šta si sam napisao... BF niti ne triba biti kao cod, niti je ikad bio, kako po načinu igre tako i po načinu izvođenja. To je ono šta ga sve ove godine izdvaja iz hrpe ostalih fps-a i to je razlog zašto sam se ja zaljubio u taj serijal.
Osobno nemam ništa protiv Hardline-a kao igre, o samoj njegovoj ideji i stilu igranja, ali to nije BF u niti jednom pogledu. BF su velike mape prepune raznih vozila, pješadije, timske igre i organiziranosti da bi se izvukla partija kao ekipa još otkad je 1942 izašao.
Također BF ne triba prodrmati cod svijet (osim za ea jer na kraju svega pare su jedino bitne) i to nitko niti želi, jer ako se krene tim smjerom onda je s BF-om i onim šta triba biti gotovo zauvijek...
Ovo je samo moje mišljenje jer priznajem da sam veliki fan već 10+ godina kao i dosta ljudi ode u temi. Pa eto razloga za vajn...
A postoji neki sveti kanon šta bi BF trebao biti? Isto se govorilo i za Bad Company pretpostavljam, pa je mnogima to najbolji BF ikad. Nemamo pojma o veličini igre, samo znamo u kojem se settingu odvija. Ljudi daj pustite te labele više i gledajete igru kao zasebnu cjelinu. Naravno da BF služi kao magnet za privlačenje pozornosti, ali vjerujem da postoji dovoljno pameti da se ne nasjeda na hype train nakon svega. Vrlo brzo će se znati više, nekon toga će sigurno biti beta za BF4 premiume itd...
Pa napisao šta bi bf tribao biti, mislim da i sam kužiš poantu onoga šta oću reći...
Slažem se da je BC malo odmakao, ali taj odmak sigurno sigurno nije bio toliko drastičan kao i ovo naganjanje pandurije u nabrijanom ford mustangu, na ducati-u ili čemu sve ne...
Nije mi namjera srati protiv ovog Hardline-a već samo iznosim svoje mišljenje vezano uz kolegin post ranije. Niti me zanima, a niti mi pada na pamet kupiti ovo...
Joj ovo izgleda predobro, jedva čekam.
A za one koji plaču kako ovo nije Battlefield, izađite malo iz te kutije... Kome se ne sviđa, može nastavit sa BF4
Meni kao COD fanu ovo bome izgleda obečavajuće. Veselim se igri, samo da ju dobro optimiziraju za PC...
Meni kao COD fanu ovo bome izgleda obečavajuće. Veselim se igri, samo da ju dobro optimiziraju za PC...
Ono o čemu ja govorim pa vi sad udarite po meni koliko želite...
Samo se nadam da cijena neće bit ko da je neki AAA naslov jer je očito da nisu trebali puno radit, samo su prilagodili BF4 (bar mi se tako čini iz trailera)
zato ti koji si počeo sa bf4 znaš šta je battlefield
Počeo sam sa battlefield 3 i možeš mi se skinut s tim "ba ba ovo nije battlefield ba ba di si ti bio kad smo mi igrali battlefield ba ba ba"
Samo zato što piše "Battlefield" ne mora značit da mora bit isto ko i prijašnji Battlefieldovi. Ovo je potpuno nova igra a to što piše battlefield u naslovu ne znači apsolutno ništa. Ako ne želiš igrat nemoj, al ne moraš širit negativnu energiju i etiketirat igre prije nego što su izašle
Samo se nadam da cijena neće bit ko da je neki AAA naslov jer je očito da nisu trebali puno radit, samo su prilagodili BF4 (bar mi se tako čini iz trailera)
Cijena? Ahahaha pa zar sumnjaš u EA?
Ako si zainteresiran na originu već imaš standardnu za 60 i delux verziju za 70 ojera iako se o igri nezna ništa osim '' ukradenog'' videa. Yebenica...
Negdje i piše "Sigurno primječujete sličnost s Battlefieldom..." :D
Ali nigdje na netu ne mogu pronaći nikakvu vezu između "Elastic Games" i Viceral ili DICE.
http://duuro.net/battlefield-hardline-was-once-police-warfare/
Nisi jedini koji tako razmišlja, i ako usporediš vozila koja su prikazana u Police Warfare traileru i ova iz Hardline-a što su procurila, kao i modele pušaka, to je to...
Preorder već postoji, cijena kao i za BF4 https://www.origin.com/en-ie/store/buy/omaha/pc-download/base-game/standard-edition ima i Deluxe koji je 10€ više itd...
Da budem iskren, pretpostavljam da će igra imati dobru prodaju na konzolama, jer očekujem pristojan Single Player. A MP, bi vjerojatno bio OK do 32 igrača (iako je u onim raskopanim file-ovima bilo spomenuto i 64 igrača)
Bez brige. Svi posljednji nastavci BF-a su bili bolje optimizirani za PC (koliko oto god cudno zvucalo)
Koliko god PC verzija imala bugova, konzole su imale sve to + dodatni problemi sa serverima, rubberbandingom i pingovima.
Ako je onaj gore "Police Warfare" stvarno Hardline, to bi značilo da se radi na njemu več 2 godine + EA je morao kupiti jedan studio. A to sigurno EA mora pokriti... :/
Ako je onaj gore "Police Warfare" stvarno Hardline, to bi značilo da se radi na njemu več 2 godine + EA je morao kupiti jedan studio. A to sigurno EA mora pokriti... :/
Hmmmm onda ću trebat čekat izlazak igre i onda još par mjeseci da se ustanovi jel igra sranje. Preorder neću radit, jednom sam se zajebo sa četvorkom, neću opet.
Jel poznat datum izlaska?
Pročitaj cijelu temu ako imaš vremena, bilo je dosta interesantnih rasprava i nagađanja :)
Datum izlaska "jesen".
Moje nagađanje je: tjedan dana prije izlaska novog COD-a.
2011-te godine si napunio 12 godina.
tada si rasturao u cod-u.
tako da ne sumnjam kako ti ovo izgleda BOMBA.
ali budemo pričekali , tek kad ja vidim i isprobam (ne betu) šta kupujem onda ću odlučit jel kupujem
, a ako napravim preorder idem se odmah bacit sa zagrepčanke.
Battlefield Hardline | Real Gameplay | Trailer | First Video | HD
http://www.polygon.com/2014/5/28/5757356/battlefield-hardline-trailer
2011-te godine si napunio 12 godina.
tada si rasturao u cod-u.
tako da ne sumnjam kako ti ovo izgleda BOMBA.
ali budemo pričekali , tek kad ja vidim i isprobam (ne betu) šta kupujem onda ću odlučit jel kupujem
, a ako napravim preorder idem se odmah bacit sa zagrepčanke.
Možeš slobodno prestat sa pokušajima omalovažavanja i širenja negativne energije jer ti to ne uspijeva.
To što se tebi ne sviđa igra koja se sviđa nekom drugom ne daje ti pravo da seruckaš i prosipaš te "uuu aj nazad na cod buu" fore. Nisi zanimljiv
Battlefield Hardline | Real Gameplay | Trailer | First Video | HD
http://www.polygon.com/2014/5/28/5757356/battlefield-hardline-trailer
Primjetite u traileru kako govori da se igra zove "Omaha". Čini se da su u zadnji tren skužili kako je glupo ime i promijenili u "Hardline"
stari moj tebe je vrijeme pregazilo. ovo su nova vremena nove odeje. nemoj ziviti u proslom stoljecu za vrijeme bf2. odabrao si krivu igru da budes u proslom stoljecu, zna se koja je igra ista kao i prvog dana proslog stoljeca.
na mladima svjet ostaje okani se igrica i uhvati se drugih stvari.
I o tome smo govorili
Daj, fakat pročitaj temu. Sigurno imaš vremena za pročitati 3-4 stranice.
stari moj tebe je vrijeme pregazilo. ovo su nova vremena nove odeje. nemoj ziviti u proslom stoljecu za vrijeme bf2. odabrao si krivu igru da budes u proslom stoljecu, zna se koja je igra ista kao i prvog dana proslog stoljeca.
na mladima svjet ostaje okani se igrica i uhvati se drugih stvari.
A šta ćeš kad se držim gluposti ki pijan plota Pretpostavljam da bi to bio cs hahaha?
Ma za mlade i jesu neke druge stvari, a nama starim magarcima i ne preostaje ništa drugo nego gubit živce na igjicama
Joj dajte...pa nije ni izašlo ništa konkretnije već se svađaju ko je pravi veteran, tko nije i što je bf što nije.
BF je ime i u ovoj igri predstavlja samo magnet za kupce, a smjer kretanja tog spinoffa je očit i vidi se koju publiku cilja.
Nemojte nešto otpisati unaprijed, sad će E3 pa ćemo onda moći nešto konkretnije reći...zasad nemojte se odmah početi svađati, tek tamo nakon 100-200 stranica da djeluje prvih par stranica kao ontopic sa stvarnim informacijama o igri.
Ajde čekamo taj E3 pa ćemo vajanti svi skupa
ma fila neisplati se gledati niti e3 , vidjeli smo kako je to izgledalo kad je bf4 dolazio.
gledao sam onaj stream di je ekipa igrala i bila mi je prehebena.
dok je ja ne isprobam na svom kompu nitkom ništa ne vjerujem kamoli ea i njihovim ovim uvodnim filmićima di sve bajno prezentiraju i montiraju.