Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 182.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield Hardline
NoniCRO kaže...

Valjda ste shvatili da ja trolam? Na onaj post od onog tipa koji je rekao da COD ima vise akcije od BF..

Molit cu te da se držiš teme. AKo ti je do trolanja, vrijeme je da napustiš temu.

Ajde, ništa osobno samo nemoj kvarit temu.{#}

12 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Bf nece nikada doci na razinu COD-a frende moj (COD je svake godine daleko prodavaniji na svim platformama od bf-a, a da ne govorim o natjecateljskoj strani gdje COD ima turnire sa milijunskim nagradama. COD nije samo uzitak igrati, nego ga milijuni diljem svijeta uzivaju gledati, male mape, konstantna akcija, naspram dosadnog bf-a...).1)Tak da mozes ti voljeti bf koliko hoces i pljuvati po codu, ali je opce poznato koji je bolji serijal od ta dva...2)Nisam hejter, samo mi smeta taj glupi sarkazam (nomsayn?).

1.) lol, ti shvacas sto govoris? broj prodanih kopija = kvaliteti igre? 

2.) govoris da nisi hejter a tjeras me sa iz teme. 

A da ne govorim o ostalim stvarima, koje si ti naveo u ovom postu, koja nemaju veze sa zdravim mozgom. 

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

A daaaajte društvo, pa jel mora svaka tema na ovom forumu bit svađa? Nemojmo se pljuvat, poštujmo i uvažavajmo tuđa mišljenja. Ajde sad pusica, cmokica i prstić pomirenja. Mir, mir niko nije kriv

1971- ∞

1 2 hvala 0
16 godina
moderator
Dr.Feel kaže...

Molit cu te da se držiš teme. AKo ti je do trolanja, vrijeme je da napustiš temu.

Ajde, ništa osobno samo nemoj kvarit temu.{#}

Molit ću ja tebe da se držiš teme.(a onda i sve ostale)

سمندری ڈاکو
11 godina
Battlefield Hardline

Teško je sad napamet govoriti kako će igra izgledati, no... meni se ovo actually sviđa. Pod uvjetom da će to *raditi*. Jer BF3 i BF4 ne rade. Izmijenio tri konfiguracije, nijedna DICE-u nije baš odgovarala. Hm.

Znači, ako će ovo biti s minimalnim brojem bugova, mogao bi biti zanimljiv koncept. Na stranu što je Battlefield nešto sasvim drugo od gradskog napucavanja cajkača i lopača i što gube velik dio kolača zbog svoje neoptimiziranosti. Nećemo sad od BF-a raditi religiju pa govoriti što bi trebalo i kako bi trebalo. Samo mijena stalna jest.

Vrijeme je za nešto novo + ime Battlefield je jamac dobre prodaje = Hardline.

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

BF4 sam preskočio vidjevši kako je BF3 bio loš u startu. Vdim da se stanje još uvijek nije poboljšalo. Osim toga, nekako me cijeli serijal lagano odbija. Skroz bezdušna igra, komercijalizirana do kraja.

Ali Hardline mi se čini zanimljiv kao spinoff title. Nešto ala payday i CS samo malo opsežnije obrađeno.

Osim toga igru ne radi DICE, koji je sposoban napraviti solidan engine ali ne može sklepati igru koja radi (ne kupujem više one EA spike).

Poznavajući EA pretpostavljam da će igru naplaćivati kao full release title. Vidjet ćemo koliko će sadržaja igra ponuditi, ali ovo bi trebali tretirati kao spinoff i tako ga naplatiti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 16:57 (Cheezl).
Moj PC  
1 17 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

BF4 sam preskočio vidjevši kako je BF3 bio loš u startu. Vdim da se stanje još uvijek nije poboljšalo. Osim toga, nekako me cijeli serijal lagano odbija. Skroz bezdušna igra, komercijalizirana do kraja.

Ali Hardline mi se čini zanimljiv kao spinoff title. Nešto ala payday i CS samo malo opsežnije obrađeno.

Osim toga igru ne radi DICE, koji je sposoban napraviti solidan engine ali ne može sklepati igru koja radi (ne kupujem više one EA spike).

Poznavajući EA pretpostavljam da će igru naplaćivati kao full release title. Vidjet ćemo koliko će sadržaja igra ponuditi, ali ovo bi trebali tretirati kao spinoff i tako ga naplatiti.

Jednostavno nije serijal za tebe, zato nema potrebe za pljuvanjem po igrama. Kažeš ne sviđa mi se i bok, nema potrebe za epitetima.

Hardline je zasigurno nešto totalno drugačije a time i privlači drugačiju publiku. Zato i razumijem zašto su neki veterani ogorčeni, iako ne razumijem jer ovo je vanredni nastavak "iznenađenja", a ne punokrvni nastavak BF-a. Bar ja tako smatram 

1971- ∞
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Skoro 14 cijelih sati nitko nije pljuvao po hardlineu ... zanimljivo ...

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Ne copraj.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
Bastardo kaže...

Nemaju vremena, svi igraju free BF3. Možda i na 2, 3, 4-om accountu {#}

15 godina
TomoR kaže...
Bastardo kaže...

Nemaju vremena, svi igraju free BF3. Možda i na 2, 3, 4-om accountu  {#}

čudi me da ti ne halas na nekom 8. Accu pa da ispunis sve assigmente u bf3 jos jednom... Bastardo jesi preorderao Hardline? Sta nudi digital deluxe verzija naspram obicne? Pretpostavljam dve puske i dva wallapapera koje ce ionako na kraju svi imati.
MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
TomoR kaže...
Bastardo kaže...

Nemaju vremena, svi igraju free BF3. Možda i na 2, 3, 4-om accountu {#}

čudi me da ti ne halas na nekom 8. Accu pa da ispunis sve assigmente u bf3 jos jednom... Bastardo jesi preorderao Hardline? Sta nudi digital deluxe verzija naspram obicne? Pretpostavljam dve puske i dva wallapapera koje ce ionako na kraju svi imati.

Nisam preorderao ... cekam malo kompetitivniju cijenu od g2play ... ali definitivno uzimam ...

battlelog: b4stardo_CRO
13 godina
Battlefield Hardline

ako naglasak zaista bude na manje mape i borbu prsa o prsa i ja cu uzet. samo cu sacekat release da vidim u kakvom je stanju. battlefield sa svim svojim bugovima mi je i dalje numero uno fps. ne mogu se vise zamislit kako peglam cs, cod ili neki f2p shooter.

jedino sta mi fali je vise ljudi, servera i akcije na dominaciji.

vise sam infantry player i kolko sam skuzio ovo bi trebao biti nastavak fokusiran bas na ekipu kao sto sam ja. 

ostaje samo cekat, a do tad proždrijet jos ova 2 dlc-a sta slijede.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 10:39 (neznalica90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BDS kaže...
Bastardo kaže...

Recimo ja sam skoro uvjeren da cu uzeti hardline. Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen.. 

Jedno od pitanja u sljedecem valu testiranja za MENSAu:

Nastavi niz:Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen. BF Hardline je...?

Po zakonu vjerojatnosti rekao bih savršen(?) {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Zaboravljate da postoji jos i arma koju sam i osobno izbjegavao do onog popusta nedavno. Sve u svemu igra je vrh, a bohemia je studio koji, zamislite, u 2014 godini ima jako jako veliki community kaj se tice modanja igre jer TO DOPUSTAJU. Modova ima valjda stotine, samo treba kopat. Samo dayz ima valjda 30 pod modova lol.

Ja cu ih podrzat i kupit trojku makar se i na dvojci brutalno gustam i mislim da necu bit jos tak skoro gotov :D..jer kolko jos studija znate da daju otvorenu igru za modanje u danasnje vrijeme...osim bethesde?!

Takve studije treba podrzat, a ne EA i Activision hebemu mtr :)

Sry kaj je malo offtopic. Samo sam vam htio skrenut malo paznju na nekaj kaj je takoder jako dobro ali se ljudi valjda boje novih i drugavcijih stvari..tak sam i ja pa znam :D
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Stvarno, uvijek sam se pitao što bi bilo da imamo podršku za modanje u BF3... Zamislite čega bi tu sve bilo

1971- ∞

4 0 hvala 0
13 godina

Po iskustvu iz BF2 bilo bi pregršt mapa koje bi se igrale dva-tri dana, i hrpa modova koji bi se igrali tjedan-dva... I nakon toga opet 24/7 Karkand {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
protjeran
Battlefield Hardline

dakle u ovaj BFH bi trebala nahrliti pro head-shot ekipa is Countera-a i otkidati nam glave?? nekuzim uopce u kojem smjeru idu i na koje ljude ciljaju da ovo igraju...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

dakle u ovaj BFH bi trebala nahrliti pro head-shot ekipa is Countera-a i otkidati nam glave?? nekuzim uopce u kojem smjeru idu i na koje ljude ciljaju da ovo igraju...

Pa da, ovo je kao neki križanac counter strikea i paydaya sa battlefield fizikom. A sam Bog zna na koga ciljaju

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 13:18 (Roko567).
11 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Pa zasto bi pljuvao kada bi igra trebala biti savsena. Napokon igra kakvu prizeljkujem a vjerujem i mnogi. Napokon pravi battlefield.

Jedino placu oni koji ubiju u partiji 2-3 ljudi, zavale se sa snajperom na neki toranj i come i cekaju. Pa placu na igre u kojima moras biti spretan i okretan a ne trom kao sleper od 10t

16 godina
moderator
3.0 TDI kaže...

Napokon pravi battlefield.

To neće biti "pravi" battlefield.Al dobro,ti ionak vjerojatno trolaš.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Pa da, ovo je kao neki križanac counter strikea i paydaya sa battlefield fizikom. A sam Bog zna na koga ciljaju

ovo je krizanac BF4 i BF4 DLC-a, gdje umjesto davanja novog DLC-a rade novu igru i novu liniju za prodavati...

Cilj? Umjesto ono "malo" para sta se daje za DLC ce se sada kupiti cijela igra... koja eto moze imat svoje DLC-ove...

Vjerujem da ukoliko BFH dobro prodje mogli bi dobit  jedan remake samo sa vozilima zvan Battlefield: On The Move, i jedan samo sa zracnim jedinicama Battlefield: Sky...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 14:17 (Abomb).
13 godina
neaktivan
3.0 TDI kaže...
Bastardo kaže...

Pa zasto bi pljuvao kada bi igra trebala biti savsena. Napokon igra kakvu prizeljkujem a vjerujem i mnogi. Napokon pravi battlefield.

Jedino placu oni koji ubiju u partiji 2-3 ljudi, zavale se sa snajperom na neki toranj i come i cekaju. Pa placu na igre u kojima moras biti spretan i okretan a ne trom kao sleper od 10t

Kakav pravi battlefield di ti živiš? Jesi uopće igrao prijašnje battlefieldove... Ovo je ovako sa strane jedan zabavan naslov koji u imenu ima "battlefield" samo da privuče više kupaca.

1971- ∞
13 godina
Battlefield Hardline

Toliko zaključaka i pljuvanja, a još se ni ne zna točno kako će igra izgledati i što će nuditi... onaj trailer je prastar i pitaj boga kaj je ostalo od te prvotne ideje.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...
Kakav pravi battlefield di ti živiš? Jesi uopće igrao prijašnje battlefieldove...

To ti je Ljudina. Ima više sati u BF nego mi svi ostali zajedno.

Toliko mu se zamjerio BF serijal sa svojim bugovima da ga ismijava gdje god stigne.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Roko567 kaže...
Kakav pravi battlefield di ti živiš? Jesi uopće igrao prijašnje battlefieldove...

To ti je Ljudina. Ima više sati u BF nego mi svi ostali zajedno.

Toliko mu se zamjerio BF serijal sa svojim bugovima da ga ismijava gdje god stigne.

i covjek koji za svaku temu na BOL forumu ima jedan acc :D

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Jednostavno nije serijal za tebe, zato nema potrebe za pljuvanjem po igrama. Kažeš ne sviđa mi se i bok, nema potrebe za epitetima.

Hardline je zasigurno nešto totalno drugačije a time i privlači drugačiju publiku. Zato i razumijem zašto su neki veterani ogorčeni, iako ne razumijem jer ovo je vanredni nastavak "iznenađenja", a ne punokrvni nastavak BF-a. Bar ja tako smatram 

Pa nisam nigdje ni pljuvao po serijalu. U potpunosti se slažem s tvojim komentarom o Hardlineu.

Nije mi jasno zašto uvoditi emocije u raspravu. Bit će jako zanimljiv naslov ako bude RADIO, jer zadnji BF kojeg sam igrao a da je radio bio je BC2 (neznam kakav je bc2 bio u početku, ali BF3 npr. nije radio godinu dana nakon izlaska, a četvorka je još gora). Pa zar je to postao nekakav standard, da igre ne rade pri izlasku?

Hardline ima potencijala. Nadam se da će se Visceral, koji je dosad radio TPSove, dobro snaći u FPS okruženju.

Živi bili pa vidjeli. Samo znam da je blesavo preorderati EA-ove igre.

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

zasto svi mislite da ce BFH biti isti kao BF 4 ? Cak i ako budu na istom enginu ne mora znaciti nista, jer ga radi potpuno novi studio. To moze biti jako pozitivno, ali i negativno ako tim nije dobio potrebno vrijeme. Zadnji posao DC je bio solidan , ali forsiranjem igra nikad nije dobila zavrsno poliranje. Sad su dio DICE-a i rade odlican posao tako da sumnjam da nisu imali znanje popraviti vlastiti MoHW da su dobili priliku. Link za ekipu koja nije igrala 

( btw u ovome se na 5.15 vidi i novo vozilo/gadet iz BF4 ) 
, a tko je igrao zna kako ta igra nema NISTA ama bas NISTA zajednicko sa BF 3 osim FB2.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Netko ga je duboko uj*bo s ovim.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Netko ga je duboko uj*bo s ovim.

tesko je imati objektivno misljenje na temelju 13 min beta gameplaya no Hardline djeluje kao BF4 mod tj dlc sa novim mapama i skinovima.. nisam primijetio neke velike razlike i inovacije, stovise sve mi djeluje potpuno isto kao i u BF4..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice