Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Može li se igra igrati online preko pirata??

Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
leobugi kaže...

Pa ja se spajam preko pirata, i svaki dan igram s njim.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
neaktivan
I ownamo pirata (više manje)....... :P
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
leobugi kaže...

Pa ja se spajam preko pirata, i svaki dan igram s njim.

Dobra :DD...

Respect!!
15 godina
neaktivan

Dali zna netko onda kako popraviti fps ? :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kupiš novi pc. xD

Neznam kako ga povećati. Pokušaj staviti sve na low, dx9, najmanja reza.

Evo jedan ljepi veliki total score:

Napravio sam ga na taj način da sam nekoliko oružja ostavio da mi treba po 1kill za zlatnu zvijezdu.

Imao sam u planu 60000 bodova, ali nam noobovi nisu mogli probiti prva dva objektiva, pa je runda pre kratko trajala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 2:28 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen

nice!!!! mene je lagano prosla volja za ownanje vasih guzica. cekam patch jer se previse izzivciram ovako igrajuci.... Poljubac

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan

Ajmo na server!

@lolik

Ah... ta dobra stara vremena zivota sa starcima :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
skank666 kaže...

nice!!!! mene je lagano prosla volja za ownanje vasih guzica. cekam patch jer se previse izzivciram ovako igrajuci.... Poljubac

Ako bude sreće možda patch dođe do Božića.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
16 godina
neaktivan

prestrasno! nisam igrao jedno 5 min, jer su me 7x za redom ozivljavali pred neprijateljima i svaki put poginem! Ali me ne ozive odmah, nego taman 1-2 sec prije nego se "stvorim"! A prvi razlog zasto sam poginuo je taj sto mi je nestalo metaka, i noramlno svaki sljedece put ne stignem ni relodati  vec poginem! A sto je najgore, nikome nemogu sr..ti posto me je skoro svaki put netko drugi ozivio!

NEMOJTE OZIVLJAVATI AKO JE OKO VAS 10 NEPRIJATELJA I SVI SU MEDIK I SVI PUCAJU! (osim ako cuvate m com)! Jos jednom neka mi se to dogodi onda cu sve koji to rade TK. Vec mi je pun klinac toga!

17 godina

Evo mogao bi i ja zaigrat nakon par tjedana.
Neznam kojim cudom na xfireu pise da sam ga u proteklih 7 dana igrao 5 h kad nisam vec barem 2 tjedna lol.

Vidim da ownate Pirata, mogao bih i ja pocet s njim.Cool

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 14:56 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

prestrasno! nisam igrao jedno 5 min, jer su me 7x za redom ozivljavali pred neprijateljima i svaki put poginem! Ali me ne ozive odmah, nego taman 1-2 sec prije nego se "stvorim"! A prvi razlog zasto sam poginuo je taj sto mi je nestalo metaka, i noramlno svaki sljedece put ne stignem ni relodati  vec poginem! A sto je najgore, nikome nemogu sr..ti posto me je skoro svaki put netko drugi ozivio!

NEMOJTE OZIVLJAVATI AKO JE OKO VAS 10 NEPRIJATELJA I SVI SU MEDIK I SVI PUCAJU! (osim ako cuvate m com)! Jos jednom neka mi se to dogodi onda cu sve koji to rade TK. Vec mi je pun klinac toga!

A kad vas se ne ozivi onda serete...

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
15 godina

Mislio sam ozbiljnoooo!!

15 godina

ozbiljno!

16 godina
moderator
leobugi kaže...

Mislio sam ozbiljnoooo!!

Nemožeš igrat online bez orginala.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina

ja dok cekam patch igram battlefield heroes, ako jos tko igra neka se javi pp.

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Kad mi barem u slijedećim patchevima ubacili opciju Training ili Practice u kojem bi bila neka mapa s vozilima i na kojoj bi mogli vježbati voziti helikoptere jer oni zahtjevaju najviše vježbe.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Pa nije isto oziviti nekog koga je ubio sniper, ili cg na 30 metara i nekog pred tenkom, ili u klancu pred 10 neprijatelja itd.

Treba ozivljavati, bacati ammo i popravljati tenkove... ali sve u svoje vrijeme! Ja sam zavrsio rundu sa 32 killa i 33 deaths, samo zbog toga.

Ako smo u tom mjestu, tom trenutku nadmocni brojcano onda nije problem oziviti pa neka i odmah poginem, ali znam da ce se oni ispucat i da cemo ih pocistit sve! Ali ovo je bilo 1km od objektiva, u jednom malom prostoru gdje nikako nije bilo pametno me pokusavati oziviti, pogotovo sto jedno 1 ili 2 lika stalno deru sa CG na to mjesto a medici odozgora perjaju po nama.

15 godina
neaktivan

ja dok cekam patch lijepo sam poceo gledat lost, i eto u 3 tjedna sam dosao do pola 4 sezone Osmijeh

when you go swimming this summer, don't forget to bring a towel!
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Kad mi barem u slijedećim patchevima ubacili opciju Training ili Practice u kojem bi bila neka mapa s vozilima i na kojoj bi mogli vježbati voziti helikoptere jer oni zahtjevaju najviše vježbe.

jednostavno udjes na praznu mapu i vjezbas...

when you go swimming this summer, don't forget to bring a towel!
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Y2K2 kaže...

Pa nije isto oziviti nekog koga je ubio sniper, ili cg na 30 metara i nekog pred tenkom, ili u klancu pred 10 neprijatelja itd.

Treba ozivljavati, bacati ammo i popravljati tenkove... ali sve u svoje vrijeme! Ja sam zavrsio rundu sa 32 killa i 33 deaths, samo zbog toga.

Ako smo u tom mjestu, tom trenutku nadmocni brojcano onda nije problem oziviti pa neka i odmah poginem, ali znam da ce se oni ispucat i da cemo ih pocistit sve! Ali ovo je bilo 1km od objektiva, u jednom malom prostoru gdje nikako nije bilo pametno me pokusavati oziviti, pogotovo sto jedno 1 ili 2 lika stalno deru sa CG na to mjesto a medici odozgora perjaju po nama.

Da ali meni je se sto puta desilo kad  igram  i nekog ne ozivim odma seru zasto igram medicom ako necu ozivljavat..nemoze se svakom ugodit.

17 godina
Co7 kaže...

Slazem se s tobom da zna biti frustrirajuce kad te netko digne u linij vatre, i mozda je tvoja situacija bila bezizlazna ali. . ., tvoj K/D ratio je apsolutno beznacajan za tjek bitke i ukoliko ce te covjek oziviti 5 puta a ti istog trena umrjeti a da 6ti put nastavis dalje i tvoj tim pristedi ticket Medic je odradio svoje. K/D nema nikakvu funkciju osim osobnog dick measure a to lako nadoknadis sa par mapa i recon klasom. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Da ali meni je se sto puta desilo kad  igram  i nekog ne ozivim odma seru zasto igram medicom ako necu ozivljavat..nemoze se svakom ugodit.

Koji ti je nick u igri?

Pa nije isto ako je netko zasticen pa je umro o"slucajno" ili je bio jedan neprijatelj u blizini, ili kad netko puca moratar a ti ga dizes dok jos mortar pada.

Isto tako ni cg ne pucas u sobici gdje je neprijatelj i tvoj team. Jednostavno trebas upotrijebiti malo razuma.

Mislim, i onda ti se moze desiti da neko ser. zasto jesi ili nisi, ali ovo sto se meni desilo je stvarno bilo too much!

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Co7 kaže...

Slazem se s tobom da zna biti frustrirajuce kad te netko digne u linij vatre, i mozda je tvoja situacija bila bezizlazna ali. . ., tvoj K/D ratio je apsolutno beznacajan za tjek bitke i ukoliko ce te covjek oziviti 5 puta a ti istog trena umrjeti a da 6ti put nastavis dalje i tvoj tim pristedi ticket Medic je odradio svoje. K/D nema nikakvu funkciju osim osobnog dick measure a to lako nadoknadis sa par mapa i recon klasom. . .

Svi su izginuli (HVALA BOGU) i zato me vise nitko nije podigao! Meni moj kd ratio znaci puno ako je netko iz mog tima kriv! Opcenito nije problem ako zbog boljih igraca u suprotnom teamu imam k/d ispod 1 ili cak i 0,5! Ali ono me je stvarno nasekiralo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 20:03 (Co7).
17 godina
Co7 kaže...

Svi su izginuli (HVALA BOGU) i zato me vise nitko nije podigao! Meni moj kd ratio znaci puno ako sam je netko iz mog tima kriv! Opcenito nije problem ako zbog boljih igraca u suprotnom teamu imam k/d ispod 1 ili cak i 0,5! Ali ono me je stvarno nasekiralo.

A sad osobno svi mi volimo imati K/D + ali to nije presudno za pobjedu poraz. . ., i nema tog K/D - kojeg par mapa s Recon i hardcore kempanje nemoze popravit Smijeh

Recimo ja u 90% slucajeva igram Medic klasu, i cesto istrcavam pred neprijateljsku vatru da bih digao suborca. ., a desavalo se i sljedece situacije, napadamo ispred mene suborac s otprilike 20% HP-a sprinta kao sumanut, na HC serveru (gdje iskljucivo igram) dovoljan je jedan mrk pogled da on padne dole, klikam Q i dajem mu do znanja da cu mu bacit kit ali on nestaje (ili to situacija ne dopusta) ja mu namjerno sprasim rafal u ledja, prebacim na defib on skoci i imam 100% HP suborca spremnog za akciju bez potrosenog ticketa, no harm done (ako mu K/D ratio nije bolna rana) a nismo gubili vrijeme cuceci iznad kutijce i cekali refil HP-a.

Ovo gore mozda nije posteno za borca kojem pucam u ledja ali je kada gledas visi cilj. ., pobjeda!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Y2K2 kaže...

Koji ti je nick u igri?

Pa nije isto ako je netko zasticen pa je umro o"slucajno" ili je bio jedan neprijatelj u blizini, ili kad netko puca moratar a ti ga dizes dok jos mortar pada.

Isto tako ni cg ne pucas u sobici gdje je neprijatelj i tvoj team. Jednostavno trebas upotrijebiti malo razuma.

Mislim, i onda ti se moze desiti da neko ser. zasto jesi ili nisi, ali ovo sto se meni desilo je stvarno bilo too much!

Nick:SandMan_CRO

Znam da takve stvari znaju iznervirat covjeka i meni su se znale desavat slicne situacije,zato sad izbjegavam da igram sa medicom..

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

A sad osobno svi mi volimo imati K/D + ali to nije presudno za pobjedu poraz. . ., i nema tog K/D - kojeg par mapa s Recon i hardcore kempanje nemoze popravit Smijeh

Recimo ja u 90% slucajeva igram Medic klasu, i cesto istrcavam pred neprijateljsku vatru da bih digao suborca. ., a desavalo se i sljedece situacije, napadamo ispred mene suborac s otprilike 20% HP-a sprinta kao sumanut, na HC serveru (gdje iskljucivo igram) dovoljan je jedan mrk pogled da on padne dole, klikam Q i dajem mu do znanja da cu mu bacit kit ali on nestaje (ili to situacija ne dopusta) ja mu namjerno sprasim rafal u ledja, prebacim na defib on skoci i imam 100% HP suborca spremnog za akciju bez potrosenog ticketa, no harm done (ako mu K/D ratio nije bolna rana) a nismo gubili vrijeme cuceci iznad kutijce i cekali refil HP-a.

Ovo gore mozda nije posteno za borca kojem pucam u ledja ali je kada gledas visi cilj. ., pobjeda!

Lol, to sam i ja napravio nekom (kukyu ili piratu mislim), ali smo branili plant da ga ne desarmaju i on je imao malo healtha nakon napada i ja ga ubijem defibliratorom(namjerno da ga isto podignem), ali odmah potom me je sniper ili tako nesto ubilo :))! A da je bio ziv on je mene mogao dici!

p.s. bili smo sami unutra :D

Jos jednom sorry na tom tk tko god je to bio, on zna!

16 godina

Pazite sad ovo!!

Upadnem na server i prvih pet minuta se ispisuju poruke kako nesmiješ ovo ili ono ili slijedi kick.Među ostalim je i baserape. I naletim ja na lika u našoj bazi kako nas jel bazno siluje i koknem ga nekako.Zatim napišem taj i taj je u našoj bazi i radi to što radi kad ostali na mene " po ovo je njegov server i on smije"Cool.

Šta reći nego da treba uvest provjere da se serveri ne daju "djeci" i debilima.

Zbilja tužno,sva sreća pa ima gomila servera :D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

E ljudi vamo sam novi samo sam htio pitati dali je bolje kupiti mw2 ili bc2??Igrao sam kod frenda mw2 i cinilo mi se sasvim ok samo pitam dali se isplati ovo kupovati da nebi kupio nesto igrao 10h i odustao??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
leobugi kaže...

E ljudi vamo sam novi samo sam htio pitati dali je bolje kupiti mw2 ili bc2??Igrao sam kod frenda mw2 i cinilo mi se sasvim ok samo pitam dali se isplati ovo kupovati da nebi kupio nesto igrao 10h i odustao??

Stvar ukusa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice