- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vec drugi put.
Pise da igram,a ni proces se nije pokrenuo. -.-
Tako ti i treba kad slušaš hard techno, gledaš aute i tražiš kablove
Vec drugi put.
Pise da igram,a ni proces se nije pokrenuo. -.-
Isto i meni čitav dan...
jel se još nekome ruši igra s nekim retardiranim directx errorima?
Jel se kome popravilo ono sa Originom,da se nije htio automatski prijavit,već smo uvijek trebali upisivat pass?
Meni začudo jest haha,i to prije ovog zadnjeg patcha!
Neznam zašto,al sam stisnuo "remember" kad ono...
Neznam dal se ikome ovaj problem događa kao meni nisam igrao BF 4 jednu 2 tjedna opet sam ga upalio i sad odjednom imam po 1-2 sec freeze/lag in game i igranje postaje nemoguće taj problem samo na serverima a na test rangeu sve uredu šta bi mogao biti problem ?
Jel zna netko kako cu vidit preostalo vrijeme kad skidma igricu na orginu nakon ovog novog update
Neznam dal se ikome ovaj problem događa kao meni nisam igrao BF 4 jednu 2 tjedna opet sam ga upalio i sad odjednom imam po 1-2 sec freeze/lag in game i igranje postaje nemoguće taj problem samo na serverima a na test rangeu sve uredu šta bi mogao biti problem ?
Ugasiti Origin in-game?
Tako ti i treba kad slušaš hard techno, gledaš aute i tražiš kablove
Redoviti multitasking.Kada bi sve isao postepeno,2 dana bi mi trebala za obavit "redovite duznosti".
Jel se kome popravilo ono sa Originom,da se nije htio automatski prijavit,već smo uvijek trebali upisivat pass?
Meni začudo jest haha,i to prije ovog zadnjeg patcha!
Neznam zašto,al sam stisnuo "remember" kad ono...
Kako sam se živcirao jučer,koliko njibova.ali kad su došli moji suborci odmah sam prestao vajnati.bio sam u "Kobramode" ,ljudi su prestali igrati CQ i igrali su "kill Kobra".imam super taktiku udjem malo u jet pa napravim par killova i svi onda misle jbt 120 lev jet whore pa unaprijed nitko više ne leti.advanced psyche demoralizing,sve što je spotano to je Kobrin kill.
Sve je moje a pogotovo ostavljeni tenkovi,helići koji čekaju na spawnu,SVE !
Jedino sto me plasi, osim ovih losih komentara ovdje na forumu, je sto sam nasao na vise mjesta da je igra jako ubrzana spram starih BF naslova, i da vise lici na COD fransizu. Ako je tome tako, i ako se ne uspijem naviknuti, bit cu jako nesretan i nezadovoljan gejmer. :)
Ali dobro, necu brundati prije nego li i pocnem. Ako sam se nekada davno krsio u UT naslovima i bio relativno ok, valjda se mogu nositi i s malo "ubrzanijim" BF4.
Daleko je ovo od nekog "brzog" geympleja što god ljudi pisali tako da ne brini, a i na ovako velikim mapama svatko si može djelomično sam odrediti brzinu igre!
Posto vidim da i bf 4 isto povremeno lega . kao i bf3, rijesenje koje nekima pomaže je ugasiti" origin in game ". sretno
Kako sam se živcirao jučer,koliko njibova.ali kad su došli moji suborci odmah sam prestao vajnati.bio sam u "Kobramode" ,ljudi su prestali igrati CQ i igrali su "kill Kobra".imam super taktiku udjem malo u jet pa napravim par killova i svi onda misle jbt 120 lev jet whore pa unaprijed nitko više ne leti.advanced psyche demoralizing,sve što je spotano to je Kobrin kill.
vama je krivo hejterima jer sam najbolji.
vama je krivo hejterima jer sam najbolji.
Jeeee kad ti Siledjija cuva ledja : )
Ljudi, di se može najpovoljnije kupiti BF4, po mogućnosti Premium?
Na G2A za 75 dolara imaš Premium Edition.
Meksički Origin!
Meksički Origin!
Ali mi više ne volimo Meksiko.
Eto, nakon dugo vremena sam i ja nešto snimio.
Za snimanje sam koristio AMD Gaming Evolved aplikaciju.
Trenutno je u beti i ima nekih problema, ali se nadam da će ih ubrzo otkloniti na sveopće zadovoljstvo.
Znači, slična fora kao kod Nvidije, odnosno Shadowplaya - snima max zadnjih 600 sekundi gameplaya.
Nema podršku za 64-bitne aplikacije tako da Battlefield morate pokrenuti u 32-bitnoj verziji i isključite Origin in-game overlay.
Snimao sam jučer nekoliko videa i u jednom trenutku mi je Battlefiled puko.
Za sada sam zadovoljan, ali neću se više s tim baviti dok ga ne naprave kako treba.
Na videu molim da obratite posebnu pažnju na quickscope negdje oko minute.
Jbga, ipak sam ja stari COD-ovac ;D
Kako sacuvati bf4, a da ga nemoramo skinuti. Znaci idem sad nove windovse stavit. I prebacit cu cijeli bf4 folder na hard d. Da li ce tako raditi uopce?
Kako sacuvati bf4, a da ga nemoramo skinuti. Znaci idem sad nove windovse stavit. I prebacit cu cijeli bf4 folder na hard d. Da li ce tako raditi uopce?
Iskopiraš cijeli direktorij gdje ti je instaliran BF4 na neku sigurnu lokaciju.
Kasnije kad instaliraš Origin i podesiš direktorij gdje želiš da ti instalira igre, onda samo vratiš Battlefield 4 direktorij, stavis Download, i nastat će na 100%.
Mozes jos i sacuvati Documents\Battlefield 4
Iskopiraš cijeli direktorij gdje ti je instaliran BF4 na neku sigurnu lokaciju.
Kasnije kad instaliraš Origin i podesiš direktorij gdje želiš da ti instalira igre, onda samo vratiš Battlefield 4 direktorij, stavis Download, i nastat će na 100%.
Mozes jos i sacuvati Documents\Battlefield 4
Hvala ti.
stiglaaaa,na brzinu slikano jbg.
a evo i maggot vs alfadawg chat war
0 | sexy je |
---|---|
7 | 1337uša |
1 | extra sexy |
0 | ja bi isto... |
2 | jelly? |
BumbleBee miš.
Tko bi to htio, ha?