Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
berto kaže...

nije dovoljno da metci svijetle, 3:02 i granate imaju tracere{#} a neka jednostavno svima daju wallhack i rijeseno...

a do prije par mjeseci si plakao kako u bf3 nemožeš raspoznati protivničku od prijateljske granate? i sad stave tracere pa ti ni to ne paše ma prelol si

ne odnosi se striktno na tebe nego opčenito, pa da odmah kažem kad se sljedeći put netko sjeti napisat ovak "pametnu" stvar

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 14:06 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina
Battlefield 4

dajte ljudi iskulirajte pa ovo je pre alpha, dok alpha krene pa odabrana ekipa da feedback što kako treba bit, pa svi uletimo u betu....

plačete unaprijed kao da igra izlazi ovakva sljedeći tjedan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
berto kaže...

nije dovoljno da metci svijetle, 3:02 i granate imaju tracere{#} a neka jednostavno svima daju wallhack i rijeseno...

i onda mene netko pita zašto kažem da rade igru noob friendly?!

ovo s bombom do sad nisam ni vidio - ne znam dal da se smijem ili plačem?

16:53 skuzi kako se lik instantno okrenuo kad je skuzio tracer od granate{#}

Battlelog: just_mau5
13 godina
Skilledžija kaže...
ElektričnaOvca kaže...

jbt, meni se ne sviđa novi betlefild mp {#} 

ja sam pritajen cijelo vrijeme jer mi se ne da prepucavat sa fanbojevima, ali nisam ni ja pretjerano oduševljen....

ovo sa reloadom mi je načelno okej ideja, ali i sam si rekao na što bi se moglo svesti - ja kužim da oni žele da ljudi igraju na određen način koji bi im u konačnici pružio bolje iskustvo, no telad će vjerojatno gličati kako zna i umije kako bi anulirala taj reload. nisam nešto analizirao video, pogledao sam jednom i jednostavno mi se općenito ne sviđa baš.

@fila - ako ti smiješ svoj jizz prosipati na svaki clip iz ove igre, smijemo i mi plakati 

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 14:11 (ElektričnaOvca).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

dajte ljudi iskulirajte pa ovo je pre alpha, dok alpha krene pa odabrana ekipa da feedback što kako treba bit, pa svi uletimo u betu....

plačete unaprijed kao da igra izlazi ovakva sljedeći tjedan.

ali to ti je to,šta god da ovi iz dice naprave/poboljšaju uvijek ćeš naći nekog kome ništa ne paše i protiv svega su ,a ne skidaju se sa bf-a.smijalica.

da sam nešto vidio na streamu da su shebali fakat bi rekao ali ovo kaj su ovih par ljudi ovdje nabrojali pa to nema veze s vezom.

btw čini mi se da se metci "bolje ljepe" i da brže putuju ili je to jer su svi na lan-u?

btw bf4 će imat lan podršku :)

15 godina
berto kaže...
Skilledžija kaže...
berto kaže...

16:53 skuzi kako se lik instantno okrenuo kad je skuzio tracer od granate{#}

Zar se nebi i ti okrenuo da si u bf3 i vidiš da ispred tebe pada nade sa onim zlatnim markerom?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

razlika između medic kit-a i first aid kit-a?

flashbang? već vidim Špelca to i nož su mu najdrazi... prvo te zaslijepi i dok nevidis nista te malo izguzi i kad opet pocnes vidjeti, samo te prikolje do kraja {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
Battlefield 4

ovo na 6:08 mi nije jasno, imaju dva med kita? jedan onaj iz BF3 i ovaj novi manji smeđi? koja je razlika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ElektričnaOvca kaže...

@fila - ako ti smiješ svoj jizz prosipati na svaki clip iz ove igre, smijemo i mi plakati 

Nitko nije rekao da ne smiješ plakati, dapače, ali mislim srati po nekim stvarima a igra nije niti polufinalna je lol.

12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
berto kaže...

pa sta se sekiras, pa biti ce ti lakse igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 14:16 (AmDCluB).
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
berto kaže...

a do prije par mjeseci si plakao kako u bf3 nemožeš raspoznati protivničku od prijateljske granate? i sad stave tracere pa ti ni to ne paše ma prelol si

ne odnosi se striktno na tebe nego opčenito, pa da odmah kažem kad se sljedeći put netko sjeti napisat ovak "pametnu" stvar

lol, kad sam se ja za to zalio??? sta uopce imas raspoznavat?!?! frendly nade{#}

imas pravo ja pisem "pametne" stvari i pre lol sam, jer full je logicno da granata ostavlja trag za sobom ko da bacas bengalku{#} mogli su ti na glavu stavit crvenu rotirku i sirenu da svijetli i svira dok bacas nade ili pucas....

13 godina
Battlefield 4

ovaj je mogao i koju drugu pušku ili klasu uzet, što je snimao. Bit će da je bio pod dojmom pa se nije jadan sjetio{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

smiješ plakat samo ako te danas Ana u vrtiću počupala {#}

bez zeze pa ajde vi koji želite plakat,a nemožete od nas/vas/njih fanboyeva i fangrlsa doć na red bilo bi u redu kad bi sjeo dva-tri sata pred live stream i pogledao gameplay.

ne ovako još i sam kažeš da si sam nešto nabrzaka pogledao i ne sviđa ti se.zar to nije glupo?

12 godina
protjeran
Battlefield 4

evo ja priznam od kada sam vidio ovo savrsenstvo, po prvi put postajem fanboy necega a to je battlefield. ostao sam bez rijeci, nemogu vjerovati da su poslusali igrace i ubacili sve te stvari u igru.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zar se nebi i ti okrenuo da si u bf3 i vidiš da ispred tebe pada nade sa onim zlatnim markerom?

pa normalno, ali barem ne vidis tocnu putanju i lokaciju od kuda je nade doletio jos 3 sec nakon sta je bacen...

ma ubiti sta uopce komentiram,  ovo je najbolja IGRICA na svijetu i savrseno su ju slozili, i dok dode u betu bit ce najnajnaj igrica u povjesti, a kad ju stvarno ispoliraju za izlazak onda ce mnogima ustvari biti zabranjeno igrati zbog opasnosti od priapizma....

13 godina
fila2208 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Nitko nije rekao da ne smiješ plakati, dapače, ali mislim srati po nekim stvarima a igra nije niti polufinalna je lol.

Pa seremo po onome što nam je prikazano, to je valjda očigledno - ili misliš da sam debil pa pljujem po igri koja još nije izašla? Meni je apsolutno okej što je tebi ono što si ti vidio fantazmaguzično, meni jbg jednostavno nije. Meni je lol tvoje konstantno iznošenje očiglednog poput ''pa igra još nije izašla'' kako bi rekao što točno? Apsolutno ništa. Ja imam mišljenje o prikazanom, ti imaš svoje - osim što tebi ne smeta naše mišljenje, al' svejedno nas prozivaš, e to je lol.

14 godina
neaktivan
berto kaže...

lol, kad sam se ja za to zalio??? sta uopce imas raspoznavat?!?! frendly nade{#}

imas pravo ja pisem "pametne" stvari i pre lol sam, jer full je logicno da granata ostavlja trag za sobom ko da bacas bengalku{#} mogli su ti na glavu stavit crvenu rotirku i sirenu da svijetli i svira dok bacas nade ili pucas....

ma nije stvar u tome ,nego je stvar da ako nešto ne valja onda ne valja ali kenjat bzvze po stvarima za koje smo/ste pričali da se trebaju popravit (a oni poprave) mi fakat ali fakat nema smisla.

pa ja ću prvi bit tu i reć da nešto ne valja i da su shebali ,ali ako ljudi poprave hrpetinu toga i slušali su komjuniti ovih 2 godine onda je to u jednu ruku fakat bezobrazno od "nas".

pogledaj forume na battlelogu,praktički 90% ako ne i više stvari za koje su ljudi tvrdili da se treba popravit/unaprijedit to su i napravili ili barem idu u tom smjeru/pravcu.

14 godina
ProTeinZ kaže...

ovo na 6:08 mi nije jasno, imaju dva med kita? jedan onaj iz BF3 i ovaj novi manji smeđi? koja je razlika?

Stavili su jos jedan medic da maknu defib da se nemoze koristiti na E3,i da se ne pokaze ocito drugaciji sustav toga. 

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

smiješ plakat samo ako te danas Ana u vrtiću počupala {#}

bez zeze pa ajde vi koji želite plakat,a nemožete od nas/vas/njih fanboyeva i fangrlsa doć na red bilo bi u redu kad bi sjeo dva-tri sata pred live stream i pogledao gameplay.

ne ovako još i sam kažeš da si sam nešto nabrzaka pogledao i ne sviđa ti se.zar to nije glupo?

Pa nisam rekao da je igra smeće - rekao sam da mi se baš i ne sviđa ono što sam vidio, napisao sam i koliko sam gledao. Ne, to nije glupo, to je jasno naznačen osobni dojam sa jasno naznačenom količinom informacija iz koje je dojam izveden. Kad budem imao vremena, pogledati ću još ponešto i opet je moguće da mi se ne svidi - ni to neće biti glupo jer je to stvar mojih želja i mog ukusa. Govorim li ja tebi da je glupo jer ti se sviđa ono što si vidio?

15 godina
ElektričnaOvca kaže...

Pa seremo po onome što nam je prikazano, to je valjda očigledno - ili misliš da sam debil pa pljujem po igri koja još nije izašla? Meni je apsolutno okej što je tebi ono što si ti vidio fantazmaguzično, meni jbg jednostavno nije. Meni je lol tvoje konstantno iznošenje očiglednog poput ''pa igra još nije izašla'' kako bi rekao što točno? Apsolutno ništa. Ja imam mišljenje o prikazanom, ti imaš svoje - osim što tebi ne smeta naše mišljenje, al' svejedno nas prozivaš, e to je lol.

Nevjerovatno, sam sebe nazivaš debilom, zašto?

Ne prozivam nikog, samo napominjem da neke stvari doživljavate kao da je igra pred vratima a ima još 5-6 mjeseci do nje.

Toliko toga će se izmjeniti. POštujem tvoje mišljenje i dapače, bilo bi nerealno da nam se svima sviđaju iste stvari.

Rekao si da si kratko pogledao...možda da malo pogledaš više stream ili snimke pa vidiš, možda bi i našao neke stvari koje su ti dobre.

I btw nisam znao da misli čitaš.

Iskuliraj, svi smo tu na istoj strani, svi smo igrači bf-a.

berto kaže...
fila2208 kaže...

pa normalno, ali barem ne vidis tocnu putanju i lokaciju od kuda je nade doletio jos 3 sec nakon sta je bacen...

ma ubiti sta uopce komentiram,  ovo je najbolja IGRICA na svijetu i savrseno su ju slozili, i dok dode u betu bit ce najnajnaj igrica u povjesti, a kad ju stvarno ispoliraju za izlazak onda ce mnogima ustvari biti zabranjeno igrati zbog opasnosti od priapizma....

Zašto komentiraš ako nisi spreman prihvaitit tuđi komentar i otovoriti diskusiju. Ok ne sviđa ti se marker ok, kažeš zašto, ja ti kažem da bi se i u bf3 oknreuo iza da vidiš di je i to je to, ti odmah rageaš kao klinac neki kojem je netko uzeo sladoled, chillax brate, i sam znaš da ćeš joj dati preko 1000sati kao i bf3 i opet rageati na nju i opet je igrati, tako da ne vidim čemu sad neko rageanje po forumu lol.
13 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...

Izgleda da si ti jedini, aj i Baklava, koji su pametni u ovoj temi jer ostali ne kuže očito ili jednostavno ne žele skužiti?

To što ćeš se ti ili ja okrenuti u pravom smjeru od kuda je bačena granata ili je pucano u nas ne znači da će to napraviti svatko.

Ovim načinom "označavanja" svaka šuša će znati odakle pucamo, bacamo nade i sl.

Ovo je po meni gore od spotanja jer ne vidim kako jasnije nekome pokazati stvari na mapi nego trejsanjem metaka i bombi.

Dobro, osim wallhacka :)

noob friendly i amen, a ti zenge šatafakapnjub

i fila također

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

De se malo posvađajte što nemate isto mišljenje. Krenite Borgovi...

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Izgleda da si ti jedini, aj i Baklava, koji su pametni u ovoj temi jer ostali ne kuže očito ili jednostavno ne žele skužiti?

To što ćeš se ti ili ja okrenuti u pravom smjeru od kuda je bačena granata ili je pucano u nas ne znači da će to napraviti svatko.

Ovim načinom "označavanja" svaka šuša će znati odakle pucamo, bacamo nade i sl.

Ovo je po meni gore od spotanja jer ne vidim kako jasnije nekome pokazati stvari na mapi nego trejsanjem metaka i bombi.

Dobro, osim wallhacka :)

noob friendly i amen, a ti zenge šatafakapnjub

i fila također

Dakle tebi je problem što će sad i njub neki znati odakel ga pucaš pa nećeš moć više farmat njubare po kanalima ili?

14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

umjesto da filozofiraš navedi molim te stvari koje ti onda "smetaju" u dosad prikazanom.

tak se izjasni ,jer ne smeta meni tvoje ili nečije mišljenje.meni smeta pljuvanje bez ikakvih argumenata.

13 godina
Battlefield 4

Ni meni se ne sviđa što granata ima trag, niti što rakete helija imaju market ko C4 kad je spotan, svijetleći meci bi mi odgovarali na vozilima, ali ne bi kod pješačkog oružja.......a možda do finala to izmjene.

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
fila2208 kaže...

Dakle tebi je problem što će sad i njub neki znati odakel ga pucaš pa nećeš moć više farmat njubare po kanalima ili?

naravno... pa u tome i je razlika između mene i njuba.

ili nešto drugo???

u BF3 njub prsa u prsa ima istu šansu mene ubiti kao i ja njega - u pravilu ja pušim

ono što njub ne zna ili ne radi - radim ja i na tome skupljam killove

flenkam, iznenađujem ih i sl. - sada to pada u vodu kad svaka šuša zna gdje sam, odnosno od kuda pucam po njima

koliko puta nam se dogodilo (evo i tebe sam sad uvrstio u elitu) da pobijemo squad-dva jer budale ne kuže gdje smo

ustvari ispravljam se, to se meni događa, ti si njub - tebi trebaju trejsani meci da znaš odakle te haksam

[19xx] 4ntraks
13 godina
Soldier977 kaže...

Ni meni se ne sviđa što granata ima trag, niti što rakete helija imaju market ko C4 kad je spotan, svijetleći meci bi mi odgovarali na vozilima, ali ne bi kod pješačkog oružja.......a možda do finala to izmjene.

još jedan pametan!

amen!

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel spomenuo netko da ce sniperi imati "zeroing" (ne znam kako se to kaze na hrv)?

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1g6kwz/im_really_surprised_that_our_battlefield/

Battlelog: LateralusX

1 0 hvala 0
13 godina
Lateralus kaže...

jel spomenuo netko da ce sniperi imati "zeroing" (ne znam kako se to kaze na hrv)?

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1g6kwz/im_really_surprised_that_our_battlefield/

Fak jee - kao što rekoh - reconi će vladati BF4

ništa... od večeras rokam samo snajperom da se ušemim do jeseni

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

još jedan pametan!

amen!

Da, ali ne treba se suditi sada o igri kao da je sve gotovo. Pa ovo je tek pre-alfa.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice