Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.634.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

evo stream vid što je bio i traje 5 sati pa tko nije uhvatio ništa ima tu.

http://www.twitch.tv/battlefield/b/415662298

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Da, ali ne treba se suditi sada o igri kao da je sve gotovo. Pa ovo je tek pre-alfa.

BF3 je rađen noob friendly - ovo je samo nadogradnja.

Iz tog razloga sumnjam da će te noob pi7darije "popraviti".

Uostalom, ne vidim zašto bi stavljali nešto što kasnije misle izbaciti?

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Da, ali ne treba se suditi sada o igri kao da je sve gotovo. Pa ovo je tek pre-alfa.

Iz tog razloga sumnjam da će te noob pi7darije "popraviti".

Uostalom, ne vidim zašto bi stavljali nešto što kasnije misle izbaciti?

Pa napisao sam ti da se nesekiras da to ide tebi u korist onda, nekuzim sta si se uskokodakao.

15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Ni meni se ne sviđa što granata ima trag, niti što rakete helija imaju market ko C4 kad je spotan, svijetleći meci bi mi odgovarali na vozilima, ali ne bi kod pješačkog oružja.......a možda do finala to izmjene.

još jedan pametan!

amen!

Pa pre alpha je i zasto nebi smijeo komentirati stvari koje nisu bugovi vec su jednostavno pogresne i nebi trebale biti u igri, pa na kraju krajeva vise koristi developeri imaju ako cuju sta nevalja i treba mjenjat do izlaska, od svrsavanja na grafiku, rusenjja zgrada i stvari koje su ok, ali ipak ovo je bf4 tema i ako napises da nesto nevalja skoci na tebe odmah 10 fanova koj ce rec da pameujes, da je ovo pre-alpha, i sta ti imas blatiti bf kad se oni mukotrpno trude da naprave najnajnaj igricu na svijetu koja ce biti 986739846759 puta bolja od cod-a{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 14:57 (berto).
13 godina
AmDCluB kaže...

Pa napisao sam ti da se nesekiras da to ide tebi u korist onda, nekuzim sta si se uskokodakao.

ma znam, al me svejedno živcira

i ne kenjkaj jer ti si isti ko ja po tom pitanju režem ljevo mudo ako nisi

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nekužim šta je tu toliko teško? ako si krenuo u reload i želiš ga poništit samo prebaciš na pištolj i problem solved.

ok nemožeš ubiti sa 5 metaka ali ubiješ sa 17 i ostane ti još 14.tebe sad zanima šta?dali napraviti reload ili ne? OMFG pa procijeniš situaciju u kojoj se nalaziš ,nekužim kaj igraš sve napamet?

to je dodatni žar.mislim da je to odlično smišljeno i više ćeš morati taktizirati.

ja pretežno trčim bjesomučno po mapi i ne mogu si dozvoliti da to radim polupraznog oružja

da sam iza nekog kamena - to me nimalo ne bi brinulo

kuiš sad?

Ma oruzje ti nije poluprazno, nego polupuno pesimisto!!!! 

***** Maxxy *****
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prvo osim pirata aka the Pr0, Baste i dede svi ostali ste bobovi u ovoj temi (ja sam samo ofca).{#}

Drugo malo me plaši ovo s mecima-reload s obzirom na hit detection jer u sadašnjoj BF3 igri meni treba pol magazina da ubijem nekog (makar dobivao iksiće), znači u BF4 budem sa sveukupnim ammo kojeg budem imao možda ubio 2 čovjeka.{#}

4 1 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Pa seremo po onome što nam je prikazano, to je valjda očigledno - ili misliš da sam debil pa pljujem po igri koja još nije izašla? Meni je apsolutno okej što je tebi ono što si ti vidio fantazmaguzično, meni jbg jednostavno nije. Meni je lol tvoje konstantno iznošenje očiglednog poput ''pa igra još nije izašla'' kako bi rekao što točno? Apsolutno ništa. Ja imam mišljenje o prikazanom, ti imaš svoje - osim što tebi ne smeta naše mišljenje, al' svejedno nas prozivaš, e to je lol.

umjesto da filozofiraš navedi molim te stvari koje ti onda "smetaju" u dosad prikazanom.

tak se izjasni ,jer ne smeta meni tvoje ili nečije mišljenje.meni smeta pljuvanje bez ikakvih argumenata.

Nisi citao s razumijevanjem (opet), a nije ni fila (moje parafraziranje onoga sto je on sam napisao on naziva citanjem misli). Ja sam rekao da mi se ne svidja, takvi dojmovi se ne moraju braniti. Daj se nauci sto je podlozno argumentaciji, a sto nije.

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ajde daj ne filozofiraj više nego navedi točno šta ti se ne sviđa.

drugo je ako ti se bf4 u globalu ne sviđa onda nema niti potrebe za daljnjom argumentacijom.

i za kraj samo pogledaj dva-tri sata gameplay-a

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

BF4 će po do sad viđenom bit sličniji Battlefieldu 2 nego što je to bio bilo koji nastavak od 2006. Lajkam i svi kome se ne sviđa su nubovi i mogu mi lizat tabane.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 15:45 (Danny_HR).

19 8 hvala 0
12 godina
Battlefield 4
sta je to battlerecorder? nesto tipa snimanje dema u codu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rocco, ciji si ti? :)
Vidim da se kuzis :p
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

drugo je ako ti se bf4 u globalu ne sviđa onda nema niti potrebe za daljnjom argumentacijom.

Tracer metci, tracer granate, nade indicator, brze i lakse je srusit ogromnu zgradu (4 stupa razneses)  nego tenkom sravnati kucicu na caspianu kod A zastave...

A sada ti meni argumentiraj zasto je to dobro i zasto ja nebi smjeo to komentirat nego bi trebao bit sav presretan i bacat drkicu gledajuci kako se zgrada rusi te napadat bilokoga ko kaze da mu se nesto nesvida....

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 15:55 (berto).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne izgleda mi dovoljno poboljsano/inovativno/svjeze za cijenu po kojoj ide. izgleda mi kao skupa reciklaza. jednostavno niti jednom za vrijeme gledanja nisam osjetio ono ugodno golicanje na povrsini svog skrotuma. ok?

12 godina
ElektričnaOvca kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne izgleda mi dovoljno poboljsano/inovativno/svjeze za cijenu po kojoj ide. izgleda mi kao skupa reciklaza. jednostavno niti jednom za vrijeme gledanja nisam osjetio ono ugodno golicanje na povrsini svog skrotuma. ok?

majstore ti si ustao na lijevu nogu i to je sve :), bit ces zadovoljan kad dode igra ;)

13 godina
Basta kaže...

I mene zanima :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Skilledžija kaže...

u BF3 njub prsa u prsa ima istu šansu mene ubiti kao i ja njega 

Skilledžija kaže...

{#}
Ontopic: danas u 9 počinje stream opet jel tako?
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 16:06 (fila2208).
17 godina
Battlefield 4
Ajde pliz smirite se oko tracera na puskama i granatama! Pa bf3 beta ili alpha ne znam tocno, je imala toliko tracera da je zgledalo ko Star Warsi. Da li trenutno ima tracera u Bf3? Takodjer racunajte da jos stignu sve dobro uradjeno sjeb...ati do releasea igre! Pa ne bi bilo prvi puta.
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
Danny_HR kaže...

BF4 će po do sad viđenom bit sličniji Battlefieldu 2 nego što je to bio bilo koji nastavak od 2006. Lajkam i svi kome se ne sviđa su nubovi i mogu mi lizat tabane.

po jednoj bitnoj stavci neće biti, a to je broj papaka :P. smrde ti noge {#}

15 godina
Battlefield 4

nešto sitno info od matta

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 17:06 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

nešto sitno info od matta

Evo, i shosho

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 Completely Re-balances the Multiplayer Classes

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Basta kaže...

Basta frende već si me zaboravio.{#}

A ja se sjećam kao da je bilo jučer dok smo po USSR ja i ti šiljili, tucali, punili i sipali sve u šesnaest.{#}

17 godina
RedRocco kaže...

A ja se sjećam kao da je bilo jučer dok smo po USSR ja i ti šiljili, tucali, punili i sipali sve u šesnaest.{#}

Yebes me sad ko one mlade ukrajinke :p

14 godina
neaktivan
berto kaže...

Tracer metci, tracer granate, nade indicator, brze i lakse je srusit ogromnu zgradu (4 stupa razneses)  nego tenkom sravnati kucicu na caspianu kod A zastave...

Meni se isto to ne svidja,sve ostalo je odlicno no naviknut cu se kako god naprave.Ima brdo stvari u bf3 da znamo kako mogu bit bolje pa smo se navikli i igramo.Da radje bi da ne svjetli sve kao u zvjezdanim stazama no vidjet cemo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
neaktivan
Basta kaže...
RedRocco kaže...

Yebes me sad ko one mlade ukrajinke :p

Šuti šššššš budemo ih opet šiljili u BF4, ima da plaču i cvile kao curice.{#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neke od stvari koje sam dosad popamtio, a koje možda niste znali:

- recon ima C4 i motion ball

- support ima XM25

- serveri ce biti 66 slota (64 igrača i 2 commandera)

- commander moze biti samo u svom menu-u, nemoze igrati i davat zapovjedi.

- nove vrste granati: standardne HE granate, flashbangovi i incindary grenade (vrsta granate koja pri eksploziji oslobađa ogromnu količinu topline (koristi thermite - 2250°C) i služi za oštečivanje vozila)

- nove puške poput: CZ-805, CZ-3A1, Hawk 12G (shotgun), Scout Elite, QSZ-92

- pištolji će se moći customizirati

- nova vozila: MRAP, ZFB05A, Z-10 Attack Heli

- mogućnost vehicle camo's (nije potvrđeno još)

- mali med. kit se puno cesce moze bacat, ne generira sav health i nestaje nakon što genereira 50hp i ima mali radius, dok veliki med. pack lijeci sav health, malo brze i puno rijeđe se moze bacati

- na različitim mapa će biti različiti factioni (US-RU, US-CH, RU-CH...)

- moći će se iz vode pucati dok plivaš, ali samo iz pištolja

- reload mehanika se potpuno mijenja (ako se reloada dok je napola pun mag, ostatak metaka iz tog mag-a će bit izgubljeno)

- shotguni i Carbine-i će odsada bit za sve klase

- biti će specator mode (najvjerojatnije i battlerecorder, ali nije potvrdeno)

- biti će i VoIP, ali samo unutar squadova i Commander sa squadovima

- ovisno koja se zastava na mali drži, takve će supportove Commander dobivati

- biti će i suppression, ali potpuno izmjenjen, suppression će davati samo sniperi i LMG-evi (moguce samo tenkovi), ali količina suppressiona proporcionalno odgovara udaljenosti odkuda bivaš gađan

- sniperi imaju Zeroing (podešavanje bullet deviationa i dropa)

- vehicle Disabled je isto potpuno izmjenjeno, sve igra ulogu (odakle si pogođen, gdje, sa čime itd)

- uvode se Battlepackovi (nakon matcha će dobivati razni battlepackovi ovisno o postignuću tokom tog meča, a unutra se mogu dobiti random camo's, dogtags, 2xp etc.)

- nema spamanja sa spottanjem

- SQUAD ASSIST COUNTS AS KILL

evo i par slika

XM25 XM25
Incindary Granade Incindary Granade
CZ-805 CZ-805
CZ-3A1 CZ-3A1
Hawk 12G Hawk 12G
Scout Elite Scout Elite
QSZ-92 QSZ-92
MRAP MRAP
ZFB05A ZFB05A
Z-10 Attack Heli Z-10 Attack Heli
http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
25 0 hvala 15
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Šta je to Zeroing?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
the_dammed kaže...

Šta je to Zeroing?

Na temelju udaljenosti mete radiš zeroing, recimo, meta je na 450 metara. Staviš zeroing na optici na 450 metara i naciljaš metu bez podizanja ciljnika. Ono, točno ciljaš u metu i nema potrebe na slijepo podizati ciljnik zbog pada metka, zato jer si namistio ciljnik na 450 metara, kuiš?

EDIT: Zapravo, na dosta snajpera pod zeroing spada i podizanje ciljnika ako je je sama optika opremljena sa time.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 20:05 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Počelo je i trollanje {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
6 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice