Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.752.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Hehe, o tom gunner bugu razgovaramo vec desetak stranica :) Opce poznato, ceka se jos jedan patch.

I na Hainanu prilikom rusenja jednog od krila hotela se dogodi taj fps drop. Tak da i to nije greska kod tebe.

A nisu jos ni na TDM popravili da najcesce prvu rundu nemas zvuka

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hehe, o tom gunner bugu razgovaramo vec desetak stranica :) Opce poznato, ceka se jos jedan patch.

I na Hainanu prilikom rusenja jednog od krila hotela se dogodi taj fps drop. Tak da i to nije greska kod tebe.

A nisu jos ni na TDM popravili da najcesce prvu rundu nemas zvuka

sa ovim zadnjim patchem su vise odmogli nego pomogli nazalost :/

ja recimo nemam ni fps drop, ni sound loop al zato nemogu odigrati vise 1 rundu u komadu

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
Battlefield 4

Malo o Mantlu.  

Upalio sam jucer bf nakon 3 tjedna i probao mantle.

Prvo sam probao sa directx i nisam mogao odigrat 1min lockera, nakon sto sam ukljucio mantle vidi cuda, 5 rundi u komadu sam sprasio. Nekako nas moraju prisilit.

Odoka je fps(min,avg,max) poraso za 10frejmova,(1080p, ultra, 0AA), gpu usage konstantno na 99%, nema divljackih dropova ili trzuckanja, negdje sam vidio da mantle mucki smanji draw distance i ne koristi HBAO, pa moze biti da je to, morat cu napravit usporedbu prikaza.

Vidim da popuni skoro cijelu video memoriju, na hd7950 ode 2930MB, znaju doci upozorenja o niskoj memoriji i da bi trebo ugasit bf4; ne gasim i nista se ne dogodi, lol. Jel tako ostalima.

EDIT: Bug na mjestu gunnera u tenku, bilo koja mapa, nema končanice i neće pucat. Ne dogada se u LAV-u.

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 16:53 (pamark).

0 0 hvala 2
14 godina

Evo da ti odma pokažem razliku.

Mantle ima HBAO, ne smanjuje draw distance i isto mi je iskustvo kao tebi, Mantle puno fluidniji, grafa na 99% konstantno.

14 godina
Battlefield 4

Sorry ako pitam što je bilo rečeno, do kada je Double XP?
Sutra u ponoć? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Sorry ako pitam što je bilo rečeno, do kada je Double XP?
Sutra u ponoć? 

već je aktivan double XP

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Battlefield 4

Kako se rijesiti soundloopa, nemogu odigrat vise od 1min a da ne pocne...

its summer in here...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alt+ F4
15 godina
Arabarran kaže...
Alt+ F4

Control panel>Programs and Features

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Arabarran kaže...
Alt+ F4

Control panel>Programs and Features

ili kupite zasebne zvučne. jer moja samo udara, uopće ne lupa... :P

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Meni se igra freeza i dobivam sound loop na Dawnbreaku. Jel tko provjerio na Zavod mapi , kad udete u tenk na poziciju gunnera jel vam puca sa strojinice? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 20:38 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bio bih jako zahvalan kad bih saznao kako mogu igrat igru{#}

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Meni se igra freeza i dobivam sound loop na Dawnbreaku. Jel tko provjerio na Zavod mapi , kad udete u tenk na poziciju gunnera jel vam puca sa strojinice? 

Pa nisi procitao moj prijasnji odgovor??

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jesam...al to mi se do sad to nije dogadalo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 20:50 (Sandro HR Zagorje).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ti si DICE-ov igrač, vidi se iz aviona!

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...

Je da...mos mislit

17 godina
odjavljen
Friday kaže...

Je da...mos mislit

Vjeruj mi, taj je spreman na svašta! Svima će nam glave doći... Ja ću prvi najebat!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
pamark kaže...

Malo o Mantlu.  

Upalio sam jucer bf nakon 3 tjedna i probao mantle.

Prvo sam probao sa directx i nisam mogao odigrat 1min lockera, nakon sto sam ukljucio mantle vidi cuda, 5 rundi u komadu sam sprasio. Nekako nas moraju prisilit.

Odoka je fps(min,avg,max) poraso za 10frejmova,(1080p, ultra, 0AA), gpu usage konstantno na 99%, nema divljackih dropova ili trzuckanja, negdje sam vidio da mantle mucki smanji draw distance i ne koristi HBAO, pa moze biti da je to, morat cu napravit usporedbu prikaza.

Vidim da popuni skoro cijelu video memoriju, na hd7950 ode 2930MB, znaju doci upozorenja o niskoj memoriji i da bi trebo ugasit bf4; ne gasim i nista se ne dogodi, lol. Jel tako ostalima.

EDIT: Bug na mjestu gunnera u tenku, bilo koja mapa, nema končanice i neće pucat. Ne dogada se u LAV-u.

a kako ti je radila igra na mantlu prije ovog patcha?

fps je bio stabilan ili si imao svakih par sec fps drop?

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122 Steam: BumbleBee_HR
17 godina
Battlefield 4

Meni s Mantleom sada radi bolje nego prije. Prije je zablokiralo i nemoš ni do Task Managera, sada zablokira ali mogu u Task Manager.

Zablokira svaki put, ta to tinije upitno ta ipak pričamo o EA-Dice-AMDice.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Friday kaže...
Friday kaže...

Je da...mos mislit

Vjeruj mi, taj je spreman na svašta! Svima će nam glave doći... Ja ću prvi najebat!

Aha..krvo sam te shvatio. Mislio sam da si meni rekao.   Cyber je taj DICE-ov player! {#}

17 godina
odjavljen

Aha..krvo sam te shvatio. Mislio sam da si meni rekao.   Cyber je taj DICE-ov player! {#}

Da, i mrzi crnce i pedere!

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...

Dobro, mrzim i ja pedere !

12 godina
Friday kaže...

Dobro, mrzim i ja pedere !

Ili tako samo prikrivaš svoju gay sklonost?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
14 godina
Battlefield 4

ajmooo opleti milojka nek se konji zaprdecaju trntrntn {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Jesam...al to mi se do sad to nije dogadalo...

Prije nekoliko dana je izasao novi patch. Zbog njega se pojavio taj problem.

Svi ga imamo jer je to greska u igri.

Ponekad se pojavljuje, ponekad ne. Nikad nisam negdje vidio dal je vezano uz nesto.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
11 godina
neaktivan
patoHD kaže...

Ovako, nedugo sam stavio 14.1 drivere za ati i igrao tak neko vrijeme (nije bilo nikakvih problema). Onda je došo patch ovaj zadnji i problemi su počeli. Freeze uz sound loop najčešće na lockerima, ali i ostalim mapama svaku 2.-3. rundu, itd.. Postalo je neigrivo. Nakon toga sam obrisao 14.1 drivere i stavio "stare" 13.12 drivere i sad već igram dan i pol (više od 10 rundi sigurno) i nema freezanja i ostalih problema. Probajte tu soluciju, možda pomogne.

EDIT: I primjetio sam baš tu na forumu da sa 14.1 driverima su mi boje drugačije nego sam 13.12 (npr. na 14.1 bijela boja nekak dobi rozu nijansu dok je 13.12 full bijela, a primjeti se malo i kod ostalih boja). Zbog čega bi to moglo biti?

Probao sam to sto si naveo i uspjeo sam odigrati jednu cijelu partiju.. i sad opet imam isti problem cim udjem znaci dok ocitava fazu odmah tu mrzne ili kad udjem ono po pola minute ne vidim puske i ostale stvari i kad se pojavi opet freez... dammn.. vise ne znam sta da radim.. razmiljao sam o premiumu ali nedam 30e pa da se ovako nerviram i razmisljam hocel zastopat ili nece :S

god damnit!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 0:00 (vulner).
15 godina
Battlefield 4

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
7 0 hvala 4
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Došlo je do toga da mi se SVAKI put kad igram smrzne bf4 uz sound loop. Mogu odigrati točno 2-3 minute u komadu i to je to. Desilo se na skoro svim mapama. Se zna možda kad dolazi novi patch?

Battlelog: dr34mshake_CRO

1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

I meni prvi sound loop! {#}

I to sekundu poslije nego sam PROMOOOTEEED!

Level 107. (nadam se da ce server zapamtit)

Izgleda da cu ipak uspjeti 110 prije Second Assaulta {#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice