Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.645.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
amater_2 kaže...
BalkanUSrcu kaže...

Ja se pravim pametan? Vrijeđaš me i prozivaš čiterom, a odigrao si jednu partiju sa mnom i to na mojoj strani! I ja se pravim pametan? 

@amater hmg radi ogroman damage na pješadiju i uz thermal optiku bez problema ih skidaš. Na YouTubeu imaš lika tonk2stronk od kojeg sam učio kako igrati tenkom. Ako misliš da ja brzo skidam pogledaj njega pa se uvjeri... 

Očito brzo učiš...

Jbt, pa ispada da sam ja još veći panj nego što sam mislio, ali ja imam MUDA.  

Antraks, može koji sat tečaja?

Na poslu sam pa ne mogu otvoriti battlelog da mu vidim statse - valjda ću se sjetit doma pogledat?

Tečaj kažeš??

Pa vidiš da na jubitu imaš sve što ti treba da naučiš ownat ekipu.

Što ću ti ja?

Ionako sam star i jadan.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

A ništa, morat ćemo napraviti ručnu provjeru. Balkan, daj mail adresu i password od origina pa ćemo vidjeti koliko istine ima u tvojim tvrdnjama...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
BalkanUSrcu kaže...

Ja se pravim pametan? Vrijeđaš me i prozivaš čiterom, a odigrao si jednu partiju sa mnom i to na mojoj strani! I ja se pravim pametan? 

@amater hmg radi ogroman damage na pješadiju i uz thermal optiku bez problema ih skidaš. Na YouTubeu imaš lika tonk2stronk od kojeg sam učio kako igrati tenkom. Ako misliš da ja brzo skidam pogledaj njega pa se uvjeri... 

BF3 nisi ni igra, baneš u BF4 odma u prvih 5 sati accuracy ti 24% a kd 3.3, u 50 sati igre SPM na 2100, seems legit.

13 godina
RePlaY kaže...
BalkanUSrcu kaže...

BF3 nisi ni igra, baneš u BF4 odma u prvih 5 sati accuracy ti 24% a kd 3.3, u 50 sati igre SPM na 2100, seems legit.

Dečko je očito talent.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Skužio sam da u temi ima dosta zajebancije, ali ne kužim to da me netko proziva smrdljivim čiterom samo jer je na battlelogu vidio da je accuracy mojih pušaka oko 20%. Ako je uopće bitno imam 7-8 godina cs-a iza sebe, a recoil ove igre je tako lako kontrolirati da je to smiješno 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CS talent, visa skola za nas.

10 godina
neaktivan
RePlaY kaže... 

Kakve veze bf3 ima s bilo čim, to je jedini shooter koji postoji pa se nemam gdje drugo naučiti kako igrati fps? 

Inače nemam se običaj pravdati bilo kome (pogotovo ne nekome tko me bez ikakvog smisla optužuje) ali reci kakav gameplay želiš, ja ću snimiti pa slobodno gledaj

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

CS, kaj je to? Ja znam samo za card sharing...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BalkanUSrcu kaže...

Inače nemam se običaj pravdati bilo kome...

Inače na ovom forumu postoje vrlo striktna pravila za sve - ali ovo je BF4 tema!

Freak Show Inc.
16 godina
BalkanUSrcu kaže...

Inače nemam se običaj pravdati bilo kome (pogotovo ne nekome tko me bez ikakvog smisla optužuje) ali reci kakav gameplay želiš, ja ću snimiti pa slobodno gledaj

Samo ako ćeš snimati sa mobitelom ili nekom kamerom da vidimo cili monitor.

Drugačije ti ekipa neće virovati. 

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže... 

Kakve veze bf3 ima s bilo čim, to je jedini shooter koji postoji pa se nemam gdje drugo naučiti kako igrati fps? 

jel to znaci da ces u svakom fps koji poccnes igrat u prvih 5 sati napravit kd 3.3 i 24% acc

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 14:37 (SiNkE.Zgb).
16 godina
BalkanUSrcu kaže...

..ali reci kakav gameplay želiš, ja ću snimiti pa slobodno gledaj

Glasam za Leisure Sweet Larry iz '87

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
16 godina
Battlefield 4

CS pro, tipičan izgovor čitera. Inače CS i BF potpuno slične igre skoro iste mehanike. Netribaš ti meni više ništa dokazivat, ja te zaobilazin u širokom luku.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

balkan  zajeba si se......ja sam morao spustit kad na 1.05 da bi se uklopio

kad sam upao u ekipu sad ga polako dizem, samo ja vec imam preko 35g pa mi se vec slabije dize

a ne ti, kd preko 3 i sad bi se ti uklapao ...nejde to tako

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
8 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

CS pro, tipičan izgovor čitera. Inače CS i BF potpuno slične igre skoro iste mehanike. Netribaš ti meni više ništa dokazivat, ja te zaobilazin u širokom luku.

Slušaj druže ajde sad se ti nemoj meni pravit pametan kad ćemo već biti bezobrazni. Niti sam sebe nazvao nekakvim pro igračem, niti sam rekao da su bf i cs igre iste mehanike. Ako u 7 godina cs-a nisam mogao naučiti kako naciljati protivnika i to prenijeti na bf (u kojem je kontrola puške lakša) onda neznam što da ti kažem. Princip gađanja protivnika, pravilnog postavljanja i biranja mete je sasvim isti, neovisno o imenu igre...

Nikad protiv mene nisi odigrao ni jednu jedinu partiju, a došao si tu vrijeđati me i proglašavati čiterom? Zašto? Jer imam accuracy 20%? J*beno...

Ali eto prepostavljam da si ti svoju odluku o tome jesam ja čiter ili ne donio u roku nekih 5 sekundi. Istina da ne igram dugo bf, ali mi isto tako nije trebalo puno da shvatim da se u tom communityu razmišlja na način ''bolji si od mene=smrdljivi si čiter''

Ne moraš ti mene zaobilati, kako sam rekao nikad nismo igrali na istom serveru pa sumnjam da ćemo i ubuduće baš često nailaziti jedan na drugoga... To što smo sinoć završili na istom serveru i istoj strani je čista slučajnost, tako da ne boj se, ako sam mogao dosad bez tebe valjda ću se nekako snaći i za dalje

Živio ti meni

12 godina
Battlefield 4

koja bi puška u bf4 trebala bit zamjena za m16 iz bf3? znači, koja je najača assault puška?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
b00 kaže...

koja bi puška u bf4 trebala bit zamjena za m16 iz bf3? znači, koja je najača assault puška?

Najbolja je ona koja ti najbolje odgovara i s kojom najbolje ubijaš.

Recimo, mnogi su igrali s ACE 23, a to govno meni nikad nije leglo.

Uvijek mi je prije te puške bio SCAR ili čak M16.

Sad, nakon inih pečeva, pitaj Boga koja je najbolja.

A o tome ovisi i pravilan izbor atačmenta - tako da možeš igrat s najboljom puškom, ali pogrešnim atačmentima pa opet kurac.

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
b00 kaže...

U BF4 balans je puno bolji. Ali baš najbolja? To bi bila ACE 23... ili AEK-971... ili SCAR-H.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
13 godina
BalkanUSrcu kaže...

Slušaj druže ajde sad se ti nemoj meni pravit pametan kad ćemo već biti bezobrazni. Niti sam sebe nazvao nekakvim pro igračem, niti sam rekao da su bf i cs igre iste mehanike. Ako u 7 godina cs-a nisam mogao naučiti kako naciljati protivnika i to prenijeti na bf (u kojem je kontrola puške lakša) onda neznam što da ti kažem. Princip gađanja protivnika, pravilnog postavljanja i biranja mete je sasvim isti, neovisno o imenu igre...

Naravno da s iskustvom u CS-u imaš dobru podlogu za BF.

ALI

Recimo Ljudina, koji je u BF3 bio jedan od istaknutijih, da ne kažem boljih, igrača - danima ili čak tjednima je tumarao po praznim serverima na CS-u da pohvata konce, nauči mape i šta ti ja znam.... čuo sam da je crtao kurce mecima po zidovima.

Neki kažu da postoji i video zapis, ali još do njega nisam došao.

Uglavnom, teško da se u kratkom vremenu možeš toliko prilagoditi jednoj igri i da ti KD bude 3 ili veći - još ti nisam pogledao statse pa bubam.

Posebno ovo što kenjaš za tenkove.

Da bi rokao tenkom muhe na zidovima mapa trebaš puno palente popapati, a ne pogledat dva videa i postati pro 1337 madafaka.

Ja sam gledao pregršt videa svakojakih umjetnika, skillera, čitera pa još uvijek učim svakim danom sve više - ne samo vozila, već i oružja.

Pogotovo što panjevi u EA-u drkaju po igri pa se nakon svakog peča moraš učiti na novu igru.

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Battlefield 4

Možda mu je to Smurf acc 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Promjenom routera mi se odjednom vide svi pingovi u Server browseru na Battlelogu. Prije mi se vidio svaki deseti.

Eto, obavijest za oni koji ne vide pingove, ili oni koji ne vide svoj ping.

EDIT: Broj servera (s bar jednim igračem) - samo skrolam i skrrolam, i svaku sekundu se otvori nova stranica sa serverima... već imam 30-tak ekrana i dalje se otvaraju novi. I to samo u Europi.

Iznenađujuće.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 17:09 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Da bi rokao tenkom muhe na zidovima mapa trebaš puno palente popapati, a ne pogledat dva videa i postati pro 1337 madafaka.

Ja sam gledao pregršt videa svakojakih umjetnika, skillera, čitera pa još uvijek učim svakim danom sve više - ne samo vozila, već i oružja.

Pogotovo što panjevi u EA-u drkaju po igri pa se nakon svakog peča moraš učiti na novu igru.

Ovaj prvi dio tvog posta uopće ne kužim pa ću preskočiti...

Šta se tiče tenka, evo partija od maloprije bez gunnera. Obradit ću, uploadati pa gledaj i traži moje čiteve

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/639822248425412352/1447637271/

13 godina
Battlefield 4

Sto se tice tenka u BF4 nije tesko igrati s njim ali da malo smrdis na citera ali neznam nikad nisam igrao protiv tebe tako da necu nista govoriti,tako malo sati a imas skoro 3 killova po minuti s tenkom i oruzjima a nikad nisi igrao ni bf3 ni nista,neznam malo cudno,imam i ja tako al ja imam preko 2000h u bf3 i esl i sve i svacega,,@skilledzija pa sta ako nemam ispod 23% acc u tih 5 godina sta igram i bad company 2,i bf3 i bf4 zar me jos smatras citerom,pa nakon tolko godina bi vec dobio ban zar ne?

Meni je trebalo malo duze da se naviknem na tenk ali sad mi je sjeo isto ko i infantry u bf3,svako ima svoje,ma da ja igram sa svim voziliima i inf to mogu potvrditi drugovi iz G.

Vracam se polako nakon 2 tjedna ne igranja,sutra navratim na TS.pozz

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 18:42 (Doca15).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

skilledzija&replay&decki

Svi znamo da je BF4 noobfriendly game. U startu si dobar! Skill, K/D, ACC tek kasnije pocne opadat, sto duze igras to si losiji. Nije mi jasno sto vam je tu cudno.

5 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Trolanje dannya na ts-u 

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
Moj PC  
13 0 hvala 1
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Trolanje dannya na ts-u 

Zločesto, jako zločesto!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Trolanje dannya na ts-u 

Zločesto, jako zločesto!

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Trolanje dannya na ts-u 

A jbt... davno sam se ovako nasmija.

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
Battlefield 4

ja dosao prazan server :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice