Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.606.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Battlefield 4

Šteta što nisu stavili i bipod za magnum {#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 12:46 (pirat).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
pirat kaže...

Nemoj reći dvaput {#}

Something witty.
15 godina
Komunist Izet kaže...

Field upgrades :D

Mislim da ovi F U-psi trebaju dorade...defensive je super, ali ostali su malo ''razbacani''. 4. level nekih je jako loša nagrada a relativno je teško skupiti do 4.tog lvla taj upgrade.

Nadam se da će ih doraditi jer će svi furati defensive ili one combat medic fore. :)

Ali zato je tu beta! :)

btw. recon će biti ninja, yebenti, sa nekom stišanom puškicom ako igraš pametno, neće nitko ni znati da postojiš.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 19:09 (fila2208).
12 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ovo na video-u je tripod. {#}

Sniping is my job.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

igra mi se cini vrijedna kupnje

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 18:08 (njuska11).
Moj PC  
1 6 hvala 1
16 godina
moderator
Moj PC  
4 1 hvala 8
15 godina

Jel tako bilo priče i za betu iz bf3 pa ništa onda? Ja osobno nebi zadržao ništa, betu ću gledati kao demo igre u kojem ću isprobati igraće mehanike, proučiti puške te se upoznati sa kretnjama i levolutionom, a onda igru krenuti iz nule :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina

Evo, i tako pocnu kruziti glasine. {#}

Nisu se bas potrudili u Pixelenemyu.

OVO pise u orginalnom tekstu:

We want to make it simple to start playing on current-generation consoles, and then transition to the Xbox One or PlayStation 4 later.  Here's a couple of easy ways how: 

Playing early on the Xbox 360 or PS3 means you will be able to learn maps, unlock items, and build stats in Battlefield 4

Ovo gore o prenosu statsa se odnosi na trenutnu i slijedecu generaciju konzola, a ne na beta verziju i originalnu igru!

http://www.ea.com/news/playing-the-best-of-this-generation?websso=1

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 20:11 (CyberDemonVZ).
16 godina
Ovo je dobro samo njubinama koje žele saznati koje je OP oružje pa da igraju tu klasu cijelu betu dok ga ne otključaju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

LevelCap - Little Bird i Z-11W

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pošto ću najvjerovatnije danas ili sutra napravit preorder baš gledam po g2play

ako se dobro sjecam netko je rekao da je "pravi" preorder onaj u kojem dobiješ china rising dlc, a on je trenutno jeftiniji za nekih 20-ak kuna nego bf4 preorder (bez dlc-a).

-naravno mene zanima samo onaj preorder s kojim ću moći igrat betu odmah 01.10., a ne 04.10. (kojeg već imam sa bf3 premiumom).

ako je netko naručivao od tamo nek kaže samo koji preorder dobiješ ,običan ili deluxe?

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ako se dobro sjecam netko je rekao da je "pravi" preorder onaj u kojem dobiješ china rising dlc, a on je trenutno jeftiniji za nekih 20-ak kuna nego bf4 preorder (bez dlc-a).

-naravno mene zanima samo onaj preorder s kojim ću moći igrat betu odmah 01.10., a ne 04.10. (kojeg već imam sa bf3 premiumom).

ako je netko naručivao od tamo nek kaže samo koji preorder dobiješ ,običan ili deluxe?

Pošto već imaš BF3 Premium, uključen si u betu BF4 od 1.10.

A što se tiče naručivanja ključeva sa key site-va, ne očekuj ključ dobiti 2-3 dana prije nego igra izađe, jedino sigurno je da uzmeš sad prije preko Origina, pa da ti se igra pojavi u Originu.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

kaj nije da bf3 premium korisnici mogu pristupit beti tek od 04.10 ??

barem sam tako mislio da je...

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
TomoR kaže...

kaj nije da bf3 premium korisnici mogu pristupit beti tek od 04.10 ??

barem sam tako mislio da je...

Ne, od 4.10. postaje Open Beta, za sve, i za one koji nemaju uopće ni BF ni MoH ni preorder BF4.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Moj savjet, ipak idi preko meksika ili nekog proxya, brzo, lako i jednostavno, i imaš igru sigurno u originu. Ja sam BF3 uzimao ključ koji sam čekao još 3 dana nakon izlaska i platio sam EU i na kraju dobio ruski ključ. Tako da kad nastane ona pomama za ključevima, ključeva nestane, tko zna kad ćeš ga dobiti. Ovo je naravno iz mog osobnog iskustva i savjet, a ti kako želiš.

Sretno!

17 godina
Battlefield 4

Svi launcheri (RPG, SMAW, Stinger itd...):

Moj PC  
4 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Moj savjet, ipak idi preko meksika ili nekog proxya, brzo, lako i jednostavno, i imaš igru sigurno u originu. Ja sam BF3 uzimao ključ koji sam čekao još 3 dana nakon izlaska i platio sam EU i na kraju dobio ruski ključ.Sretno!

Tako isto i ja premda su se kunuli da ce bit bar na dan izlaska i da je engleska igra a poslje je bilo ma to samo 2 klika i imate englesku.Znam da je 2 klika ali kupovao sam eng a ne rusku

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

Moj savjet, ipak idi preko meksika ili nekog proxya, brzo, lako i jednostavno, i imaš igru sigurno u originu. Ja sam BF3 uzimao ključ koji sam čekao još 3 dana nakon izlaska i platio sam EU i na kraju dobio ruski ključ.Sretno!

Tako isto i ja premda su se kunuli da ce bit bar na dan izlaska i da je engleska igra a poslje je bilo ma to samo 2 klika i imate englesku.Znam da je 2 klika ali kupovao sam eng a ne rusku

ionako će prva 2 tjedna biti svi serveri slomljeni, sve će bit u rasulu... tako da se ne treba žurit. šta je 2 tjedna nasparam godine ili dvije što ćeš igrat igru.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma bmk ne čekam niti 2 dana kamoli 2 tjedna.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Only In Battlefield 4: Sniping in the Eye of the Storm

0 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

može neko ovo objasnit?

The beta will begin on October 1 for Xbox 360, PlayStation 3, and PC, the publisher announced. It features Conquest mode on the Siege of Shanghai map. Early access to the beta (date still to be announced) is open to

je to znaci da cemo prije 1.10 dobit?

source:

http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-4-open-beta-release-date-announced/

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
ProTeinZ kaže...

može neko ovo objasnit?

The beta will begin on October 1 for Xbox 360, PlayStation 3, and PC, the publisher announced. It features Conquest mode on the Siege of Shanghai map. Early access to the beta (date still to be announced) is open to

source:

http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-4-open-beta-release-date-announced/

milju puta već rečeno i objašnjeno.

Ako si premium bf3, 1.10 imaš ulaz u betu. A svi ostali ''civili'' imaju od 4.10.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ProTeinZ kaže...

može neko ovo objasnit?

source:

Ako si premium bf3, 1.10 imaš ulaz u betu. A svi ostali ''civili'' imaju od 4.10.

A-ha! Ulovio sam te, nisi citao original. {#}

The beta will begin on October 1 for Xbox 360, PlayStation 3, and PC, the publisher announced. It features Conquest mode on the Siege of Shanghai map. Early access to the beta (date still to be announced) is open to:

• Battlefield 4 Digital Deluxe Edition Origin Pre-orders
  • Battlefield 3 Premium members
  • Registered owners of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pred mjesec dana sam preordo BF-a na Shopto.net i sad su mi poslali mail da svi koji naruče   kod njih dobiju na poklon BF4 majicu , ali samo PC verzija.{#}{#}

Moj PC  
4 0 hvala 3
12 godina
logi7 kaže...

Pred mjesec dana sam preordo BF-a na Shopto.net i sad su mi poslali mail da svi koji naruče   kod njih dobiju na poklon BF4 majicu , ali samo PC verzija.{#}{#}

Valjda ćemo moći naručiti BF4 majice sa DICE store-a kao što smo mogli sa BF3. Nema ništa bolje nego sa BF majicom prošetat gradom,odmah si faca :)

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ProTeinZ kaže...

može neko ovo objasnit?

source:

OPEN BETA je pomaknuta na 1.10, a mi ''exclusive'' ćemo najvjerojatnije doživiti betu vikend prije... tom's hardware predpostavlja da će exclusive beta biti 29.9 jer je takva situacija bila i sa bf3 betom

cijeli članak

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

cek ja imam taj moh warfighter kad cu ja moc betu onda?

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3Maniac kaže...

dobro jel tak TEŠKO pročitat 3-4 posta iznad?

DA, moči češ

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
PS3Maniac kaže...

Open beta je 1.10 a exclusive 2-3 dana prije.

14 godina
Hrci kaže...
PS3Maniac kaže...

Open beta je 1.10 a exclusive 2-3 dana prije.

Open beta je 4.10 a exclusive 1.10 .

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice