- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I opet kraj datuma zvjezdica, date subject to change
Pa napisao sam to jos proslu stranicu! :D
Kupovina servera za betu? Nema sanse, jel?

Pa napisao sam to jos proslu stranicu! :D
Kupovina servera za betu? Nema sanse, jel?
nema pricao sam ovim svojim hosterima. BTW beta ide bez PB tako da ;D....
sto se tice mene ja sam opet da se sa dannyem dogovorim oko Bug servera ako ce ga dizati. Jer je server preskup za solo guranje, a moji iz 53 ce dignuti HC server kao svaki put do sada.
ajmo pomoc. kupujem bf4 poreko mexica sa ljubicastom visa electron od zagrebacke banke i imam na njoj 230kn ali mi neprolazi autorizacija na kraju., jel zna tko u cemu je problem. pratio sam upute od cybera.
ajmo pomoc. kupujem bf4 poreko mexica sa ljubicastom visa electron od zagrebacke banke i imam na njoj 230kn ali mi neprolazi autorizacija na kraju., jel zna tko u cemu je problem. pratio sam upute od cybera.
VISA Electron od ZABA-e po mojim saznanjima uopće ne prolazi na Online plaćanjima. Bolje ti je uzet poklon karticu u Avenue Mall-u npr., s njom će ići.
VISA Electron od ZABA-e po mojim saznanjima uopće ne prolazi na Online plaćanjima. Bolje ti je uzet poklon karticu u Avenue Mall-u npr., s njom će ići.
bas mi je to cudno. jel ima netko da je usopio platiti sa tom karticom? Bas se nabrusio da preordam kad ono sipak.
I Avenue Mall je Visa Electron, isto ZABA

I Avenue Mall je Visa Electron, isto ZABA
Da, ali dotična provjereno prolazi, dok ova "standardna" Visa Electron od ZABA-e ne. Probao sam i sam.
Isao si na stari Origin, ili na novi (www.origin.com)?
Ako si bio na starome (ima nesto 2 u imenu), i nije radilo, onda je 90% problem u kartici. Isprobano od nekolko ljudi, i jos uvijek radi.
Ostalih 10% je greska na njihovom serveru, al se jako rijetko dogadja.
Btw, vec ti je otvorena tema za kupovinu BF4. :)

evo napisao sam tamo u temu.
Gledam danas malo cijene novih grafičkih i procesora (polovnih također) i zaključim
kako sam si dobro upario ovaj Phenom i 560ti svojevremeno, taman se nadopunjuju bez nekog značajnog bottlenecka.
Ovo govorim u vidu BF-a jer me svrbi ovaj 1GB grafičke memorije a smatram da bi mi
procesor vjerojatno bottleneckao 7. generaciju ATI-ja i N-VIDIA-in ekvivalent(e).
Dakle, ukratko, rado bi si piknuo jednu 7870 ajmo reć no nisam siguran
da li bi uopće s tim napravio dobru stvar bez da uzmem bar neki x6 ili x8 AMD uz nju.
Polako se pripremam za BF pa gledam da li postoji još koja shema da
mi bude ugodnija igra uz šta manji izdatak (ako uopće).
Procesor sam klokao maksimalno, karticu također, sve unutar safe limita koji testirano ne prave nikakve probleme.
Eh..
dodatak: BE EF svakim danom izgleda sve bolje i bolje, moram priznati.
Bio sam skeptičan oko cijele igre, kao u smislu da su je rushali kroz proizvodnju samo da zarade
te da će početi štancati BF-ove kao CoD-ove no što više gledam Musketeera,Cap-a i svu ostalu
interwebz marvu na videima + čitam vas ovdje, rastu mi gricule
Mislim da će ti ga bneckat pomalo taj phenom, tj. nju, karticu 7870...
Isao si na stari Origin, ili na novi (www.origin.com)?
Ako si bio na starome (ima nesto 2 u imenu), i nije radilo, onda je 90% problem u kartici. Isprobano od nekolko ljudi, i jos uvijek radi.
Ostalih 10% je greska na njihovom serveru, al se jako rijetko dogadja.
Btw, vec ti je otvorena tema za kupovinu BF4. :)
store2.origin.com provjereno radi
Hablas español muchacho?
Por supuesto!
Imam istu karticu,snjom mozes samo raditi kupovine na mjestima gdje primaju paypal,npr, go2arena i slicno.drugacije nemozes
Imam istu karticu,snjom mozes samo raditi kupovine na mjestima gdje primaju paypal,npr, go2arena i slicno.drugacije nemozes
Zašto onda nebi prolazilo na Originu? Sve kupljeno preko njega sam obavio sa PayPalom...
Neznam,al tak sam za razne igre direkt od proizvodjaca htio uzeti i nisam mogao,jedino na nekim drugim stranicama kao go2arena i sve slicne mi radi.
Stigla razer oprema za BF4, pa ko baca drkicu na to nek si pikne :)
Pa i masku za iphone imaju.
Da imaju za k850i kupio bi. Ovako ništa.
Stigla razer oprema za BF4, pa ko baca drkicu na to nek si pikne :)
Kupil bi si ovu torbicu, al brate, 80 dolara? Nista, odo ukljucit proxy, mozda se cijena promijeni :D
Pa ako narucis iz Amerike onda ti je $80 :D simple as that :D
I teleportirat ce se odmah do Cro for free ?
I teleportirat ce se odmah do Cro for free ?
Ja sam samo govorio o cijeni, ne o troškovima dostave i carine. Cijena je $80 u Americi i Basta :P
Ja sam samo govorio o cijeni, ne o troškovima dostave i carine. Cijena je $80 u Americi i Basta :P
I Bastu dobijes??
Ready for battle!! :)
Bf3 Rusija majka, bf4 Brazil tata :)
Hejteri samo thumbajte :)
Pa dugo ti je i trebalo :D
Zasto tek sad, ako se nista nije promjenilo od prvih posjeta meksiku? :)

Pa dugo ti je i trebalo :D
Zasto tek sad, ako se nista nije promjenilo od prvih posjeta meksiku? :)
pa nisam imao para...sve spiskao na računalo :)
lvlcap review oružja nekih, sačme i mortar...