Morgen cure!
Itebi djecace .
Lijepo jutro za trčanje?
Morgen cure!
Itebi djecace .
Lijepo jutro za trčanje?
Morgen cure!
Itebi djecace .
Lijepo jutro za trčanje?
Odradio sihtu .
Vani je prekrasno - toplo i bez vjetra .
Odradio sihtu .
To si rekao i prije koji dan, a ovdje je izgledalo kao da će govna padati...
Odradio sihtu .
To si rekao i prije koji dan, a ovdje je izgledalo kao da će govna padati...
Jbga to ti je danak koji placas za izvrstan pogled iz boravka .
Jutro radni narode
Jutro radni narode
Bok! Gdje si ti ono bio ovih dana?
Ah, nema ljepše nego dobar odrezak ujutro... Danas je zagrebački na redu!
Jutro, dečeci!!
Ja ću danas malo na biciklić, ako se ne sruči kakav glupa kišurina!
Jutro, dečeci!!
Ja ću danas malo na biciklić, ako se ne sruči kakav glupa kišurina!
Oo, mogao bi i ja! Samo bi mu prvo trebao jedan servis/čišćenje/podmazivanje.
I nova pasta, ne?
I nova pasta, ne?
Bez toga nikud!
Nego, iz nekog razloga mi ne radi Paste na mobitelu.
Mozes staviti Leteće tenkove, ako nije problem?
Jutro ekipa!
Hvala!
Gle, nema preview.
Za sve koji su tražili, ovo je runda gdje smo bacali tenkove u zrak na Powerovom serveru :D
Jutro radni narode
Jutro curke.
Voljum kako je bilo u Budvi?
Jel se kolegici sviđa "Crna Gora"?
ja sam imal taj proc i slicnu grafu prije, na win7 su mi se spikeovi desavali a na 8.1 ne.
doduse oc sam procesora kolko je isao, nit se ne sjecam vise al na 3.5 je bio sigurno
Igraš ti kaj? Il se samo učiš?
ni jedno ni drugo stari moj, taman se oporavio od operacije sinusa i evo u subotu mi je misic na nogi (list) pukao na 2 mjesta tak da moram mirovati... di ces vise srece
A da, u Budvi je bio!
Hvala Mudo :D
ni jedno ni drugo stari moj, taman se oporavio od operacije sinusa i evo u subotu mi je misic na nogi (list) pukao na 2 mjesta tak da moram mirovati... di ces vise srece
OMG
Bar se BF ne mora igrati s pedalama.
Ajd, brzo ozdravi.
OMG
Bar se BF ne mora igrati s pedalama.
Ajd, brzo ozdravi.
ne mora, al je malo cudno ako imas nogu u zraku dok igras, tak ko da sam balerina a bogami nisam
Bok! Gdje si ti ono bio ovih dana?
Iša sam malo do drugova crnogoraca i mogu ti reći da je istina ono šta se priča za njih, stvarno su j*beni neradnici. I još uzmi u obzir da ti ovo govori dalmatinac
Voljum kako je bilo u Budvi?
Lip gradić skroz, nešto ka Primošten sa starim dijelom grada na poluotoku. Triba ću se opet liti vratit kad bude više zabave i svita
Ona je oduševljena i kaže da jedva čeka da odemo opet
Jutro ekipa!
Od tebe se jučer jako čudno padalo.
Mene si ubio dvaput, a drugi put strašno kako sam pao.
Kao da si me dvaput pogodio u nogu, bzvz, a pao sam kao da me top pogodio.
Kolega na TS-u se često žalio na tebe na Zavodu.
Daj malo sredi taj čit da ne bi bilo problema.
Jutro ekipa!
Ja sam isto na zavodu prije koji dan čudno padao od nekog lika... Nije imao lik nikakav poseban skor na kraju, ali čim ga vidim mrtav sam!
Jutro ekipa!
Ja zadnjih par dana padam skroz čudno.
Sinoć na zahodu sam padao od jednog metak, iza zaklona ma likovi me pogledaju a ja sam doli.
Na ovoj partiji je min. 10 situacija bilo čudno: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/577594371882363200/232530920/
U subotu na Prpagandi igramo CL. Postavim c4 i čekam, stiže Veki i jedan metak iz pištolja ja padam. Bili smo zajedno na TS-u.
On kaže da je opalio dva. Ja sam samo vidio njega i nakon toga sam doli. Čak sam aktivira C4 ali ništa. Ja ginem Veki nastvlja.
Na toj partiji sam ima najmanje 15 takvih situacija.
Evo report:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/576878680354023872/232530920/
Do sad u BF nisam ima ovakvih situacija. Mislim bilo ih je možda po jedna ili dvi u partiji, ali ovoliko ne.
Jutro ekipa!
Ja zadnjih par dana padam skroz čudno.
Sinoć na zahodu sam padao od jednog metak, iza zaklona ma likovi me pogledaju a ja sam doli.
Na ovoj partiji je min. 10 situacija bilo čudno: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/577594371882363200/232530920/
U subotu na Prpagandi igramo CL. Postavim c4 i čekam, stiže Vekii jedan metak iz pištolja ja padam. Bili smo zajedno na TS-u.
On kaže da je opalio dva. Ja sam samo vidio njega i nakon toga sam doli. Čak sam aktivira C4 ali ništa. Ja ginem Vekinastvlja.
Evo report:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/576878680354023872/232530920/
Do sad u BF nisam ima ovakvih situacija. Mislim bilo ih je možda po jedna ili dvi u partiji, ali ovoliko ne.
Označio sam ti uzrok problema...
Jutro ekipa!
Server je radio totalno čudno jučer - svatko je imao problema s nekime (pričali i moji squad-mate-i o tome). Doduše, što se vas tiče, bili ste na minimapi, i na lockerima sam vidio da netko trči prema prostoriji i nestao je sa minimape - pretpostavljao sam da je zalegao u kutu, pa sam ušao sa pre-fire-om - ako misliš na tu situaciju od kolege. Sjećam se da je poslije toga bilo optužbi u chat-u.
Mene je na Dawnbreaker-u lik porejpao (ispod lvl 10, imao sam 0:8 s njim a on je imao 16:16 na kraju runde...). Doduše, ubio me 5 puta s leđa direktno na spawnu, ali i face-to face s burstanjem i svime uz gomilu hitmarkera na njemu ja ga nisam mogao ubiti.
I hvala, ne koristim "čit" ni nikad nisam, ni nikad ni nemam namjeru koristiti. Osim ako misliš da je čitanje minimape i slušanje koraka/glasova oko sebe čit.
Ma znam da je veki čiter i da je bez čita panjina.
Ali brate, tu partiju je veki meni bio najmanji problem. Vidim lika, pucam po njemu iz zaklona, lik se okrene a ja padam. Koji kura....
Nisam ja neki pro (panjina sam), ali da od 20 situacija 1:1 ja nemogu dobiti niti jednu..wtf..
To mi se prije nije događalo u ovoj mjeri. Nakon peča mi igra radi gore. Definitivno.
Aj većsam puno . Evo nešto ontopic.
U subotu na Prpagandi igramo CL. Postavim c4 i čekam, stiže Vekii jedan metak iz pištolja ja padam. Bili smo zajedno na TS-u.
On kaže da je opalio dva. Ja sam samo vidio njega i nakon toga sam doli. Čak sam aktivira C4 ali ništa. Ja ginem Vekinastvlja.
Evo report:
Hehe, da. Tocno to :)
A u prvoj rundi Replay i Mrski :)
Da, jucer se jaaako puno ljudi bunilo. Malo sam se igrao Admina i stizale su svakakve citerske optuzbe!
Moglo bi biti da je vezano uz izlazak Hardlinea..
Ma znam da je veki čiter i da je bez čita panjina.
Ali brate, tu partiju je veki meni bio najmanji problem. Vidim lika, pucam po njemu iz zaklona, lik se okrene a ja padam. Koji kura....
Nisam ja neki pro (panjina sam), ali da od 20 situacija 1:1 ja nemogu dobiti niti jednu..wtf..
To mi se prije nije događalo u ovoj mjeri. Nakon peča mi igra radi gore. Definitivno.
A pazi kod mene je obrnuta situacija. Ja sad puno lakše dobijem 1 na 1. I ne samo direktno suočavanje nego uspijem ubit ljude koji na mene počnu pucati sa strane ili od iza. I to PUNO lakše nego prije patch-a. Prije sam na jedvite jade uspio nekoga ubiti u čistoj situaciji, sad iz okreta rokam ko da znam igrati...
Haha, koji upad. Ocito si htio citirati video :)
Da, bas smo se lijepo zabavili! Jako opuštajuća runda. Nema puno takvih!
Carapica, Carapa, Mrski, Mato, CroPower, CroPath...
Jesam koga propustio?
P.S. kako si stavio thums up?