Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.689.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
MRSKI kaže...
ceco22 kaže...

Evo mali tip vezano za tvrdu liniju.. ali moze i za sve ostalo... Ako je valuta na J. Korejskom Originu njihova nacionalna imate ultimate edition BFH za 80 KN

Cyber ajde u šoping 

Pffff, pa on i dama su napravili preorder kad je prvi trailer izašao...

Bez preordera nema selameta.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Upravo sam pročitao forumska pravila. Kad bi se ta pravila ovdje stvarno primjenila... boy are we in shit!!!

Freak Show Inc.

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Karaju me na poslu...karaju me doma...još mi fali da me i tu karaju! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Rino kaže...

Tebi je svaki dan jebeno dobar! 

13 godina
odjavljen
Rino kaže...

Za tebe je onda Prima pivo  

11 godina
Battlefield 4

Nije moguce da su se svi usutili ovako danas,jos radni dan.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ponedjeljak je...

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Momci i djevojke ...

Invoice: 84960

Amount Due: $40.80 USD
Due Date: Monday, March 23rd, 2015

23.03. negdje ranim jutrom prestaje rad naseg servera, servera koji je iznjedrio neke od kvalitetnijih majstora ucava u rvata i sire, server kojeg Marijanovic grcevito proklinje, server koji se administrira iz 3 zemlje (ako racunamo Dalj kao SAO krajinu, onda mozemo reci i 4 zemlje) ...

Dakle ... da se ne preseravamo ... ako nema love - server se gasi. Ja drage volje preuzimam 50% troskova sto znaci da treba namaknuti 20$ ...

Ako do 22.03 uvecer nema love - iduce jutro ode mast u propast ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Bastardo kaže...

Momci i djevojke ...

Amount Due: $40.80 USD
Due Date: Monday, March 23rd, 2015

23.03. negdje ranim jutrom prestaje rad naseg servera, servera koji je iznjedrio neke od kvalitetnijih majstora ucava u rvata i sire, server kojeg Marijanovic grcevito proklinje, server koji se administrira iz 3 zemlje (ako racunamo Dalj kao SAO krajinu, onda mozemo reci i 4 zemlje) ...

Dakle ... da se ne preseravamo ... ako nema love - server se gasi. Ja drage volje preuzimam 50% troskova sto znaci da treba namaknuti 20$ ...

Ako do 22.03 uvecer nema love - iduce jutro ode mast u propast ...

Ja večeras kad sjednem na komp šaljem 5€ (ovo samo da Špelac bude više 

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

A da uzmete server iz one druge teme koje se ne spominje ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

vrlo rado ću uplatiti nešto, samo pošalji podatke na pp...

pozz

15 godina
neaktivan

A zašto služi aplikacija Blog? Lijepo fino izvadiš macana iz djepa pokazes joj statisticku, pljucnes na pod kroz razmak medju jedinicama (zubi) i kazes: "Đes bila devdeset prve?"...i da vidis reakcije :D

15 godina
neaktivan

Mislim da ces imati slatke probleme ako se uzme  Hardlajn server, garantiram da ce ti bit pun cro igraca, iako ih vecina govori da nece uzeti...

10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Momci i djevojke ...

Kaj fali za kožna sjedala na autu? Budem nekaj priložio evo oko 6 eura da i ja nabijem pritisak na tvog kuma(doduse očekuj krajem tjedna, sigurno prije 20-og)

ceco22 kaže...

ceco dragi si i tako to ali već smo upozoravali na ovo, sad je kasno za isprike. ili plaćaš najam našeg servera za drugi mjesec ili molimo moderatora da se udjeli 

EDIT: vidi i ovog xrayana, sramota. Molim brisati offtopic 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 17:55 (MatoOO13).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja ga neću uzet ni kad ga budu džabe dijelili jer je igra govno.

A za produženje najma našeg poslužitelja budem uplatio sutra, kad poplaćam račune...

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...
Bastardo kaže...

Momci i djevojke ...

Kaj fali za kožna sjedala na autu? Budem nekaj priložio evo oko 6 eura da i ja nabijem pritisak na tvog kuma(doduse očekuj krajem tjedna, sigurno prije 20-og)

ceco22 kaže...

ceco dragi si i tako to ali već smo upozoravali na ovo, sad je kasno za isprike. ili plaćaš najam našeg servera za drugi mjesec ili molimo moderatora da se udjeli 

EDIT: vidi i ovog xrayana, sramota. Molim brisati offtopic 

koji xrayan sunce ti tvoje, ako ne znas ko je Xyan(Ksijan) bolje se nemoj javiti u BF temi, to ti je sramota. To je kao da ne znas ko je JBT....

14 godina
xyan kaže...

koji xrayan sunce ti tvoje, ako ne znas ko je Xyan(Ksijan) bolje se nemoj javiti u BF temi, to ti je sramota. To je kao da ne znas ko je JBT....

Koji si ti, i zašto imaš mene kako ti dišem za vrat na profilnoj slici?? 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
xyan kaže...

Pusicu mi saljes ;) Pitaj Petka zasto si mi ti odiza :P Ok budem promjenio sliku avatara na RL sliku...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 18:17 (xyan).
10 godina
neaktivan
xyan kaže...

Xyan sorry tipfeler, njib alert dont know. My bad. Uglavnom molim ban i za Ksijana  (zahebajem se)

potpis
13 godina
xyan kaže...
CyberDemonVZ kaže...
xyan kaže...

Pusicu mi saljes ;) Pitaj Petka zasto si mi ti odiza :P Ok budem promjenio sliku avatara na RL sliku...

LOL Crysis nOOb 

15 godina
neaktivan

šawjiiiim seeee 

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav ljudi igram BF4 na medium-low postavkama imam od 40-60 fps-a ali ima onih lag spajkova pa je nekada trzavo..

Specifikacije:

CPU: AMD phenom ii x4 955 B.E 3.2Ghz

GPU: xfx Radeon HD7750 1GB DDR5 - blago OC

RAM: 8GB

Neznam dali je GPU ili CPU bottleneck ?

Dali bi mi upgrejd na windows 8.1 pomogao u performansama na ovako losijoj onfiguraciji ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DISPLAY kaže...

Pozdrav ljudi igram BF4 na medium-low postavkama imam od 40-60 fps-a ali ima onih lag spajkova pa je nekada trzavo..

Specifikacije:

Dali bi mi upgrejd na windows 8.1 pomogao u performansama na ovako losijoj onfiguraciji ?

ja sam imal taj proc i slicnu grafu prije, na win7 su mi se spikeovi desavali a na 8.1 ne.

doduse oc sam procesora kolko je isao, nit se ne sjecam vise al na 3.5 je bio sigurno

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vidim da se tu priča o svačemu (osim bf4) stoga da priupitam starješine.

Dragi Lastane

Imam 50 američkih dollara da prodam sada ili čekam još par tjedana?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
14 godina
Ikarus01 kaže...

Vidim da se tu priča o svačemu (osim bf4) stoga da priupitam starješine.

Dragi Lastane

Imam 50 američkih dollara da prodam sada ili čekam još par tjedana?

Nitko ne zna.

A oni koji znaju, ne žele reči :(

LeftY_CRO kaže...

ja sam imal taj proc i slicnu grafu prije, na win7 su mi se spikeovi desavali a na 8.1 ne.

doduse oc sam procesora kolko je isao, nit se ne sjecam vise al na 3.5 je bio sigurno

Igraš ti kaj? Il se samo učiš?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 22:43 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
DISPLAY kaže...

Specifikacije:

Hvala instalirati cu , kakve su performanse kao sustav dali je brza sta , probat cu je napraviti da izgleda sto slicnije 7ici :D

14 godina
DISPLAY kaže...

Hvala instalirati cu , kakve su performanse kao sustav dali je brza sta , probat cu je napraviti da izgleda sto slicnije 7ici :D

Bez brige, mnogo ljudi s ove teme je prešlo na Win 8.1

Skoro svi vide poboljšanje u preformansama.

Postoje programi koji ti vrate stari Win 7 izgled.

Aha da , za one koji ne znaju, BUG server:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/bfe5d89a-40ac-4cbf-9d42-798c7c3c841e/Croatian-BUG-Online-Community-Sponsored-by-BOL-community/

14 godina
Battlefield 4

DrNetcode, čudan knife kill :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Morgen cure!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...

Morgen cure!

Itebi djecace .

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice