Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.689.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

Server je radio totalno čudno jučer - svatko je imao problema s nekime (pričali i moji squad-mate-i o tome). Doduše, što se vas tiče, bili ste na minimapi, i na lockerima sam vidio da netko trči prema prostoriji i nestao je sa minimape - pretpostavljao sam da je zalegao u kutu, pa sam ušao sa pre-fire-om - ako misliš na tu situaciju od kolege. Sjećam se da je poslije toga bilo optužbi u chat-u.

Mene je na Dawnbreaker-u lik porejpao (ispod lvl 10, imao sam 0:8 s njim a on je imao 16:16 na kraju runde...). Doduše, ubio me 5 puta s leđa direktno na spawnu, ali i face-to face s burstanjem i svime uz gomilu hitmarkera na njemu ja ga nisam mogao ubiti.

I hvala, ne koristim "čit" ni nikad nisam, ni nikad ni nemam namjeru koristiti. Osim ako misliš da je čitanje minimape i slušanje koraka/glasova oko sebe čit.

Ma zajebavam se za čit - ne misliš valjda da sam ozbiljan ;)

Mene si roknuo na Lokerima na D zastavi... ja desno na katu, a ti dolaziš iz vana ili sa E.

Ja dignem pušku, a tvoji meci tako čudno prozujaše i pao sam kao od topa.

Prvi put isto sam brže pao nego obično, ali ne ovako.

Mane je isto neki panj optužio jučer da imam damage modifikator.

Blage veze nemam zašto jer sam ga možda jednom ubio do tada.

Kasnije sam mu na A skučio na glavu i porejpo ga k'o malu budalicu - tu je palo teabeganje pa je naduren pobjego sa servera ;)

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Još svi stoje pri tvrdnji da je patch popravio hit detection? Meni je puno bolje, ali ja nisam baš mjerodavan...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
10 godina
amater_2 kaže...

Ja zadnjih par dana padam skroz čudno.

Sinoć na zahodu sam padao od jednog metak, iza zaklona ma likovi me pogledaju a ja sam doli.

Na ovoj partiji je min. 10 situacija bilo čudno: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/577594371882363200/232530920/

ja padam cim me mrski ugleda, ne teba ni opucati, lik pogledom ubija..

13 godina
Friday kaže...

Još svi stoje pri tvrdnji da je patch popravio hit detection? Meni je puno bolje, ali ja nisam baš mjerodavan...

Prvi dan je radilo fantastično... iz dana u dan sve lošije.

Meni se nije još dogodilo, ali moji propadaju ispod mape i ostaju u revive screenu svako malo.

Igjica je broken i amen.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ahaha pa šta se uopće čudite padanju od jednog metka, to je sastavni dio igre i tako radi od prvog dana... 

Lipo kupite H koji radi perfektno i guštajte 

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Meni je bilo relativno ok sinoć, osim što su me na dawnbreakeru izrejpali vozilima. Prosječan životni vijek mi je bio 5-7 sekundi :D. Inače mi je hit detection bio dobar, a sinoć je bio malo čudnjikav (možda zbog punog servera). Nisam igrao dugo pa se spotičem uokolo, al sve u svemu zabavno.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Ahaha pa šta se uopće čudite padanju od jednog metka, to je sastavni dio igre i tako radi od prvog dana... 

Lipo kupite H koji radi perfektno i guštajte 

A neznam, možda je bilo nešto sinoć i do mene.

Žena me je napal i izmorila. Vjerovatno su mi refleksi oslabili. 

Battlelog: MUDO_HR
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni isto nije nis jasno... Mislim jasno je da nije bilo čitera, ali nes ne radi kak bi trebalo, il je do igre il je do servera il je do kombinacije jednog i drugog... Ocito su se svima dogadale takve situacije i izgleda da to jako frustrira ljude... Meni ne smeta toliko jer sam friski a i nisam neki igrac, ali ovih dana je bilo situacija kad sam i ja rage-al... Neke se jako cudno desava...

Svi smo dopili po piiiiiiiiii

EDIT: Dobar jutar..

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 9:52 (Danny_5).

3 0 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...

Ono kad sam te zakvačio nožem. Uopče nisam tebe ciljao. Dvaput

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kako ljepo noz radi u onoj igri na H. Jucer 5-6 komada za redom bez ikakvog stekanja i kontra shita.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja mislim da kontra nije loša stvar. Ali brate mili tako je teško nekoga zakačiti sa nožem da to nije normalno. Umjesto da je super jednostavno - moraš zauzeti vrlo određen položaj kao da gađaš nekoga na 2 km udaljenosti. U trojci je nož bio jasan odabir u nekakvoj iznenadnoj situaciji, a ovdje nož vadiš ako si baš siguran da se neće ništa sjebati. Jebala ih logika...

Freak Show Inc.

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma kontra u ovakom obliku je samo nagrada za onog tko je losiji bio refleksima. Da se bar treba na brzinu svaki put drugo slovo ili komb dva. Ovako nema smisla i jos animacija traje predugo. U H igri dobije ga grkljan ili bubrege i to je to.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Jutro...

A nije sve cisto sinoc bilo sigurno.

Sinoc lik uleti medju nas 5 i pobije nas ko nista,mi koda nismo ni pucali po njemu,onda ja sa snajperom bez 3 metka nisam moga nikog ubit ili pucam u lika,a metak koda prodje kroz njega uopce ne registrira pogodak u tijelo :/

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja sam sinoć imao super hit detection. Sa točno 90 na sat sam pogazio zeca. Nije bio mobility kill, ali napukao mi je prednji branik.

Freak Show Inc.

7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

sinoc sve bilo OK, al na BF 3 ;)

nego, baka kako das da te bockaju ?!

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Znači sjebali su još više igru nakon novog peča? Da mi je samo znati kako oni to uspiju izvesti, nakon svakog updatea novi problemi... Prije desetak dana sam odigra partiju cte-a i to nema veze s običnom četvorkom, radi savršeno. Pari da igraš kompletno drugu igru... 

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
11 godina
Friday kaže...

Ja sam sinoć imao super hit detection. Sa točno 90 na sat sam pogazio zeca. Nije bio mobility kill, ali napukao mi je prednji branik.

Zato jutros imas mesine za dorucak.

17 godina
Volume kaže...

Znači sjebali su još više igru nakon novog peča? Da mi je samo znati kako oni to uspiju izvesti, nakon svakog updatea novi problemi... Prije desetak dana sam odigra partiju cte-a i to nema veze s običnom četvorkom, radi savršeno. Pari da igraš kompletno drugu igru... 

CTE je na serverima koji očito zadovoljavaju DICE kriterije (RAM, procesorsko vrijeme itd. za traženi broj igrača).

Velika je šansa da su sad hrpu servera prenamijenili za Tvrduliniju, a ovima na BF4 dali manje resursa... Nadam se da nije tako. Iako, valjda će se situacija u nekih tjedan dana smiriti i da će sve opet raditi bolje.

17 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Jutro...

A nije sve cisto sinoc bilo sigurno.

Sinoc lik uleti medju nas 5 i pobije nas ko nista,mi koda nismo ni pucali po njemu,onda ja sa snajperom bez 3 metka nisam moga nikog ubit ili pucam u lika,a metak koda prodje kroz njega uopce ne registrira pogodak u tijelo :/

Pozz borci,

evo da i ja potvrdim da je jucer server radio prilicno cudno. Neznam da li je to situacija koju hrka opisuje, ali ja sam tako uletio i pocistio bar trojicu bez da me je iciji metak okrznuo, a nije da nisu pucali po meni. Onda situacija da iz LAVa pucam po nekom suportu i nula bodova, a lik se ne mice, na kraju sam ga morao pregaziti. Ja sam odigrao samo jednu partiju na Rouge pa me izbacilo da nemam internet konekcije.

nisam igrao na drugim serverima jucer pa neznam jeli to bilo samo na Bugovom ili je svagdje tako zajebavalo.

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...
Friday kaže...

Ma qurac, dok se prokotrljao ispod auta izgledao je kao da ga je netko već počeo jesti. A zanimljivo - 10 sekundi prije nego je istrčao pomislio sam "šta da mi sad nešto istrči?". Tamo kod nas ima svega i svačega pa sam dobro i prošao...

Freak Show Inc.
17 godina
Skilledžija kaže...

Prvi put isto sam brže pao nego obično, ali ne ovako.

Mane je isto neki panj optužio jučer da imam damage modifikator.

Blage veze nemam zašto jer sam ga možda jednom ubio do tada.

Kasnije sam mu na A skučio na glavu i porejpo ga k'o malu budalicu - tu je palo teabeganje pa je naduren pobjego sa servera ;)

Hahahah, ko se javlja za bježanje sa servera Tako si brzo utekao sa rogue-a da nisam onaj predivni streak nastavio u ultimate nemesis nabijačinu na tebi

11 godina
desh kaže...

Pozz borci,

evo da i ja potvrdim da je jucer server radio prilicno cudno. Neznam da li je to situacija koju hrka opisuje, ali ja sam tako uletio i pocistio bar trojicu bez da me je iciji metak okrznuo, a nije da nisu pucali po meni. Onda situacija da iz LAVa pucam po nekom suportu i nula bodova, a lik se ne mice, na kraju sam ga morao pregaziti. Ja sam odigrao samo jednu partiju na Rouge pa me izbacilo da nemam internet konekcije.

nisam igrao na drugim serverima jucer pa neznam jeli to bilo samo na Bugovom ili je svagdje tako zajebavalo.

Kad vec spominjes,mene je izbacilo 2-3 puta da nemam int. konekcije,a int radi savrseno,pa posle da imam visok ping a bio je oko 30 i onda jedno me izbacilo iz igre,a ono i dalje pise "playing bf4 on pc".

Mozda je i do mene,ali do sada nikad nisam ima nikakvih problema.

13 godina
odjavljen
Friday kaže...
hrka11 kaže...
Friday kaže...

Ma qurac, dok se prokotrljao ispod auta izgledao je kao da ga je netko već počeo jesti. A zanimljivo - 10 sekundi prije nego je istrčao pomislio sam "šta da mi sad nešto istrči?". Tamo kod nas ima svega i svačega pa sam dobro i prošao...

Dobro si i prosao . Kaj mislis da ti je izletio Ljudevit .

Razbio bi ti cijeli prvi kraj .

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

A stići će i tebe pravda kad-tad...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Mrski bogati, jesi to ti? 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Mali uzeo account pod svoje i rekao starom da odjebe ili će svima reći istinu o tome tko je zapravo skiller u familiji...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

A stići će i tebe pravda kad-tad...

Vidiš da je lako tenk vozit 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
TomoR kaže... 

CTE je na serverima koji očito zadovoljavaju DICE kriterije (RAM, procesorsko vrijeme itd. za traženi broj igrača).

Velika je šansa da su sad hrpu servera prenamijenili za Tvrduliniju, a ovima na BF4 dali manje resursa... Nadam se da nije tako. Iako, valjda će se situacija u nekih tjedan dana smiriti i da će sve opet raditi bolje.

Ma jasno mi je to Tom, nisam ni mislio na sami rad servera jer se to sigurno ne vrti na virtualkama sa svim i svačim kao na kakvima mi igramo. 

Mislim općenito na rad igre, nema nikavih bugova, problema ili bilo čega sličnog. Pokreti igrača, kretnje likova i vozila, osjećaja kad prestati pucati, sve nekako glađe i ugodnije radi... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
jopis kaže...

Hahahah, ko se javlja za bježanje sa servera Tako si brzo utekao sa rogue-a da nisam onaj predivni streak nastavio u ultimate nemesis nabijačinu na tebi

Dva killa su prekrasan streak :P

Išao sam jest jer su jajca bila na stolu.

[19xx] 4ntraks
14 godina
amater_2 kaže...

Hahahaha fakat je promijenio ime u Kenny

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/kenny_HR/stats/248644921/pc/

Jel to priprema za novi account

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 10:51 (Granzon).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice