Server je radio totalno čudno jučer - svatko je imao problema s nekime (pričali i moji squad-mate-i o tome). Doduše, što se vas tiče, bili ste na minimapi, i na lockerima sam vidio da netko trči prema prostoriji i nestao je sa minimape - pretpostavljao sam da je zalegao u kutu, pa sam ušao sa pre-fire-om - ako misliš na tu situaciju od kolege. Sjećam se da je poslije toga bilo optužbi u chat-u.
Mene je na Dawnbreaker-u lik porejpao (ispod lvl 10, imao sam 0:8 s njim a on je imao 16:16 na kraju runde...). Doduše, ubio me 5 puta s leđa direktno na spawnu, ali i face-to face s burstanjem i svime uz gomilu hitmarkera na njemu ja ga nisam mogao ubiti.
I hvala, ne koristim "čit" ni nikad nisam, ni nikad ni nemam namjeru koristiti. Osim ako misliš da je čitanje minimape i slušanje koraka/glasova oko sebe čit.
Ma zajebavam se za čit - ne misliš valjda da sam ozbiljan ;)
Mene si roknuo na Lokerima na D zastavi... ja desno na katu, a ti dolaziš iz vana ili sa E.
Ja dignem pušku, a tvoji meci tako čudno prozujaše i pao sam kao od topa.
Prvi put isto sam brže pao nego obično, ali ne ovako.
Mane je isto neki panj optužio jučer da imam damage modifikator.
Blage veze nemam zašto jer sam ga možda jednom ubio do tada.
Kasnije sam mu na A skučio na glavu i porejpo ga k'o malu budalicu - tu je palo teabeganje pa je naduren pobjego sa servera ;)