Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.674.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
RePlaY kaže...

Jes normalan 

Skupa smo jebali neku debelu pa na to misli

battlelog - Volume_CRO
14 godina
hrka11 kaže...

izvinite na off topic-u ali tribam savjet na brzinu...pisa sam vec u drugoj temi,receno mi je ono sto sam i mislio sam da je,ali

neko ko ima vise iskustva bolje ce znat.

problem s laptopom,nije bas star ali nije ni nesto posebno.Prvo bio je spor,ali ubacio sam mu rama jos i sad je ok,ali grije se nenormalno.

Samo sto ga upalim i nek stoji bez ista da radi ugrije se ko pekara,ventilator puse mores kosu osousit ispod njega.

Ne kontam sta moze bit,jer sam win nanovo podigao,nije nista instaliravano od gluposti,gledam upravitelja zad. nema nista da zdere memoriju ili da je zauzece procesora velika,a ventilator vrti punom snagom.

Ciscenje ventilatora i promjena paste??

Idealno bi bilo da ga propušeš sa kompresorom. Druga solucija je usisavač.

Ako to ne pomogne ... već si naveo.

13 godina
neaktivan
C64 kaže...
hrka11 kaže...

izvinite na off topic-u ali tribam savjet na brzinu...pisa sam vec u drugoj temi,receno mi je ono sto sam i mislio sam da je,ali

neko ko ima vise iskustva bolje ce znat.

problem s laptopom,nije bas star ali nije ni nesto posebno.Prvo bio je spor,ali ubacio sam mu rama jos i sad je ok,ali grije se nenormalno.

Samo sto ga upalim i nek stoji bez ista da radi ugrije se ko pekara,ventilator puse mores kosu osousit ispod njega.

Ne kontam sta moze bit,jer sam win nanovo podigao,nije nista instaliravano od gluposti,gledam upravitelja zad. nema nista da zdere memoriju ili da je zauzece procesora velika,a ventilator vrti punom snagom.

Ciscenje ventilatora i promjena paste??

Idealno bi bilo da ga propušeš sa kompresorom. Druga solucija je usisavač.

Ako to ne pomogne ... već si naveo.

Kompresorom propuhati laptop ... vec vidim kako smd-ovi lete van iz ventilacijskog otvora :)

EDIT:

Da ne ispadne da samo prigovaram bez da ponudim svoju soluciju, moram se sloziti sa idejom o zamjeni paste. Koliko je star laptop. Koji procesor? Moguce da je dodatni ram smanjio protok zraka. Sve fino ocistiti usisavacem. Tek kad i ako skines CPU cooler - njega propiriti kompresorom. Staviti kvalitetnu pastu. Vrtiti kakav stresstest da vidis kako se ponasa ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 15:08 (Bastardo).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Poslao sam ženi ona dva frajera što leže zagrljeni. Njen odgovor (neka slika) je bio tako strašan da to ne smijem ovdje postaviti. A ovo je razgovor na temu...

Uglavnom, nije zadovoljna sa muškim komadima koje ste stavili!

Freak Show Inc.

6 1 hvala 0
14 godina
Bastardo kaže...

Kompresorom propuhati laptop ... vec vidim kako smd-ovi lete van iz ventilacijskog otvora :)

EDIT:

Da ne ispadne da samo prigovaram bez da ponudim svoju soluciju, moram se sloziti sa idejom o zamjeni paste. Koliko je star laptop. Koji procesor? Moguce da je dodatni ram smanjio protok zraka. Sve fino ocistiti usisavacem. Tek kad i ako skines CPU cooler - njega propiriti kompresorom. Staviti kvalitetnu pastu. Vrtiti kakav stresstest da vidis kako se ponasa ...

Ne govorim napamet. Popriličan broj puta sam to radio na raznoraznim HP-ovim laptopima.

Bitno je da dođeš do ventilatora (u mojim slučajevima je zahtjevalo samo skidanje tipkovnice) i kvalitetno propušeš ventilacijske otvore i sam ventilator.

Fascinantno je koliko se zna prašine  ispuhati.

Kao što sam napomenuo, najbolje sa kompresprom, a ako nemaš, usisaj sa usisavačem.

To ti je za početak najjednostavnije. Ako ne pomogne, onda nastaviš sa savjetima od Bastarda.

17 godina
Bastardo kaže...
CroPower76 kaže...

Dolje prilozeno kako meni izbor servera izgleda. I onda ja moram s japancima igrati.

Jel im yebes majku u chatu?

Ne. Yebe im rodice.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Bastardo kaže...
CroPower76 kaže...

Dolje prilozeno kako meni izbor servera izgleda. I onda ja moram s japancima igrati.

Ne. Yebe im rodice.

Marijanovicu daj review na temu yebanja rodica :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Poslao sam ženi ona dva frajera što leže zagrljeni. Njen odgovor (neka slika) je bio tako strašan da to ne smijem ovdje postaviti. A ovo je razgovor na temu...

Uglavnom, nije zadovoljna sa muškim komadima koje ste stavili!

Čekaj ti njoj baš sve prinosiš? Ako ikad budemo imali to okupljanje ja se nadam da nećeš i nju povesti, jer nitko od srama joj neće moći pogledat u oči... 

Ja dnevnu komunikaciju u većini slučajeva svedem na "šta ima za ist", "jesi kupila pive" i "oćemo se puknit" 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
RePlaY kaže...

HAHAHAHA, ti se javiš jednom u tjedan dana, al onda imaš full kvalitetne postove

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...

HAHAHAHA, ti se javiš jednom u tjedan dana, al onda imaš full kvalitetne postove

Nego jesu li ti dosli nalazi ? 

14 godina
Alien 22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...

Upravo sam stigel s faksa.

Imali smo izlaganje timskog zadatka, i ko ulizice smo asistentici kupili bombonjeru, rođendan joj je

U ponedjeljak rezultati ispita i ovog zadatka. Dršte fige!!

Na te nalaze mislis? Ak mislis na ocinstvo.... Salim se, netreba mi to, klinci su mi prekrasni! A i ja sam.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Alien 22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...

Upravo sam stigel s faksa.

Imali smo izlaganje timskog zadatka, i ko ulizice smo asistentici kupili bombonjeru, rođendan joj je

U ponedjeljak rezultati ispita i ovog zadatka. Dršte fige!!

Na te nalaze mislis? Ak mislis na ocinstvo.... Salim se, netreba mi to, klinci su mi prekrasni! A i ja sam.

Jee za ispit sam mislio .

Drzim ti fige .

Ubiti opce ne sumljam jer Ivanec je rekal da ima zeleno svjetlo od gospodje da te pregazi kamijonom  .

14 godina
Battlefield 4

Špelac, još mi se smanjuje broj sati BFa po tjednu!! Daj neki pametni savjet!! brzooo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Daj djetetu nek se malo zabavlja  Bit će mir u kući

17 godina
Bastardo kaže...
191x7 kaže...
Bastardo kaže...
CroPower76 kaže...

Ne. Yebe im rodice.

Marijanovicu daj review na temu yebanja rodica :)

Za tebe Bastardo, stiže.

16 godina

14 godina
Battlefield 4
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

da marijanoviću, napravi detaljan opis yebanja rodica i pokaži di se ona pravilno "otvara" ,a da ne gubi "garanciju"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

da marijanoviću, napravi detaljan opis yebanja rodica i pokaži di se ona pravilno "otvara" ,a da ne gubi "garanciju"?

Za tebe neću. Ti nisi Bastardo.

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...

Frenzy?

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...

Frenzy? 

Prešao kod jurice...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Prešao kod jurice...

Nemam pojma ali ovo me već lagano zabrinjava Cyber šta se događa s Gerijatrijom? Da napravimo kakav sastanak?

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Volume kaže...
Friday kaže...
Prešao kod jurice...

Nemam pojma ali ovo me već lagano zabrinjava Cyber šta se događa s Gerijatrijom? Da napravimo kakav sastanak?

DA!

Sutra kod mene doma, Ivanec zna adresu nek vam javi!

Pozvani su i "iksici"

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

DA!

Pozvani su i "iksici"

Bič pliz, previše bi to bilo luđaka za jednu kuću. Eventualno da po dvoje ulazimo...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

DA!

Pozvani su i "iksici"

Bič pliz, previše bi to bilo luđaka za jednu kuću. Eventualno da po dvoje ulazimo...

Slažem se sa kolegom forumašem i klanskim kolegom Špelcom!

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...

Frenzy? 

Neću se valjda za masom povodit!? Ja podržavam vašu sliku, jer ljubav je za sve. Ovo je Replay slikao? (nemoj zamjerit, ja sam ti išao u elektrotehničku školu gdje su ovakvi ispadi od izjava sasvim uobičajeni. To jednostavo ulazi u onaj dio koji se naziva 'profesionalna deformacija'.)

CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
Friday kaže...
Prešao kod jurice...

DA!

Pozvani su i "iksici"

Kakve će to orgije biti, najbolje u životu! Kad se nađe 45 članova [G]erijatrije kod Cybera i plus ona 3 aktivna XXX-ića, omg! Zapravo, kad malo bolje razmislim prije će biti gang bang jer 45 >>>> 3. drooooool.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...
kad malo bolje razmislim prije će biti gang bang jer 45 >>>> 3. drooooool.

Ara će vas sve izjebati tako da nećete moći hodati tjedan dana...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ponekad me stvarno sram šta sudjelujem u temi

battlelog - Volume_CRO

5 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
animosity_frenzy kaže...
kad malo bolje razmislim prije će biti gang bang jer 45 >>>> 3. drooooool.

Ara će vas sve izjebati tako da nećete moći hodati tjedan dana...

Je je hoce hoce .

A sad ajd pogodi tko najsporije trci .

Koga ce prvog fatat ?

Ajd sretno.

16 godina
Battlefield 4

mogli bi stvarno smanjiti pederluk u temi

i ove sexizme smanjiti, guzice i sl

i pustite druga Marijanovica, svako zivi kako zna i umije,

Moj PC  
9 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice