DAVAJ DAVAJ šta hahahah Nije voice problem, problem je text, nitko ne zna ni čirilicu a kamoli ruski hehe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I meni je na ruskom, i prije sam uvijek radio to da mi na eng bude, ali prije god dana mi je prestalo radit i znalo mi crashat cijeli game pa sam odustao. Kad namjestiš postavke sve ti nije ni bitno više.
DAVAJ DAVAJ šta hahahah Nije voice problem, problem je text, nitko ne zna ni čirilicu a kamoli ruski hehe
nužne patrone ....
I meni je na ruskom, i prije sam uvijek radio to da mi na eng bude, ali prije god dana mi je prestalo radit i znalo mi crashat cijeli game pa sam odustao. Kad namjestiš postavke sve ti nije ni bitno više.
I njemu sad kreša, ima engleski al odma kreša igra
sada bez zajebancije.... ovaj gore cyber demon ima isto rusku vertziju i zna sve ali mrsi sve oko sebe i ne zeli djelit znanje..... zamoli ga i siguran san da ce ti pomoc...
Nije moj Bf tako da hehe
To je od buraza, pitam čisto da mu malo pripomognem da dođe do točke gdje će shvatiti da je nagužen od vlastitog brata(u Bfu nagužen mislim
)
Nije moj Bf tako da hehe
To je od buraza, pitam čisto da mu malo pripomognem da dođe do točke gdje će shvatiti da je nagužen od vlastitog brata(u Bfu nagužen mislim
)
Ja ti sam već tri diska promijenio s istom kopijom BF3
Tako da ne moram skidati fajlove iz početka i sve podešavati.
Ako imaš koga blizu VŽ nek mi donese disk (ili veliki stick), napravim ti cijelu kopiju BF-a i samo iskopiraš preko svoje.
I u registryu na dva mjesta izmjeniš ru_RU u en_US.
I to je to.
Nije moj Bf tako da hehe
)
Ja ti sam već tri diska promijenio s istom kopijom BF3
Tako da ne moram skidati fajlove iz početka i sve podešavati.
Ako imaš koga blizu VŽ nek mi donese disk (ili veliki stick), napravim ti cijelu kopiju BF-a i samo iskopiraš preko svoje.
I u registryu na dva mjesta izmjeniš ru_RU u en_US.
I to je to.
Nažalost nemam(o) :D
Pustit ću nek se mući malo hehe
Jel se ikako voiceactin može promjeniti na ruski a da text ostane na engleskom?
Kako da u ime na Battlelogu dodam [Crew7]? Vidio sam da to neki imaju ali ja ne mogu tako nešto dodati
Jel se isplati ponovo zaigrati? Imam igru na Originu ali nisam igrao već 2 godine. Jesu serveri puni cheatera? Ima igrača? Vidim jeftinih dlcova po cca 2 $ i manje na g2a. Jel bolje uzeti premium sa svim dlcovima ili uzeti 2 posebna. Jel ima kakav review dlcova ili iz iskustva možete nešto preporučiti. Čisto bih igrao iz zabave malo da promjenim igru a stock igra ima samo par mapa.
Jel se isplati ponovo zaigrati? Imam igru na Originu ali nisam igrao već 2 godine. Jesu serveri puni cheatera? Ima igrača? Vidim jeftinih dlcova po 2 $.
Kakvo je to pitanje?!??! Naravno da se isplati
Pozz, imam problem s ovom igrom pa mozda netko zna rjesenje. Znaci na svim serverima nakon nekih 15-20 minuta u igri pocinju mi cpu spikes koje izaziva svaka nova poruka u chatu.
tu je video koji objasnava o cemu se radi... Nasao sam dosta tema na stranim forumima i dosta ljudi ima takav problem ali nitko ne zna rjesenje.
Zna netko neki Rush/Conquest server di se redovito skupi dosta ljudi i di se igra ozbiljno i da su matchevi koliko toliko napeti?
Ja sam na ovom cesto znao igrat!
ok kakav je to mod i dali mi mogu zbanati acount ili tak nesto?
vlasnik servera postavlja postavke
npr. znalo se desavat da neki pucaju tenkove umjesto metaka,cijela mapa postala puna tenkova koje mozes uzet,samo su padali s neba,a laggalo u 3pm
filter za boju ne drugaciji na nekim mapama
ima svasta,vrijedi probat,treba 10min da se instalira
i zasto bi te banali?
vlasnik servera postavlja postavke
npr. znalo se desavat da neki pucaju tenkove umjesto metaka,cijela mapa postala puna tenkova koje mozes uzet,samo su padali s neba,a laggalo u 3pm
filter za boju ne drugaciji na nekim mapama
ima svasta,vrijedi probat,treba 10min da se instalira
evo instalirao i rego se, gledam u loading vec 5min? to normalno?
bas i nije nekaj ne stima :D meni dlc mapu loadalo s HDD-a za par sec
cek nece ti launcher ili mapu ucitat?
cek nece ti launcher ili mapu ucitat?
pokrenem Venice Unleashed i pojavi se prozor kao da ulazi u igru...i tako stoji
probaj downclockati graficku :D
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Nece ici bez razer game booster. Drasticno poboljsava perfomanse citavog racunala.
Nece ici bez razer game booster. Drasticno poboljsava perfomanse citavog racunala.
je meni to treba
, ma obrisao sam taj mod i amen, nemam zivaca...
Evo venice expresno otisao i sa mog, opet hebanje sa login i linkanjem acc da mogu igrat na praznim serverima, ako se uspijem spojit uopce.
Nema interesa u ovom mod-u, pisi propalo.