Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...
Dex.pwn kaže...

Kad na kraju ispuštam EMC? Kad čujem da me locka ili kad je ispalio hs

ECM trebaš "izbacit" čim te počne lockat. Problem je dok ti stisneš ECM tipku, ekipa je ponekad već ispucala HS (to je do igre, ponekad se desi da te pogodi i tek onda čuješ lock on zvuk). Zato i kad izbaciš ECM, dobro je ići "rezati" line of sight.

Ne razumijem to zadnje, kakav line of sight ?

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne razumijem to zadnje, kakav line of sight ?

aka Megatr0n_HR/MEGATRON_CRO
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno mozda levatsko pitanje :D kada sam preuzeo ovaj BF3 s origina, ja sam odmah presao na MP, nekada prije sam zavrsio SP ali poslije formatiranje se je otislo, uglavnom sada to nisam igrao, pa me zanima gubim li nesto sto to nisam uradio u samom izboru opreme, ili se svo ovo oruzje otkljucava iskljucivo igranjem MP?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Buraz je dobio od frenda kupljeni Bf3(SE) i on je nativno na ruskom jeziku. Skinio je patch iz prvog posta i opet mu je na ruskom, kako da stavi na engleski?

0 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...

Buraz je dobio od frenda kupljeni Bf3(SE) i on je nativno na ruskom jeziku. Skinio je patch iz prvog posta i opet mu je na ruskom, kako da stavi na engleski?

Trebas prvo skinuti neki ogromni fajl (mislim da je bio nekoliko GB), onda ovaj najnoviji, onda sloziti Registry...

Al to je bilo prije 4-5 godina, vise se ne sjecam tocno :)

Uglavnom, pogle na torrentima, mozda ima gotov download...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Dex.pwn kaže...

Trebas prvo skinuti neki ogromni fajl (mislim da je bio nekoliko GB), onda ovaj najnoviji, onda sloziti Registry...

Al to je bilo prije 4-5 godina, vise se ne sjecam tocno :)

Uglavnom, pogle na torrentima, mozda ima gotov download...

Molin te ne slušaj ovu budalu...... Bf je najbolji na ruskom..... DAVAJ DAVAJ...... 

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

DAVAJ DAVAJ šta hahahah Nije voice problem, problem je text, nitko ne zna ni čirilicu a kamoli ruski hehe

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I meni je na ruskom, i prije sam uvijek radio to da mi na eng bude, ali prije god dana mi je prestalo radit i znalo mi crashat cijeli game pa sam odustao. Kad namjestiš postavke sve ti nije ni bitno više.

11 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...

DAVAJ DAVAJ šta hahahah Nije voice problem, problem je text, nitko ne zna ni čirilicu a kamoli ruski hehe

nužne patrone .... 

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
14 godina
odjavljen
imported0 kaže...

I meni je na ruskom, i prije sam uvijek radio to da mi na eng bude, ali prije god dana mi je prestalo radit i znalo mi crashat cijeli game pa sam odustao. Kad namjestiš postavke sve ti nije ni bitno više.

I njemu sad kreša, ima engleski al odma kreša igra

11 godina
protjeran
Battlefield 3

sada bez zajebancije.... ovaj gore cyber demon ima isto rusku vertziju i zna sve ali mrsi sve oko sebe i ne zeli djelit znanje..... zamoli ga i siguran san da ce ti pomoc... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nije moj Bf tako da hehe

To je od buraza, pitam čisto da mu malo pripomognem da dođe do točke gdje će shvatiti da je nagužen od vlastitog brata(u Bfu nagužen mislim   )

0 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...

Nije moj Bf tako da hehe

To je od buraza, pitam čisto da mu malo pripomognem da dođe do točke gdje će shvatiti da je nagužen od vlastitog brata(u Bfu nagužen mislim   )

Ja ti sam već tri diska promijenio s istom kopijom BF3 Tako da ne moram skidati fajlove iz početka i sve podešavati.

Ako imaš koga blizu VŽ nek mi donese disk (ili veliki stick), napravim ti cijelu kopiju BF-a i samo iskopiraš preko svoje.

I u registryu na dva mjesta izmjeniš ru_RU u en_US.

I to je to.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Dex.pwn kaže...

Nije moj Bf tako da hehe

Ja ti sam već tri diska promijenio s istom kopijom BF3 Tako da ne moram skidati fajlove iz početka i sve podešavati.

Ako imaš koga blizu VŽ nek mi donese disk (ili veliki stick), napravim ti cijelu kopiju BF-a i samo iskopiraš preko svoje.

I u registryu na dva mjesta izmjeniš ru_RU u en_US.

I to je to.

Nažalost nemam(o) :D

Pustit ću nek se mući malo hehe

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel se ikako voiceactin može promjeniti na ruski a da text ostane na engleskom?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kolege trolali ponyliona opet 

battlelog:Kickass_HR youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs0pKMm-lVrUCP0eiQgAb4A myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kako da u ime na Battlelogu dodam [Crew7]? Vidio sam da to neki imaju ali ja ne mogu tako nešto dodati

0 0 hvala 0
14 godina
Dex.pwn kaže...

Kako da u ime na Battlelogu dodam [Crew7]? Vidio sam da to neki imaju ali ja ne mogu tako nešto dodati

u prazno polje dodaš clan tag...možeš do 4 slova ili broja

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 19:51 (p4wner).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se isplati ponovo zaigrati? Imam igru na Originu ali nisam igrao već 2 godine. Jesu serveri puni cheatera? Ima igrača? Vidim jeftinih dlcova po cca 2 $ i manje na g2a. Jel bolje uzeti premium sa svim dlcovima ili uzeti 2 posebna. Jel ima kakav review dlcova ili iz iskustva možete nešto preporučiti. Čisto bih igrao iz zabave malo da promjenim igru a stock igra ima samo par mapa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 14:06 (milanji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
milanji kaže...

Jel se isplati ponovo zaigrati? Imam igru na Originu ali nisam igrao već 2 godine. Jesu serveri puni cheatera? Ima igrača? Vidim jeftinih dlcova po 2 $.

Kakvo je to pitanje?!??! Naravno da se isplati

9 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz, imam problem s ovom igrom pa mozda netko zna rjesenje. Znaci na svim serverima nakon nekih 15-20 minuta u igri pocinju mi cpu spikes koje izaziva svaka nova poruka u chatu. 

tu je video koji objasnava o cemu se radi... Nasao sam dosta tema na stranim forumima i dosta ljudi ima takav problem ali nitko ne zna rjesenje. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 17:29 (Storm_123).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zna netko neki Rush/Conquest server di se redovito skupi dosta ljudi i di se igra ozbiljno i da su matchevi koliko toliko napeti?

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pocela je open beta venice unleashed

sad igrao s jackfagsom,xhohojom i tak nekim jutuberima

battlelog:Kickass_HR youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs0pKMm-lVrUCP0eiQgAb4A myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 0:50 (kurt).

1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
kurt kaže...

pocela je open beta venice unleashed

sad igrao s jackfagsom,xhohojom i tak nekim jutuberima

ok kakav je to mod i dali mi mogu zbanati acount ili tak nesto?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vlasnik servera postavlja postavke

npr. znalo se desavat da neki pucaju tenkove umjesto metaka,cijela mapa postala puna tenkova koje mozes uzet,samo su padali s neba,a laggalo u 3pm

filter za boju ne drugaciji na nekim mapama

ima svasta,vrijedi probat,treba 10min da se instalira

i zasto bi te banali?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 2:02 (kurt).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kurt kaže...

vlasnik servera postavlja postavke

npr. znalo se desavat da neki pucaju tenkove umjesto metaka,cijela mapa postala puna tenkova koje mozes uzet,samo su padali s neba,a laggalo u 3pm

filter za boju ne drugaciji na nekim mapama

ima svasta,vrijedi probat,treba 10min da se instalira

evo instalirao i rego se, gledam u loading vec 5min? to normalno?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bas i nije nekaj ne stima :D meni dlc mapu loadalo s HDD-a za par sec

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kurt kaže...

bas i nije nekaj ne stima :D meni dlc mapu loadalo s HDD-a za par sec

neznam, cpu radi kao da je pokrenut bf3 mp (6 jezgri)

imaju dvije instance vu.exe

i dalje stoji loading(probao vise puta)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

cek nece ti launcher ili mapu ucitat?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice