Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Alien 22 kaže...
xyan kaže...
pirat kaže...
Basta kaže...

...i tko ce nam sad poslat svoju sliku? :)

Sad se boje.

Cyber poslao samo pol face pa gle šta mu rade,daj zamisli da netko pošalje cijelu.

Bic pliz, nok jorself aut

Prvu necemo ni komentirat - diplome na zidu {#}.

Druga cisti fotosop - s dva komada {#}

1. tko je reko da je slikano kod mene ^^, ja ih imam malo vise od dvije :P

2. I used to ne an adventurer like u, then i took an arrow to my knee :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 13:34 (xyan).
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
xyan kaže...
pirat kaže...
Basta kaže...

Sad se boje.

Cyber poslao samo pol face pa gle šta mu rade,daj zamisli da netko pošalje cijelu.

Bic pliz, nok jorself aut

Jesi lijevu ili desnu s druge slike?

There i fixed it for you :P

17 godina
odjavljen
M4X kaže...

umjetnost trolanja{#}

dobio si nož špelac,kako si samo naletio{#}

Jesam, dobro si me zavrnio! A sada ispričaj šta je bilo do kraja runde {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Hmmm... xyan, nisu bas neke, al ajd...
Ova di si solo bi se mozda i mogla iskoristit, al ova di su tri pice je nist koristi :)
16 godina
Basta kaže...
Hmmm... xyan, nisu bas neke, al ajd...
Ova di si solo bi se mozda i mogla iskoristit, al ova di su tri pice je nist koristi :)

ta je već dovoljno forošopirana {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
protjeran
pirat kaže...
Tvoje trolanje je smiješno(za sad),kad više nebude pridružuješ se svojim "prijateljima"
MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 14:49 (MARKOcVp).
17 godina
Battlefield 3

Brzinska :)

Moj PC  
18 0 hvala 1
16 godina
Basta kaže...

Kad nitko neće, ja ću - http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Cro_Illusive_Man/

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Instalirao sam Windows 8, mogu li sad instalirati BF bez da ga ponovo skidam, sacuvao sam fajlove koji su mi bili prije na starom OS, ima li neki setup među tim fajlovima?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MaXt0r kaže...

Instalirao sam Windows 8, mogu li sad instalirati BF bez da ga ponovo skidam, sacuvao sam fajlove koji su mi bili prije na starom OS, ima li neki setup među tim fajlovima?

Pa samo kopiras taj Origin Games folder nazad u instalacijske foldere Origina

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
MaXt0r kaže...

Pa samo kopiras taj Origin Games folder nazad u instalacijske foldere Origina

Uradio sam to, ali kad hocu da ga pokrenem preko origina opet mi pise download umjesto play...

16 godina
Probaj restartat
17 godina
Battlefield 3

Pa kad prekopiraš stare fajlove (dok je isključen Origin naravno) moraš u Originu proći Reapir Install igre.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Restartao sam komp opet isto. Opciju repair mi uopste ne nudi kad kliknem desnim klikom na igru u originu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MaXt0r kaže...

Restartao sam komp opet isto. Opciju repair mi uopste ne nudi kad kliknem desnim klikom na igru u originu. 

Meni je kod iste stvari pisalo Download, kliknuo sam i bilo je na 99.9% odmah...riskiraj ako nema nacina

17 godina
MaXt0r kaže...

Pa jesi li pokrenuo download da dođe na 1-2 %, ugasio origin, prekopirao stare fajlove preko "novih" i pokrenuo Origin?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Proslo je sve, kliknuo play na originu, odabrao server, joining server, initializing i opet isti problem kao i prije Battlefield 3 has stopped working, close program i adio. Stvarno vise neznam sta treba da uradim. Sve moguce sam probao, samo jos nisam sobu prefarbao u drugu boju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ažurirao directX?

Ažurirao punkbuster?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Mislim da je Maxt0ru OC previše nestabilan, BF3 je jako osjetljiv na to.

Danas naletio na server, i gledam lik ima 51-2... A ono killfed, nož, pištolj, med kit, defib. Likovi plaču kako ih defiba u chopperu... Dođe lik na 82-3 i kaže postaje mi dosadno. Pređe stotku i kaže idem srušiti server - boom, pao server... Pa je'l stvarno mogu i server po volji rušiti? Ne znam više ime, jer kad se sruši server nema Battlereporta.

Na drugom serveru, gun master, ja prvi, dođe neki poljak napravi 22-2 (GM s pištoljima) i pobijedi. Pogledam ga na cheatometru i PBBans, lik je banan - server je bio PB enabled, s adminima na njemu i lik je ipak uspio odigrati 3-4 minute kolko mu je trebalo da pobijedi... Neki poljak.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/woszczuPL/

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-05d3d4d1-vb306817.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 16:54 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ažurirao directX?

Ažurirao punkbuster?

Neznam ni kako ih azurirat, instalirao sam zadnji driver za graficku 13.4 cini mi se, pokrenuo repair instal battlefielda kaze da je sve uredu...

EDIT: @Tomor Mozda da ugasim cetvrtu jezgru koju sam otkljucao ? Al radio je i prije sa ovakvim postavkama

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 17:03 (MaXt0r).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Mislim da je Maxt0ru OC previše nestabilan, BF3 je jako osjetljiv na to.

Danas naletio na server, i gledam lik ima 51-2... A ono killfed, nož, pištolj, med kit, defib. Likovi plaču kako ih defiba u chopperu... Dođe lik na 82-3 i kaže postaje mi dosadno. Pređe stotku i kaže idem srušiti server - boom, pao server... Pa je'l stvarno mogu i server po volji rušiti? Ne znam više ime, jer kad se sruši server nema Battlereporta.

Na drugom serveru, gun master, ja prvi, dođe neki poljak napravi 22-2 (GM s pištoljima) i pobijedi. Pogledam ga na cheatometru i PBBans, lik je banan - server je bio PB enabled, s adminima na njemu i lik je ipak uspio odigrati 3-4 minute kolko mu je trebalo da pobijedi... Neki poljak.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/woszczuPL/

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-05d3d4d1-vb306817.html

Meni se par puta dogodilo da poslije runde uopće nema bodova. Kao kad ESL odigraš. Uvijek mi je "Ranked" uključen kad tražim servere. Eto baš jutros sam GM odigrao, bio drugi i ništa - nema ribbona, nema bodova. Tek kratki sažetak na kraju i to je to.

A ovo za rušenje servera.... {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...
191x7 kaže...

Ažurirao directX?

Ažurirao punkbuster?

Neznam ni kako ih azurirat, instalirao sam zadnji driver za graficku 13.4 cini mi se, pokrenuo repair instal battlefielda kaze da je sve uredu...

EDIT: @Tomor Mozda da ugasim cetvrtu jezgru koju sam otkljucao ? Al radio je i prije sa ovakvim postavkama

Brže bi ti bilo da si ostavio da ti se skine igra nego sto si ovdje cijeli dan potrosio na trazenje kako da kopiras, ako ti i upali to sa kopiranjem pitanje je koje ces druge probleme mozda imati obzirom da se windowsi 7 i 8 razlikuju. Sve sto imas obrisi, skini ponovno, instaliraj, mozda izgubis koii sat ali ces barem mirno moci igrati kad sve rijesis, svaki eventualni problem u buduce ako budes imao ces moci pvezati sa ovime kemijanjem sa tim fileovima. 

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
17 godina
MaXt0r kaže...
191x7 kaže...

Ažurirao directX?

Ažurirao punkbuster?

13.4 nije zadnji, zadnji je 13.6 beta2.

A ovo ažuriraš tako što skineš dxwebsetup s Microsoftovih stranica i PunkBuster odnosno PBSetup s Evenbalanceove stranice.

Dxwebsetup samo prođeš, pustiš da ažurira, a PBsetup pokreneš te u njemu nađeš igru i ručno ažuriraš PunkBuster.

14 godina
neaktivan
Glavas kaže...
MaXt0r kaže...
191x7 kaže...

Ažurirao directX?

Ažurirao punkbuster?

Brže bi ti bilo da si ostavio da ti se skine igra nego sto si ovdje cijeli dan potrosio na trazenje kako da kopiras, ako ti i upali to sa kopiranjem pitanje je koje ces druge probleme mozda imati obzirom da se windowsi 7 i 8 razlikuju. Sve sto imas obrisi, skini ponovno, instaliraj, mozda izgubis koii sat ali ces barem mirno moci igrati kad sve rijesis, svaki eventualni problem u buduce ako budes imao ces moci pvezati sa ovime kemijanjem sa tim fileovima. 

To mi je sljedeci korak, iskljucio sam 4. jezgru al opet isto, sve su prilike da cu morati sve ponovo skidati. Jos jednom mi se bilo ovo desilo i onda sam bio reinstalirao plugin za web browser i proradilo je, međutim sad ni to ne pomaze. Izvinite sto vas peglam ali ovaj me problem stvarno frustrira {#}

EDIT: Nece ni update PB-a i directX-a. Veceras cu staviti da se skida sve ispocetka. Jos jednom hvala na pomoći. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 17:42 (MaXt0r).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nazalost hakzori znaju kako srusiti server isto tako mogu biti "admini" na bilo kojem serveru. Kad je bio onaj d. Peak server napisem tipu uzivaj u banu. I on meni napise kikaj me i ja ti kikam server. Naravno bez razmisljanja sam dao ban, da nakon 2min server vise nije bio vidljiv ni u g. Panelu od tadasnjeg Diabolica. I tada je bilo ono jedno vrijeme kad su imali veliko odrzavanje servera i kikanje random igraca. Ocito su opet nasli način.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Nazalost hakzori znaju kako srusiti server isto tako mogu biti "admini" na bilo kojem serveru. Kad je bio onaj d. Peak server napisem tipu uzivaj u banu. I on meni napise kikaj me i ja ti kikam server. Naravno bez razmisljanja sam dao ban, da nakon 2min server vise nije bio vidljiv ni u g. Panelu od tadasnjeg Diabolica. I tada je bilo ono jedno vrijeme kad su imali veliko odrzavanje servera i kikanje random igraca. Ocito su opet nasli način.

Gamad - nadam se da ce ih Ljuti Tomo sve odcinkat {#}.

17 godina
Battlefield 3

Mlohava ćuna? {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Max_hr, nije bas anr za tebe :p

Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Ni forum za ljudinu pa ga nekako trpimo...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

nije za mene ništa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice