Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

BFFs {#}

Moj PC  
10 0 hvala 6
14 godina
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

BFFs {#}

Ne znam zašto, ali odmah sam pomislio na određenog gospodina pumpu.... {#}

Get out of my choppi :)))))))

BF3 Battlelog: pijana_carapa
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo da upotpunimo sliku {#}

Friday kaže...

I opet počinje noćna mora za cybera {#}

Basta kaže...
BDS kaže...

Nakon ovog i slikanje za osobnu ce biti stres kao da ide kod zubara{#}

Hihi, jadan Cyber, sad kad negdje vidi blic od fotica odma ce skakat u prone polozaj {#}

BTW, evo jedna slika - maloprije uslikano s Predatorom negdje u blizini Caspiana (poslao mi Jozo iz Pittsburga) {#}

Nema me dva dan i odma kaos!!!!

{#}

Onda da nastavim u istom tonu:

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 21:43 (CyberDemonVZ).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#}

{#}{#}{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo da upotpunimo sliku {#}

Friday kaže...

I opet počinje noćna mora za cybera {#}

Basta kaže...
BDS kaže...

Nakon ovog i slikanje za osobnu ce biti stres kao da ide kod zubara{#}

Hihi, jadan Cyber, sad kad negdje vidi blic od fotica odma ce skakat u prone polozaj {#}

BTW, evo jedna slika - maloprije uslikano s Predatorom negdje u blizini Caspiana (poslao mi Jozo iz Pittsburga) {#}

{#}

Tko ti je koka u pozadini {#}

15 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Tko ti je koka u pozadini {#}

kuzis ubiti, on barat originalom, fotoshop sam ja stavio :P

12 godina
neaktivan
M4X kaže...
zdenko1991 kaže...

Max_hr, nije bas anr za tebe :p

nije za mene ništa

nemoj tako - ovi bolji igrači su največi quiteri, igraj 250 sati samo jednu mapu (metro) pa ces vidjeti kako ces igrati bolje od njih jbt - to sam ja napravio - igram samo GiFr meto gdje ponekad dolaze ti pro igrači iz webSPELLa i plinea i slicno - da vidis kako quitaju kad ih se rejpa ili kad igraju u slabijoj ekipi - nema to veze sa skilom - evo neki moji skorovi u zadnje vrijem - battle report battle report  battle report itd netko bi jos mogao pomislt da znam igrati - radi se o tome da sam naucio pozicije u koje trebam ici kad je određena zastavica u igri i to je to - ima acc 14% a budem među boljima - inf se svodi na poznavanje mape i to je to - naucio sam gdje trebam stati i ici i samo pucam i punim - onda me malo optuze za chit i tako u krug - pro igraci su noji koji su to najvise puta ponovili, oni imaju znanje ponavljanja - najveci skilleri su ovi koji znaju vozit heliće i slicno, sto igraju timski a ne ovo sto ja igram - to je smece - ali kad nemam vremena za prave stvari moram se sa time zadovoljit jer jedino tu mogu biti konkurentan

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 22:51 (Glavas).
14 godina
odjavljen
Glavas kaže...
M4X kaže...
zdenko1991 kaže...

nije za mene ništa

nemoj tako - ovi bolji igrači su največi quiteri, igraj 250 sati samo jednu mapu (metro) pa ces vidjeti kako ces igrati bolje od njih jbt - to sam ja napravio - igram samo GiFr meto gdje ponekad dolaze ti pro igrači iz webSPELLa i plinea i slicno - da vidis kako quitaju kad ih se rejpa ili kad igraju u slabijoj ekipi - nema to veze sa skilom - evo neki moji skorovi u zadnje vrijem - battle report battle report  battle report itd netko bi jos mogao pomislt da znam igrati - radi se o tome da sam naucio pozicije u koje trebam ici kad je određena zastavica u igri i to je to - ima acc 14% a budem među boljima - inf se svodi na poznavanje mape i to je to - naucio sam gdje trebam stati i ici i samo pucam i punim - onda me malo optuze za chit i tako u krug - pro igraci su noji koji su to najvise puta ponovili, oni imaju znanje ponavljanja - najveci skilleri su ovi koji znaju vozit heliće i slicno, sto igraju timski a ne ovo sto ja igram - to je smece - ali kad nemam vremena za prave stvari moram se sa time zadovoljit jer jedino tu mogu biti konkurentan

http://stream1.gifsoup.com/view/1057764/facepalm-star-trek-o.gif

12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Glavas kaže...
M4X kaže...
zdenko1991 kaže...

http://stream1.gifsoup.com/view/1057764/facepalm-star-trek-o.gif

14 godina
odjavljen

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:34 (Deawood).
13 godina
Glavas kaže...

{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Glavas kaže...
M4X kaže...
zdenko1991 kaže...

nije za mene ništa

ti ocito imas neki problema sa raspozanvanjem nekih stvari, nerazimijes pojam skill. metro mapa se igra samo zato sto je to jedina istinska mapa za infantry igrace da ima drugih mapa gdje se igra infantry naravno da bi se igralo dalje. npr prije je na esl-u bio gulf of oman i igrao se sasvim normalno. 

mjesas pojam skilla sa mapom. Vidido bi te da se nades na velikoj mapi protiiv tih skillera da te vidim kako bi se probio. onaj  tko zna gadati moze mu  biti samo prednost ako igra na vecoj mapi jer ce te uvjek prioje ubiti, a ti se i dalje tjesi. metro se igra samo zato sto je to jednina mapa koja pase infantry igracima. a kada se igra neki 5vs5 tako je svedno koja je mapa. nekuzim sta si stalno napao na taj metro.

evo npr bas sam nekidan otisoa iz ciste zajebanicje ograti na velikoj mapi i to je katastrofga koliko ljudi lose gadaju, nema sance da te itko ubije,jedino sa leda, iako sam se zajebavao i razneo negdej 6 tenkova sa c4 i stavio neku 4x optiku na pusku. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/63950800/310445269/

Jos jednom ti kazes da mjesas neke stvari. neko voli igrati iz zajebancije i boli ga briga za neke statistike i te gluposti, kao ti.

zato i nevolim igrati protiv hrvata jer igram opusteno i zajebavam se ni priblizno kao kada igram ozbiljno, i onda dodes ti na server i nesto tamo trabunjas i gledas kako ce me ubiti da napises tu na forum. mislim stvarno koliko jadan moras biti. moras shvatiit da neigraju svi kao da im zivot iobisi o igri. npr. ja jedino igram ozbiljno kada igramo neki war a ovo je sve neka zajebancija(izvalim se u stolicu noge na stol i laganini)

12 godina
protjeran

evo promatracx pogledfaj sta je skiller usasom ih podere, a protiv tebe bi on laganini sa m9. skill ti nema veze sa mapom. ivica je cisti primjer skillera.

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Vidi ga što je mocan, 26 killova lol.

3 6 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

glavas je promatrač sam pogodio??

||| Intel Core™ i7 inside |||
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

glavas je promatrač sam pogodio??

Nisi pogodio, pročitao si prije par stranica.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel netko danas "spaja"? {#}

Freak Show Inc.

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

"spaja"? {#}

?

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
17 godina
Friday kaže...

Nama je firma sama spojila.

13 godina
Friday kaže...

Misliš da bi ti odgovorio na ovu poruku da spajam?

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
Glavas kaže...
M4X kaže...
zdenko1991 kaže...

AmDCluB kaže...

wow smiri se, ma slazem se sa tobom , moja je poruka je trebala biti ozbiljniii anti pro trol - kako si zagrizao, btw nemoj prodavati spike o tvom opustenom igranju ti bi se trebao zvati KDR_Ljudina a sto se tice ovih pravih pro igraca koje spominjes, mislio si na coronu i sebe jel

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 9:30 (Glavas).
17 godina
odjavljen
HAM7A2 kaže...
Friday kaže...

"spaja"? {#}

?

U HR je sutra neradni dan...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
HAM7A2 kaže...
Friday kaže...

"spaja"? {#}

?

U HR je sutra neradni dan...

+ Moje majunovo.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

U hr će još malo svaki bit takav {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Mislim da je ovo prvi post od ljudine di je dobio palčeve gore a niti jedan dolje,treb se malo zajebavat na anru.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Doca15 kaže...

Mislim da je ovo prvi post od ljudine di je dobio palčeve gore a niti jedan dolje,treb se malo zajebavat na anru.{#}

Jbga, djelomično se slažem s tom izjavom pa mu nisam zakeljio ovaj put :)

Inače mu ih pucam bez gledanja, al ovaj put sam pročitao što je nadrljao ;D

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Ljudina se sada osjeća kao ja kad na kraju runde završim prvi...

(Dear God, I'd like to report a bug)

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Evo sad vise nije{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 13:44 (Glavas).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Bok, novi sam!!

Zanima me mogu li ikoji Battfiled serijal, po mogucnosti 3 ili 2, igrati online.. ali da je igrica cra**ana 

Moj PC  
5 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice