ajd ko ce mi statirati, trebam dva - tri killa zaredom na bazar sa M16 ... pravim novi video pa mi treba ;)
1.) Nebudi očajan... statiranje i ostale gluposti su prejadne, očite i nikome zanimljive...
2.) Prestani štancat montage skoro svaki dan, rađe skupi dobrih clipova i napravi jedan kvalitetan video, daj mi malo truda... jbt gledam ti videe i stvarno niš posebno, čak i bezveze nekad... poradi na kvalitetnim klipovima gdje će ekipa ostati ''wooow'', a ne svaki klip ti je ono kaj je ekipa već beskonačno puta vidla... ubacuješ tam neke random efekte koji u večini slučajeva izgleda bezveze (barem meni, koji se malo prefesionalnije bavim video editingom)... izbor muzike je zadnjem klipu bio dobar, naspram dosad nekih... prestani koristit optical flares na nekim random klipovima jer LOŠE izgleda... cinematici su li-la, nema potrebe za tolika 10ak njih u klipu od 2minute, video postane nezanimljiv... Color correction.. ne pretjeruj s takvim stvarima jer narušava izgled videa općenito... rađe uzmi 2-3 tjedan predah, skupi dobrih klipova i napravi video sa smislom... ja možda jednom u 2-3 mjeseca izbacim montažu., ali ju napravim kako spada, dobijem preko 1.2k pogleda po videu (nažalost komp mi je preloš da bi svakodnevno se bavio snimanjima, jer fragove razne pravim svakodnevno, ali nisam u mogucnosti snimit)... malo razmisli... peace out