Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Masterchurner i ja lovili diceovca po Strike at karkandu...

rezultat...

Dobio sam ban jer smo ga lovili,ali nema veze,vrijedilo je.. :)

Ali,da se daju banovi jer hunt-as nekog je debilno...

Evo i idiota koji me banirao

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NePoKaPnIzEr/ 

a njegov tag sam i uzeo

opa,lijepa kolekcija :D,pogledao sam ti BL,kako to da si uzeo xyanu dogtag za 100 service starova sa assaultom,ako on nema 100 service starova,i to jos pise da si napravio prije 8 mjeseci?

EDIT:isto tako i za ostale dogtagove,wtf?

battlelog:69KICKASS
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 15:55 (kurt).
15 godina
Volvox kaže...

A kvragu -.-

Malo glupo, ali dobro, šta je tu je:)

zašto bi bilo glupo, sa čim igraš za to otključavaš. Kakvog smisla ima igrat cijeli dan ko engi da se otključa sniper kojeg neš ni igrat.

Logično je, a što više jednu pušku igraš više se navikavaš i svaki novi attačment dobro dođe.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Battlefield 3

2 Kurt-nemam pojma,bas i ja gledam sada. Nisam nikad gledao te dog tagove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svaki put kad igram duže od 20 minuta me izbaci i piše Game Disconnected: Lost connection with the server ili tako nešto, šta da napravim?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kurt kaže...
drahic kaže...

Masterchurner i ja lovili diceovca po Strike at karkandu...

rezultat...

Dobio sam ban jer smo ga lovili,ali nema veze,vrijedilo je.. :)

Ali,da se daju banovi jer hunt-as nekog je debilno...

Evo i idiota koji me banirao

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NePoKaPnIzEr/ 

a njegov tag sam i uzeo

opa,lijepa kolekcija :D,pogledao sam ti BL,kako to da si uzeo xyanu dogtag za 100 service starova sa assaultom,ako on nema 100 service starova,i to jos pise da si napravio prije 8 mjeseci?

EDIT:isto tako i za ostale dogtagove,wtf?

znas da su poslije patcha u 3mj nesto bili zeznuli pa su se mogli ti zlatni dogtagovi uzimati jedno tjedan dana. Ima i ja par zlatnih u kolekciji

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Svaki put kad igram duže od 20 minuta me izbaci i piše Game Disconnected: Lost connection with the server ili tako nešto, šta da napravim?

ugasi upnp u ruteru

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan

znas da su poslije patcha u 3mj nesto bili zeznuli pa su se mogli ti zlatni dogtagovi uzimati jedno tjedan dana. Ima i ja par zlatnih u kolekciji

damn,promaknulo mi je :/

battlelog:69KICKASS
15 godina
Battlefield 3

ljudi, gdje mogu ostavit oglas da kupujem bf 3 ??
gledao sam oglasnik ali ne mogu nać sekciju za igre

ili mogu ovdje ??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
matija656 kaže...

ljudi, gdje mogu ostavit oglas da kupujem bf 3 ??
gledao sam oglasnik ali ne mogu nać sekciju za igre

ili mogu ovdje ??

Jel ima tragove korištenja? Mislim, ono - u kakvom je stanju? Daj neku sliku ili nešto!

Ahahaha, što sam glup, mislio sam da prodaješ BF3 {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 18:33 (Friday).
15 godina
Battlefield 3

trebam mi acc za origin, jer igram na pc-u

lik mi se javio da prodaje, ovo je njegov profil

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/AkiraPistolero/

zanima me koliko je to legit, ipak mali ima 16 godina, prodao bi tako da bi mi poštom poslao pismo i ja bi ga platio kad bi mi došlo

s obzirom na godine, vuče mi na to da bi me mogao sjebat

kaže neće preko maila ili net bankinga to obavit

jer sam ja mislio njemu uplatit novce i da on meni šibne podatke na mail, ali sam skeptičan

edit: zezno si se, kupujem pa gledam gdje bi mogao uzet, ovoga sam našao na njuškalu

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 18:36 (matija656).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
matija656 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/AkiraPistolero/friends/

zanima me koliko je to legit, ipak mali ima 16 godina, prodao bi tako da bi mi poštom poslao pismo i ja bi ga platio kad bi mi došlo

s obzirom na godine, vuče mi na to da bi me mogao sjebat

kaže neće preko maila ili net bankinga to obavit

jer sam ja mislio njemu uplatit novce i da on meni šibne podatke na mail, ali sam skeptičan

pa stranicu prije tip prodaje premium edition

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Battlefield 3

preferirao bih da kupim već korišteni acc, jer igrao sam i na bratovom i tamo sam dosta toga otključao, ali može i novi key

što mislite o ovom liku, dal bi me mogo shebat ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jeli ima bf3 neka limited edition verzija ili nesto kao sto ima bfbc2 limited edition da se svi dlcovi besplatno skidaju, tj nesto kao vip code?

hvala

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

jeli ima bf3 neka limited edition verzija ili nesto kao sto ima bfbc2 limited edition da se svi dlcovi besplatno skidaju, tj nesto kao vip code?

hvala

Imaš Premium edition, dobiješ besplatno 3 dlc-a koja su izašla i još 2 koja izlaze.

16 godina

i realno, kolka bii bila cijena za takav acc?

15 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

i realno, kolka bii bila cijena za takav acc?

Trenutno ti je na akciji na Originu za 30 eura i još dobiješ 50% popusta na MOH:W.

16 godina

ma previse mi to...

ako netko ima premium za prodati, neka mi se javi!

i jos nesto, sto je onda deluxe i limited edition?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam jedan neobičan problem. Više si ne vidim ping. Imao sam neki stari modem Speedlink brijem da je bio i na njemu mi je pisao ping i jučer sam stavio novi modem od Speedtoucha i ne piše mi ping.....niti na Battlelogu pokraj servera niti u igri. Zna tko što napraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

imam jedan neobičan problem. Više si ne vidim ping. Imao sam neki stari modem Speedlink brijem da je bio i na njemu mi je pisao ping i jučer sam stavio novi modem od Speedtoucha i ne piše mi ping.....niti na Battlelogu pokraj servera niti u igri. Zna tko što napraviti?

jesi otvorio portove za bf3?

If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection:
TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

pero_HR
17 godina
matija656 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/AkiraPistolero/

Taj Acc ima 1 BAN. Provjeri sam na http://cheatometer.hedix.de/ 

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
15 godina
Battlefield 3

taj  ban se odnosi točno na ??
korištenje nekog cheat-a ili što drugo ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matija656 kaže...

taj  ban se odnosi točno na ??
korištenje nekog cheat-a ili što drugo ??

Nemam pojma, ne znam ti reći. Pitaj prodavača.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
15 godina
Battlefield 3

ma necu, jer sam napravio sa kolegom stranica iza dogovor oko kupnje

je da bi htio koristeni acc, ali ovako cu sad imat bas svoju igru na svom acc, tako da cu kretat od nule :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
MilkMan kaže...

ma previse mi to...

ako netko ima premium za prodati, neka mi se javi!

i jos nesto, sto je onda deluxe i limited edition?

eno imaš na placu kod Štefice po 20kn

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 9:27 (Scrappy).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Povratak korijenima, na prava muška oružja...

Ne mogu opisati koliko se zabavljam. Istina, nije 870 ono što je bila u Bad Companyju 2, ali uz malo privikavanja, brušenja skilla i pažnje može se i s njom rulati. Evo igram posljednja 3 dana i u rekordnom se roku plasirala na Top 5 listu.

Najbolja je na srednju udaljenost, otprilike onakvu na kakvoj se šiljimo na Rush mapama. Bliska borba je lutrija, ali drži se i tu ako su refleksi na nivou. Najslađe je ipak snajpnuti snajpera i gledati kako rejđa u čet. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 9:32 (Danny_HR).

5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Meni je SPAS mozda cak i bolji malo.  Iako,nekad kao da nestane slug ili ne primi hit. To mislim opcenito na sve sacme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 10:10 (drahic).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Meni je SPAS mozda cak i bolji malo. Iako,nekad kao da nestane slug ili ne primi hit. To mislim opcenito na sve sacme.

Pogotovo od onog zadnjeg patcha. Ali mislim da to možemo zahvalit ponajprije neslavnoj hit detekciji. Nedavno na Zibi roknem frenda s ts-a sa 1m udaljenosti sa m1014 i slugovima, i on me ladno izbuši sa aek-om. Reko wtf, pa pogodio sam te u leđa s metar, kaže on, nisi, vidiš da imam 100% health-a{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav svima!

Nakon sta sam osposobio/nadogradio PC s procesorom i grafickom (Q9550 i R7850) iskoristih Halloween popust na Originu i uzmem BF3 Premium Edition.

Sto reci, igra je prekrasna, osjeca se stih dobrog starog Desert Combata. Jedino sta sam u rukama tj. s misem dosta drven jer sam se odvikao od ovake sulude akcije pa mi se rugaju tako da me kolju i uzimaju plocice s vrata! To me dosta frustira ali valjda ce i to brzo proci.

Međutim, imam jedan problem koji jako baca mrlju na gorespomenute dojmove, a to je nesretni Game disconnected: your connection to the server timed out.

Nakon 10, 15, 20 minuta igra me izbaci u battlelog nakon cega se reconnectam nazad, ali odu svi killovi i bodovi koje sam do tada napravio. Nakon opseznog googlanja vidim da korisnog rjesenja bas i nema. Nakon sta sam sredio problemcic s updateom punkbustera, te stopirao neznamsad koje opcije u internet propertyu ostalo mi je jos samo iskljucit upnp u routeru. Usput receno, moj je T-Com-ov Thomson kojeg su mi stavili ima jedno pola godine. Vidim po reakciji ljudi na forumima da mi ni to nije garancija da cu rijesiti problem.

Interesantno je da prijatelju, s kojim sam zajedno uzeo igru, nema nikakvih pucanja veze! Njegov provider je B-net.

Steta! Svoje dragocjeno slobodno vrijeme trosim na ove gluposti umjesto da radim nesto pametno i korisno {#}

Ovo mi je zaista pokvarilo ukupan dojam.

Živili!

5 0 hvala 0
13 godina
Mirkec23 kaže...

Međutim, imam jedan problem koji jako baca mrlju na gorespomenute dojmove, a to je nesretni Game disconnected: your connection to the server timed out.

Nakon 10, 15, 20 minuta igra me izbaci u battlelog nakon cega se reconnectam nazad,...........mi je jos samo iskljucit upnp u routeru

Samo ti ugasi upnp i bit će super, iako će se i tada ponekad desiti diskonekcija, ali mislim da je u tim slučajevima do eventualnih grešaka u internet vezi.

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Potpisujem ... isti problem, ugasio upnp i problem rijesen.

Sad me izbacuje dosta rijetko, najcesce ako igram rundu 1500+ tiketa, pa onda nakon cca 45min - 1h  partije izbaci.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice