Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
ARazer kaže...

Aj prijavite ovog smrdljivog čitera Battlelog i Cheat-o-meter

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=frollo1990#playerid

Tip je cheater maksimalni.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

još mi se u chat opravdava da nije, mamu mu smrdljivu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

6 0 hvala 0
16 godina
Hrca1981 kaže...
jopis kaže...
bmwhartge kaže...
jopis kaže...
Soldier977 kaže...

Puno bolje igraju igrači sa inf only na classic mapama, nego classic igrači na inf mapama.

Misliš puno bolje pišu u chat na classicu jet noob, tank noob, tunguska noob, viper camper i tak to{#}

milsis vi puno bolje pisete u chat m16 noob, aek noob, famas noob, f2000 noob, odite onda igrajte svoj krasni bf2 i bc2 kada tolko zalite za njime, shvatite ovo je moderni battlefield, a vi ste prestari pa se nemozete prilagoditi.

Afkors, reci ti meni....

Nisam jednom gledao u chatu kako lik kojeg sam skinuo iz jeta a trči posred caspiana, ili sad bandar-a ili alborza, sa m16 i ragea jer ga je jet skinuo na sred mape od 3km.... A da ne pričam kakvih pametnjakovića u chatu ima kad istrči sa njubtubom pred tenk i onda drobi 5 minuta po chatu jer ga je ubio tenk na firestormu.... Gle čuda, tenk u vehicle based igri, ajmeeee....

Ja ne rageam na ništa osim camping faggota koji čuče po kutevima ili glitchaju ;)

A što se tiče upućivanja šta da ja igram, mister bmwhartge skilleru, to ostavi za sebe i glitchaj i dalje sa svojom milom m16, a ja ću (i moja ts ekipa btw) i dalje jednako igrati SVE MAPE i SVE MODOVE u BF3 ;), kao i do sada.

pa onda idi igraj i ne trolaj bez veze...prvi si poceo pricati o infantry m16 ekipi....idi igraj SVE MAPE i ostavi nas na miru djecace...

Stariji sam od tebe,tak da ne laprdaj  bezveze ;)

Hrca1981 kaže...

i jos nesto takve tipove u avionima skidam sa m16 :D

Cool story bro, what happens when you wake up?{#}

16 godina
Battlefield 3

Zašto mi na niti jednom shotgunu neće da ostanu attachmenti kad ih saveam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zero2 kaže...
xyan kaže...

a ja opet ponavljam, govoris da ti je bezveze, kak je mutavo igrat infonly, a ti imas samo jedan service star sa tenkom, gdje je tu logika ja ne vidim? jel se setas po caspianu i armored shield mapi, po onim prekrasnim proplancima ili sta? kupujes voce na bazaaru? ne vidim logike jedno stavno da se ovakva rasprava vodi...i o tome...

Nebi se htel mešati ali ova konkretna arugmentacija ti ne drži vodu jer evo ja na primjer nemam niti jedan star za vozila a imam hrpu Classica u nogama i super mi se šetati po obroncima Caspiana....ali i bušiti ekipu na inf only mapama.

Uglavnom svatko se igra kak hoće ali mišljenja sam da igrati samo i jedino Inf.Only mod sa samo jednim oružjem u BF3 je isto ko i imati pilu od auta i voziti ju samo u prvoj brzini...ali opet velim...ukusi su različiti.

Da imam ferarija...vozil bi ga sam u rikverc i to na spici {#}

::: peace 0n earth :::
14 godina
Battlefield 3

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AHHAHAHA OVO KAD LIK SNAJPERU BACA MUNICIJU ISPRED NOSA HAHAHAH I C4....HAHA
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Evo jedan probni war sa chc squad rush metro

Svaka čast! {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 1:44 (Bongiaro).
17 godina
Hrca1981 kaže...

sutra stizemo krumba,misticni i ja....prije podne

Di se pije? :)

13 godina
Friday kaže...
Hrca1981 kaže...
Friday kaže...
Hrca1981 kaže...

pa onda idi igraj i ne trolaj bez veze...prvi si poceo pricati o infantry m16 ekipi....idi igraj SVE MAPE i ostavi nas na miru djecace...

Hrca ajd na pivo do Bossa, nemoj se sekirati...

Već vidim da ću u podne grliti wc školjku...

Ja je već grlim {#}

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
15 godina
Soldier977 kaže...

Ja je već grlim {#}

Imaš kompjuter u wceju?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
Battlefield 3

{#}  

jbt kako ste dosadni...nisam citao forum  6 mjeseci ... a sve je isto kao i lani {#}...samo se natezete oko postova koju su nabrzinu napisani pa na brzinu  i procitani ,pa se desi brzi zakljucak , pa svađa cija baba igra bolje a zapravo babu nnitko nije ni spominjao ... Zapravo nije sve isto kao i lani falli mi NENO{#}  

Da li vam Fa li Ne-NO

20 Neno vrati se forum nije isti
2 Da
8 Ne
22 Koji Neno?
[IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img]
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 8:40 (Wolf D Batsrad).
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
moderator
Wolf D Batsrad kaže...
zapravo babu nnitko nije ni spominjao ... Zapravo nije sve isto kao i lani falli mi NENO{#}  

Neno je i dalje na forumu ali ne sudjeluje u ovoj temi.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Hrca1981 kaže...

Dalj, ali isključivo srednja stručna sprema... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

prodajem nekoristeni key za Battlefield 3 Premium Edition - sadrzi Battlefield 3 originalnu igru + premium

molim pm

0 0 hvala 0
14 godina
Wolf D Batsrad kaže...

{#}  

jbt kako ste dosadni...nisam citao forum  6 mjeseci ... a sve je isto kao i lani {#}...samo se natezete oko postova koju su nabrzinu napisani pa na brzinu  i procitani ,pa se desi brzi zakljucak , pa svađa cija baba igra bolje a zapravo babu nnitko nije ni spominjao ... Zapravo nije sve isto kao i lani falli mi NENO{#}  

Da li vam Fa li Ne-NO

Kako si zapoceo svoj povratak (da bi podbadao malo) bilo bi dobro da odleprsas na jos 6mj.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šit, moćan je AUG. 

Bundeve eksplodiraju ko Dadina guza.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...
Wolf D Batsrad kaže...

{#}  

Da li vam Fa li Ne-NO

Kako si zapoceo svoj povratak (da bi podbadao malo) bilo bi dobro da odleprsas na jos 6mj.

Ma si osjetljiv..nisam mislio nis ruzno samo sam zelio prekinuti na tren standarna prepucavanja na forumu.. Žao mi je sto si se osjetio prozvanim i sto te to dira.

http://www.4shared.com/photo/A-Lgs1bZ/battlefield_3_eng_engineer_by_.html
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Dalj, ali isključivo srednja stručna sprema... {#}

Vidiš kak je bezobrazan, dolazi bez poklona. Ja bi barem svakome jednu diplomu donio :D

14 godina
Wolf D Batsrad kaže...
drahic kaže...
Wolf D Batsrad kaže...

{#}  

Da li vam Fa li Ne-NO

Ma si osjetljiv..nisam mislio nis ruzno samo sam zelio prekinuti na tren standarna prepucavanja na forumu.. Žao mi je sto si se osjetio prozvanim i sto te to dira.

Na 'prepucavaja' odrzavaju temu zivom.  Nisam se osjetio prozvanim nego me zasmetalo da se opet po 10 puta prozvakanoj temi skida prasina. A prvi post nakon 6mj ti je sta se tice Nene.

Nema veze..

13 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Ja je već grlim {#}

Imaš kompjuter u wceju?

:-) inženjer 

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 12:26 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
-Svi koji su zainteresirani za igranje ESL-a za Pršuta i Sira Team Lineup 2 neka se jave na battlelog Cervantes93
-Tražimo igrače koji su redovni, voljni nastupat i imaju natjecateljski duh.
-Obvezan TS3
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Šit, moćan je AUG. 

No recil macro! :)

14 godina
Battlefield 3

Masterchurner i ja lovili diceovca po Strike at karkandu...

rezultat...

Dobio sam ban jer smo ga lovili,ali nema veze,vrijedilo je.. :)

Ali,da se daju banovi jer hunt-as nekog je debilno...

Evo i idiota koji me banirao

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NePoKaPnIzEr/ 

a njegov tag sam i uzeo

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 14:21 (drahic).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

evo i Neven igra MOHW što znači da je igra "in" ove sezone 

http://battlelog.battlefield.com/mohw/user/Hercules2002/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nači jedna stvar me zanima. Kako mi se attachemntsi za puške unlockaju? Jel to uvijek ide istim redom, ili npr. igram sa puškom 1 cijelo vrijeme i samo za nju mi se unlockaju attachmentsi a za pušku 2 ništa ne dobivam, ili nema veze s kojom puškom igram, otvaraju mi se attachmentsi za sve?

Npr. Sad ocu igrat sa famasom, ali problem je što nemam niti jedan attahcment za njega, a na nekoj slabijoj puški imam attachemente pa s njom igram, hoce li mi se za par sati igre otkljucat attachementi za famas ili moram igrat sa famasom da se otklucaju?

I to pitam za sve puške ne samo za famas.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volvox kaže...

Nači jedna stvar me zanima. Kako mi se attachemntsi za puške unlockaju? Jel to uvijek ide istim redom, ili npr. igram sa puškom 1 cijelo vrijeme i samo za nju mi se unlockaju attachmentsi a za pušku 2 ništa ne dobivam, ili nema veze s kojom puškom igram, otvaraju mi se attachmentsi za sve?

Npr. Sad ocu igrat sa famasom, ali problem je što nemam niti jedan attahcment za njega, a na nekoj slabijoj puški imam attachemente pa s njom igram, hoce li mi se za par sati igre otkljucat attachementi za famas ili moram igrat sa famasom da se otklucaju?

S cim igras za to otkljucavas.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Volvox kaže...

Za svaku pušku su posebni, u početku svakih 10 killova dobiješ nešto, kasnije svakih 25, pa sve do 300 ili 350 killova. Dakle moraš igrati sa famasom da otključaš attachmente za njega. Sve ti detaljnije piše na Battlelogu pod weapons

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

A kvragu -.-

Malo glupo, ali dobro, šta je tu je:)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice