Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.219.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Co7 kaže...

Danas na polupraznom bugu igramo Vanilla i B2K mape, sve 5 dok nije dosla AK mapa.

64 igraca na serveru, i mapa je poluprazan, sa 30 igraca je smijesno... kao da se igramo skrivaca!

Po meni ili staviti AK mape samo, ili Vanilla i b2k bez AK, jer ovo nema smisla.

Sta ostali kazu?

Meni se trenutno igra isključivo AK. Nakon zadnje ekspanzije jednostavno mi padne mrak na oči od pomisli na Seine ili Bazaar ili ne daj bože Metro. Serveri koje imam u favoritima i vrte AK su uglavnom puni. Gledam sad i neki imaju igrače i u ovim ranim satima. Možda bi AK sam po sebi mogao držati ovaj mjesec server popunjenim, jer je nov, a i 25. će biti dostupan ostalima, tako da bi to valjda rezultiralo kakvom takvom popunjenošću servera. Stvarno je važno privući strance, jer mi kao community očito ne možemo održavati server na životu. Kako to napraviti je drugo pitanje.

KILL! Have no fear!
13 godina
Hedrick kaže...

Nemogu se spojit na origin, kaže wrong email or password.

Edit: Reset passworda.

Bilo mi sinoć, ja reset i OK. Jutros opet istza stvar {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
Battlefield 3
@Lange: Prijatelju, Battlefield 3 nije za tebe vjeruj mi. Ako uzmes to samo ćeš se iznervirati.
Naime prema tvom postu, oprosti na izrazu i bez uvrede, zakljucujem da ili ne znaš čitati ili imaš blagu mentalnu retardaciju. Drugog objašnjenja nemam, osim možda da trollas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja nemam nikakvih problema sa passwordom. mozda je riknuo server s bazom bas di su vasi podaci bili spremljeni :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam što ovi u EA d*kaju,ali dobro da sam vidio ovdje na forumu da nije ništa ozbiljno,već bi pomislio da mi je neko maznio acc.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ima li tko problema sa firefoxom? Ja ne mogu nikako uć u igru već par tjedana, pa koristim crome... Zna li tko kako se rješi taj problem sa FF

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Smije li se zagasiti web browser nakon što se uđe u igru ? 

Sad sam ga zagasio preko task managera i igra mi se zajedno ugasila

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cromaki kaže...

Smije li se zagasiti web browser nakon što se uđe u igru ? 

Sad sam ga zagasio preko task managera i igra mi se zajedno ugasila

Smiješ ga gasiti. Ja ga uvijek gasim ali tek kad vidim da je ušlo na server.

btw..ako si već gasio zašto si to napravio preko task managera?{#}

14 godina
neaktivan

od jutros 5 puta resetiram pass na originu.sad vidim da i drugi imaju isti problem..dobro je dok ga uspijem resetirati..

13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vidim da nitko ne spominje novi ajmo reć "glitch" poslije ovog patcha, a skužio sam da sve više i više ekipe igra s njim lol

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

zanimljivo, vidim, neki se stalno zale zbog tog invalidnog pass ili maila-a... meni se to do sad jos nikad nije dogodilo (osim kad mi je acc bio hakiran)... ma znaju da samnom nema yajebancije {#}  ja odma odem na chat i napravim fajer tamo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A neznam, bio mi je sa strane task manager pa sam samo opalio po end process.

Probati ću sada zagasiti na standardni način.

16 godina
neaktivan
Je, i meni je jucer origin javljao nevazeci password. Nakon reseta je bilo sve ok. Danas nisam probao.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

poz

evo HAM7A izasao sa metro napolje i vidi sta se deshhava:

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

^^ Uhhh kvaliteta snimke mi je unistila cijeli dozivljaj i sav trud...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

^^ Uhhh kvaliteta snimke mi je unistila cijeli dozivljaj i sav trud...

nisam ja pravio edit, samo su fragovi moji ... nema coek jaci PC

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
15 godina
Cromaki kaže...

A neznam, bio mi je sa strane task manager pa sam samo opalio po end process.

Probati ću sada zagasiti na standardni način.

Makni kvačicu sa go to game when ready, pričekaj load, kad se igra loada samo ugasi browser igra bi se sama trebala dić, profit?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina

Makni kvačicu sa go to game when ready, pričekaj load, kad se igra loada samo ugasi browser igra bi se sama trebala dić, profit?

Neznam što je sada ali na svakom serveru izbaci: Game Disconnected: You were kicked form the game.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde ljudi stavite servere di se igra sa normalnim postavkama i bez fastspawna i tih piz...ija. jer se onaj ac130 ne skida sa neba na rushu npr. odvratno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Uništili su čar rusha yebenog sa amtracom ac130 i tim glupostima....ali zbilja je to bio yeben mod igre prepun akcije, sad je samo nabijanje u vozilima

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...
@Lange: Prijatelju, Battlefield 3 nije za tebe vjeruj mi. Ako uzmes to samo ćeš se iznervirati.
Naime prema tvom postu, oprosti na izrazu i bez uvrede, zakljucujem da ili ne znaš čitati ili imaš blagu mentalnu retardaciju. Drugog objašnjenja nemam, osim možda da trollas.

191x7 ko prvo nismo prijatelji!

ko drugo battlefild igram 10god odnosno od izlaska battlefilda 1942 i imam sve orginal (box) naslove u svojoj kolekciji!

trece:ako tebe iznervira igrica ili si ludak ili si ti RETARDINJO!

cetvrto: ako nemas pametnija posla imas zid  i glavu (ostalo zakljuci sam jer vidim da si strasno pametan).

peto: pitao sam za te bonove jer sam isao u tisak pitati za te bonove a ni prodavacica mi nije znala objasniti (kupim bon ili karticu-ako karticu dali ima na njoj kuna,itd).pa zasto da riskiram 300-400kn!

BDW dobili su u tisam medio centru battlefild premium dvd box-e (naravno bez dvd-a) za 400kn!

15 godina
1.Lovac kaže...

Ima li tko problema sa firefoxom? Ja ne mogu nikako uć u igru već par tjedana, pa koristim crome... Zna li tko kako se rješi taj problem sa FF

Hoće li tko pomoć?

15 godina
neaktivan
lange kaže...
191x7 kaže...

ko drugo battlefild igram 10god odnosno od izlaska battlefilda 1942 i imam sve orginal (box) naslove u svojoj kolekciji!

cetvrto: ako nemas pametnija posla imas zid  i glavu (ostalo zakljuci sam jer vidim da si strasno pametan).

peto: pitao sam za te bonove jer sam isao u tisak pitati za te bonove a ni prodavacica mi nije znala objasniti (kupim bon ili karticu-ako karticu dali ima na njoj kuna,itd).pa zasto da riskiram 300-400kn!

BDW dobili su u tisam medio centru battlefild premium dvd box-e (naravno bez dvd-a) za 400kn!

isp. BTW :D pa sta razmisljas onda ako ima u Tisak media centru za 400kn? ja sam platio igru 300kn s dostavom, jos 15€ za BTK, i onda jos 23€ za premium. Dakle oko 80tak € sam dao, s time sta sam jos prosao na samoj igri 50kn jeftinije, i na premiumu. Ljudi su placali po 50€ za igru, 15€ za BTK i jos 50€ za Premium. Dakle racunica od 400kn je sasvim fer, bez zajebancije sa paysafe cardom. Clan Scrappy je kupovao Paysafe cardom pa se njemu obrati ako te to interesira.

13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
1.Lovac kaže...

Hoće li tko pomoć?

provaj instalirat ponovo firefox

15 godina
Battlefield 3

Nema to veze s tim, već sam proba i ništa...

0 0 hvala 0
14 godina
xyan kaže...
lange kaže...
191x7 kaže...

isp. BTW :D pa sta razmisljas onda ako ima u Tisak media centru za 400kn? ja sam platio igru 300kn s dostavom, jos 15€ za BTK, i onda jos 23€ za premium. Dakle oko 80tak € sam dao, s time sta sam jos prosao na samoj igri 50kn jeftinije, i na premiumu. Ljudi su placali po 50€ za igru, 15€ za BTK i jos 50€ za Premium. Dakle racunica od 400kn je sasvim fer, bez zajebancije sa paysafe cardom. Clan Scrappy je kupovao Paysafe cardom pa se njemu obrati ako te to interesira.

pa da.odmah sam kupio da nemam zezancija sa paysafe cardom.

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pozdrav imam jedan problem nikako da se uspijem ulogirat na origin a znam si mail i sifru...

a niti mi je na mail doslo da je sifra promjenjena...

dali vama radi??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Pozdrav imam jedan problem nikako da se uspijem ulogirat na origin a znam si mail i sifru...

dali vama radi??

Događa se to ponekad, danas i jučer je više njih napisalo da imaju isti problem. Samo resetiraj password, možeš vratiti na isti i onda će bit ok.

14 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
Dino.Randic kaže...

dali vama radi??

Događa se to ponekad, danas i jučer je više njih napisalo da imaju isti problem. Samo resetiraj password, možeš vratiti na isti i onda će bit ok.

Kako mislis resetiraj password di se to uopce moze resetirat?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice