neznam, ja znam da smo mi testirali i da je damage sa barelom i suoreosrom isti na svim puskama od 5- 100 metara.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oprostite što upadam kao padobranac ali ima problem sa PB-om. Download sam PB i dodao igre u njemu ali još uvijek neće.
HVALA!
Control panel - Administrative tools - services
Nađi servis i pokreni ga. Stavi ga na startup type Automatic.
Ima li tko problema sa firefoxom? Ja ne mogu nikako uć u igru već par tjedana, pa koristim crome... Zna li tko kako se rješi taj problem sa FF
Može pomoć?
Ima li tko problema sa firefoxom? Ja ne mogu nikako uć u igru već par tjedana, pa koristim crome... Zna li tko kako se rješi taj problem sa FF
Može pomoć?
Nasatali problemi jedan dan. Dugo sam se mucio.
I na kraju sam maknuo FF i izbrisao sve sto ima veze s njim (better battlelog, flash player, registry ocistio...)
Prije togra sam napravio kopiju s MozBackup-om.
Ponovo instalirao, i proradilo je.
I vratio sam sve postavke, opcije i Favorite s MozBackup i dalje radi.
neznam, ja znam da smo mi testirali i da je damage sa barelom i suoreosrom isti na svim puskama od 5- 100 metara.
Manje dmg radi supresor, prije pada dmg, dakle na 10 m bez barela tuče puška ajmo reć na blef velim tuče 24, sa barelom 25, sa prigušivačem 23.

Nije, ne trebaš gubit vrijeme.
Ja sam isto prije igrao isključivo sa supressorom, jer su perkovi toga da te ekipa ne vidi na minimapi ogromni. Ali sad to jednostavno nema smisla, previše gubiš, odnosno, s drugim dodacima puno više dobivaš, oćeš od lasera, flash supressora ili heavy barrela.
Znači supressor - aj bok?
Znači supressor - aj bok?
Više-manje, da. Samo ga Nex još koristi, veli da mu je bez njega prelagano. Takozvani easy mode.
Jet service 10 stars rijesen :)
nego jel laga kome na bilo kojem serveru, ja sam par puta crko u jetu sto me jednostavno kak letim kao da se kordinira prema sredistu zemlje i teleporta me i bam: "Bad luck"
shebe mi score, bilo oko podneva, sad opet, jel mozda do battleloga?
Mene je lag sinoć uništio. Teško da je do battleloga, 99% je do providera.
HAHAHA, neka, neka!
Ma sve mi je nekako čudno u toj igri, nisam igrao od 01.06. do neki dan, ne primjetim ljude, slabo reagiram, oružja su mi čudna, slabiji mi je PC :(
Nmg vjerovati da je EA ovako nisko pao
http://mordorhq.com/viewtopic.php?f=2&t=3659&sid=10e06f075fc64e7d6187b3cf9278e6bc
metak brze pada ali damage mu nepaa to vam kazem sigurno, damage je isti na bilo kojoj udaljenosti bio to supresor ili heavy barel ako vam se da oite na server pa isprobavajte.
metak brze pada ali damage mu nepaa to vam kazem sigurno, damage je isti na bilo kojoj udaljenosti bio to supresor ili heavy barel ako vam se da oite na server pa isprobavajte.
znaći razlika je u čemu?samo padanju metka?
danas ću baš isprobat,
al ump sa suppresorom je meni bomba na blizu,trenutno mi nema bolje puškice (pdw)
onda bolje supressor, i tako na ovim pederskim mapama nikoga ne pogodiš na 200-300 metara ....
http://mordorhq.com/viewtopic.php?f=2&t=3659&sid=10e06f075fc64e7d6187b3cf9278e6bc
EA-ov odgovor:
We not only support the creation of videos, we love watching them! We will continue to hold events like the recent "Only in Battlefield" contest, and we'll continue to feature our favorites on Facebook and Twitter! We encourage the community to unleash their creative touch and and pursue crafting more of the amazing videos that both we and the community enjoy so much!
As stated above, these claims stem from a new YouTube feature that automatically parses videos and recognizes that they are created from Battlefield footage. These claims DO NOT affect account status, and the videos can continue to be freely uploaded and shown. ^LF
Uvijek treba proučiti detaljnije.
EA-ov odgovor:
We not only support the creation of videos, we love watching them! We will continue to hold events like the recent "Only in Battlefield" contest, and we'll continue to feature our favorites on Facebook and Twitter! We encourage the community to unleash their creative touch and and pursue crafting more of the amazing videos that both we and the community enjoy so much!
As stated above, these claims stem from a new YouTube feature that automatically parses videos and recognizes that they are created from Battlefield footage. These claims DO NOT affect account status, and the videos can continue to be freely uploaded and shown. ^LF
Uvijek treba proučiti detaljnije.
NE! Prvo treba vajnat i kenjat po svemu, a onda ne priznat da si u krivu!
Koliko sam shvatio problem je u tome da ekipa koja ima 100K viewova na BF3 filmićima i naplaćuje to od youtuba-a (kroz partnering program), kada EA baci flag na taj video ekipa dobije manje novaca za te određene video-e, a dio novaca ide EA.
Uglavnom jako niski potez od EA/YT kombinacije, iako sam siguran da je po zakonu sve čisto, no previše mi je to negativnog publiciteta.
Koliko sam shvatio problem je u tome da ekipa koja ima 100K viewova na BF3 filmićima i naplaćuje to od youtuba-a (kroz partnering program), kada EA baci flag na taj video ekipa dobije manje novaca za te određene video-e, a dio novaca ide EA.
Uglavnom jako niski potez od EA/YT kombinacije, iako sam siguran da je po zakonu sve čisto, no previše mi je to negativnog publiciteta.
Zašto nizak potez? Koristi se nešto što je EA stvorio da bi se zaradila lova, pa je logično da dio zarade imaju pravo zatražiti.
Negativnog publiciteta ne bi trebalo biti, jer to rade apsolutno sve veće firme, jer je na kraju krajeva tvrtkama profit na prvom mjestu.
Zanimljivosti radi, Microsoft i Sony svoje korisnike štite klauzulom po kojoj smiju postavljati i zarađivati lovu na videima snimljenim na konzolama, neovisno o željama i pristanku izdavača. Zato ti je primjerice na YT-u najčešće COD (primjerice) video s Xboxa ili PlayStationa a ne PC-a. Jer pisijaši imaju nešto manji profit. :)
Sve je čisto i IMO uopće nije nešto previše negativno.
BTW, flag baca YT. Automatski prepoznaje dijelove koji pripadaju nekom drugom i bacaju flag. Kao i s pjesmama, koncertima i sl. Flagan mi je koncert Rammsteina, BFBC2 video i sl. Međutim to ne mijenja previše.
Probao sam malo danas P90 i puška je strava.
Ja ju nisam uopće koristio ali pretpostavaljam da je dobra. Čudno mi je zato što jako malo ljudi igra CQ mape s njom.
Ja ju nisam uopće koristio ali pretpostavaljam da je dobra. Čudno mi je zato što jako malo ljudi igra CQ mape s njom.
To će mi biti iduća puškica za task od 500 killova....naravno na CQ mapama...
Zašto nizak potez? Koristi se nešto što je EA stvorio da bi se zaradila lova, pa je logično da dio zarade imaju pravo zatražiti.
Negativnog publiciteta ne bi trebalo biti, jer to rade apsolutno sve veće firme, jer je na kraju krajeva tvrtkama profit na prvom mjestu.
podsjeti me ,ti si na strani koga?korporacija?strava.
tebi je logično da traže dio zarade od filmića na YT-u??
lol
kupiš kao prvo PC,platiš ga masno,kupiš igru platiš je,kupiš ekspanzije platiš ih,rentaš server platiš ga,kupiš program za skidanje platiš ga,uzmeš internet platiš ga, (plaćaš ga)
zašto ti nakon toliko plaćanja nebi "nešto" i zaradio ??(naravno ako možeš)
eee vidi ,vidi,kažu ovi iz EA"ma nemoj,vidi koliko korisnika bf3 se prati na yt-u ,ajmo i njima nešto uzet,nemogu oni samo tako muhten"
profit je na prvom mjestu,sve mi je kristalno jasno,
ali kakve oni imaju veze sa Youtube-om i filmićima na njemu?i tko šta snima??
zašto ti ne snimiš i staviš na YT svoje uratke i otvoriš kanal i daješ ekipi savjete,pa se snimaš da pokažeš šta znaš??
lol zato što te nitko nebi gledao(ovo nitko ne znaći nula,nego te ziher nebi pratili njih 100.000)
a i da se snimiš i staviš,ajde mi reci koliko si onda izgubio novaca dok si došao do stadija da imaš svoj YT kanal i svoje filmiće?
eto zbroji šta sam gore naveo,i dobit ćeš popriličnu cifru koju si izdvojio da bi ista stoka tebi na kraju uzimala i dio kolača kojeg "dobiješ" na YT??još čak i to??
a kupio si poluproizvod šta je najbolje od svega hahahaha
čudi me danny da tako braniš te korporacije,a i sam si krajnji korisnik kao i mi svi,i nakon što su toliko zaradili na igri,premiumu ,posebnim ekspanzijama još bi da zarade,
a di si ti u cijeloj toj priči?ti kao korisnik?baš njih briga,kao što si rekao profit iliti zarada,samo to se gleda,a ti prestani gledat na te koropracije kao da tebi daju novce u džep ,a samo ti ih izbijaju iz istog,
Da, al sam realan i znam kako svijet funkcionira. EA je stvorio nešto, ti nisi platio pravo da koristiš njihovo djelo za zaradu, odnosno možeš ga koristiti ali dio kolača ide njima.
To je kao da ja tvrdim da imam puno pravo napraviti voice-over na film i taj film pripada meni, ne moram nikome platiti ništa, niti dati određeni dio zarade.
Dosta nelogično.
Meni se čini logičnije upravo suprotno, da EA plaća njima jer promoviraju njihovu igru i povećavaju im zaradu.
Imam doma neki HP ZR2240w monitor, ima 1920x1080 rezoluciju.
Dali je OK da na BF3 smanjim na 1680x1050 pošto onako na FullHD mi malo sporo ide?
Igra li tko tako?
steta je smanjivat rezoluciju, smanjuj postavke u igri dok ne budeš zadovoljan
Da, al sam realan i znam kako svijet funkcionira. EA je stvorio nešto, ti nisi platio pravo da koristiš njihovo djelo za zaradu, odnosno možeš ga koristiti ali dio kolača ide njima.
To je kao da ja tvrdim da imam puno pravo napraviti voice-over na film i taj film pripada meni, ne moram nikome platiti ništa, niti dati određeni dio zarade.
znam i ja kako svijet funkcionira :)
ea je stvorio nešto šta si platio,i platio si par stavki prije da to kad njihovo platiš možeš korisit,jel tako?
ja se ne kurchim da sam ja napravio ili prepravio bf3,da bi kršio njihova prava,ja sam sebe snimio kako igram njihov proizvod koji sam platio,ok,shvaćam nije moje vlasništvo?a šta sam onda platio?korištenje?ok.
koristim njihov proizvod i snimam se dok ga koristim?imaju pravo na to?
pa šta onda ne naplate svaki ulazak u server? ili još bolje svaki moj kill pošto koristim njihov proizvod.
ljudi imaju mogućnosti da biraju žele li te gledat ili ne žele,a ti samo koristiš njihov proizvod,a sad koliko si sposoban ili nisi da te prati 100.00 ljudi je na tebi,nije ziher na koropraciji,znaći do tebe je.
pa ima mali miljon bf3 filmića i jako mali broj se gleda/prati u tom broju.
to je od osobe do osobe kako tko može ili umije, a tu EA ili DICE nemaju nikakve veze,jer napominjem koristiš njihov proizvod koji si već platio.
siguran sam da se u tom slučaju ne krše nikakva njihova prava,to će eventualno oni "ubacit/dodat" ,jer su skužili da su počeli ljudi zarađivat na YT ( napominem ,svojom sposbnošću ili umijećem )
to su lihvarske spike,zato me i čudi šta si na strani koropracija ,a ne krajnjih korisnika.
Imam doma neki HP ZR2240w monitor, ima 1920x1080 rezoluciju.
Dali je OK da na BF3 smanjim na 1680x1050 pošto onako na FullHD mi malo sporo ide?
Igra li tko tako?
Sa ovim:
CPU: Intel i7-2600k
RAM: Mushkin 2x4GB DDR3 2133 MHz
GPU: Zotac nVIDIA GTX 570 /w AC Accelero Xtreme
ti igra ide malo sporo???
Nema ti smisla prigušivač osim za dvije situacije: close combat mape te druga jedino ako želiš slušati lijepi zvuk prigušivača i igrat kao neki ninja. Ostalo nema smisla ga nosit više nažalost.
O ljudina pa dal uvijek moraš bit limitiran. AJde pogledaj ovdje
http://symthic.com/charts.php?class=1&sort=Class&adsc=ASC&attc=None
Dakle čista slika, dmg pušaka bez ičega. Pad sa 25 dmg počinje nakon 8m, završava na 50m, tada je 18.4
http://symthic.com/charts.php?class=1&sort=Class&adsc=ASC&attc=Suppressor
A sad gle sa suprom. Damage pada nakon 4 metra, a na 18.4 je već na 35 metara. E sad stvarno moraš bit slijep ili blago pomaknut da ne vidiš razliku.
I ako ćeš tvrditi da izvor ovih podataka nije vjerodstojan, sjeti se da i bf3 surađuje sa symthicom pri patchiranju te mu šalje sve podatke.
Nuff said ti i dalje tvrdi svoje koliko hoćeš.
Činjenica je da dmg pada, i puška radi manje dmg na udaljenosti no što bi sa barelom ili bez ičega.
Što tiče ove spike ea i flaganje te copyright materijala to je po meni jadno. Razumijem potez ali je jadan. Zašto, zato jer ljudi poput lvlcap jack frags i ekipe svojim filmićima privlače ekipu, pomažu sa spikama te imaju dobre filmiće. Promoviraju neka natjecanja i uvijek govore šta bi trebalo i kako balansirat. Ako se dečko time bavi i zarađuju, zašto mu i tu siću onda uzimat?
Kao što rekoh znam kako svijet funkcionira i znam da su pare sve, ali umjesto da su kao i uvijek gladna govna za parama nek jednom imaju sens za community a ne samo pare. jad.