Frend mi ima jedan problem oko Battlefielda a to je da kad uđe u igru, odigra nekih 20 minuta i onda igra crash-a.
Ne pojavi se nikakav crash report ili slično, igra se samo zatvori i to je to.
U čemu je problem?
btw. Komp ima skoro jednak mojem.
Frend mi ima jedan problem oko Battlefielda a to je da kad uđe u igru, odigra nekih 20 minuta i onda igra crash-a.
U čemu je problem?
U čemu je problem?
Ima puno riješenja na prvoj stranici ove teme. Za početak neka iskljući upnp na strnicama od rutera.
Zanimljive runde...moji gusteri prvu partiju kardinalne greske....ali nadam se da ce nauciti na greskama i uigrati se...cestitke pro timu na pobjedi...
Kakav ovo šugavi 9209 MB update...ništa danas od igre. Katastrofa.
Kakav ovo šugavi 9209 MB update...ništa danas od igre. Katastrofa.
Meni Origin nije pronašao niti jedan update.
Inače ne gledam previše ovakve filmiće,pregledam par minuta,i to je to,ali eto...napokon igrač koji nema TAB epilepsiju,smiren i bez previše komentara koliko sam pogledao u par minuta.Svaka čast Corona.
Inače ne gledam previše ovakve filmiće,pregledam par minuta,i to je to,ali eto...napokon igrač koji nema TAB epilepsiju,smiren i bez previše komentara koliko sam pogledao u par minuta.Svaka čast Corona.
Šta je TAB epilepsija?
Šta je TAB epilepsija?
Stisneš tab pa dobiješ epilepsiju.
Šta je TAB epilepsija?
ono kad pikaju tab da si vide score-ove svakih par sec
meni su jos gori oni sta siluju deploy gumb umjesto da jednom stisnu i cekaju
corona odlican igrac, a onome hank bi preporucio da se ostavi igrice jel je na dobrom putu da zavrsi u vrapcu, na prvom videu oko seste sam zavrsio sa gledanjem.. vise ga nisam mogo slusat
Definitvno najjači igrač domaći, samo da ima čovjek više vremena za igru.
Što je radio u mw2 i bc2, sjećam ga se od tamo.
Još je dalmoš, a šta njih volim čut na ts, sav se rastopim.
Dali mozete uci na battlelog?
Da
ja neznam jel kod mene doma neko nesto skida non stop ili je ovaj tcom postao abnormalno spor, pa ja vise nemogu pogledat video na youtube na 480p quality bez da cekam svakih par sec boofering. automatski mi pokrece video na 240p, cak sam kao mogucnost dobio za oznacit i 144p quality.. neznam jel se to sad pojavilo zbog extremno sporog interneta ili prije nisam vidio
t-srot
pls ko ima tcom flat paket bez ikakve dodatne brzine znaci osnovni paket, neka testira ovdje http://www.speedtest.net brzinu i neka mi posalje rezultate na pp ili ovdje napise svejedno
meni je download 1.77mb/s, upload 0.22mb/s. ping 44, testano na server maribor
Bez problema
Evo pokusaj streama CoronaAce...igramo protiv XXX alphe http://www.twitch.tv/coronaace nije neka kvaliteta al jbg bolje nejde...uzivajte
ja neznam jel kod mene doma neko nesto skida non stop ili je ovaj tcom postao abnormalno spor, pa ja vise nemogu pogledat video na youtube na 480p quality bez da cekam svakih par sec boofering. automatski mi pokrece video na 240p, cak sam kao mogucnost dobio za oznacit i 144p quality.. neznam jel se to sad pojavilo zbog extremno sporog interneta ili prije nisam vidio
t-srot
pls ko ima tcom flat paket bez ikakve dodatne brzine znaci osnovni paket, neka testira ovdje http://www.speedtest.net brzinu i neka mi posalje rezultate na pp ili ovdje napise svejedno
Daj ti reci jesi se igrao sa tcp optimizerom?
Evo pokusaj streama CoronaAce...igramo protiv XXX alphe http://www.twitch.tv/coronaace nije neka kvaliteta al jbg bolje nejde...uzivajte
Ovo bi vi svi iz pisa trebali složit, ko može, da možemo mi pratit nekad kad igrate i tako, sve vas svatko nekoga, dobro bi nam došlo. :)
Hvala za ovo.
Nek netko snimi ...
ajde ja cu snimat.
Definitvno najjači igrač domaći, samo da ima čovjek više vremena za igru.
Što je radio u mw2 i bc2, sjećam ga se od tamo.
Još je dalmoš, a šta njih volim čut na ts, sav se rastopim.
Paa njega se uopce ne cuje. Kaj to neznate?
t-srot
Daj ti reci jesi se igrao sa tcp optimizerom?
jesam ali njega sam i palio da poboljsam malo ovaj los internet. kad sam vidio da pomaka nema napravio sam system restore.......
ma sutra ja njih zovem.
Pa čuje ga se kad je bitno, i to mi se sviđa, staložen je i priča samo kad treba. Tako treba održat tišinu na tsu, to mi nikako da uspijemo
Pa čuje ga se kad je bitno, i to mi se sviđa, staložen je i priča samo kad treba. Tako treba održat tišinu na tsu, to mi nikako da uspijemo
Lol. Pa ne. Doslovce ga se ne cuje. Na koga ti mislis. Snimao je se actionom i ne snima mu glas. Tako da ga se defenitivno ne cuje. Reci u kojoj minuti ga cujes pa cu ti rec ko je to.
Pa da, bez komentara, kad ih ni nema :D
Pa da, velim, rijetko priča, di je kog ubio, di je pao i ko kud ide. Nema nepotrebnih gluposti što je nama nekima preteđško bar meni, uvijek pusujem i drugi ne čuju korake :(
ja velim sada za stream, ne za snimku.
Ova igra je prebolesna, jel se stvarno ovo jedino meni događa da trčim ravno i trzne mi igra (lagg neki)...
Ne znam šta mi se događa, meni se stalno neke retardirane situacije javljaju u životu -.-'
Pa da, velim, rijetko priča, di je kog ubio, di je pao i ko kud ide. Nema nepotrebnih gluposti što je nama nekima preteđško bar meni, uvijek pusujem i drugi ne čuju korake :(
ja velim sada za stream, ne za snimku.
Aaaaaaa ne lazi komentirao si video protiv rivala.