Dajte ljudi link od par servera gdje igrate(hrvatski po mogućnosti) pa da vas pobijem sve
Šta ne igrate na nijednom serveru? Samo masu TD sam dobio :)
Dajte ljudi link od par servera gdje igrate(hrvatski po mogućnosti) pa da vas pobijem sve
Šta ne igrate na nijednom serveru? Samo masu TD sam dobio :)
http://www.esl.eu/hr/bf3/ui/versus/match/4160847
Izvvukil smo 3 rivala, dobili su po pici, video stize sutra nadam se
http://www.esl.eu/hr/bf3/ui/versus/match/4160847
Izvvukil smo 3 rivala, dobili su po pici, video stize sutra nadam se
Pratio sam baš meč, malo su vas stisli ali ste ih na kraju okrenuli, gj, gg.
Pfff... americanske pice... ne mogu nista bez podrske iz zraka :)
Stisem im ready, glasam bazzar i nestane struje. Lol.
Dosla mi struja. Nista mi ne reagira? Nemogu ni u bios, stoji mi zblockano u onom press f2 for bios its. Jel mogu sta ili na servis.
Dosla mi struja. Nista mi ne reagira? Nemogu ni u bios, stoji mi zblockano u onom press f2 for bios its. Jel mogu sta ili na servis.
Otovri računalo i izvadi bateriju iz matične, pričekaj 10 sec, pa stavi natrag pa probaj.
To će defaultirati postavke biosa.
To mi jedino sad pada napamet jer sam kolegi jednom tako riješio problem.
Otovri računalo i izvadi bateriju iz matične, pričekaj 10 sec, pa stavi natrag pa probaj.
Bateriju, ufff di je to. Asrtock z77 pro 3
ako se ne varam, ovdje negdje.
micanje baterije poništava sat i datum na matičnoj imaj na umu :)
sve defaultira, ako si clockao nešto i to gubiš.
btw. disclaimer, ako ti se što desi sa računalom nisam ja kriv :)
da bi izvadio bateriju morat ces micat grafu, meni vadenje baterije nije resetiralo bios, mozda sam pre kratrko drzao bateriju vani (3-4 min sam ceko i vratio)
ali zato je jumper odradio poso
komp iskljuci iz struje
dole na samom dnu maticne nadi tri iglice iznad koje pise CLRCMOS1, jumper bi trebo bit postavljen na prve dvije iglice, izvadi ga i postavi ga na druge dvije pa ga vrati na prve dvije
ako nemas jumpera na te 3 iglice uopce potrazi ga negdje na maticnoj i stavi na cmos jedan 2. i 3. iglicu pa ga vrati di si uzo
ako nemozes naci jumper na maticnoj iskoristi neki metal i dotakni 2. i 3. iglicu.. trebalo bi i tako radit
ako se ne varam, ovdje negdje.
micanje baterije poništava sat i datum na matičnoj imaj na umu :)
sve defaultira, ako si clockao nešto i to gubiš.
btw. disclaimer, ako ti se što desi sa računalom nisam ja kriv :)
Nista se nije desilo, da nasa sam ga ispod grafe ;(. Ali nista.
da bi izvadio bateriju morat ces micat grafu, meni vadenje baterije nije resetiralo bios, mozda sam pre kratrko drzao bateriju vani (3-4 min sam ceko i vratio)
ali zato je jumper odradio poso
komp iskljuci iz struje
dole na samom dnu maticne nadi tri iglice iznad koje pise CLRCMOS1, jumper bi trebo bit postavljen na prve dvije iglice, izvadi ga i postavi ga na druge dvije pa ga vrati na prve dvije
ako nemas jumpera na te 3 iglice uopce potrazi ga negdje na maticnoj i stavi na cmos jedan 2. i 3. iglicu pa ga vrati di si uzo
ako nemozes naci jumper na maticnoj iskoristi neki metal i dotakni 2. i 3. iglicu.. trebalo bi i tako radit
Nemam jumper lol, ali uopce
moras imati jumper ili fizicki button iza za restart biosa. dodi na ts.
moras imati jumper ili fizicki button iza za restart biosa. dodi na ts.
Imam nasao zamijenio, i nista. I dalje block
Ako netko ima sat vremena viška jer je je*eni no lifer, može pogledati kako je izgledao okršaj između ESL-Pr0 tima i Guštera iz PiS-a.
Dobra kvaliteta videa! Na kojoj rezi igraš i s čime snimaš?
KOJI K SE DOGAĐA???
"You were disconnected from EA Online (1)"
Od jučer mi se ovo događa bar po 2 puta prije nego šta mi učita mapu -.-'
Onda igrica mi šteka non stop i skoči mi ping na 200 nekad... Jel ima tko ovakav problem...
Evo sapunica je uspješno okončana, zenge opet roka, scorpion ga je stavio u svoj tim, i svi sretni i zadovoljni.
Fin!
Evo sapunica je uspješno okončana, zenge opet roka, scorpion ga je stavio u svoj tim, i svi sretni i zadovoljni.
Fin!
Sapunica nije uspješno okončana, JA više ne nosim -x3m- tag.
Fin!
Sapunica nije uspješno okončana, JA više ne nosim -x3m- tag.
Sad to see you go friend....
KOJI K SE DOGAĐA???
"You were disconnected from EA Online (1)"
Od jučer mi se ovo događa bar po 2 puta prije nego šta mi učita mapu -.-'
Onda igrica mi šteka non stop i skoči mi ping na 200 nekad... Jel ima tko ovakav problem...
Slozio. Cim sam uzbe sve povadio, priznao mi bios reset i sve radi. Fila i amdclub, fala puno decki.
Slozio. Cim sam uzbe sve povadio, priznao mi bios reset i sve radi. Fila i amdclub, fala puno decki.
Hehe nisam znao da je usb in, trebao si to napomenuti, sad znaš za drugi puta.
A sad daj snimku bzaara protuiv rivala :)
evo jedan candy kome se da gledt
svi eggovi u igri, za neke zbilja nisam znao
Ako netko ima sat vremena viška jer je je*eni no lifer, može pogledati kako je izgledao okršaj između ESL-Pr0 tima i Guštera iz PiS-a.
Dobra kvaliteta videa! Na kojoj rezi igraš i s čime snimaš?
Afterburner, 30 fps-a, 80% kvaliteta, full frame.
S tim da je ovo još smanjivana rezolucija nakon snimanja.
ako stojite na b,a prošli su vam na a ,zašto niste krenuli prema c? barem jedan-dvojica
Drugi meč nam je, kao što vidiš nemamo pojma ni di smo ni kaj smo. :)