Probao i ne trza mi više :)
Čak imam i više FPSa nego ranije. Počinjem opet igrati BF1 :D
Nova mapa je jako dobra... on cepelin sluzi pjesadiji kao zastita od avioncica.... mapa po Nexovom gustu
Probao i ne trza mi više :)
Čak imam i više FPSa nego ranije. Počinjem opet igrati BF1 :D
Nova mapa je jako dobra... on cepelin sluzi pjesadiji kao zastita od avioncica.... mapa po Nexovom gustu
I konačno se prikazuje u igri PerfOverlay.DrawFps 1 u user.cfg.
I konačno se prikazuje u igri PerfOverlay.DrawFps 1 u user.cfg.
prikazivao se i prije ali si morao u startup commande ga stavljat, ali sad su omogućili config valjda.
hel se fps popravio?
hel se fps popravio?
Pokvario se nije, to je najbitnije :) Igram na Ultra, 1080p, vSync on, dirx 11, novi driveri. Čini mi se da ima manje frame dropova (ponekad na 55, rijetko na 50 fps-a). Zavisi od mape. Kad ugasim vSync, osjeti se veća razlika fps-a, varira izm. 40 i 70. Možda je to subjektivni dojam ali hitreg mi se čini bolji. Ali dirx 12 i dalje neigriv sa mojom grafom, previše trzaja slike.
Ova nova mapa je žešće smeće na CQ-u blago rečeno. Ne moram ju uopće više igrati.
A kad misle sfixat bešumnost protivnika? Svoje teammates čujem, a protivnički se prišuljaju bez problema.
Ova nova mapa je žešće smeće na CQ-u blago rečeno. Ne moram ju uopće više igrati.
Slažem se....ovako nešto glupo već dugo nisam igrao!!
Ni meni nije nešto, malo previše otvorenog prostora oko cepelina. Mislio sam da će biti super jer mi je bila slična ST. Quentin-u ... Nego kažu da su "fixali" Martinija .. Po meni ujebaše rifle pušku koja je baš bila unikatna sa reloadom od 3 sekunde i specifičnim stilom igre , pogotovo ako se igra agresivno. Zanima me kaj vi mislite .
Kaj ne sviđa ti se šora oko D zastave?
Kaj ne sviđa ti se šora oko D zastave?
Decki, koji vam se dio na novoj mapi ne svidja? Oznacio sam dio koji bi trebao biti najzabavniji. Mislim da i DICE razmislja slicnom logikom(šora oko B, C, D, E).
Pozz na bf1 sad na 1680x1050 60hz monitor imam na ultra dx12 postavkama s vsync i fps postavljen ra refresh ratenod monitora 60fps lock kada stavim do 200 vrti se izmedun70 i 100 gledam nebo dob120 .. meni ioanako nema smisla povise 60 lock ...ili ima
Pozz na bf1 sad na 1680x1050 60hz monitor imam na ultra dx12 postavkama s vsync i fps postavljen ra refresh ratenod monitora 60fps lock kada stavim do 200 vrti se izmedun70 i 100 gledam nebo dob120 .. meni ioanako nema smisla povise 60 lock ...ili ima
Navodno je bolje bez v-sinca, jer nema input lag-a/delay-a onda...
EDIT:
Evo poslušaj ovo:
A kad misle sfixat bešumnost protivnika? Svoje teammates čujem, a protivnički se prišuljaju bez problema.
ja tih problema na ps4 nemam. cujem footsteps i kolega i protivnika.
Ni meni nije nešto, malo previše otvorenog prostora oko cepelina. Mislio sam da će biti super jer mi je bila slična ST. Quentin-u ... Nego kažu da su "fixali" Martinija .. Po meni ujebaše rifle pušku koja je baš bila unikatna sa reloadom od 3 sekunde i specifičnim stilom igre , pogotovo ako se igra agresivno. Zanima me kaj vi mislite .
Ja znan kako nex igra i to je jebeno teško igrat tim stilom sa martiniem, ali inače puška je op ako ces se skampat na neki krovic i samo ka galeb šmekit
ja tih problema na ps4 nemam. cujem footsteps i kolega i protivnika.
Imam i PS4 i PC verziju, nema baš neke razlike. Mora da onda niste igrali neke igre gdje zvuk dobro radi, al dobro, it's just me I guess :-)
Ja znan kako nex igra i to je jebeno teško igrat tim stilom sa martiniem, ali inače puška je op ako ces se skampat na neki krovic i samo ka galeb šmekit
Tako je,OP je za ove pizdeke koji cire po cosam i ne izlaze van nikako...a kad trcis na zastave s martinijem i lika promasis dok napunis pusku,on te penisom moze ubit,a kad ni to ne uspije onda se posle krivi "ti si njub igras samo s martinijem"ma daj...puska ima reload mores sta oces napravit za to vrime.
bf4: [G] hrka11
Da, ali tek od 20. 12.
Nova elite klasa
Novi multiplayer mod: Eye to eye.
https://www.battlefield.com/news/article/official-custom-game-eye-to-eye
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Danas se, opet, igra ruši čim krene u meni. Sinoć je naglo proradilo pa danas opet ćorak....
Nova elite klasa
Ne, samo nova inačica crouch-sliding buga iz BF4.
Danas se, opet, igra ruši čim krene u meni. Sinoć je naglo proradilo pa danas opet ćorak....
Meni se niti jednom nije srušila i odlično mi radi.
Kompjuter ti je pokvaren.
Da, ali tek od 20. 12.
kako onda ja već sad igram a imam standard edition?
Meni se niti jednom nije srušila i odlično mi radi.
Kompjuter ti je pokvaren.
Moguće. Čim dođu neki patchevi ili driveri za Nv kartice, sve od k vragu.
Da, ali tek od 20. 12.
Takodjer, imam standard i imam novu mapu.. wtf ?
Da, ali tek od 20. 12.
Takodjer, imam standard i imam novu mapu.. wtf ?
Ti si čiter odavno tako da se kod tebe to ne računa....