U pravu si što se tiče njega. Ali potpuno izbaciti kill iz računanja ticketa mi opet ne zvuči tako dobro. Što kaže jack, šta te sprečava kada uhvatiš jednu zastavu uradiš suicide i spavnaš se na team membera koji hvata drugu zastavu. Tvoj tim ne košta ništa a donosi puno bodova. Ne kažem da će ljudi to uopće ili masovno raditi ali mislim da bi neki način tog balansa trebao postojati. Recimo za avion, koji može puno toga učiniti za svoj tim uništavajući bombardere ili tenkove, na kraju partije prođe lošije od nekoga ko je samo trčkarao okolo. Mislim boli me neka stvar za bodove i poredak na tablici ako igra bude dobra ali ako se to može na neki način popraviti zašto ne....
Za uzimanje zastava mora biti osjetna nagrada - tu sam na strani DICE-a 100%.
Što se vozila tiče, o tome sam nedavno pisao... kategorizacija vozila prema jačini odnosno bodovima koje koliko donosi.
+ Avion kad sruši drugi avion - bonus; tenk kad uništi tenk - bonus - to im je ipak namjena - da uništavaju prvo istovjetna vozila, a potom ostala vozila.
Za puko slaganje fragova vozilima nebi dao ništa.
... lik uzme tenk na Zavodu i snajpa s njim cijelu rundu sa spawna... na kraju ima score 6-0, a njegov tim izgubi sa 500 tiketa razlike.
LVLsmrad bi mu dao 500 bodova, a ja bi mu banirao account.