Igrao sam Assassins Creed 2, Brotherhood, Revelations i Assassins Creed 3 ali nisam igrao prvi dio, ni jednu igru nisam prešao do kraja, u AC2 sam prešao 50-tak posto, i nije mi se više dalo, Brotherhooda isto ako, Revelationsa oko 20%, AC3 sam prešao oko 40%, ali svaka Assassins Creed igra mi nakon nekog vremena postane dosadna, repetativna, iako je koncept igara odličan, sada sam zaigrao AC4 Black Flag i stvarno mi se igra svidjela, prešao sam oko 20%, sve redom otkrivam, svaki chest, sve tajne, contracte itd. i stvarno mi se svidja igra...znam da je glavni lik u svih prethodnih AC igara bio Desmond Miles, ali nisam puno ulazio u njegovu historiju, nije mi bilo zanimljivo...
SPOILER ALERT!:
I sada sam u AC4 vidio da je zapravo Desmon Miles ubijen (valjda u AC3, nisam prešao je) i to me je tako zaintrigiralo, imam želju krenuti redom, preći svaki AC ponovno, pa tek onda Black Flag, isplati'l se, da li je priča tako zanimljiva u svim AC igrama kao što se čini iz ugla posljednjeg AC-a (Black Flaga), da li se isplati duboko ući u Lore igara, jesu li zanimljive? Možda zvuči kao veoma glupo pitanje i bez ikakve veze, ali, zanima me...