- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ljudi kaj treba kliknut da mi se pojavi ona ruka ispred mene koja mi pokazuje kolko metara sam od cega i sta je
Kakav traktor, ovako se to radi :D
http://farm9.staticflickr.com/8433/7576386040_780331d257_b.jpg
Bio je i acca sa nama ali se dogodila nesreća dok sam ja vozio
Kočnice su bile neispravne
To nije u DayZ, ali svejedno OH MY GOD :D
Epic
Nađi nekakve hackere i zamoli ih da ga ubace x)
To je ionak jedna od stvari koje stalno rade. Spawnaju si oružja i vozila kojih u DayZ-u inače nema.
Krenuo ja danas Bornu pokupit sa autobusom kad naletim na nekog lika po cesti kako trči, probam ga pregazit i promašim za 10cm, nisam htio da me ubije i pokrade autobus koji je pun svega. Ali ok onda sam skužio da nije naoružan, tek se spawno. Uđe on meni u autobus i vozi se sa nama jedno 45 min-sat xD I onda ga ostavimo, kaže hvala na vožnji i nastavi dalje :P
Kasnije mi je bilo žao šta sam ga probo ubit, ali tko zna dali bi bilo tako da je imo wep u ruci...
Meni igra nikako da sjedne, dok se spawnam neznam kud krenut, gdi pronac neko oruzje s cim ubit zombija, kako ih opce zaobic jer dok ih se nakupio po 3-4 za tobom nemozes ih ubit jer nemas s cim..
Meni igra nikako da sjedne, dok se spawnam neznam kud krenut, gdi pronac neko oruzje s cim ubit zombija, kako ih opce zaobic jer dok ih se nakupio po 3-4 za tobom nemozes ih ubit jer nemas s cim..
šuljanje... ili bježiš do kuće/brda gdje ih možeš lako izgubiti
Aha, evo bas naso tutorijal, a kak znat kud krenut dok se spawnam?
Meni igra nikako da sjedne, dok se spawnam neznam kud krenut...
Uz cestu prema gradu ili nekim kućama, zavisi što prvo vidiš.
...gdi pronac neko oruzje s cim ubit zombija,...
U kućama, vojnim bazama, dućanima, crkvama, bolnicama, školama, stajama...
...kako ih opce zaobic jer dok ih se nakupio po 3-4 za tobom nemozes ih ubit jer nemas s cim..
Kao prvo čučneš ili legneš i šuljaš se. Cilj je da te ni ne primijete. To vrijedi čak i nakon što nabaviš oružje. Napadati zombije bez razloga znači bez veze trošiti municiju i privlačiti pozornost i zombija i drugih igrača, tj. tražiti brzu smrt. Na bilo kakav run'n'gun možeš slobodno zaboraviti.
A možeš im pokušati pobjeći tako da protrčiš kroz neku zgradu. Ili trčanjem uz strmo brdo. Ali ni to ti ne garantira da ćeš ih se riješiti. Jednostavno ih moraš izbjegavati, pogotovo na početku.
ubijanje zombija zna biti korisno ako imaš manjak pića/hrane a višak municije, jer ponekad imaju takve namirnice
al nikak stic do grada nekog pa kolko dugo treba hodat, svaki put odem kraj ceste tj pratim cestu 10-15min onak suljajuci se i onda iz nekog ebenog coska iskoci zombi i ubije me, ili rani il slomi kost a nemam tolko ni krvi ni nis..i onda sve ispocetka
Odi na tubu i pogledaj videe od side strafea. To će ti dati sliku o tome kakva je ova igra.
DayZ nije za svakoga, isto kao ni ARMA. Tu nema run and gunanja, nema obavljanja stvari na brzinu, ovdje je strpljen spašen i za sve ti treba dosta vremena.
I ovo će ti dobro doć.
https://www.youtube.com/watch?src_vid=xFjd44PWmKA&annotation_id=annotation_723858&v=0hRQ3vFkh_c&feature=iv
kuzim pomalo evo winchesterka i oko 25metaka i jos opreme nasao,btw jel treba sejvat taj progres negdi il samo idem na aborti to je to
Samo abort.
Ajde ljudi ko hoce igrat da se skupimo nas par bit ce zabavnije, mozete me i pm za skajp il ts il nesto.Nije valjda da niko neigra
Evo i mene, ako tko hoće da udružimo snage.
Gdje se trebam prijaviti ili kome se moram javiti.
xfire account:
LuX_CROATIA
ko je reko da niko ne igra?
ko je reko da niko ne igra?
Pa ti si napiso ''Nije valjda da niko ne igra''
ma nisam mislio uopce vec taj tren..btw vec sam se snaso poprilicno, jucer lika iznenadio sa sjekirom loool..ajde ako ce neko igrat nek pma da neigram sam, ljepse je u timu
Svi koji tražite nekoga skim bi igrali, učlanite se ovdje, već nas ima desetak i potražite partnera i snjim igrajte, svaki dan se čujemo preko te grupe i svaki dan igramo.
http://www.xfire.com/communities/dayzbsq/
Postovanje ekipa! Mislin zgrabit Armu 2:CO cin bude veci popust na steamu, ali jeli iko od vas ima one DLC-ove za vece teksture likova i jeli se isplati uzet usput kad bude popust?
Postovanje ekipa! Mislin zgrabit Armu 2:CO cin bude veci popust na steamu, ali jeli iko od vas ima one DLC-ove za vece teksture likova i jeli se isplati uzet usput kad bude popust?
Pa uvijek se vise isplati uzet kad je popust nego kad nije.
Imam ja PMC DLC, isplati se svakako ne samo zbog DayZ-a već i zbog dodatnog sadržaja.
Imam ja PMC DLC, isplati se svakako ne samo zbog DayZ-a već i zbog dodatnog sadržaja.
Također, imam i BAF i PMC, sad moram još i ovaj zadnji uzet, iako mi nije neš zanimljiv, čisto kolekcije radi xD
Pa ne znam baš da se isplati uzeti dva DLCa samo zbog 4 modela. Zbog dodatnih misija u Armi 2 svakako.
Ovo su nečije slike hi-res muškog civilnog i kamuflažnog odijela, pa procijeni sam.
Doduše lik koji je uploadao te slike je možda u pravu kad kaže da bi mogli u DayZ staviti i neke druge modele iz tih DLC-ova. Recimo SUV je dobar kandidat.
Zašto grafika na tim slikama izgleda tako divno, a gledajući DayZ videe, dobijem dojam da je iz pretprošlog stoljeća.