ArmA: Cold War Assault

poruka: 8
|
čitano: 3.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Radi se o remake-u/reizdanju prvog

naslova.

Radi se o fenomenalnom vojnom simulatoru izdanom 2001. godine, od strane Codemasters-a, a sam development je radila Bohemia Interactive. Najvažnija novost: Svi postojeći vlasnici originalnog izdanja Operation Flashpoint/OFP Goty izdanja će dobiti ovu igru Free!!!

Igra izlazi na ljeto, ove godine OFC. Par slikica.

U prjevodu, remake prvog OFP u novom imenu i prilagođenom "present tense-u" kako kaže Bohemia Interactive.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 16:27 (Ranko Kukumar).

7 2 hvala 6
14 godina

Igra je vani, KLIK - Instalacijski fajl težal 550MB. U njemu je remake i CWC i Resistance-a.

Za instalaciju vam je potreban originalni CD Key od prvog OFP-a. Uživajte! Meni se skida pa nabacim koji screenshot kada se skine do kraja.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

opf cwc  mi je i dan danas najbolja igra svih vremena!

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo ja sam kupio igru na Steamu još prekjučer košta samo 3,99€. Nego, sve je to pet, zanima me zašto mogu ući samo na tri multiplayer servera, sve ostalo je zabranjeno?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: ArmA: Cold War Assault
Wicked_Sick87 kaže...

Evo ja sam kupio igru na Steamu još prekjučer košta samo 3,99€. Nego, sve je to pet, zanima me zašto mogu ući samo na tri multiplayer servera, sve ostalo je zabranjeno?

Ako ti baca grešku u vezi conectinga, onda moraš forwardati portove, a ako ulaziš na server na kojem se već igra onda se to ne može, jer kada akciaj počme nema više ulaženja. Zato Lobby traje dugo i stoji ti u statusu "Briefing - Waiting" i sl. Na severe kojima je status Playing ne mozes uci. I svakako ti preporučam malo da se pozabaviš samom igrom jer je MP jako kompleksan, i meni nakon 500-ak sati igre i dalje imaju likovi koji su doktori znanosti po skillu za mene.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan
Re: ArmA: Cold War Assault
Baca mi grešku kao da nije na istoj verziji igre.
O čemu se radi? Kako da "downgradeam" verziju?
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Mislim da ti ne radi zato jer si išo na 1.96 servere, imaš posebne servere za CWA.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 10:56 (OFPHR).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice