Dali je tko igral novi Anno ?
Kakvi su dojmovi ?
Dali je tko igral novi Anno ?
Kakvi su dojmovi ?
Imam ju ali ne igram jer igram nešto drugo trenutno ali ću ju definitivno zaigrat. igra je predobra. grafika nešto predivno mislim najbolje što sam vidio u strategijama, ekonomija super, otoci su veći nego u prošlom 1701 nastavku i tako. to je ubiti sve što sam vidio zasad. kad ju zaigram javim ostale dojmove
Imam ju ali ne igram jer igram nešto drugo trenutno ali ću ju definitivno zaigrat. igra je predobra. grafika nešto predivno mislim najbolje što sam vidio u strategijama, ekonomija super, otoci su veći nego u prošlom 1701 nastavku i tako. to je ubiti sve što sam vidio zasad. kad ju zaigram javim ostale dojmove
super, baš gledam trailer na youtubu i grafika izgleda predobro, jedva čekam da ju počnem igrati !
Igra je super, ali najveća zamjerka je da nema LAN-a.
Jedva čekam da ju zaigram......Anno 1701 sam igrao jako dugo i igrica mi se svidjela,ali imao sam samo malu zamjerku zbog ratovanja....vojska je nekako jednostavna i jedinice nekako odskaču od komplicirane ekonomije.
I ja se zagrijavam polako za ovaj naslov, ali mi je bitnije da je netko obrazložio malo mehaniku ove igre u odnosu na ostale slične, a ne oduševljenje grafikom u igri kojoj taj atribut možda najmanje doprinosi.
Ja trenutno igram Anno 1503, igra je dosta teška,komplicirana ali i briljantna na svoj način! Volio bih da mogu zaigrat i 1404 no nažalost trenutna konfiguracija mi ne dopušta takve zahvate
Bok
Imam problem, neznam kako početi saditi začine, prvo kao moram naseliti nomade i napraviti neki "Bazaar" - a ne kužim kaj je to ? I onda moram imati 145 nomada da mogu na nekom od južnih otoka proizvoditi začine ??? Može mi netko to pojasniti
I nisam skužil koji materijal je još potreban za proizvodnju stakla ?
Inače, igrica mi je predobra
Bok
Imam problem, neznam kako početi saditi začine, prvo kao moram naseliti nomade i napraviti neki "Bazaar" - a ne kužim kaj je to ? I onda moram imati 145 nomada da mogu na nekom od južnih otoka proizvoditi začine ??? Može mi netko to pojasniti
Jednostavno, naseliš jedan od južnih otoka i pazi da ima opciju da se mogu dobivati začini (vidi sliku).
Za proizvoditi staklo treba ti quartz i potash (vidi drugu sliku). Quartz ćeš isto nači na južnim otocima.
Bok
Jednostavno, naseliš jedan od južnih otoka i pazi da ima opciju da se mogu dobivati začini (vidi sliku).
Za proizvoditi staklo treba ti quartz i potash (vidi drugu sliku). Quartz ćeš isto nači na južnim otocima.
jesam, naselil sam jedan od južnih otoka, ali nemogu početi proizvoditi začine. Koju zgradu trebam za to ?
ali ja kad idem pod "Nomads" onda mi ne nudi nikakve građevine za raditi, o tome ti govorim, zake se to događa ? kaj moram razviti/napraviti ?
ali ja kad idem pod "Nomads" onda mi ne nudi nikakve građevine za raditi, o tome ti govorim, zake se to događa ? kaj moram razviti/napraviti ?
Na južne odnosno pustinjske otoke moraš naseliti nomade a ne peasants (seljake).
samo puno plantaza hempa zasadi i igra ce ti bit js bolja hehe
Na južne odnosno pustinjske otoke moraš naseliti nomade a ne peasants (seljake).
a kak ? kaj treba napraviti da mogu naseliti nomade ?
Odabereš nomada i staviš njivove kućice oko bazara (vidi sliku, označeno je plavom bojom).
nisam trenutno doma, na poslu sam, budemo pričali poslije 15h
imaš msn da mi lakše objasniš kaj treba napraviti ?
Odabereš nomada i staviš njivove kućice oko bazara (vidi sliku, označeno je plavom bojom).
nisam trenutno doma, na poslu sam, budemo pričali poslije 15h
imaš msn da mi lakše objasniš kaj treba napraviti ?
I ja sam na poslu, zato sam uzeo sliku od prije. Najbolje da kreneš sa misijama, jer je to ustvari neki tutorijal gdje te postepeno uvodi u igru. Nemam msn.
Možda ti i ovaj forum pomogne http://www.annofans.com/plugins/forum/forum.php
ok, hvala
Da bi započeo gradit Oriental city trebaš:
If you want to build an Oriental City, first make sure you have at least 50 Honour (in the top left corner of the screen). Sail to the Free Trader and buy the scroll thingy that costs 50 Honour and raises your esteen with the Sultan.
Sail to the Sultans palace and he will ask you if you want to give him the scroll. Click on yes, you'll impress him, and after a few seconds he will automatically give you an Oriental ship with tools and wood and dates with which you can go found an Oriental city with. You have to keep on "bribing" him with more and more scrolls to make him like you more, but this unlocks more and more Oriental buildings and units.
upravo instaliram igru, dojmove javim poslije
Da bi započeo gradit Oriental city trebaš:
If you want to build an Oriental City, first make sure you have at least 50 Honour (in the top left corner of the screen). Sail to the Free Trader and buy the scroll thingy that costs 50 Honour and raises your esteen with the Sultan.
Sail to the Sultans palace and he will ask you if you want to give him the scroll. Click on yes, you'll impress him, and after a few seconds he will automatically give you an Oriental ship with tools and wood and dates with which you can go found an Oriental city with. You have to keep on "bribing" him with more and more scrolls to make him like you more, but this unlocks more and more Oriental buildings and units.
ok, budem isprobal kad dođem doma
e
zakaj nemogu raditi alate (tool)
imam iron i coal u gradu...al u radionici pokazuje 0/5
zakaj?
e
zakaj nemogu raditi alate (tool)
imam iron i coal u gradu...al u radionici pokazuje 0/5
zakaj?
Radionica mora bit u području market buildinga, kao i sve druge stvari npr. rudnici, talionice, razna polja kukuruza i sl... To znači kad klikneš na market njegovo područje utjecaja mora dosezati radionicu.
doseže...ustvari, odmah je kraj njega, i iron je izmedju
doseže...ustvari, odmah je kraj njega, i iron je izmedju
Za proizvoditi alat treba ti željezo kojeg dobivaš iz rudnika željeza (iron mine) čiju rudaču topiš u talionici (iron smelter). Za talionicu ti treba još i ugljen kojeg dobivaš iz Charcoal burner's huta.
ja taj smelter nemam na listi izgradnje
ja taj smelter nemam na listi izgradnje
Opcije se otvaraju kako napreduješ, što više populacije više se otvaraju nove opcije. Na ovom linku imaš jedan kalkulator u vezi igre http://www.anno1404-rechner.de/index.php?lang=en
I ima pokazano što sve treba imati za pojedini proizvod.
E to se zove strategija.
Pre dobra je i pre komplicirana(narano dok ne shvatiš ili ako nisi igrao prijašnje nastavke ) .
Supač .