ANNO 1404 Dawn of Discovery

poruka: 184
|
čitano: 49.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dali je tko igral novi Anno ?

Kakvi su dojmovi ?

TOSHIBA Satellite A300D-17F
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam ju ali ne igram jer igram nešto drugo trenutno ali ću ju definitivno zaigrat. igra je predobra. grafika nešto predivno mislim najbolje što sam vidio u strategijama, ekonomija super, otoci su veći nego u prošlom 1701 nastavku i tako. to je ubiti sve što sam vidio zasad. kad ju zaigram javim ostale dojmove

Imam žutih ko Šimunić :D

1 0 hvala 0
16 godina
RE: ANNO 1404 Dawn of Discovery
Suvre kaže...

Imam ju ali ne igram jer igram nešto drugo trenutno ali ću ju definitivno zaigrat. igra je predobra. grafika nešto predivno mislim najbolje što sam vidio u strategijama, ekonomija super, otoci su veći nego u prošlom 1701 nastavku i tako. to je ubiti sve što sam vidio zasad. kad ju zaigram javim ostale dojmove

super, baš gledam trailer na youtubu i grafika izgleda predobro, jedva čekam da ju počnem igrati !

17 godina

Igra je super, ali najveća zamjerka je da nema LAN-a.

Sometime the best defense is to attack!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam započeo igrati, za sad sam uzeo najlakši scenario tek toliko da se upoznam sa novim pravilima. Ako vam se sviđao Ano 1701 onda će te i u ovom nastavku uživati dugi niz mjeseci. Tu sam stavio par slika

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedva čekam da ju zaigram......Anno 1701 sam igrao jako dugo i igrica mi se svidjela,ali imao sam samo malu zamjerku zbog ratovanja....vojska je nekako jednostavna i jedinice nekako odskaču od komplicirane ekonomije.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja se zagrijavam polako za ovaj naslov, ali mi je bitnije da je netko obrazložio malo mehaniku ove igre u odnosu na ostale slične, a ne oduševljenje grafikom u igri kojoj taj atribut možda najmanje doprinosi.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja trenutno igram Anno 1503, igra je dosta teška,komplicirana ali i briljantna na svoj način! Volio bih da mogu zaigrat i 1404 no nažalost trenutna konfiguracija mi ne dopušta takve zahvate Plač

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bok

Imam problem, neznam kako početi saditi začine, prvo kao moram naseliti nomade i napraviti neki "Bazaar" - a ne kužim kaj je to ? I onda moram imati 145 nomada da mogu na nekom od južnih otoka proizvoditi začine ??? Može mi netko to pojasniti

I nisam skužil koji materijal je još potreban za proizvodnju stakla ?

Inače, igrica mi je predobra Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Supertramp kaže...

Bok

Imam problem, neznam kako početi saditi začine, prvo kao moram naseliti nomade i napraviti neki "Bazaar" - a ne kužim kaj je to ? I onda moram imati 145 nomada da mogu na nekom od južnih otoka proizvoditi začine ??? Može mi netko to pojasniti

Jednostavno, naseliš jedan od južnih otoka i pazi da ima opciju da se mogu dobivati začini (vidi sliku).

Za proizvoditi staklo treba ti quartz i potash (vidi drugu sliku). Quartz ćeš isto nači na južnim otocima. 

Bazar Bazar
Staklo Staklo
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 17:24 (Perica).
16 godina
Perica kaže...
Supertramp kaže...

Bok

Jednostavno, naseliš jedan od južnih otoka i pazi da ima opciju da se mogu dobivati začini (vidi sliku).

Za proizvoditi staklo treba ti quartz i potash (vidi drugu sliku). Quartz ćeš isto nači na južnim otocima. 

jesam, naselil sam jedan od južnih otoka, ali nemogu početi proizvoditi začine. Koju zgradu trebam za to ?

17 godina
neaktivan
Supertramp kaže...

jesam, naselil sam jedan od južnih otoka, ali nemogu početi proizvoditi začine. Koju zgradu trebam za to ?

Vidi sliku.

16 godina

ali ja kad idem pod "Nomads" onda mi ne nudi nikakve građevine za raditi, o tome ti govorim, zake se to događa ? kaj moram razviti/napraviti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Supertramp kaže...

ali ja kad idem pod "Nomads" onda mi ne nudi nikakve građevine za raditi, o tome ti govorim, zake se to događa ? kaj moram razviti/napraviti ?

Na južne odnosno pustinjske otoke moraš naseliti nomade a ne peasants (seljake).

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 17:58 (Perica).
16 godina
neaktivan

samo puno plantaza hempa zasadi i igra ce ti bit js bolja hehe

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Perica kaže...
Supertramp kaže...

Na južne odnosno pustinjske otoke moraš naseliti nomade a ne peasants (seljake).

a kak ? kaj treba napraviti da mogu naseliti nomade ?

17 godina
neaktivan
Supertramp kaže...

Odabereš nomada i staviš njivove kućice oko bazara (vidi sliku, označeno je plavom bojom).

16 godina
Perica kaže...
Supertramp kaže...

Odabereš nomada i staviš njivove kućice oko bazara (vidi sliku, označeno je plavom bojom).

nisam trenutno doma, na poslu sam, budemo pričali poslije 15h

imaš msn da mi lakše objasniš kaj treba napraviti ?

17 godina
neaktivan
Supertramp kaže...
Perica kaže...
Supertramp kaže...

nisam trenutno doma, na poslu sam, budemo pričali poslije 15h

imaš msn da mi lakše objasniš kaj treba napraviti ?

I ja sam na poslu, zato sam uzeo sliku od prije. Najbolje da kreneš sa misijama, jer je to ustvari neki tutorijal gdje te postepeno uvodi u igru. Nemam msn.

Možda ti i ovaj forum pomogne http://www.annofans.com/plugins/forum/forum.php

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 9:34 (Perica).
16 godina

ok, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da bi započeo gradit Oriental city trebaš:

If you want to build an Oriental City, first make sure you have at least 50 Honour (in the top left corner of the screen). Sail to the Free Trader and buy the scroll thingy that costs 50 Honour and raises your esteen with the Sultan.

Sail to the Sultans palace and he will ask you if you want to give him the scroll. Click on yes, you'll impress him, and after a few seconds he will automatically give you an Oriental ship with tools and wood and dates with which you can go found an Oriental city with. You have to keep on "bribing" him with more and more scrolls to make him like you more, but this unlocks more and more Oriental buildings and units.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

upravo instaliram igru, dojmove javim poslije

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Perica kaže...

Da bi započeo gradit Oriental city trebaš:

If you want to build an Oriental City, first make sure you have at least 50 Honour (in the top left corner of the screen). Sail to the Free Trader and buy the scroll thingy that costs 50 Honour and raises your esteen with the Sultan.

Sail to the Sultans palace and he will ask you if you want to give him the scroll. Click on yes, you'll impress him, and after a few seconds he will automatically give you an Oriental ship with tools and wood and dates with which you can go found an Oriental city with. You have to keep on "bribing" him with more and more scrolls to make him like you more, but this unlocks more and more Oriental buildings and units.

ok, budem isprobal kad dođem doma

17 godina
protjeran

e

zakaj nemogu raditi alate (tool)

imam iron i coal u gradu...al u radionici pokazuje 0/5

zakaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

e

zakaj nemogu raditi alate (tool)

imam iron i coal u gradu...al u radionici pokazuje 0/5

zakaj?

Radionica mora bit u području market buildinga, kao i sve druge stvari npr. rudnici, talionice, razna polja kukuruza i sl... To znači kad klikneš na market njegovo područje utjecaja mora dosezati radionicu.

17 godina
protjeran

doseže...ustvari, odmah je kraj njega, i iron je izmedju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

doseže...ustvari, odmah je kraj njega, i iron je izmedju

Za proizvoditi alat treba ti željezo kojeg dobivaš iz rudnika željeza (iron mine) čiju rudaču topiš u talionici (iron smelter).  Za talionicu ti treba još i ugljen kojeg dobivaš iz Charcoal burner's huta.

17 godina
protjeran

ja taj smelter nemam na listi izgradnje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

ja taj smelter nemam na listi izgradnje

Opcije se otvaraju kako napreduješ, što više populacije više se otvaraju nove opcije. Na ovom linku imaš jedan kalkulator u vezi igre http://www.anno1404-rechner.de/index.php?lang=en

I ima pokazano što sve treba imati za pojedini proizvod.

17 godina
neaktivan

E to se zove strategija.

Pre dobra je i pre komplicirana(narano dok ne shvatiš ili ako nisi igrao prijašnje nastavke ) .

Supač .

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice