Alien: Isolation

poruka: 166
|
čitano: 26.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Alien: Isolation
vrinho kaže...

I naravno da se pripremim za igru. Još sat-dva pa krećem.

Trebalo bi igrat kasno navečer.. Ali tko će izdržat {#}

Ali sve mislim da ću tako i napravit... I ovako je stalna panika, a tek u gluho doba noći...

15 godina

Ultra 60 Lock,zvuk je fantastičan,atmosfera baš u Ridleyevom Alienu.Još se nisam sreo sa Xenom.

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina

Jako su se potrudili oko atmosfere i zvukova zato i je takav doživljaj u igri.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Nostromo kada se uključi destrukcija i bježi u kapsulu... Fantastično

*DLC

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Nostromo kada se uključi destrukcija i bježi u kapsulu... Fantastično

*DLC

A da?nisam još DLC probao,zasad sam na storyu.Motion tracker je majka.e stalno PI PI PI.odlična igra ! 

17 godina

Ja sam rješio prvo DLCove jer su prije main storya!

Tri sata sadržaja...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Krenuo igrati Crew Expendable na hard. Ubio me više ni ne znam koliko puta, morao sam izaći iz igre da malo smirim živce {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
vrinho kaže...

Krenuo igrati Crew Expendable na hard. Ubio me više ni ne znam koliko puta, morao sam izaći iz igre da malo smirim živce {#}

Ista stvar mi se desila! Ali nisam izlazio već senzor u ruke, trči, skreni, sakrij se i to je to.

Puno strpljenja je potrebno.. Uspjet ćeš...

Ja mislim da ću se u glavnoj kampanji jako veselit "telefonu" tj. mjestu za save game {#}

Još je developer rekao da kampanja traje cca 25 sati, to će kod mene biti 35...

Najbolja Alien igra!

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 19:41 (doktor1).
16 godina
neaktivan
FLes kaže...

Neznam kakva je igra nit me nije previše briga al mi se bljuje od ekipe koje sljepo vjeruje nekavim recenzentima. Kolko glupih debila ne mogu vjerovati. Pogledam komentare na recenziju na IGN-u i vidim hrpa komentara tipa ah još jedan fejl, sranje od igre, nema šanse da ju kupim, koje sranje i sl. Ono, zato kaj je XY na jednom sajtu napiso da ne voli neku igru (i usput rečeno naveo neke stvarno čudne razloge) hrpa sljedbenika odma pljuje po igri. To me podsjeća na one debile što kampiraju prije lansiranja svakog iNečega i pjevaju pjesme u čast svoga boga Applea. Ovaca bez mozga stvarno za ne povjerovati.

Od Aliena se uvijek očekivalo da bude kao AVP 1,2 2010 i colonial marines. I dalje vrijedi mišljenje ako nema napucavanja , eksplozija i dijelova tijela oko da igra nije dobra i da je totalni fail.

17 godina

Dali vam se sviđa save sistem?

Meni osobno je odličan i nebi bilo napeto da je standardni save kada zaželimo...

20 Da, sviđa mi se
5 Ne, ne sviđa mi se
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Tek sam 45min u main storyu, ali WOW. Kako dobra atmosfera, za prste polizati. 80% Alien 1, 5% Blade Runner i 15% System Shock. Save sistem mi je fino pogođen, a tehnički igra je veoma, veoma visoko. 1080p, sve ultra i ni frame ispod 60 ne pada; uz to sjene, svjetla i dim su foto-realistični.
Soundtrack je kao i na filmu što će reći odličan. Za sad najbolje što sam ove godine igrao i jedva čekam da vidim što je dalje. Da ne pričam kako me nostalgija za filmovima hvata pogotovo dok znam kak je stara Ripley završila...

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina

sve super sve pet, ali fali mi pljuca ko budali šamar da mu prošvrljam par metaka kroz glavurdu, da poprskam zidove kiselinom {#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina

Prošao sam oba DLC-a, muka Isusova na hard ali je gušt bilo ovo odigrati. Atmosfera, glazba, zvukovi, ambijent pa i sama igrivost su fenomenalni, oduševljen sam jer sam takvu igru i očekivao. Zasad od mene najviše ocjene i siguran sam da će tako i ostati.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran

ja nikako docekati da mi stigne...{#};)

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 4 hvala 0
11 godina
neaktivan

save mi možda jedini ozbiljni minus u igri. želim old-school saving sistem, snimim kad želim i gotovo, ne ove kerefeke. čekam da čudo snimi i alien me raskomada. xeno fof, idem kod cure/posao/jest/kenjat

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
vrinho kaže...

Prošao sam oba DLC-a, muka Isusova na hard ali je gušt bilo ovo odigrati. Atmosfera, glazba, zvukovi, ambijent pa i sama igrivost su fenomenalni, oduševljen sam jer sam takvu igru i očekivao. Zasad od mene najviše ocjene i siguran sam da će tako i ostati.

Meni GOTY bez konkurencije! Ispala je igra baš onakava kakvu sam želio!

Već pet sati unutra, a zagrebo površinu nisam...

17 godina
stickman1 kaže...

save mi možda jedini ozbiljni minus u igri. želim old-school saving sistem, snimim kad želim i gotovo, ne ove kerefeke.

Igra bi bila drastično jednostavnija i manje napeta! Sto posto!

11 godina
neaktivan

bila bi za nekog tko iza svakog ugla pritišće f5. da se snima manualno svakih 15-20 min bila bi jednako napeta.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
stickman1 kaže...

bila bi za nekog tko iza svakog ugla pritišće f5. da se snima manualno svakih 15-20 min bila bi jednako napeta.

Pa tako se i snima.. Na lokacijama...

Sigurno bi se ljudi suszdžavali od pucanja F5 i konstantnog snimanja...

Kao šta rekoh, meni osobno odličan sustav... Ali sto ljudi, sto čudi... Pošteno pa u zatvor...

17 godina

za moj cf avrg mi je 284fps-a wtf {#} daklem ko stvoreno za 4k/60fps-a 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 22:54 (4mal).
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina

Nakon sedam sati u igri došao sam u Medical bay, (chapter 5 od 13)..

Kako se samo veselim "telefonskoj govornici"

Detektor ne izlazi iz ruke, konstantno u šuljanju pošto beštija čuje zvukove te je ova lokacija jako česta...

Sa steama {#}

Inače sintetičari su jako žilavi! Bio sam jednog napao sa leđa sa ključem, (wrench).....

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 9:05 (doktor1).
Moj PC  
4 3 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nikad nisam bio ljubitelj igara temeljenim na filmu, a Alien Isolation pokazuje najbolje zašto. Riječ je repetetivnom hororu u kojem se ništa zanimljivo ne događa. Ovo igra je ništa drugo nego dosadno sakrivanje od nasumičnog respawna aliena.

Usporedbe sa SS2 i spominjanje GOTY-ja su smiješne, ali i pokazuju inteligenciju modernog igrača.

1 16 hvala 0
14 godina

Krenuo igrati igru jucer oko 22h,slusalice na usima,ja napet ko puska.Hodam hodnicima,sad tu nesto lupi sad tamo...jeza me uhvatila.Stao sam kad sam se prvi puta susreo sa bestijom.Reko odo ja spavat.

Evo sto jedan lik komentirao na fejsu za igru.

Played some of the DLC last night - All I could hear was: Lambert get out of the way Lambert!!!!. 

As I went down the ladder and carried on walking slowly through a corridor and ending up entering a darkly lit room,while checking the controls to get a feel for the environment, after coming out the lockers too soon... Then suddenly the door opened...

I crouched behind the table. The thumping as the alien walked in. I slowly moved around the table as alien walked into the room. I made my way towards the door, the alien getting closer behind me I looked to see where it was.

Fear, adrenaline and panic all the same time. I did only instinctive thing I could do. I ran!!!! I ran my ass off down the corridor.

I stopped in a room where I felt safe. Then paused and existed the game.

Could not pick up controller for half hour

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

za moj cf avrg mi je 284fps-a wtf {#} daklem ko stvoreno za 4k/60fps-a 

totalni waste of money lolz

xfact
17 godina
apschiha kaže...

Nikad nisam bio ljubitelj igara temeljenim na filmu, a Alien Isolation pokazuje najbolje zašto. Riječ je repetetivnom hororu u kojem se ništa zanimljivo ne događa. Ovo igra je ništa drugo nego dosadno sakrivanje od nasumičnog respawna aliena.

Usporedbe sa SS2 i spominjanje GOTY-ja su smiješne, ali i pokazuju inteligenciju modernog igrača.

Ajde mi objasni ovo. Ako me neki dijelovi podsjećaju na SS2 znači da sam inteligentan? Jer ako da hvala ti {#} *blushes*

(ajd molim te ne trollaj; igra je točno ono što su obećali. Ništa manje, ništa više. Ako ti se ne sviđa produži. Što se tiče igri napravljene prema filmu ova je definitivno među boljima. Tu mi Riddick drži prvo mjesto)

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
10 godina
neaktivan

Podsjećanje na nešto i usporedba nečega su dvije različite stvari tako da neznam što bi ti objasnio:/

1 9 hvala 0
16 godina

igra je iznimno optimizirana leti doslovno na mojoj kanti samo ne kuzim zas je automatski stavila igra sve na ultra (mislim slabiji je procesor moj )  kad je stara konfa 4 godine sve u svemu jucer pocel tek igrat i iznimno sam zadovoljan igrom :))))

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina

Film:

Igra:

Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina

Ne znam kako kod vas ali sam primjetio u nekoliko slučajeva da dobivam jake frame dropove (i ispod 30 fps) kad stanem negdje u kut i gledam prema tamo (ne na svim mjestima), i pred nekim vratima mi se to događalo. Riješio sam to isključivanjem vsynca u igri, kad je u igri isključen i force-an preko NV Control panela ista stvar zato ako hoćete imati lockani fps a da nemate takve dropove limitirajte fps s MSI Afterburnerom ili nekim sličnim programom, tako sam ja jer ne vidim potrebu za većim fps-om.

Primjetio sam da igra dosta pati od nedostataka sjena, npr. vaše sjene kad stanete pred lampu jednostavno nema što je po meni veći fail dok od drugih osoba je prisutna, pa upalite flare ili flashlight ne vide se sjene od objekata a takva jedna stvar bi uvelike doprinjela ugođaju jer je igra u većini mračna. Druga stvar je što nema skakanja ni malo a trebalo je bar u nekoj manjoj mjeri biti, ne može se ni pol metarnu kutiju preskočiti. Eto, osim tih sitnica nemam nijedne druge zamjerke. Igram i guštam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vrinho kaže...

Ne znam kako kod vas ali sam primjetio u nekoliko slučajeva da dobivam jake frame dropove (i ispod 30 fps) kad stanem negdje u kut i gledam prema tamo (ne na svim mjestima), i pred nekim vratima mi se to događalo.

Isto sam na seriji GTX 7xx i nemam tih problema... Padne mi na 50 i to je to..

344.11 driveri.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice