Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 241.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

kakva je situacija s end game contentom?

17 godina
neaktivan

Ja sam kupio igru medju prvima, pokrenuo sam je i nije mi se nikako svidjela uzasno puno bugova...free time je istekao odavno i sada razmisljam u ove ljetne mjesece dok kratim vrijeme izmedju ucenja za fax i tome slicno da li se isplati kupit bon i krenut igrat, koliko su ispolirali u zadnje vrijeme...

Svjestan sam da je negdje mozda to vec i napisano u ovih 700+ postova al sam ljen trazit :-)

17 godina
mislav_01 kaže...

Ja sam kupio igru medju prvima, pokrenuo sam je i nije mi se nikako svidjela uzasno puno bugova...free time je istekao odavno i sada razmisljam u ove ljetne mjesece dok kratim vrijeme izmedju ucenja za fax i tome slicno da li se isplati kupit bon i krenut igrat, koliko su ispolirali u zadnje vrijeme...

Svjestan sam da je negdje mozda to vec i napisano u ovih 700+ postova al sam ljen trazit :-)

Ako ti se nije svidila isprve neće ni sad kasnije, jednostavno :)
17 godina
neaktivan

U zadnjih 2 mjeseca igra je dosta ispeglana, od grafike do raznih questova nadodanih/ispravljenih, više itema, sadržaja, voice-over-a, izbalansiranije borbe, feat tree-ova i sl.

Milsim da bi trebao ponovno igri dati šansu ako ne sada, na jesen sigurno! Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Strpi se još mjesec-dva dok dodaju novi content i full PvP.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li u AoC raidova ili nešto slično?

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
momak kaže...

Ima li u AoC raidova ili nešto slično?

aha, slično kao u wowu barem koliko sam ja skužio čitajući forume
nemam još kantu koja može pokrenut aoc, kad nabavim sigurno kupujem ( a to bi trebalo biti uskoro)
17 godina
neaktivan

moja Lv 23 conquerorka je sada malo na pauzi jer je Lotro dobio novi veliki update. al vratit ću se ja u Cimmeriu sigurno Smijeh

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupio ja AoC i sad normalno idem regat account... a kad ono bum... ne mogu prije nego što kupim bon.. ja onak WTF??? piše na kutiji 30 dana free. Naravno marketinški trik, kada dođete na registracijsku stranicu piše da besplatan period traje 30 dana od maja 23. ... e pa reko zajeb.

Sad ako netko ima možda onaj 7 days free da mi da bio bih zahvalan, ne znam da li mi je pametno davat još 200kn a ne znam ni kakva je igrica...

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ukucaj bilo što za način plaćanja, ne treba ti bon. Odaberi pay by cash pa ćeš igrati for free prvi mjesec.

Xorantu kaže...

Dakle igrao sam free ili sta ? Cool

Prvi mjesec je uvijek free, da.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2008 12:26 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Zanim me tko je najbolji tanker Dark Templar (koji namjeravam biti) ili Guardian? Dobio sam dojam da dark templar može prilično dobro tenkati a uz to radi i proprilični DPS. Kakvo je znači stanje?

17 godina
momak kaže...

Zanim me tko je najbolji tanker Dark Templar (koji namjeravam biti) ili Guardian? Dobio sam dojam da dark templar može prilično dobro tenkati a uz to radi i proprilični DPS. Kakvo je znači stanje?

Guardian, ne da je najbolji nego i jedini. Mogu oni pričat šta oće ali to da ćeš tankat s nekim drugim likom osim guardiana... zaboravi, barem dok to ne poprave/promjene.
 Vjerujem da će to izbalansirat samo je pitanje kad.
 Obećavali su više tank klasa ali nažalost kako je trenutno stanje samo je jedna "prava" tank klasa a to je guardian.
 Pozdrav!
17 godina
neaktivan

Kakva je stvar kod bugova i ekonomije? Jel bolje?

17 godina
neaktivan
momak kaže...

Uveli su različite mounte, različitih brzina i cijena, ostalo ne vidim ništa bolje. Ne craftam još uvijek, samo leveliram. Ekonomija i itemi mi još uvijek djeluju prazno. Mislim da treba još vremena za ispravke, čeka se još neki uber patch.

Igra mi se ruši nekoliko puta dnevno, uglavnom pri prelasku iz instance u instancu.

Ali... još uvijek sam u euforiji dok igram AoC. Magična kombinacija borbe kakvu nema ni jedna igra, bar ne MMO, predobre grafike i predobrog dizajna likova, glazbe i zvukova, čini da sam u transu za ovom igrom. Za sad me ne diraju propusti. Ne odlažem igru i ne čekam neke fancy patcheve - brutalno meljem! Smijeh Heavy metal igra! Za punokrvne metalce! Smijeh
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 20:20 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Ja ću se vratiti u AoC negdje na jesen..   do tada završavam propušteni sadržaj u WoW-u TBC Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
momak kaže...

Uveli su različite mounte, različitih brzina i cijena, ostalo ne vidim ništa bolje. Ne craftam još uvijek, samo leveliram. Ekonomija i itemi mi još uvijek djeluju prazno. Mislim da treba još vremena za ispravke, čeka se još neki uber patch.

Igra mi se ruši nekoliko puta dnevno, uglavnom pri prelasku iz instance u instancu.

Ali... još uvijek sam u euforiji dok igram AoC. Magična kombinacija borbe kakvu nema ni jedna igra, bar ne MMO, predobre grafike i predobrog dizajna likova, glazbe i zvukova, čini da sam u transu za ovom igrom. Za sad me ne diraju propusti. Ne odlažem igru i ne čekam neke fancy patcheve - brutalno meljem! Smijeh Heavy metal igra! Za punokrvne metalce! Smijeh

Hvala Namigiva

17 godina
neaktivan

ja ću se vratiti na AOC nakon dužeg vremena. igram Lotro i sad na jesen izlazi velika expanzija pa namjeravam samo to igrat. veseli me to što će AOC vjerojatno biti dulje vrijeme na tržištu, pa dok se ja vratim u igru, vjerojatno će puno toga biti dorađeno i poboljšano.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Funcomov najpopularniji čovjek Erling Ellingson se javio igračima na AOC forumu. nije završilo dobro, neki igrači su stvarno jako pissed off na njega i Funcom opčenito; link:

http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=155049&page=2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

AoC ima  415 000 aktivnih igraca - onih koji su petplatu obnovili ili jos igraju free time - mislim da je to zbog mnostva bugova ali mislim da sa njihovim popravljanjem i peglanjem igre broj ce se igraca povecati

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

He, he, malo zanimljivosti sa RP-PvP servera. Koga ne zanima ova spika, neka preskoči ovaj post.

Neki Stygijci organizirali gladijatorsku borbu u areni Caravanserai. Jednostavno pozvali ekipu neka se skupi i neka gleda, a oni hrabriji neka se prijave za fajt. Okupljali smo se u luci, svi smo isključili "toggle run" i polako, dostojanstveno uhodali u arenu. Bacili smo spiku (mi Cimmerijanci) kako je moguća klopka tu u Stygiji, ali ipak idemo. Na ulazu nas je dočekao lik bez armora, tamnoputa ženska u donjem rublju (kostimu) i nakon prigodnog pozdrava seksi hodom odvela nas je do naših mjesta u areni. Potom je otišla do sredine arene i pozvala borce, 1 na 1, 2 na 2, itd. Nastalo je navijanje, pljeskanje, a jedna je Stygijka low-level išla od jednog do drugog Cimmerijanca ili Aquilonca i vrijeđala ili pozivala na seks (kurvinski). Uvrijede su uzvraćene, ali nitko nije potegnuo oružje. Na kraju je upao neki ganker lvl80 i provocirao i smetao borbe. Napustili smo arenu i rekli organizatoru da nećemo ući dok je onaj unutra. Taj je lik ubrzo napustio arenu uvrijeđen, a igre se nastavile. Nije bila klopka, ali zamalo da plane opći fajt. Možda se netko sjeća one atmosfere iz filma "Warriors" (Ratnici podzemlja) kada su se okupljali predstavnici uličnih bandi na onom mitingu - e, tako je bilo i ovdje.

Meni je cijeli taj RP dožovljaj bio tako simpatičan, atmosfera vrlo napeta zbog prisutnosti raznih klanova i rasa, i sve skupa vrlo uzbudljivo, doprinosi uživanju u igri.

Prokleti Funcom sa svojim poluproizvodom... mogla je to biti "vječna" igra uz tako dobar fajt, dizajn i setting, a i uz dobru ekipu koja voli RP i uživljavanje. Ovako, ako nešto ne poduzmu na nekim krupnim stvarima, AoC će ostati na malo okorjelih ljubitelja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 15:20 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel zna netko koji kvestovi daju ili koji bossovi dropaju full plate armor za tenka (lvl60+)? Slabo ga ima kod tradera, a dok podignem armorsmith... jao!

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 15:22 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta vam je, ljudi?! Il' se igra il' se ne igra - ali postova nema.

Dakle, crash AoC svakih sat vremena igranja - prvo siva mapa, pa nakon toga freeze tijekom prelaska iz mape u mapu ili "out of memory" poruka (crash!). Golemi problem mnogima, vidi official forum. A vama?

Pokušao sam s onim wannabe rješenjem u boot.ini (WinXP) staviti /3GB /userva=3027 switcheve, ali mi skršilo grafiku na HD4850, pa sam izbrisao /3GB (vidim na official forumu da i drugima tako). I svejedno mi ruši igru s novim Catalystom i /userva=3027 switchem. Memory leak koji je jako teško naći.

Jel ste iskopali kakva rješenja na webu?

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

naxeem, ako si živ javi mi se na onu privatnu poruku ili ću napraviti neko sranje da zaslužim žuti karton, pa ćeš se pojaviti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Instalirao i nakon 2 dana forsanja samog sebe da igram, odustao sam ... igra ima potencijala to je sigurno, ali ... dosada ziva, jednostavno nista mi nije primamljivo, main quest je dosadan (nije za uziviti se), previse propusta i bugova za tako bombastican naslov ... odma sam otisao igrati The Witcher da isperem gorak okus iz usta koji mi je AOC ostavio... Steta onako dobrog Soundtracka ... Tko zna mozda bu bolje nakon godine dana na trzistu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerovao ili ne, meni se igra srušila 2-3 puta u dva mjeseca i to samo kad sam alt-tabao što je manji problem. Main quest je jako zabavan zapravo, a bugovi? Ja ih nisam vidio puno. Nekoliko zbuganih questova, nekoliko grafičkih bugova..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

a bugovi? Ja ih nisam vidio puno

Ne, ni ja ne vidim baš ono što standardno znamo da su bugovi. Jedino to rušenje, out of memory. Vjerojatno nisi igrao 3-4 sata i pritom prelazio nekoliko mapa.

Inače, sve ostalo... jao, majko! Destiny kvestovi su dobri, svi ostali kvestovi su jako dobri, grafika, atmosfera, fajt - još uvijek dovoljno da mi izvlači <100kn svaki mjesec.

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
naxeem kaže...

a bugovi? Ja ih nisam vidio puno

Ne, ni ja ne vidim baš ono što standardno znamo da su bugovi. Jedino to rušenje, out of memory. Vjerojatno nisi igrao 3-4 sata i pritom prelazio nekoliko mapa.

Inače, sve ostalo... jao, majko! Destiny kvestovi su dobri, svi ostali kvestovi su jako dobri, grafika, atmosfera, fajt - još uvijek dovoljno da mi izvlači <100kn svaki mjesec.

Ja ne gasim AoC danima i tjednima jer mašinu nikad ne gasim, a RAMa imam 8GB, pa me ni ne brine.
17 godina
neaktivan

ja odigrao mjesec dana i prekinuo pretplatu. ne da mi se nekak, nije mi zanimljivo toliko da dajem 100 kn. al vidjet ćemo što će budućnost donijeti (jer želim igrat - dok bude malo bolji - dok mi ženska ne bude čelava dok plivam, dok malo srede animaciju doskoka, zatim animaciju fatalitya u kojoj lik i prije nego sto ga udarim iznenada ostane bez helmeta a često i kose :-D , ekonomiju i dok malo srede zanimljivost same igre - p.s. ne trollam, to mi nije namjera). AOC po meni još uvijek ima ogroman potencijal i koliko god netko pljuvao po njemu ja vjerujem da će se igra održati sasvim ok na tržištu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igrao sam  AoC 1 mjesec a zatim zamjenio acc za WoW acc . U tih mjesec dana koliko sam igrao vidio sam dovoljno da zakljucim da je to jedna dosta zanimljiva igra sa nekim novim sadrzajem i nekim inovacijama u svijetu MMO-a kao sto je nacin borbe te njezina brzina i zanimljivost ali opet naisao sam i na dosta problema sa okupljanjem grupe - jednostano morao sam potrositi previse vremena za pronalazak grupe za neke group quests i odlaske u instance .

Jos jedan od problema mi je bio to sto su qestovi bili dosta zbagani - recimo quest mi kaze da odem i donesem recimo 10 pera od neke ptice i na mapi mi se oznaci gdje se one nalaze otprilike . Ja bih precesljao cijelo podrucje i cekao ne bi li se oni spawnali ali njima ni traga . Takve stvari su me zivcirale i odustao sam od igre dokle se ne srede bugovi ali definitivno cu joj dati novu priliku .

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

2 questa su s perima i niti jedan nije zbugan. Štos je da se na onom prvom trebš uspeti uz stijenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice