Zašto se žele istaknuti na taj način, nisu li osjetljiviji spol pa ih to više boli...
Zamislite situaciju, ona ima mega tetovažu, a ti NIENTE, NULA, NADA!!
Zašto se žele istaknuti na taj način, nisu li osjetljiviji spol pa ih to više boli...
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHA
Prokleti alkohol :D
Umm
Na ovaj forum treba staviti nekakvu zaštitu koju nećeš nikako proć ako si pijan,napljugan ili što već.
Zašto uvodiš bitku spolova u to? Sigurno ima mnogo različitih razloga za tetovaže i ja stvarno ne vidim neki koji bi ovisio o spolu. Isticanje može biti jedan razlog ali sigurno ne mora.
Zar misliš da će nekome glavna briga oko tetovaže biti bol? Osim toga gdje izvlačiš činjenice što nekoga više boli? Bol ovisi o mjestu tetoviranja npr. nije isto rame ili trbuh. Bol je subjektivni osjećaj i mozak može manipulirati njime.
Ok? Mega tetovaža je velika ili ljepa ili pod tim msliš nešto drugo? Probao sam zamisliti situaciju ali ništa nemogu izvući iz nje.
+ tema ti je glupa
zato sto su glupe ko ..
Tetoviraju se jer vide svoje "idole" (trenutno kojekakve rihanne i ladygage, miley cirrusske i angelina jolie) koji su pokrenuli trenutni pomodarski trend.
Ovaj je malo gluplji od trendova frizura, odijevanja ili šminkanja iz ranijih epoha jer je trajniji kao i piercanje, ali mladi ne razmišljaju baš toliko dugoročno.
Dakle sve je stvar (u današnje doba medijski nametnutih) "autoriteta" koje se slijedi. Ljudi obožavaju imitirati vođe koje odaberu.
Osjećaj pripadnosti daje dojam snage i smisla, posebice mlađima.
E sad hoće li im vođa biti lokalni BBB/Torcida macho, Pevaljka iz OK časopisa, jackass iz Youtubea ili glupača iz reality showa
ovisi o spolu, socijalnoj pripadnosti, inteligenciji, obitelji, i vremenu.
Sve je to davno usvojeno i opisano u prašnjavim knjigama.
Doduše, tamo su autoriteti često bili opasniji primjeri (diktatori, vođe kultova) ali mi kao nagonski čoporativne životinje u svojoj srži
funkcioniramo jednako.
Tetoviraju se jer vide svoje "idole" (trenutno kojekakve rihanne i ladygage, miley cirrusske i angelina jolie)
Dakle sve je stvar (u današnje doba medijski nametnutih) "autoriteta" koje se slijedi. Ljudi obožavaju imitirati vođe koje odaberu.
E sad hoće li im vođa biti lokalni BBB/Torcida macho, Pevaljka iz OK časopisa, jackass iz Youtubea ili glupača iz reality showa
Doduše, tamo su autoriteti česti bili opasniji primjeri (diktatori, vođe kultova) ali mi kao nagonski čoporativne životinje u svojoj srži
funkcioniramo jednako.
Majke mi moje ja sam bez teksta 
Ljudi moji jel ovo moguce?
Na ovaj forum treba staviti nekakvu zaštitu koju nećeš nikako proć ako si pijan,napljugan ili što već.
hehe, da - bug alkotester sa random IQ pitanjima koji treba ispuniti prije upisa teme :)
-predlažem ona pitanja iz "idiocracy" testa: ako imate kantu od dvije litre i kentu od 5 litara, koliko kanti imate?

Stvarno se nadam da imaš višak promila trenutno 
Btw žene imaju viši prag tolerancije na bol.
hehe, da - bug alkotester sa random IQ pitanjima koji treba ispuniti prije upisa teme :)
-predlažem ona pitanja iz "idiocracy" testa: ako imate kantu od dvije litre i kentu od 5 litara, koliko kanti imate?
Nije loša ideja samo što taj test nebi prošli ni neki koji su trijezni 
Tetoviraju se jer vide svoje "idole" (trenutno kojekakve rihanne i ladygage, miley cirrusske i angelina jolie) koji su pokrenuli trenutni pomodarski trend.
Ovaj je malo gluplji od trendova frizura, odijevanja ili šminkanja iz ranijih epoha jer je trajniji kao i piercanje, ali mladi ne razmišljaju baš toliko dugoročno.
Doduše, tamo su autoriteti često bili opasniji primjeri (diktatori, vođe kultova) ali mi kao nagonski čoporativne životinje u svojoj srži
funkcioniramo jednako.
Čemu komplikacije jel pa sve se zna,
poanta svega je da tetovaže dobro izgledaju bilo na ženskom ili muškom tijelu ali samo ako se sa tetoviranjem ne pretjera i to je to.
http://waktattoos.com/id16104/lower-back-tattoos-for-girls-tattoo-tattoos-tats-800x600-pixel.html
nemaju pametnijeg posla..
jao blesave teme
tek toliko da se kasnije mogu hvaliti da sam sudjelovao u najreterdiranijoj temi na bugu(dobro jednoj od)
Jer je to nekim deckima seksi i one zele biti seksi.
Simple as fuck.
Ili su kurave, pa eto, nek' se nadje.
Btw žene imaju viši prag tolerancije na bol.
http://www.psychosomaticmedicine.org/content/65/2/284
RESULTS: Men had higher pain thresholds and tolerances and lower pain ratings than women, but the incentive condition produced no significant effect on pain responses. Resting blood pressure was positively correlated with pain tolerance among the low incentive group, whereas blood pressure reactivity to the cold pressor predicted pain tolerance in the high incentive group.
A kod porođaja (znam da to ide slijedeće) tijelo te puca hormonima što povećava toleranciju na bol, i u tim slučajevima prilično sigurno žene imaju veći prag tolerancije.
Pitanje ti je malo glupo. A zašto se muškarci tetoviraju? Svatko ima svoj razlog.
Meni se tetovaže općenito ne sviđaju, a ono kada čovjeku zauzimaju pola tijela mi je baš gadljivo.
Pravo pitanje bi bilo zašto se ne tetoviraju 
Hajd, javi i fotkaj rezultat, kad odvedeš kćer na prvo tetoviranje, po mogućnosti što veće površine
i to po mogućnosti urokanom tatoo majstoru koji taj dan ima malo drhtave ruke i vidi duplo:)
funkcioniramo jednako.
Čemu komplikacije jel pa sve se zna,
poanta svega je da tetovaže dobro izgledaju bilo na ženskom ili muškom tijelu ali samo ako se sa tetoviranjem ne pretjera i to je to.
http://waktattoos.com/id16104/lower-back-tattoos-for-girls-tattoo-tattoos-tats-800x600-pixel.html
A čuj ja se ravnam po onoj nema blesavih pitanja, ima samo blesavih odgovora:)
No i priznajem, konkretno ovo blesavo pitanje nisam ni pročitao čitao, samo ime teme i pomislih da sam na 24 sata:)
Da nebi mislili da sam konzerva, autor sam nekoliko tatoo tema koje se (barem za neke znam) nalaze po tuđoj koži, ali
meni je osobno moje tijelo svetinja, šaranje po njemu može biti privremeno, ali
trajno... bit će vremena, šarat će starost i ozljede po meni i previše. Moda za 50 godina sigurno neće biti nježna
prema mojim tribal uzorcima i nacionalnim pleterima :)
Hajd, javi i fotkaj rezultat, kad odvedeš kćer na prvo tetoviranje, po mogućnosti što veće površine
i to po mogućnosti urokanom tatoo majstoru koji taj dan ima malo drhtave ruke i vidi duplo:)
Ideš iz krajnosti u krajnost. Ako ćemo raspravljat onda to možemo raditi na realan i argumentiran način, a ne ovako.
A u vezi kćeri i tetoviranja...bez problema bih ju odveo kod pravog i provjerenog majstora da napravi umjetničku tetovažu lijepu poput ovih što sam stavio u post iznad.
U čemu je problem kod tetoviranja? Po meni je to jedna prelijepa umjetnost i ako STVARNO IMAŠ DOBRU IDEJU isplati se to napraviti, a ne tetovirati neke gluposti koji svaki drugi seljo ima ..
1. Ljudi, to je TRENUTNA moda. Nikako da uhvatite perspektivu. Moda se mijenja, tetovaže ostaju.
Moj pokojni stari je imao tetovažu. Pod stare dane nije mu baš bilo drago pokazivati tu nepromišljenost iz mladosti.
Naime tada je moda bila "jna" teme, a i da je moda bila današnja, na poslu mu nije bilo svejedno biti u kratkim
rukavima zbog dojma koji bi ostavljao s obzirom na posao. Naime nije bio ni sportaš ni rocker.
2. To nije prirodno. Ne u smislu čistunstva nego ravnoteže tkiva. Tetovaže + sunce. Naguglajte.
3. Kao što ona moja prošla karikatura kaže; nađite posao u ozbiljnijoj bolje plaćenoj financijskoj ili
državnoj instituciji dok se pojavite sa gore, od x-mana prikazanim, pola tijela u crtežu, kada
je situacija da ćete imati 250 kandidata jednakih kvalifikacija za isto radno mjesto.
4. briga me, radite što želite :)
Kompleksi sta drugo moze biti.Kada sam vidio cure 7-8 razred tetovaze i piercing,a sve im to brizni roditelji placaju ozbiljno sam se zapitao koja je svrha zivota.Neznaju ispec jaje na oko ali znaju se sarat i busiti jer je to in i prihvatljivo u drustvu zajedno sa homicima.
Ja bih rekao da je to sve zbog toga da zalude dečke
A u vezi kćeri i tetoviranja...bez problema bih ju odveo kod pravog i provjerenog majstora da napravi umjetničku tetovažu poput ovih što sam stavio u post iznad.
Brat bratu ove sve tetovaže su generičke i ne predstavljaju ništa za osobu koja si je istu tetovirala, a o umjetnosti nema nikakvog smisla govoriti
To su samo primjeri lijepe tetovaže, a sad vidim da mi fali mi 'lijepu' u prethodnom postu...editirano.
bit ce im lijepe kad bdu imale 40+ godina....
I'll just leave this here.