Žalba na bug.hr zaključana tema

poruka: 54
|
čitano: 5.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Žalba na bug.hr

Očekujte sudsku žalbu na ovo koja je več pokrenuta. Hvala na razumijevanju.

Admin KP-a

Tema radi koje je pokrenuta žalba: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/trollanje-majstori-svog-zanata/140518.aspx?page=10

Takoder, samo da vas napomenem da temu netrebate brisat jel su svi postovi snimljeni i slikani! Vlasnici stranice bug.hr ce se teretiti radi sumnje u to da ne posvecuju dovoljno vremena vlastitoj stranici/toleriraju svakakve riječnike te dopuštaju da njihovi clanovi pišu šta žele i da ismijavaju/vrijeđaju ostale organizacije. Kazna može biti sljedeća: 

Gašenje stranice + novčana kazna od 5 do 15 000 (petnaest tisuča kuna).

Vidimo se na sudu! 

14 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

LOOOL, tužba zbog čega? Tužiš nas radi trollanja stranice? To je nešto novo u našem zakonu? I kakve veze ima bug sa ovim haha. Tuži mene evo, baš me zanima kako će ti to proć na sudu.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
protjeran
Žalba na bug.hr

Bahahahaha. Dobra{#}

16 godina
Re: Žalba na bug.hr
KP-Jura- kaže...

Admin KP-a

Tema radi koje je pokrenuta žalba: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/trollanje-majstori-svog-zanata/140518.aspx?page=10

Takoder, samo da vas napomenem da temu netrebate brisat jel su svi postovi snimljeni i slikani! Vlasnici stranice bug.hr ce se teretiti radi sumnje u to da ne posvecuju dovoljno vremena vlastitoj stranici/toleriraju svakakve riječnike te dopuštaju da njihovi clanovi pišu šta žele i da ismijavaju/vrijeđaju ostale organizacije. Kazna može biti sljedeća: 

Vidimo se na sudu! 

btw screencapped

MY NAME IS TOOOOOOOOOOOOOOM
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 22:48 (8ax).
14 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

a ovo je onaj jura iz kompjuterskih problema ?

14 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

Još ajmo se pravit da ste imali pravu stranicu, nego grupa na facebooku hahaha. I nakon ovog kako da vas čovjek ne ismijava:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
14 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

a ovo je onaj jura iz kompjuterskih problema ?

Da hahah

17 godina
odjavljen

A ako i jeste to vi, predstavnici te "organizacije" (btw., kakva organizacija brate? Tuda se razbacujemo sa tužbama a ne znamo ni osnovne pravne pojmove) kao prvo - to se tako ne radi. Pod br. 2 je da zaslužujete da vas ismijavaju s obzirom kakve savjete dijelite a pod 3. bi naveo da Bug d.o.o nije odgovoran za to što njegovi korisnici trkeljaju po forumu a osobito van foruma. Negdje je to i navedeno, samo ne znam di.

[edit] - još ste i nepismeni. Ako netko trolla (mentalist?), 0/10. A ako je za stvarno (što me uopšte nebi čudilo), također 0/10.

[edit 2] - definitivno netko trolla. Sad sam malo pogledao tu "organizaciju". Nemaju oni dovoljno sivih stanica za ovo...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 23:05 (Sum_of_all_fears).
14 godina
odjavljen
Žalba na bug.hr

lol debila li 
je sigurno se za poziv na sud  otvara nova tema umjesto da se posalje mail urednicima 

http://x264blog.org/
16 godina
Žalba na bug.hr

Nisu krivi admini

Nego forumaši :DDDDDDDDDD

ROFL ROFL ROFL

E moj jura, sad si ga za trolo i vamo

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
14 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

Naje*ali smo svi skupa :/

17 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

Puno je tih 15 tisuČa

bit.ly/dcyfs
15 godina
Žalba na bug.hr

Hahhahahahaha slijedi crnjak.

clock2much
14 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

To vam možda u Arizoni prođe ;)

btw. piše se već, tisuća itd.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 22:48 (Volvox).
14 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

LOL, got trolled {#}

kreten...

Di je HoS sada {#}

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 22:52 (mate960).
13 godina
neaktivan
KP-Jura- kaže...

Admin KP-a

Vidimo se na sudu! 

Hmm koliko sam ja skuzio, ta je tema zakljucana prije onak mjesec dana upravo zbog toga sto su admini i moderatori posvećivali dovoljno vremena uzastopnim pregledavanjem foruma.

Potpuno si u krivu.

15 godina
protjeran
Žalba na bug.hr

Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu  Jura puši drogu 

14 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

Pa ljudi, ovakom trollu se treba poklanjat a ne davat TD, imaš prvi TU od mene! Koji kralj hahahah

15 godina
KP-Jura- kaže...

Admin KP-a

Vidimo se na sudu! 

Ljudi bi vas trebali tužiti zbog sr*nja koje pišete..

Ko zna koliko ste već štete napravili..

Već sam mislio da žele Mentalista nazad..

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 22:50 (Top Bugovac).
16 godina
neaktivan
tisuća*
15 godina
Žalba na bug.hr

Pa sta forum nije mjesto gdje se izlazu necija misljenja i ideje...ako se nesto pokrene, zasto bi bug bio kriv...a pogotovo ako je to njihovo, oni odredjuju pravila..

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
15 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

hahaha kakva sirovina od covjeka u pm.

debil  FAAAAAAAAIL

15 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

hahahaha samo 15k kuna za trollanje stranice ??? trebali ste barem dozivotnu ili vjesanje na trgu bana josipa jelacica :O

jedva cekam da vidim kako vas 5 ridikula (retarda), koji znaju o kompjuterima koliko ja znam nuklearnu fiziku, zatvoriti bug.hr, jedan od najvecih foruma na podrucju bivse jugoslavije

to sta si ti sliko, na te slike mozes opaliti koju (znas na sta mislim) ili je pokazi svojoj mami pa mozete zajedno cmizdriti {#}

mozes nam šimpu-pimpu{#} 

P.S. Ovo je {#} i ovo je trosenje dragocjenog internet prostora pa ocekujem brzi lock moderatora {#}

EDIT: Meni ovaj jura lici malo na bad luck briana

tries to shut down bug.hr----- shits tries to shut down bug.hr----- shits
FUS RO DAH!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 22:57 (neutron0707).
15 godina
Žalba na bug.hr

Kako cu sastaviti ovaj comp?

clock2much
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Kako cu sastaviti ovaj comp?

{#}

Ofc.
14 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

Ma šta će lockati i oni se dive ovom čudu!! hahaha

14 godina
odjavljen
Žalba na bug.hr

da to ide tak kak si on misli moot bi bio vec na dozivotnoj robiji zbog 4chana

http://x264blog.org/
17 godina
protjeran
Žalba na bug.hr

gif

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
13 godina
neaktivan
KP-Jura- kaže...

Admin KP-a

Vidimo se na sudu! 

Ti si nepismen. Koliko imas godina?

Znas da BUG tebe moze tuzit zbog ovog?

14 godina
neaktivan
Žalba na bug.hr

;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 22:56 (Volvox).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice