ovako imam doticni zvucnik i sad bi ga spojio na komp ali onaj kabal sto sam dobio s njime mi je kratak,a imam ja jedan svoj sto ima audio jack sa svake strane znaci da mogu ustekat jednu stranu u komp u zvucnu a drugu u zvucnik(inace kabal je od jednog monitora sharp lcd tv 900TD sto je imao ugradene zvucnike u sebi,nesto kao tv),pa me sad zanima ako to napravim dali ima kakvih komplikacija,da ga nebi slucajno pokvario :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako imam doticni zvucnik i sad bi ga spojio na komp ali onaj kabal sto sam dobio s njime mi je kratak,a imam ja jedan svoj sto ima audio jack sa svake strane znaci da mogu ustekat jednu stranu u komp u zvucnu a drugu u zvucnik(inace kabal je od jednog monitora sharp lcd tv 900TD sto je imao ugradene zvucnike u sebi,nesto kao tv),pa me sad zanima ako to napravim dali ima kakvih komplikacija,da ga nebi slucajno pokvario :D
Kako to točno misliš izvesti? Ona rupa koju ima Xmini je audio out, ne in. Možeš produljiti kabel ukoliko imaš muško-ženski 3.5mm kabel, a koliko sam skužio ti imaš muško-muški.
Ali dobio si s njim duži kabel. Onaj s kojim se puni. Ukopčaš ga na USB, a drugi kraj s 3.5 mm jackom u komp.
Ako radi, radi...neće ništa pregoriti...;)
ok hvala :D nebi ga bas htio potrgat :P dar od cure pa reko da ga ne strgam odma :DDD