X mini 2 zvucnik help :)

poruka: 5
|
čitano: 2.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
X mini 2 zvucnik help :)

ovako imam doticni zvucnik i sad bi ga spojio na komp ali onaj kabal sto sam dobio s njime mi je kratak,a imam ja jedan svoj sto ima audio jack sa svake strane znaci da mogu ustekat jednu stranu u komp u zvucnu a drugu u zvucnik(inace kabal je od jednog monitora sharp lcd tv 900TD sto je imao ugradene zvucnike u sebi,nesto kao tv),pa me sad zanima ako to napravim dali ima kakvih komplikacija,da ga nebi slucajno pokvario :D

16 godina
Re: X mini 2 zvucnik help :)
Ryder007 kaže...

ovako imam doticni zvucnik i sad bi ga spojio na komp ali onaj kabal sto sam dobio s njime mi je kratak,a imam ja jedan svoj sto ima audio jack sa svake strane znaci da mogu ustekat jednu stranu u komp u zvucnu a drugu u zvucnik(inace kabal je od jednog monitora sharp lcd tv 900TD sto je imao ugradene zvucnike u sebi,nesto kao tv),pa me sad zanima ako to napravim dali ima kakvih komplikacija,da ga nebi slucajno pokvario :D

Kako to točno misliš izvesti? Ona rupa koju ima Xmini je audio out, ne in. Možeš produljiti kabel ukoliko imaš muško-ženski 3.5mm kabel, a koliko sam skužio ti imaš muško-muški.

Ali dobio si s njim duži kabel. Onaj s kojim se puni. Ukopčaš ga na USB, a drugi kraj s 3.5 mm jackom u komp.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan

sorry malo sam mutav za te stvari :) ja sam s tim kabelom spojio i on radi al me zanima el se smije tako da nebi sto pregorelo,i taj kabel sto sam dobio  mi je kratak :(
inace ovako izgleda :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 14:18 (Ryder007).
16 godina

Ako radi, radi...neće ništa pregoriti...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan

ok hvala :D nebi ga bas htio potrgat :P dar od cure pa reko da ga ne strgam odma :DDD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice