Aloha maheri, kako ste i šta se radi? Ja se malo listam u temi da vidim čega ima a čega ne...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš je lijepo biti sam u Bircama i pit kavu...
Joooooj, sto mrzim ove domace medije. Sada je u cijeloj Hrvatskoj panika da ce se danas srusiti Facebook, mislim to je sad zahvatilo i one koji ni neznaju sto je zapravo Facebook. Moji starci vec Facebook ovo ono, daj molim te, suti i vrati se u kuhinju i radi veceru Nego, jel ko zeljan platit duplu medicu, ili ja moram vadit novac iz svog novcanika?
...ne vidim da bilo kaj piješ...ti kao i naši političari misliš da agitpropovskim sredstvima možeš
doći do pozitivnog cilja...
Jao ja pre više sam zaostao... Stalno sam u Bircama pa bi bilo vrijeme da se maknem i pomagat riješit probleme...
Joooooj, sto mrzim ove domace medije. Sada je u cijeloj Hrvatskoj panika da ce se danas srusiti Facebook, mislim to je sad zahvatilo i one koji ni neznaju sto je zapravo Facebook. Moji starci vec Facebook ovo ono, daj molim te, suti i vrati se u kuhinju i radi veceru Nego, jel ko zeljan platit duplu medicu, ili ja moram vadit novac iz svog novcanika?
Bolje spremi lovu jer iovako nije tvoja nego od žene u kuhinji, bdw malo više poštovanja nije nikad na odmet a pogotovo prema roditeljima.
Dobro večer, nekako je slab promet u bircu ne spama se previše
Bolje spremi lovu jer iovako nije tvoja nego od žene u kuhinji, bdw malo više poštovanja nije nikad na odmet a pogotovo prema roditeljima.
Slažem se...
Inače Tiby kak si mi?
Ja ok ev sad počeo kiša kod mene...
@Nello
Hvala na pitanju evo dobro, tu je popodne nešto malo padala tek toliko da poškropi asfalt.
Trudim se ostati budan jer me gadno baca ali ako sad prilegnem budem cijelu noć na nogama a sutra se radi
@Nello
Hvala na pitanju evo dobro, tu je popodne nešto malo padala tek toliko da poškropi asfalt.
Trudim se ostati budan jer me gadno baca ali ako sad prilegnem budem cijelu noć na nogama a sutra se radi
A vidim da si zaposlen, kojim poslove radiš? A ja se nadam da ću zaposlit ali vidjet ću šta bude a uskoro kod kuće imat obavezu do grla. Moram farbat podrum, sredit moju radionu kojima popravljam kompove, pa vanjski fasadu pofarbam... Tako da uvijek nešto ima posla pa se lakše radit...
Bok svim birtašima, a tak je da školarci poletarci pa onda ostali kak ko dođe.
Jao ja pre više sam zaostao... Stalno sam u Bircama pa bi bilo vrijeme da se maknem i pomagat riješit probleme...
Previše piješ u Bircu navodno, stalno ležiš na podu pijan pa moraš malo smanjit alkoholnu dozu fučkaj ga.
A čuj kriza je pa se nema baš za Bircuze obilazit i gle eto opet tri staraca na okupu jel.
'El neko bio na InfoKupu?
Tako je @ Rambox danas je najeftinije trkeljati gluposti to ništa ne košta
Bok svim birtašima, a tak je da školarci poletarci pa onda ostali kak ko dođe.
Previše piješ u Bircu navodno, stalno ležiš na podu pijan pa moraš malo smanjit alkoholnu dozu fučkaj ga.
A čuj kriza je pa se nema baš za Bircuze obilazit i gle eto opet tri staraca na okupu jel.
Hehehe zar od kave koju ja pijem i kako mogu bit pijan?
EDIT: Bem mu miša kad sam munjen kad fali slova u pisanju
Tvoja ex Nokia ima super izdrzljivu bateriju, pitam starog kad si zadnji put napunio ? Veli, ne sjecam se :D
Tvoja ex Nokia ima super izdrzljivu bateriju, pitam starog kad si zadnji put napunio ? Veli, ne sjecam se :D
Drago mi je, neka ga dugo i dobro služi, kod mene je samo smetala u ormaru i padala mi na desni palac jadni tek sad je dobio normalnu boju
Opet birc pusto, a di su ženske?

vecer svima!
新年快乐!
Srecna Kineska Nova Godina
trebam ideju za neki DIY projekt...

Napravi onog robota iz malcoma :D
Dosadio mi je vise ovaj wallpaper s Homerom, jel ima tko neku preporuku za wallpaper?
mislim da ću ić ugradit laptop u auto :)
sad za početak nabavit neki 7-9'' lcd
ima tko?
Bumerang bomba.
Baciš ju - vrati ti se - KABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!

nema smisla ugradit tablet, tu nema zabave
Večer!
Prvo runda,a onda pitanja...
Jesi malo navratil tak i treba kak ide kod tebe inače gura se pomalo jel.