Dan svima! Kako je tmurno sve, da barem hoće kiša okrenuti kako se spada a ne ovako "sliniti".
Jutros se probudio u 7:30 a zaspao oko 4:30 osjećam se kao da sam spavao 100godina. Neznam šta je samnom! Inače mi treba po 8 sati sna!
Dan svima! Kako je tmurno sve, da barem hoće kiša okrenuti kako se spada a ne ovako "sliniti".
Jutros se probudio u 7:30 a zaspao oko 4:30 osjećam se kao da sam spavao 100godina. Neznam šta je samnom! Inače mi treba po 8 sati sna!
Dobar dan!!! Kako ste mi jel sve OK?
Pošto vani više nije dan onda, večer svima
Večer i tebi. Jel moreš na Msn malo pisat???
Bok svim birtašima vidim da pišaš na Amere, i njihove blesave zakone Avatar jel ali nije to dosta moraš odič na zahod i obavit veliku nuždu pa to na Avatar i onda istrest na SOPA PIPA gluposti.
Bok svim birtašima vidim da pišaš na Amere, i njihove blesave zakone Avatar jel ali nije to dosta moraš odič na zahod i obavit veliku nuždu pa to na Avatar i onda istrest na SOPA PIPA gluposti.
Treba ostaviti nešto i za EU
a di je sad mario?
http://www.bug.hr/forum/post/tvrdi-opticki-diskovi/kako-povezati-hard-disk-napajanje/2616351.aspx
Ma sigurno pipa neku žensku, hehe
A jel tu Flyboy da ga nešto upitam?
Zna li netko dali bi mogao OVO kupiti i da mi dostave u Hrvatsku?
Ajmo ekipa,danas fajrunat malo ranije,moram počistiti ovaj nered kaj ste napravili.
Nekima zbilja piće škodi
LOCK
dobro jutro spavalice....meni radna subota ...aaa koji prizor, snijeg na kozjaku
Dobro jutro svima, još jedan vikend pred nama a koliko sam čuo vedar i sunčan stoga vam želim da ga što bolje provedete.
Dobro jutro ljudi dobre volje, uf, kako je lipo vanka, šteta je stat doma.
Dobro jutro!
Možda je glupo pitanje, ali dali mogu staviti HWMonitor da se diže sa windowsima?
Ako da, Kako?
Hvala
Dobro jutro!
Možda je glupo pitanje, ali dali mogu staviti HWMonitor da se diže sa windowsima?
Ako da, Kako?
Hvala
Možda će ti ovo biti dobro?
http://sfkilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=64
Jutro / dan svima. Evo i mene na poslu... do 15 h... a cijelu noć nisam spavao kako treba... biti će ovo zanimljiv dan, već sad vidim.
Pozdrav ekipa:)
Znade li tko gdje bi se mogli naći driveri za Acer Aspire One KAV60?
Na Acer-ovoj stranici uopće nema ništa za taj netbook.
Pozdrav ekipa:)
Znade li tko gdje bi se mogli naći driveri za Acer Aspire One KAV60?
Na Acer-ovoj stranici uopće nema ništa za taj netbook.
traži za D250 jer je to model tvojeg netbooka, a za njega sigurno ima
@Sale: neće biti za mene večeras spavanja, ide se malo van, tulumariti. Zato me sutra nema ni za koga na svijetu, mobitel se gasi, rolete dolje, a tko pokuca na vrata, biti će ubijen kada se ustanem. ;)
Ma,pronašao sam za D250 i instalirao,ali mi se ruše windowsi.
Prvo sam chipset i poslje restarta neće bootati,crasha se:(
I za zvuk su katastrofa,zvučnici trokiraju.
Inače netbook je od frenda jednog kojem je to primarno računalo,a
nije baš niti iskusan nešto pa mu se ne usudim 7-icu stavljat već sam
s instalacijom XP-a evo pri kraju.
No,ako ne uspijem riješiti,morat ću 7-icu pa kako god bude.
Ma,pronašao sam za D250 i instalirao,ali mi se ruše windowsi.
Prvo sam chipset i poslje restarta neće bootati,crasha se:(
I za zvuk su katastrofa,zvučnici trokiraju.
Inače netbook je od frenda jednog kojem je to primarno računalo,a
nije baš niti iskusan nešto pa mu se ne usudim 7-icu stavljat već sam
s instalacijom XP-a evo pri kraju.
No,ako ne uspijem riješiti,morat ću 7-icu pa kako god bude.
Znam da je tlaka sada naokn instalacije XPa, ali ti preporučam da mu staviš 7icu. Ja imam doma instaliranu 7icu Ultimate na ovom netbooku: http://www.bit-tech.net/hardware/laptops/2008/07/04/msi-wind-u100/1 i radi uredno, bez trokiranja (s upaljenim Aerom).
Ako ne uspijem s XP-om,budem svakako 7-icu stavio jer taj netbook mora biti osposobljen.
Znam iz iskustva već da 7-ica radi dobro i na slabijem hardware-u,
ali mi je tlaka stavljati iz razloga što je frend nije baš spretan u korištenju računala.
Tako da bi mu 7-ica bila određena nepoznanica pa bi mu bilo teško prvo vrijeme koristit.
Edit: Iste specifikacije ima tvoj MSI Wind i ovaj Acer AO,samo što ovaj Acer ima 160 Gb HDD.
Znači,mogu bez beda instalirati WIn7:)
Zar nema onu recovery particiju? Moj D250 ima na njoj Windowse s uključenim driverima, a frendov D150 samo drivere za XP jer je kupio verziju bez Windowsa.
Ja sam doma u neštasici napajanja. Od 5 napajanja koja su bila sva su nestala i sad nebrem složit kompa... Ah... Ali bitno da imam svega i svačega.
Dobar dan!!!! Kako ste mi i šta se radi?