- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prve pahulje snjega stigle su i na Cres, ali su se zadržale svega 2-3 sata
Hola ljudi! Kako je kod vas?
Dobar dan!Neki dan sam pitao koji je mobitel bolji od SE W302 i Nokia 5130 XpressMusic a sad mi u izbor ide i SE Naite!Jel ga netko ima da mi kaže kakav je?Molim odgovore!Hvala!
Vjerovatno će mu to još samo pogoršati situaciju ak joj se zamjeri.
Posudi bilježnice od frendova ako nisi pisao, preko praznika svaki dan uči bar po 2-3h i to bi ti bilo najbolje da se dizes svaki dan ujutro cirka 9h, najkasnije 10h.
Sad se potrudi pred kraj, ispravi sto vise mozes predmeta da nemas jos kebera.
Ovdje je palo u sloju od oko 5mm stoga da nema tzv. bljuzge
Dobar dan!Neki dan sam pitao koji je mobitel bolji od SE W302 i Nokia 5130 XpressMusic a sad mi u izbor ide i SE Naite!Jel ga netko ima da mi kaže kakav je?Molim odgovore!Hvala!
Please!
Jel zna netko kakav je,ja nikad čuo za njega pa da pitam vas
Kak sam ja iz zemljopisa.P*cka mu materina celava..Dao mi je 3 iz zalaganja jer sam "kao" dodao slovo f a "pisalo" je t u testu(Klifovi) a on je procitao (Klitovi) i poceo se derat na mene i ja poceo plakat kao i on dode "ja nepadam na tvoje suze" Ja: "neplacem radi vas" ON:"e pa mogo bi " Ja: "ni u snu ni u ludoj pameti" i onda kada sam dosao na red kolko sam dobil iz testa da mi upise i dao mi je 3 jer mi je oduzeo bod sto je mislio da sam ga prevario i dao mi 3 iz zalaganja jer smo se "svadali" oko tog dal sam napisao ili ne..I onda sam sav ljut izletio iz ucionice i zalupio mu vrata i poceo po zidu udarat i frajer je izletio van i rekao mi je "Dino!!! Imas sekundu da si se vratio u razred ili idemo ravnatelju!!!" i onda sam se vratio da nebi bilo jos sranja..
Jbg frajer me mrzi od 6 razreda. i nemre se pomirit da ja nemogu imat vise od 3 jednostavno mi nezeli dat vise od 3 i gotovo.
Prvo idem malo parkourat pa na ucenje:-Ppozz!
Prvo idem malo parkourat pa na ucenje:-Ppozz!
Sad jos kad na parkouru strgas nogu i eto belaja
Pa iskusan sam ja.;-)
Sad su mi fino mjesto zivice stavili ogradu od 3 m na igraliste na kojem parkouram :-P
De se ti prihvati učenja
Zašto ne mogu pisati na forumu????
Test 1,2,3, test...
EDIT: Ovdje radi
Hebemu mu sve... Morao sam se dva puta za redom registrirati... Morati ću skratiti lozinku
Jel sve uredu s forumom?
Jel sve uredu s forumom?
Baš i nije. Dvaput sam se morao prijaviti i triput pisat isti post
Hebemu mu sve... Morao sam se dva puta za redom registrirati... Morati ću skratiti lozinku
Jel sve uredu s forumom?
Meni je sada koju god temu krenem otvoriti pokazivalo mi 404 pogrešku pa sam morao izaći pa ponovo ući da bi vidio teme
Ah serveri, serveri.... Moji serveri.... Ajd radite kako spada... Može?
Čujem da ništa od Nespavalica večeras?! (nije da me dirnulo, ali ima ovdje spamera koji bi pali u tešku depru; BORG, Paolo, Jurluk...)
Ah serveri, serveri.... Moji serveri.... Ajd radite kako spada... Može?
Čujem da ništa od Nespavalica večeras?! (nije da me dirnulo, ali ima ovdje spamera koji bi pali u tešku depru; BORG, Paolo, Jurluk...)
Imaju MSN
kakve tek ja imam probleme ne sam o s forumom nego i s vezom,di si fake,kakva je situacija u školi?
kakve tek ja imam probleme ne sam o s forumom nego i s vezom,di si fake,kakva je situacija u školi?
Odlicna,drzim se jos..Nikavi komadi ne padaju a i nadam se da nece ni iduceg polugodista.
Fake jesi ti osnovna ili srednja skola?
hejla ljudovi! sta se radi?, nisam dugo bio na forumu, pa rekoh da se javim, jednostavno se ne stigne, a i cujem da nema nocas nespavalica....
Odlicna,drzim se jos..Nikavi komadi ne padaju a i nadam se da nece ni iduceg polugodista.
dobro,sad mi je lakševidim da imaš prigodni avatar..
Bok svima kaj se dela, kak je u Francuskoj jel ima stogod dobrih cura tam ili se to moze nac samo na ovim nasim prostorima cuvaj se slovenaca usput dok ides nazad.
Fake jesi ti osnovna ili srednja skola?
osnovna FTW
dobro,sad mi je lakševidim da imaš prigodni avatar..
Pa to je macka u bozic stilu a staru macku vracam odmah tik poslje bozica..Nebirni seneka bude se stari macor vratio