Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.318.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Eh, da zivis pod Velebitom kao ja nebi ti bilo hladno. Je*enti glupu kisu koja pada cijelo jutro, sad kad je snijeg (vise led nego snijeg) poceo padat nista se ne hvata ali nada je jos tu
EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan

Pa nismo mi takvu nebi mi nikoga vrijeđali ili se upucavali tvojoj curi Namigiva

RIDER
17 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :)

hehehe

ne volim upucavanje...lol, sumnjam da bi i ona bila sretna da mi se upucava neka ovak negdje ili na forumu...

onom ko bi se upucavao, kažem da bi ga ja napucavao...

a test vjernosti, čuj, to se može izvest na sto drugih načina...

a opet, da ti netko bude vjeran, ti sam moraš vjerovati u tu osobu, kaj više sumnjaš veća je šansa da te prevari, jer dolazi do međusobnih trzavica, napetosti i neugodnosti.

ne zabrinjavam se s time, vjerujem da nebi nekaj tak napravila, a da to i napravi, crna kronika bi se raspisala na široko i dugačko. ne volim nabijanje rogova.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

hehehe

ne volim upucavanje...lol, sumnjam da bi i ona bila sretna da mi se upucava neka ovak negdje ili na forumu...

onom ko bi se upucavao, kažem da bi ga ja napucavao...

a test vjernosti, čuj, to se može izvest na sto drugih načina...

a opet, da ti netko bude vjeran, ti sam moraš vjerovati u tu osobu, kaj više sumnjaš veća je šansa da te prevari, jer dolazi do međusobnih trzavica, napetosti i neugodnosti.

ne zabrinjavam se s time, vjerujem da nebi nekaj tak napravila, a da to i napravi, crna kronika bi se raspisala na široko i dugačko. ne volim nabijanje rogova.

Hehe  pa jel se ona registrirala na forum da bi tebe pratila šta radiš ili si joj ti rekao da se registriraSmijeh

RIDER
17 godina
protjeran

... xD

nisam joj ja nikaj reko :D .

16 godina
neaktivan

Onda je to ona sigurno samo da vidi šta radiš Belji se

RIDER
16 godina
neaktivan
Evo napokon je poceo pravi snijeg :)
EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan

hmm mislim da se varas malo , on je tu koliko mi se čini puno puno duze od mene a znala sam od početka da je na tom forumu, i tu sam se prijavila onaj dan kad je stavio nas prvi filmic na forum onda sam se i ja prijavila,, i vidla sam da jos ima pokoja cura pa reko ajde budem i jaSmijeh... i zasto bi ga provjeravala uopće

16 godina
neaktivan

Jel ima neka iskustva s Verbatim prenosnim hdd-ovima? Dobil m jedan od 250 gb ,ali taj radi probleme - originalno je bil formatiran u FAT32 ,ja sam preformatiral u NTFS ,na njega mogu bez problema napunit fileove i foldere bilo koje veličine ,ali problem je kopiranje sa njega - čim je neki file veći od 1 gb ,on se gasi. Ima samo jedan mini USB ulaz ,kabel je jednostruki mini USB - USB. Jelzna netko kakvo rješenje?

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Jel ima neka iskustva s Verbatim prenosnim hdd-ovima? Dobil m jedan od 250 gb ,ali taj radi probleme - originalno je bil formatiran u FAT32 ,ja sam preformatiral u NTFS ,na njega mogu bez problema napunit fileove i foldere bilo koje veličine ,ali problem je kopiranje sa njega - čim je neki file veći od 1 gb ,on se gasi. Ima samo jedan mini USB ulaz ,kabel je jednostruki mini USB - USB. Jelzna netko kakvo rješenje?

Je to onaj od t-coma? Obavezno ga stavi na direktni USB od matične ploče (iza pc-a). Meni je užasno sporo radio, nije ga htio ponekad prepoznati i znao se zablesirati usred kopiranja ako sam ga stvio na prednji USB panel od kućišta (ne samo kod mene nego i kod prijatelja).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Dobar dan!Vratio sam se iz škole,imam 5 zaključeno iz geografije,fizike i engleskogCool!

Šta vi radite?

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
16 godina
neaktivan

Znam da  je duže od tebe,a mislio sam da ga provjeravaš, samo vako bezveze  sam pitao jer sam registriran na jednoj web stranici i cura je jedna  samo došla da provjerava momka da je ne vara sa drugim curamaNamigiva

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 14:22 (rider15).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Je to onaj od t-coma? Obavezno ga stavi na direktni USB od matične ploče (iza pc-a). Meni je užasno sporo radio, nije ga htio ponekad prepoznati i znao se zablesirati usred kopiranja ako sam ga stvio na prednji USB panel od kućišta (ne samo kod mene nego i kod prijatelja).

Je ,to je taj!!

Na stražnjim ulazima ga PC u Sedmici uopće ne prepoznaje ,samo na prednjima na kućištu ,a tu je brzina prenosa s njega na PC max. 900 kb/s!!! Ko da imam USB 1.1!! Drugi PC sa starijom matičnom (ASUS P5Q) uopće ne reagira kad ga uštekam!!

Windows XP se smrzava kad ga se priključi!!

Jeste da sam ga dobil na poklon ,ali očito će u smeće!!

17 godina
protjeran

lol

nisi ga dobio na poklon, prodao si dušu na 12-24 mjeseci za jedan neispravan eksternjak...lol

nedaju oni nikaj đabe!

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Nije los disk. Elektronika je u komi.

Unutra je Samsung ali dosta ljudi imaju problema s njim. Ako slucajno imas jamstvo odnesi ga. U Rijeci ga je frend nosio u Makro-mikro jer su mu tako rekli T-Jarani.

doxy kaže...

lol

nisi ga dobio na poklon, prodao si dušu na 12-24 mjeseci za jedan neispravan eksternjak...lol

nedaju oni nikaj đabe!

Ja sam prodao na 18 mjeseci za taj disk ali ionako nemogu nista osim T-Kome dobit pa ono.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 14:33 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Paolo2612 kaže...

Je ,to je taj!!

Na stražnjim ulazima ga PC u Sedmici uopće ne prepoznaje ,samo na prednjima na kućištu ,a tu je brzina prenosa s njega na PC max. 900 kb/s!!! Ko da imam USB 1.1!! Drugi PC sa starijom matičnom (ASUS P5Q) uopće ne reagira kad ga uštekam!!

Windows XP se smrzava kad ga se priključi!!

Nemoj ga uvaliti u smeće - koliko ja znam dobiješ garanciju s njime. Uostalom i ako ne dobiješ - možda je disk ok, ali elektronika je u kur.cu. Rastavi ga i spoji HDD na neki laptop ili drugo eksterno kućište pa provjeri da li je disk dobar. Ako valja kupi drugo kućište ili ga prodaj nekome.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Ne ,nisam ga dobil od T-scumma ,dobil sam ga od poznanika. Ali ga se on vjerojatno samo htjel riješit na brzinu.

Ma da ,vjerojatno je kontroler u kur*u. Baš ću probat otvorit i kak veliš ,spojit na laptop.

Koliko vidim ,disk je neki Samsung ,možda bude kaj od njega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 14:40 (kizo2703).
17 godina
protjeran

ma ja čekam neku akciju da produžim ugovor, pošto trenutno nemaju nikaj normalno u ponudi.

isto osuđen samo na njih... :(

17 godina

Oj IVO, evo jucer mi dosao onaj potenciometar kakvog si ti imao na CM-u, uff bas je super za tu cijenu, hebes sve u HR, Ebay je zakon, samo treba komentare citat od kupaca. Cekao sam oko 2 tjedna, ali je stiglo. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 14:36 (Batista).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

ma ja čekam neku akciju da produžim ugovor, pošto trenutno nemaju nikaj normalno u ponudi.

isto osuđen samo na njih... :(

Mislim da imaju neki receiver od Yamahe uz nadoplatu. Baci oko.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
protjeran

ma nema teorije da ja još njima plaćam...lol..600 kn

JEDINO kad bi našao kupca za to, pa da mogu prodat za normalne novce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 14:37 (doxy).
16 godina
Uzas!
Imam zakljucene 4 jedinice.grrr!
Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Dan ljudovi! Sta se radi?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
luckyluke kaže...
Uzas!

E decec, primi se ti ucenja...

16 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Uzas!

Znaći ništa od poklona... Šteta...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Oj IVO, evo jucer mi dosao onaj potenciometar kakvog si ti imao na CM-u, uff bas je super za tu cijenu, hebes sve u HR, Ebay je zakon, samo treba komentare citat od kupaca. Cekao sam oko 2 tjedna, ali je stiglo. :)

Ja narucio usb disketarBelji se. 3 dolara.haha. Ma nesto mi treba pa nek se nadje.

17 godina
luckyluke kaže...
Uzas!

od ceg sve?

ja imam za sada samo matematiku, a pazi ovo od petog do drugog razreda imam engleski 5 bio na svakakvim điđa miđa natjecanjima i sad u 3. posvađam se s profesoricom i imam jedva 2.

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
neaktivan
Da si manje visio na forumu, a vise ucio bilo bi bolje
EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan
@leo_819 pa sto se ne zalis ravnatelju ili nekom?
EVERYBODY LIES
16 godina
@batista,neznam odkud poceti :-D
Luckyluke!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice