Evo ja idem s drustvom malo u prirodu, idemo pjesice na jedan zimski maraton i kampiranje :).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajme to je prelako, jucer san to ispravija n a 5 skoro 100% al san jedan predznak slucajno falija
a sta ces, ja san skuzija pa je ok, jeli vama da koristit one formule, tj imat ih na papiru????
da da to smo i mi mogli koristit, a ovaj lik drugi koji predaje ne dopusta, prosle godine su svi popadali :D
Kakvo jutro, već je podne...hehe
Neki prepješaćili hrpu kilometara danas već :D
...dobro jutro...evo malo glazbe za još jedan sunčani dan i mislim da ne trebam spominjati tko plaća kavu...
jutro??? Bome je neko lipo spava
Jao mila majko, sad u 13:15 mi počinje predčas matematike - pismena zadaća, nakon tog dvočasa ide bosanski jezik i književnost - odgovaram ... a najmrži mi predmet, i NAKON toga, Tjelesni i zdravstveni odgoj - borilačke vještine LOL LOL LO L
Haha
Tzk...predmet iz kojeg sam imao 2 u srednjoj ... u 4 godine sam došao možda 10 puta na taj sat...lol
Brijem da me profesor nije ni upoznao kak se spada :D.
Haha
Tzk...predmet iz kojeg sam imao 2 u srednjoj ... u 4 godine sam došao možda 10 puta na taj sat...lol
Brijem da me profesor nije ni upoznao kak se spada :D.
ja san svome donija potvrdu kao da treniram, i jos sam prijavljen na drugom mjestu da zivim tako da ne moram uopce dolait a 5 mi je
Ma daj...da se glupiram bezveze...lol.
Imao sam dosta od škole do doma ... (cca 60km), malo HŽ, malo ZET ... sat i kusur do doma...mutavo mi, poslije tjelesnog smrdio ko šuga, tuševa nema...reko nejdem takav doma da me ubiješ.
ja se pojavim 2x u polugodištu, odradim sve testove za 5 i zaključi mi 5 bez problema...
heheheh meni skola-kuca cca 3km
nezz ja nju, nego nam se starci znaju, znam da ide u mioca i eto...
s koliko ćeš proći?
...mislim da ne trebam spominjati tko plača kavu kad danas ja častim...
E Jurra ajde hvala Lijepo od tebe.
a di živiš u zadru?
srecno ti i ja điberin u tu ustanovu za 15min
Ma skola je zatvor.
Ma skola je zatvor.
A jel. Pa na koliko su tebe godina osudili još