- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa nismo mi takvu nebi mi nikoga vrijeđali ili se upucavali tvojoj curi
hehehe
ne volim upucavanje...lol, sumnjam da bi i ona bila sretna da mi se upucava neka ovak negdje ili na forumu...
onom ko bi se upucavao, kažem da bi ga ja napucavao...
a test vjernosti, čuj, to se može izvest na sto drugih načina...
a opet, da ti netko bude vjeran, ti sam moraš vjerovati u tu osobu, kaj više sumnjaš veća je šansa da te prevari, jer dolazi do međusobnih trzavica, napetosti i neugodnosti.
ne zabrinjavam se s time, vjerujem da nebi nekaj tak napravila, a da to i napravi, crna kronika bi se raspisala na široko i dugačko. ne volim nabijanje rogova.
hehehe
ne volim upucavanje...lol, sumnjam da bi i ona bila sretna da mi se upucava neka ovak negdje ili na forumu...
onom ko bi se upucavao, kažem da bi ga ja napucavao...
a test vjernosti, čuj, to se može izvest na sto drugih načina...
a opet, da ti netko bude vjeran, ti sam moraš vjerovati u tu osobu, kaj više sumnjaš veća je šansa da te prevari, jer dolazi do međusobnih trzavica, napetosti i neugodnosti.
ne zabrinjavam se s time, vjerujem da nebi nekaj tak napravila, a da to i napravi, crna kronika bi se raspisala na široko i dugačko. ne volim nabijanje rogova.
Hehe pa jel se ona registrirala na forum da bi tebe pratila šta radiš ili si joj ti rekao da se registrira
... xD
nisam joj ja nikaj reko :D .
Onda je to ona sigurno samo da vidi šta radiš
hmm mislim da se varas malo , on je tu koliko mi se čini puno puno duze od mene a znala sam od početka da je na tom forumu, i tu sam se prijavila onaj dan kad je stavio nas prvi filmic na forum onda sam se i ja prijavila,, i vidla sam da jos ima pokoja cura pa reko ajde budem i ja... i zasto bi ga provjeravala uopće
Jel ima neka iskustva s Verbatim prenosnim hdd-ovima? Dobil m jedan od 250 gb ,ali taj radi probleme - originalno je bil formatiran u FAT32 ,ja sam preformatiral u NTFS ,na njega mogu bez problema napunit fileove i foldere bilo koje veličine ,ali problem je kopiranje sa njega - čim je neki file veći od 1 gb ,on se gasi. Ima samo jedan mini USB ulaz ,kabel je jednostruki mini USB - USB. Jelzna netko kakvo rješenje?
Jel ima neka iskustva s Verbatim prenosnim hdd-ovima? Dobil m jedan od 250 gb ,ali taj radi probleme - originalno je bil formatiran u FAT32 ,ja sam preformatiral u NTFS ,na njega mogu bez problema napunit fileove i foldere bilo koje veličine ,ali problem je kopiranje sa njega - čim je neki file veći od 1 gb ,on se gasi. Ima samo jedan mini USB ulaz ,kabel je jednostruki mini USB - USB. Jelzna netko kakvo rješenje?
Je to onaj od t-coma? Obavezno ga stavi na direktni USB od matične ploče (iza pc-a). Meni je užasno sporo radio, nije ga htio ponekad prepoznati i znao se zablesirati usred kopiranja ako sam ga stvio na prednji USB panel od kućišta (ne samo kod mene nego i kod prijatelja).
Dobar dan!Vratio sam se iz škole,imam 5 zaključeno iz geografije,fizike i engleskog!
Šta vi radite?
Znam da je duže od tebe,a mislio sam da ga provjeravaš, samo vako bezveze sam pitao jer sam registriran na jednoj web stranici i cura je jedna samo došla da provjerava momka da je ne vara sa drugim curama
Je to onaj od t-coma? Obavezno ga stavi na direktni USB od matične ploče (iza pc-a). Meni je užasno sporo radio, nije ga htio ponekad prepoznati i znao se zablesirati usred kopiranja ako sam ga stvio na prednji USB panel od kućišta (ne samo kod mene nego i kod prijatelja).
Je ,to je taj!!
Na stražnjim ulazima ga PC u Sedmici uopće ne prepoznaje ,samo na prednjima na kućištu ,a tu je brzina prenosa s njega na PC max. 900 kb/s!!! Ko da imam USB 1.1!! Drugi PC sa starijom matičnom (ASUS P5Q) uopće ne reagira kad ga uštekam!!
Windows XP se smrzava kad ga se priključi!!
Jeste da sam ga dobil na poklon ,ali očito će u smeće!!
lol
nisi ga dobio na poklon, prodao si dušu na 12-24 mjeseci za jedan neispravan eksternjak...lol
nedaju oni nikaj đabe!
Nije los disk. Elektronika je u komi.
Unutra je Samsung ali dosta ljudi imaju problema s njim. Ako slucajno imas jamstvo odnesi ga. U Rijeci ga je frend nosio u Makro-mikro jer su mu tako rekli T-Jarani.
lol
nisi ga dobio na poklon, prodao si dušu na 12-24 mjeseci za jedan neispravan eksternjak...lol
nedaju oni nikaj đabe!
Ja sam prodao na 18 mjeseci za taj disk ali ionako nemogu nista osim T-Kome dobit pa ono.
Je ,to je taj!!
Na stražnjim ulazima ga PC u Sedmici uopće ne prepoznaje ,samo na prednjima na kućištu ,a tu je brzina prenosa s njega na PC max. 900 kb/s!!! Ko da imam USB 1.1!! Drugi PC sa starijom matičnom (ASUS P5Q) uopće ne reagira kad ga uštekam!!
Windows XP se smrzava kad ga se priključi!!
Nemoj ga uvaliti u smeće - koliko ja znam dobiješ garanciju s njime. Uostalom i ako ne dobiješ - možda je disk ok, ali elektronika je u kur.cu. Rastavi ga i spoji HDD na neki laptop ili drugo eksterno kućište pa provjeri da li je disk dobar. Ako valja kupi drugo kućište ili ga prodaj nekome.
Ne ,nisam ga dobil od T-scumma ,dobil sam ga od poznanika. Ali ga se on vjerojatno samo htjel riješit na brzinu.
Ma da ,vjerojatno je kontroler u kur*u. Baš ću probat otvorit i kak veliš ,spojit na laptop.
Koliko vidim ,disk je neki Samsung ,možda bude kaj od njega.
ma ja čekam neku akciju da produžim ugovor, pošto trenutno nemaju nikaj normalno u ponudi.
isto osuđen samo na njih... :(
Oj IVO, evo jucer mi dosao onaj potenciometar kakvog si ti imao na CM-u, uff bas je super za tu cijenu, hebes sve u HR, Ebay je zakon, samo treba komentare citat od kupaca. Cekao sam oko 2 tjedna, ali je stiglo. :)
ma ja čekam neku akciju da produžim ugovor, pošto trenutno nemaju nikaj normalno u ponudi.
isto osuđen samo na njih... :(
Mislim da imaju neki receiver od Yamahe uz nadoplatu. Baci oko.
ma nema teorije da ja još njima plaćam...lol..600 kn
JEDINO kad bi našao kupca za to, pa da mogu prodat za normalne novce.
Imam zakljucene 4 jedinice.grrr!
Dan ljudovi! Sta se radi?
E decec, primi se ti ucenja...
Znaći ništa od poklona... Šteta...
Oj IVO, evo jucer mi dosao onaj potenciometar kakvog si ti imao na CM-u, uff bas je super za tu cijenu, hebes sve u HR, Ebay je zakon, samo treba komentare citat od kupaca. Cekao sam oko 2 tjedna, ali je stiglo. :)
Ja narucio usb disketar. 3 dolara.haha. Ma nesto mi treba pa nek se nadje.
od ceg sve?
ja imam za sada samo matematiku, a pazi ovo od petog do drugog razreda imam engleski 5 bio na svakakvim điđa miđa natjecanjima i sad u 3. posvađam se s profesoricom i imam jedva 2.