- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutro.... odma mi je loše počelo kad mi je mater uletila u sobu i
počela se histerično derat na nađen seb posa.....
Uuuuu...izgorio kao šibica. Na treningu od 8. Sad lagano tuš, učenje, kavica, učenje... :D
Uuuuu...izgorio kao šibica. Na treningu od 8. Sad lagano tuš, učenje, kavica, učenje... :D
nije ti lako...učenje, na ovakvo vrime...joj
oly, koliko to ti postova imaš???
jao lola, i ja sam daaaavno dostigao bubamaru
Napokon slusam, Elvis J-a u pravoj kvaliteti :)
huh, zna li ko gdje skiniti pjesmu System of a Down - Shimmy, a da nije limewire, ja sam je našao ali je u jako lošoj kvaliteti, u početku sam mislio da je pjesma takva, ali na utube je u predobroj kvaliteti, iko help?
huh, zna li ko gdje skiniti pjesmu System of a Down - Shimmy, a da nije limewire, ja sam je našao ali je u jako lošoj kvaliteti, u početku sam mislio da je pjesma takva, ali na utube je u predobroj kvaliteti, iko help?
Skini si ovaj addon za firefox i prek njega skineš video i prekodiraš u mp3
Skini si ovaj addon za firefox i prek njega skineš video i prekodiraš u mp3
kako ga koristiti?
Vidiš onda 3 kružiča gore kraj home tipke?Kad se oni pobojaju klikneš na njih i vidit ćeš izbornik pjesme,i samo klikneš na pjesmu i to je to
P.S-ali prvo moraš pustiti video
ajme sranj...a moran sve brojeve s moba ručno napisat na drugi... ajme
sve je u k..., još san se ubia 2 puta kad sam skaka... loš dan...
oly, koliko to ti postova imaš???
jao lola, i ja sam daaaavno dostigao bubamaru
4377
Fala. Da ne ispadnem van (ovo je u marini snimano pa nema baš valova), ali jako pršće, pa budem sav mokar
jel ima ko možda igricu za PS1 (znam da smiješno zvuči):
World's Scariest Police Chases
?????
Dobar dan svima!Šta ima kod vas?Jel se spremate za tekmu večeras?
Koju ?
Koju ?
Kako koju?Dinamo vs Salzburg!
a neš ti tekme...
jel ima ko možda igricu za PS1 (znam da smiješno zvuči):
World's Scariest Police Chases
?????
Sjećam se te igre...možda imaju to**enti
Kako koju?Dinamo vs Salzburg!
naravno, jedva cekamo taj poraz Dinama
jek se može sa ashampoo pržit iso datoteke... ako može da recite...
Edit naša sam.... napredne postavke
Kako provjeriti kolko vremenski traje lista koju sam napravio u windows medi-i player 11 ?
Kako provjeriti kolko vremenski traje lista koju sam napravio u windows medi-i player 11 ?
Neznam,ne koristim to smeće
Pronasel sam, samo se pritisne stop i izbaci u informaciji albuma... Smece ? Pa sad... meni sasvim super s full verzijom DFX-a