ja san upro cancel i ništa nije obrisa :-) ...
E sad probaj . Editirao sam i vise nema Cancel
E sad probaj . Editirao sam i vise nema Cancel
Treba malo sređivanja
Treba malo sređivanja
O da Treba to joos doraditi.
Bok ekipa, dugo se nismo culi
Jel hackate malo ?
Jel mozete netko napraviti neki prank koji se aktivira kada se otvori link u inboxu na fejsu ili dok otvori neki link koji dam ?
Treba mi to, oklada sa sestrom
Nista prejako, recimo otvaranje i zattvaranje ladice CD-a ili nesto slicno..
Hvala
Bok ekipa, dugo se nismo culi
Jel hackate malo ?
Jel mozete netko napraviti neki prank koji se aktivira kada se otvori link u inboxu na fejsu ili dok otvori neki link koji dam ?
Treba mi to, oklada sa sestrom
Nista prejako, recimo otvaranje i zattvaranje ladice CD-a ili nesto slicno..
Hvala
Imas par stranica iza to.
znam, ali moze li se to automatski pokrenuti kada se otvori poruka u inboxu na facebooku ili dok se otvori neka stranica..
znam, ali moze li se to automatski pokrenuti kada se otvori poruka u inboxu na facebooku ili dok se otvori neka stranica..
moguce,al je tesko napraviti.
Trebam onu foru kao kada se logiraš i password ti je u točkicama i link koji otvoriš i on ti prikaže password.Trebam to.Znaći točkice/zvjezdice otkrije i pokaže password s kojim sam se logirao.
Trebam onu foru kao kada se logiraš i password ti je u točkicama i link koji otvoriš i on ti prikaže password.Trebam to.Znaći točkice/zvjezdice otkrije i pokaže password s kojim sam se logirao.
mozete li mi reci gdje ove prankove treba upisat da rade....
mozete li mi reci gdje ove prankove treba upisat da rade....
Trebaš neke od njih u notepad i spremit ih u batch (.bat)
Nazalost bez vanjskih resursa to nije moguce.
Jedna mogucnost koja preostaje je napraviti prog u C#/C++ i koristi ti ga kao resurs. Npr.
Ime programa za prozore koji smo nabavilki/napravili je prozor.exe
Mi cemo u batchu npr ovako to napisati:
Resources\prozor.exe -message:Ugasiti racunalo? -c yn -$if y:shutdown.cmd -$if n:noshtutdown.cmd
bump
Otvara i zatvara DVD pogon
End If
Spremite kao .vbs
e ljudi sa kojim programom to radite na koju foru daj mi malo objasnite da probam užasno me zanima
Notepadom.
Kako npr. napraviti da kad se netko logira na Facebook,da lozinku i e-mail pohrani kao notepad datoteku negdje na računalu?
Notepadom.
kako samo upišem te naredbe i to je to kako poslati to frendu može li mail
probao sam copy/paste spremio kao vbs datoteku ali sad je nemogu pokrenuti sa kojim programom to pokrećete daj pomozite pls
Save as all file , NE txt, a ime " program.vbs " S NAVODNICIMA
ja sam očito pre glup za to u šta sam ja ostarijo ništa mi nije jasno
aj korak po korak kome se da objasniti
ja sam očito pre glup za to u šta sam ja ostarijo ništa mi nije jasno
aj korak po korak kome se da objasniti
Upises kod tipa:
@ECHO OFF
TITLE Bug.hr
ECHO Zdravo bugovci!
PAUSE>NUL
EXIT
i to copy/paste u notepad.
Odi pod File>Save as>Odaberi "all files" i upisi da spremi kao nekoime.cmd
e hvala vam skužio sam kako to radi ludnica, koliko sam se smijao kad je proradilo ono sa otvaranjem pržilice probudio sam i ženu i djete u drugoj sobi jel se to može kako poslati frendu
Kako to da pošaljem nekome preko mail ne ide piše zbog sigurnosti nemože slati .vbs kako daj pomozite
Kako to da pošaljem nekome preko mail ne ide piše zbog sigurnosti nemože slati .vbs kako daj pomozite
Napravi u batchu da kad se pokrene napravi .vbs datoteku s tim kodom i pokrene je...
Napravi u batchu da kad se pokrene napravi .vbs datoteku s tim kodom i pokrene je...
daj malo detaljnije objasni kako molim te želim to znati a nisam nikada to radio pls
Kako npr. napraviti da kad se netko logira na Facebook,da lozinku i e-mail pohrani kao notepad datoteku negdje na računalu?
Facebook pishing